0
ty kilometry podle mne jsou realne...proste to nekdo pouzival jen na nakupy...ono se to take na nic jineho pouzivat neda >😁 ...ale pokud mas "maminu" aspon trochu rad kup to Punto...je bezpecnejsi a obcas pouzitelne i na neco jineho nez na cesty do tesca a zpet 😉
Přejít do diskuze
Já bych radši bral to Punto, protože ten "hajzlík" není auto na denní dojíždění 😉
A k těm km, klidně můžou být skutečné, já bych tomu i celkem věřil, kdyby měl hodně najeto tak ho nebudou stáčet na 10 tkm a i na interiéru by to bylo vidět.
A k těm km, klidně můžou být skutečné, já bych tomu i celkem věřil, kdyby měl hodně najeto tak ho nebudou stáčet na 10 tkm a i na interiéru by to bylo vidět.
Někde jsem slišel že ten nejmenší Fiat je na tom s bezpečností opravdu špatně, ale nejsem si tím úplně jistý...
mám možnost koupit tento vůz r.v99 najeto 10000km v super stavu jo obsah je 0,9 je jak nový zhruba do 70000kč co vy kdo na to??
napište mi zkšenosti- spolehlivost, spotřeba,jízdní vlastnosti na co dát pozor atd.
Nebo raději za ty peníze Punto 1.1 5 dveří 97, v super stavu? je to pro maminu do práce díky za názory
napište mi zkšenosti- spolehlivost, spotřeba,jízdní vlastnosti na co dát pozor atd.
Nebo raději za ty peníze Punto 1.1 5 dveří 97, v super stavu? je to pro maminu do práce díky za názory