Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

17 komentářů

zmulin
Zůžil sem ségře výběr na Fiestu,Mazdu 2,Yaris, Polo a Punto.Musí to mít aspoň 2 ABG,el. okna,posilovač a klimatizaci a v benzínu,páč jezdí hodně po městě.

Napište prosím svoje zkušenosti.Díky 😊
zmulin
Tak prosíííím.O jízdní vlastnosti mi nejde,spíš o spolehlivost a tak.
Tak ji kup Saxo.Super auto,nízký náklady,a vetšinou super výbava.
Getz
Yaris nebo mazdu 😉
bral bych pro holku polo...myslim ze ma nejsolidnejsi.Nebo yaris vvti
Ještě mě napadla Panda, dávají na ní slevu 33 000 Kč, takže vyjde na 181 900 a může si ještě něco nakonfigurovat 😉 Podle mě docela pěkná nabídka.
ma to byt neco novyho nebo muze byt i starsi?

Nový za 200tis to by asi byla honicka.

Co se ojetyho tyce tak nejaka spolehliva tuctovka asi yaris, nebo polo.

Jestli ovsem nechcete jit do tuctovky tak jako spravnej bmwák musim doporucit compacta :!:
zmulin
Má to být tak dvouletá ojetinka s nějakejma 30-40 000km,aby to vyšlo na něco trochu naloženějšího.

To víš,že já jak správnej Alfista bych jí zase nejradši nacpal 147-mičku 😁
Za puntou se kazdej otoci ... to by byla spravna volba >😁
zmulin: co ta Panda, koukal jsi na ní, podle mě docela dobrá volba, nebo getz by taky nebyl špatný a byla by to nová auta 😉
No jestli chceš, aby to bylo spolehlivý tak bych vybíral mezi Mazdou 2 a Yarisem a určitě bych uvažoval i Getzovi , toho kámoš před dvěma lety koupil manželce a jezdí bez závad.
zmulin
koukal,ale Panda mi připadá už moc malá a i když vim,že se korejci zkvalitnili,tak je pořád nějak nemusim,takže Getze asi taky ne.
v tom pripade jestli chces spolehlivost tak ber tu toyotu...povest drzaka si zaslouzi jeste sem neslysel ze by ji nekdo vyrazneji kritizoval...a motory VVt-i jsou konstrukcne taky dobry...fiesta je dobra ale pokud ti nejde o jizdni vlastnosti moc prednosti nenabidne...ikdyz jestli sestrezalezi na stylu tak nove barevne kombinace v interieru by se ji urcite libili...polo nabidne taky styl ale jenom v podobe drazsi znacky takze pokud zalezi sestre na prvnim dojmu a spolecenskem postaveni tak polo...a punto myslis novy?...jestli jo tak nevim jestli ho sezenes v danem rozpoctu ale jestli jo tak uz dal nevybirej...stylovy je jak maserati pro chlapa motor dobrej a s kvalitou uz se odpoutal od povesti "itala" 😉
zmulin
Na Grandepunto asi nedosáhne a do staršího modelu bych jí coby úchylák na Italský káry musel přemlouvat.Asi to dopadne na toho Yarise,páč ten se jí líbí a u ženskejch je to absolutní kritérium 😊
jestli se ji libi nema cenu dal bojovat...kdyz se ji libi tak splnuje to nejdulezitejsi a ty muzes zit s pocitem ze si ji vybral pomerne prakticke a dore auto 😉
Pumu 1.7, nebo novou Fiestu tet je fajn akce Fiesta Viva.

Své třicáté narozeniny oslaví Fiesta akční nabídkou Fiesta Viva, díky níž lze nyní koupit pětidveřový model za cenu třídveřového a to již za 239 990 Kč.

[odkaz]