0
jen se chci zeptat, co teda potřebuju mít v ruce za doklady vyřízené, když už jdu nakonec s těma značkama na úřad zaplatit těch 800 za ten technicak.. díky
Přejít do diskuze
Je to tak,jak jsem napsal.Takový je prostě zákon(momentálně).Zjednodušilo by se to,pokud by české úřady braly v potaz třeba platný TUV ještě z německa,což ale neberou.STK jsou sice soukromé subjekty,ale i jako takové podléhají ministerstvu dopravy a vyhláškám a nařízením.A myslím(nejsem si 100% jistý) že pokud přijedu v německu na TUV s vozidlem registrovaným v ČR tak mi ho taky neudělají,protože by mi byl tak jako tak k ničemu.Protokol v němčině,nemožnost přidělení známky a v neposlední řadě nemožnost vozidlo vyřadit z důvodu kritického technického stavu(což se v německu stát může).Chápu,že jste majitelem vozu na něm. RZ a chcete si jej přihlásit u nás.Musíte k tomu samozřejmě mít trvalý nebo přechodný pobyt na území ČR.A postup je opravdu takový jak jsem jej již popsal.Nakonec za zeptání na kterékoli stanici TK nic nedáte.
Proč v Německu? Čím se liší STK v ČR na autě před sundáním značek a po sundání značek? STK sou soukromý subjekty a udělají mi snad to, za co jim zaplatím. Značky auta, kerý kontrolují, jim snad můžou být úplně ukradený, ne?
Navíc, proč to zbytečně komplikovat a přidávat mezičlánek s převozovýma značkama a převozovým pojištěním, když auto pojištěný už je (u zahraniční pojišťovny) a značky má taky. Říkám, týká se to především případu, kdy auto NEMĚNÍ majitele. Pokud máte pravdu, přinde mi to totálně postavený na hlavu.
PS: Jinak s STK je to samozřejmě nesmysl (legislativní) a Vaše poznámka s Německem taky nebyla tak úpně od věci. Normy sou totiž celoevropsky homologovaný, proto by měli vzít certifikát odkudkoliv. V současné době je dovoz v rámci EU týmž úkonem, jako koupě auta v Ostravě a převoz do Prahy. Taky nikdo nechce další STK. Myslím, že je otázka měsíců, kdy to zruší, pač s ČR v této otázce v současnosti probíhá správní řízení.
PSII: Jaktože by mi neudělali STK s regulérníma cizima značkama, ale s převozovýma opět cizíma značkama ano??
Navíc, proč to zbytečně komplikovat a přidávat mezičlánek s převozovýma značkama a převozovým pojištěním, když auto pojištěný už je (u zahraniční pojišťovny) a značky má taky. Říkám, týká se to především případu, kdy auto NEMĚNÍ majitele. Pokud máte pravdu, přinde mi to totálně postavený na hlavu.
PS: Jinak s STK je to samozřejmě nesmysl (legislativní) a Vaše poznámka s Německem taky nebyla tak úpně od věci. Normy sou totiž celoevropsky homologovaný, proto by měli vzít certifikát odkudkoliv. V současné době je dovoz v rámci EU týmž úkonem, jako koupě auta v Ostravě a převoz do Prahy. Taky nikdo nechce další STK. Myslím, že je otázka měsíců, kdy to zruší, pač s ČR v této otázce v současnosti probíhá správní řízení.
PSII: Jaktože by mi neudělali STK s regulérníma cizima značkama, ale s převozovýma opět cizíma značkama ano??
Můžete to cvičně zkusit a i cvičně zaplatit,nebude to nic platné.To byste si mohl ten TUV udělat rovnou v německu,že?Navíc technickou prohlídku před registrací vám udělají pouze na vozidle,které je v zemi původu odhlášeno.Asi tak.Možná,že někde mají svůj vlastní postup ale dělám to 5x týdně a u nás je postup vždy stejný.
Sem si nevšiml, že by tady chtěl někdo registrovat auto s cizíma RZ. Šlo pouze o převoz. Zvlášť, pokud bude majitelem i nadále tatáž osoba, není podle mě sebemenší důvod, proč by se to nemohlo převézt na stávajících značkách. A na STK nemají snad značky vůbec žádnej vliv. Cvičně si ho může u nás udělat třeba cizinec s australskýma značkama, ne?
TAK KOUKÁM,ŽE TADY ČTU SAMÝ NESMYSLY.AUTO,KTERÉ JE JEŠTĚ REGISTROVÁNO V SRN NELZE REGISTROVAT V JINÉM STÁTĚ,ANI U NÁS.
TAKŽE AUTO ZAKOUPENÉ V SRN ODHLÁSÍ PŮVODNÍ MAJITEL,NEBO HANDLÍŘ A VY SI MŮŽETE NA ZULLASUNGSTELLE ZAKOUPIT PŘEVOZNÍ ZNAČKY VČETNĚ POJIŠTĚNÍ(NA POČKÁNÍ).S VOZIDLEM DOJEDEME NA STK,PROVEDEME TECHNICKOU PROHLÍDKU PŘED REGISTRACÍ VČETNĚ EMISÍ POCHOPITELNĚ.S OBDRŽENÝMI PROTOKOLY ZAJEDEME NA ÚŘAD A VYPÍŠEME DVA FORMULÁŘE 😒br />
1, ŽÁDOST O SCHVÁLENÍ TECHNICKÉ ZPŮSOBILOSTI
2, ŽÁDOST O REGISTRACI VOZIDLA
DOLOŽÍME PROTOKOLY Z STK
DOKLAD O POVINNÉM RUČENÍ(LZE UZAVŘÍT NA ZÁKLADĚ NĚMECKÉHO TP)
NO A PAK SI POČKÁME NA VYDÁNÍ TP A SPZ.TO JE CELÉ PÁNOVÉ.
U VOZIDEL S TYPOVÝM SCHVÁLENÍM 2800kč
u vozidel s globální homologací 2300,-
TAKŽE AUTO ZAKOUPENÉ V SRN ODHLÁSÍ PŮVODNÍ MAJITEL,NEBO HANDLÍŘ A VY SI MŮŽETE NA ZULLASUNGSTELLE ZAKOUPIT PŘEVOZNÍ ZNAČKY VČETNĚ POJIŠTĚNÍ(NA POČKÁNÍ).S VOZIDLEM DOJEDEME NA STK,PROVEDEME TECHNICKOU PROHLÍDKU PŘED REGISTRACÍ VČETNĚ EMISÍ POCHOPITELNĚ.S OBDRŽENÝMI PROTOKOLY ZAJEDEME NA ÚŘAD A VYPÍŠEME DVA FORMULÁŘE 😒br />
1, ŽÁDOST O SCHVÁLENÍ TECHNICKÉ ZPŮSOBILOSTI
2, ŽÁDOST O REGISTRACI VOZIDLA
DOLOŽÍME PROTOKOLY Z STK
DOKLAD O POVINNÉM RUČENÍ(LZE UZAVŘÍT NA ZÁKLADĚ NĚMECKÉHO TP)
NO A PAK SI POČKÁME NA VYDÁNÍ TP A SPZ.TO JE CELÉ PÁNOVÉ.
U VOZIDEL S TYPOVÝM SCHVÁLENÍM 2800kč
u vozidel s globální homologací 2300,-
Jo, to by mě teda taky zajímalo.
Chtěl jsem takle dovézt SVOJE auto ze zahraničí. To znamená na SVÝCH zahraničních značkách. Pak to v ČR přihlásit a značky poslat zpátky. Lépe řečeno, ani bych je vlastně teoreticky nikam posílat nemusel, pač v zahr. si většinou každej nechává dělat značky sám v MISTER MINIT, takže předpokládám, že jsou a zůstanou mým majetkem. Takže zbývá akorát vyřazení z evidence.
Teoretickej postup (prosím o "schválení"): dovezu auto na původních značkách - v ČR zajedu na STK (pokud to do dé doby konečně na nátlak EK nezruší) - zavřu do garáže - s techničákem dondu (nebo někoho pověřím) v zahr. na odhlášení - v ČR na evidenčku - hurá do garáže - sundám starý značky - nandám nový značky - zaplatím pojištění a povinný ručení v ČR (či už dříff) - vyjedu z garáže.
Nebo je nějakej jednodušší postup? Eště se samozřejmě musím v zahr. odhlásit na pojišťovně, případně tam nechat pouze kasko.
Chtěl jsem takle dovézt SVOJE auto ze zahraničí. To znamená na SVÝCH zahraničních značkách. Pak to v ČR přihlásit a značky poslat zpátky. Lépe řečeno, ani bych je vlastně teoreticky nikam posílat nemusel, pač v zahr. si většinou každej nechává dělat značky sám v MISTER MINIT, takže předpokládám, že jsou a zůstanou mým majetkem. Takže zbývá akorát vyřazení z evidence.
Teoretickej postup (prosím o "schválení"): dovezu auto na původních značkách - v ČR zajedu na STK (pokud to do dé doby konečně na nátlak EK nezruší) - zavřu do garáže - s techničákem dondu (nebo někoho pověřím) v zahr. na odhlášení - v ČR na evidenčku - hurá do garáže - sundám starý značky - nandám nový značky - zaplatím pojištění a povinný ručení v ČR (či už dříff) - vyjedu z garáže.
Nebo je nějakej jednodušší postup? Eště se samozřejmě musím v zahr. odhlásit na pojišťovně, případně tam nechat pouze kasko.
Díky za informace. Momentálně mám ale další problém: někde jsem četl, že nejlepší je přivézt sem auto ještě na německých značkách, přihlásit ho, a značky pak poslat původnímu majiteli. Problém spočívá v tom, že majitel pak potřebuje na odhlášení kromě značek taky technický průkaz, který mi ale na úřadě nevrátí. Nevíte někdo, co s tím?
No mě zas zapsali jako typ motoru benzínový a na STK pak valili oči a ve finále typ nenašli,tak zapsali podle své kartotéky a já mám jiný,potvrzený Lancií že tam patří,ale raději o tom nikdy nic neřeknu nebo to budu uhánět rok,super >😁 >😁 >😁 >😁
jo a vsechno si poradne zkontroluj, protoze mne tam bohuzel nezapsali vsechny rozmery rafku a pneumatik, a musel jsem tam znova... nezapsali mi zimni...
prostě první STK. Pak jdeš na ouřad. Formulář.dáš 2 litry a oni ti udělají velký český techničák, necháš tam skoro všechny lejstra. Za tejden příjdeš, frajer ti dá velkej českej a ofocený německý techničáky. Utíkej do Český a udělej si povinný ručení. Pak se hned vrať. Vlezeš do vedlejší přepážky. Formulář. Necháš tam všechno co ti dal frajer a řekneš "na značky". Baba za pultem nezaklekne do bloků, jak by se mohlo zdát, ale vyštěkne "800"! Zaplať. čekej. Dostaneš malej techničák, značky. Hned.
Příjemnou cestu v novém autíčku! 😁
Příjemnou cestu v novém autíčku! 😁
no přesně tak jsem to myslel 😉 😉 akorát že některé úřady chtějí nejdřív evidenčku,pak to schválí registraci a pak teprve STK,jako třeba u nás v Říčanech.A ta evidenčka je fakt dovozová,neb ti jí neudělají na kterékoliv STK >😁
jakou dovozovou evidencni prohlidku??
po dovozu proste jedes na emise a STK vcetne evidencky (2000) a pak jdes na urad pozadat o schvaleni dovozu (formalita) az ti to vyridej, jen to prihlasis jako normalne kazdy auto... tot vse, delal jsem to nedavno
po dovozu proste jedes na emise a STK vcetne evidencky (2000) a pak jdes na urad pozadat o schvaleni dovozu (formalita) az ti to vyridej, jen to prihlasis jako normalne kazdy auto... tot vse, delal jsem to nedavno
Momentálně je vcelku jedno jak je staré,každopádně by mělo být v německu odhlášené,musíš absolvovat dovozovou evidenční prohlídku-cca 2000,poté hurá na úřad požádat o registraci,poté STK a přihlášení.úřad má na registraci cca 30 dní >😒]
Dobrý den. Chci si v listopadu od známého z Německa koupit ojeté auto. Doveze mi ho sem ještě na německých značkách. Auto bude mít v litopadu 8 let a 1 měsíc. Má evropskou homologaci. Jaký je v tomto případě postup registrace? Je nutné, aby projelo kontrolou v pověřené zkušebně, nebo stačí normální technická prohlídka? Je taky nutné mít k registraci nějaké doklady z Německa? Děkuji za odpovědi.