TP sice zůstává u banky, ale jenom z důvodů zástavního práva. Jinak s autem nemůže nijak nakládat /např. při zkrachování leasingovky auto konkurzní správce zabaví, u banky na to nemůže šáhnout/. Auto se může prodat jen se svolením banky právě opět kvůli zástavnímu právu /tohle se týká všech věcí pořízených na účelový úvěr/. U leasingovky je normální, že když svolí k prodeji vozu /ale nemusí!/, tak si většinou odečte zbývající náklady. Když prodáte u úvěru, tak z prodeje doplatíte úvěr a zbytek je váš /ale slyšel jsem názor, že si banka taky něco odečte. Nevím, ještě jsem neprodal, ale bylo mi řečeno, že si nic nevezmou/. Pojistka je sice vinkulována na banku /poskytovatele úvěru/, ale máte právo žádat proplacení plnění, nebo jeho části.
Tohle mi bylo sděleno při nákupu na úvěr, ale před třemi a půl roky.
Tohle mi bylo sděleno při nákupu na úvěr, ale před třemi a půl roky.
byla na (nebo stále je) na Golf/Jetta. Leasing s nulovým navýšením na skladové vozy. 30 % akontace, sazba hav.poj. s 5 % spoluúčastí nějakých 2,8 %, žádné poplatky.
Vyřídil jsem u nich taky dobrý úvěr s RPSN 5,5%. Splátkování je rozloženo na 30 % hodnoty vozu při koupi, 40 % na 48 splátek a 30 % na konci úvěru. Pojištění totéž jako u Golfa. K těmto hodnotám se často nepřiblíží ani leasing. Srovnával jsem FordLeasing, GMAC, CAC.
Vyřídil jsem u nich taky dobrý úvěr s RPSN 5,5%. Splátkování je rozloženo na 30 % hodnoty vozu při koupi, 40 % na 48 splátek a 30 % na konci úvěru. Pojištění totéž jako u Golfa. K těmto hodnotám se často nepřiblíží ani leasing. Srovnával jsem FordLeasing, GMAC, CAC.
Dekuji za tip. Ac je jasne, ze nabidka leasingu a uveru je nepreberna, mohl by uz konecne prodejce nabizet ci alespon podat informaci o vsech moznych produktech. Vyssi koncova cena je jednim ze zpusobu jak snizit pravidelnou spaltku a snad i celkove naklady na profinancovani vozu. Jen doufam, ze to lze aplikovat i pro podnikatelske subjekty a u vozidel s odpoctem DPH.
jestliže chceš využít odpočet DPH, vřele ti doporučuji úvěr. Z účetního hlediska se stáváš majitelem vozu, jako by sis ho pořídil za hotové. A odpočet DPH uplatníš celý, např. ze 600.000 je to skoro 100.000, které dostaneš zpět ihned. Úvěr s nákupem vozu účetně vůbec nesouvisí. Úroky z něj dáváš samozřejmě do nákladů. Daší výhodou je daňový odpis. Jestliže nakupuješ např. na konci roku, při leasingu uplatníš pouze max. 1/36 hodnoty vozu (v prosinci), při zrychleném odpisu tuším až 24,5 %.
já to vidím asi takto: podnikatel plátce DPH - leasing, nepodnikatel - úvěr. 😉 no a ještě k těm leasingům s nulovým navýšením, ono pokud to nezadotuje výrobce nebo dovozce ( starší model, sklad. zásoby atd. ) tak nikdy není nic zadarmo, ono třeba je zvýšený poplatek za uzavření smlouvy, vyšší konečná zůstatková hodnota atd., takže ideálně vzít do ruky kalkulačku a násobit a sčítat a odečítat a je výsledek 😉 a techničáky v úschově u úvěru, dělá to CAC a ČSOBL, je to pro ně jištění a dovoluji si myslet, že tam kde to neschválí např. Cetelem ( ten techničáky nebere ) tak u nich to projde, a navíc jsou to největší hráči na trhu 😉
Tak já jen mohu tiše závidět OSVČ, neboť přesto, že vůz potřebuji ze 90% k dojíždění do zaměstnání - do nákladů si ho nedám, DPH mi nikdo nevrátí a to samé s benzínem....trochu nerovnost ne?
Tedy pro ty, kteří si vůz kupují jako fyzická osoba nepodnikatel - leasing mi dost vadí - nejde ani o níže citovaný nulový přeplatek, ale hlavně o to, že s leasingem dohodí spol. pojišťovně i havarijní pojistku a to na nový! vůz - proto je navýšení nulové, protože mají zisk na té havárce, jinak by to pro ně nemělo význam, nebo se šábnou s prodejcem.
Měl jsem úvěr od Cetelem - byl to úvěr, nechtěli deponovat TP, nenutili mě k havarijnímu...vůz byl skutečně můj - půjčili na krátkou dobu - no skoro půl mega na 18 měsíců - vlastně se zárukou pouze příjmů - vůz byl v akci, takže mě navýšení nezabije... 😲
Tedy pro ty, kteří si vůz kupují jako fyzická osoba nepodnikatel - leasing mi dost vadí - nejde ani o níže citovaný nulový přeplatek, ale hlavně o to, že s leasingem dohodí spol. pojišťovně i havarijní pojistku a to na nový! vůz - proto je navýšení nulové, protože mají zisk na té havárce, jinak by to pro ně nemělo význam, nebo se šábnou s prodejcem.
Měl jsem úvěr od Cetelem - byl to úvěr, nechtěli deponovat TP, nenutili mě k havarijnímu...vůz byl skutečně můj - půjčili na krátkou dobu - no skoro půl mega na 18 měsíců - vlastně se zárukou pouze příjmů - vůz byl v akci, takže mě navýšení nezabije... 😲
Trochu mimo misu. Prosim nejsem onou potrefenou husou ale OSVČ si dle zakona nemuze uctovat a davat do nakladu cestu z bydliste do sidla firmy. Tudiz zde zadna nerovnost urcite neni. Pokud k tomu uziva firemni vuz, pomernou cast nakldu za tyto jizdy nejdou do nakldu, tudiz ani DPH a benzin. Navic za vozidlo se plati ilnicni dan. K tomu DPH. Ano pri porizeni vozu s moznosti odpoctu si DPH urcite odectete, neresme techniku v souvislosti se zpusobem financovani. Ale pri prodeji vozu zase DPH pripoctete.Urcite s nizsiho zakladu ale s tou pivni matematikou opatrne. Kdysi jsem to hrube pocitel a u vozu v PC 400 tis. s dani je po 4 letech uzivani a naslednem prodeji financni vyhoda cca 40 tis. Kc (tj. 10😖. Ono totiz za prepazku se plati.Ale znovu rikam tohle je mimo diskuzi.
K pojisteni vozu. Vztah kazde k nabytemu majetku je jeho vec, ale povazovat havarijni pojistku za luxus? Cena havirijni pojistky v leasingu je podstane nizsi nez kdyz si ji clovek sjednava individualne. Pri leasingu to chce prodejce donutit k tomu, aby udelal pro vas nejvyhodnejsi kalkulaci. Opravdu to zalezi na leasingovce, jake ma smlouvy s pojistovnami aktera kombinace je nejvyhodnejsi, chce to cas ale tohle se urcite vyplati. Lze mit i kalkulace kde si zakonou pojistku sjednavate sam, tak aby jste neprisel o bonusy. NEobhajuji leasing nebo uver, ale pokud mam na auto za pul mega, ta havarijni pojistka je standardem. Navic lze vozy dopjistit na ztratu hodnoty. Nekde tady na foru je ktomu taky nejaky tema.
K pojisteni vozu. Vztah kazde k nabytemu majetku je jeho vec, ale povazovat havarijni pojistku za luxus? Cena havirijni pojistky v leasingu je podstane nizsi nez kdyz si ji clovek sjednava individualne. Pri leasingu to chce prodejce donutit k tomu, aby udelal pro vas nejvyhodnejsi kalkulaci. Opravdu to zalezi na leasingovce, jake ma smlouvy s pojistovnami aktera kombinace je nejvyhodnejsi, chce to cas ale tohle se urcite vyplati. Lze mit i kalkulace kde si zakonou pojistku sjednavate sam, tak aby jste neprisel o bonusy. NEobhajuji leasing nebo uver, ale pokud mam na auto za pul mega, ta havarijni pojistka je standardem. Navic lze vozy dopjistit na ztratu hodnoty. Nekde tady na foru je ktomu taky nejaky tema.
pucmeloun: nejde o to jak se to da obejit, ale o to , ze ze zakona jsou si rovni. Nikdo nema zadnou danovou ulevu.
Díky
M.
1) dostanete-li tzv. neucelovy ucer, muzete z nej nakoupit vuz . Tim to eliminujete ty veci, ktere Vam na ucelovem uveru ci leasingu vadi. Neznam vsak konkretni financni podminky a predpokladaM, ZE TO BUDE ASI TA NEJDRAZSI VARIANTA.
2) prodejce Vam nabidne leasing, ktery je zajimavy pro nej z duvodu odmeny za takto uzavrenou leas. smlouvu. Urcite si nechte zpracovat navrhy od ruznych leasing. spolecnosti a tyto navrhy vyhodnot te. Jelikoz soucasti splatek je i hav a zak pojisteni, podivejte se i na nej. KOmbinace leasingova spolecnost a nekolik pojistoven dava velmi pestre vysledky. Akce specialne u CAC byvaji malokdy tak vyhodne jak to vypada. Upozornuji, ze pripadny nakup na leasing z casti eliminuje snizenou PC vozu.
Priklad) 307Break v akci Peugotu a CAC je PC vozu 490 tis., proti nemu stoji FFII s Fordleasingem v PC 560 tis. Po peti letech leasingu pri stejne akontaci (25😖 v celkovy nakladech zaplatim za FFII mene jak za 307. Konkretne za finacni sluzbu o 45 tis. mene a na pojistkach o dalsich 13 tis.
Nerad zobecnuju ale z nabidek ktere jsem resil jsou nejvetsi zlodeji GE, ten benzin k mori vyjde sakra draho ( PC Toleda 560 tis, stejne parametry leasingu jako u FFII. Mesicni spaltka s pojistenim u FFII 9502 Kc u SEATu 12642. To je mesicne 3100 Kc tak ze za 60 mesicu 186000Kc) Dekuji CCS v hodnote 5000 nechci.)
3) Mimo Ford leasing jsou veskere znackove leasingy nevyhodne - Skofin je ze spolku slusnych leasingovek ( Voks Bank, CSOB) suverene nejdrazsi. To stejne plati i pro Opel a jeho GMac. Nechci protezovat Ford, ale jeho nabidka je zatim suverene nejvyhodnejsi. Mimo bezkonkurenciho FFII, je jejich akce na Mondea naprosto unikatni. Vuz v puvodni cene 804tis sundaj na 600 tis a nabidnou takovy leasing, pri kterem za financni sluzbu rocne paltite 8000 Kc - akontace 150 tis, leasing na 60 mesicu. Za pojistky sice rocne zaplatim 25 is ale to financni navyseni je naprosto smesne.
Zkuste kdyz tak nahodit vuz a parametry leasingu, pookud budu mit k tomu neco konkretniho rad doplnim.
4) Uver je nakldove nevyhodnejsi jak leasing. Alespon pro mne pokud chci odpocet DPH