Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

20 komentářů

Ahoj, nemate nekdo zkusenosti, jestli nejni tato prevodovka ve spojeni s timto motorem poruchova, mate s ni nekdo zkusenosti?Kolik se da na ni naject bez nutnosti nejake velke opravy? diky
Souhlas s huml76 - automaty pro 1.9 TDI z dílny VW group (a vlastně všechny VW automaty pro motory pod 2 litry bez rozdílu paliva) nepatří mezi dobře postavené stroje a pro mě to je důvod jít od tohoto auta. Navíc, jestli se jedná o jeté auto, tak nemůžeš mít jistotu, že někdo nezk...il údržbu. Obecně, pokud automatu dáš to málo údržby, co potřebuje, tak funguje furt (čti, je to skoro to poslední, co se na tom autě podělá).
Ono je to halvně tím, že Tiptronic, to je velmi slavná převodovka, lepší není >😁 >😁 >😁 Hlavně že má 5 stupnů.....A že jde kejvat páčkou ze strany na stranu, což maj jiný už tak hezkejch pár let....
Ted
pokud chces lenochoda, tak si to porid... automaty montovany do superba jsou pokud vim desny. nechtel bych to, zvlast v te kombinaci s TDI
Suhlas s huml76 a Viktor-om: mame vo firme Superba 1.9TDi s tiptronicom a je to leniva krava. Pri starte sekundu-dve sa nic nedeje a potom start. Predbiehanie v 100-120 tke je horor - 5-ka slabo taha a na 4-ku to samo nepodradi, musis rucne tiptronicom. Proste hruza. Ruky prec, radsej manual alebo potom 2,5TDi - to je ina kava.
Ted
bari: tvuj ctyrstupnovej lenochod muze tiptronicu jen zavidet 😉
nevim co. Tu prodlevu mezi tím kdy auto začně reagovat mu fakt závidět nebude 😁
Tommy100
ty si nedáš pokoj.Vážně bych chtěl zkusit tvůj předpotopní automat,jak ten řadí a jezdí......z tvých příspěvků vychází že nejlepší auta jsou americká,čím vyšší motor tím lepší a Evropa prostě na Ameriku nemá..... 8-s

Podle mě krajně špatná úvaha...... :roll:
Ted
barri: proste klasika... koupis plecku za 80 t. a hned potrebujes nejen sebe, ale taky celej svet okolo presvedcit, ze je to proste auto lepsi nez superb ci bmw za desetinasobek 😁

vykon 163 koni z 2.5 litru je opravdu zazrak, stejne jako tvuj uzasnej podvozek a automat 😉

moje M3 z roku 90 mela 2.5litru a 240 koni 😉 a jezdila za devet prumer

prelude 2.0 rv 89 mela 140 koni... a tak bych moh pokracovat. nemela astra taky 2.5V6?? sice mizernej, ale ty se srovnavas pro jistotu s dvoulitrem >😁

ty s tim nemas v praze pod 15 litru sanci...

proste sis vybral, proti tomu zadna, ale neplacej voloviny... a necpi se do aut na jiny technicky urovni 😉
Netahej mi sem laskavě turbo jo, o tom se nebavíme. Turbo je moc fajn věc, hlavně u 10-20 let starejch aut, to je na 99% cesta do pekel >😁

protože známe ty co s tím jezdili a jak se k tomu asi chovali 😁
Jinak Astra 2,5 V6 skutečně neměla, to byla Vectra mimochodem. A pak ho měla ještě Omega, což mi tady kdosi tvrdil že ne. No občas se spletem každej....
zmulin
...MV 6...
zmulin
Zpátky k motoru.Já znám jenom ten 2.5 v automatu a ten byl dynamikou srovnatelnej s řazenou 1.9.

Jinak jediný nadprůměrný americký auto ve kterym jsem jel byl Lincoln,ale jednou nám stejně vylítaly ventilky z podvozku....
pisete ako by ste barichela nepoznali, okrem svojho 20 rocneho chryslera nesiel v ziadnom americkom aute, len videl pekne obrazky... >😁

tak ako on americke auta vychvaluje do nebies ja na nich nadavam, a som podla neho magor...

bari prajem ti aby si raz musel jazdit na saturne, buicku, forde (US) a pod. a potom by som bol zvedavy na tvoj nazor
zas plácáš kraviny chlapče, neb Saturn je Opel i s chlupama, co se týče techniky. Podvozky a motory sou Opel, hlavně se používala předchozí generace Vectry...

Buick byl nejlépe hodnocená značka ze všech us zanček co se týče spolehlivosti a vždy patřil do první pětky mezi vozy bez rodzídlu značek prodávaných v USA!!!!

US Ford je už trošku něco jiného, to je lidová značka, kde záleželo na určitém modelu. Jasně že Taurus zpočátku 90. let moc kvalitní auto nebylo atd....
Ted
tak jestli mas pocit, ze prelude nebo M3 mela turbo, tak mi nezbyva nez se opet zasmat tvym znalostem.... obe auta maji pouze atmosfericky motor a jsou z roku 89/90...
Já se o Hondy nezajímám, to je naprosto mimo mě...

Je by mě upřímně zajímalo, jak jde udělat z 2,5 240 Hp bez turba či kompresoru....

I když to bude DOHC, tak to bude jen tak tak a navíc v 90-tym. Kolik pak točila ta M3? Ono max výkon v 9 tis otáčkách jako to mají jisté nejmenované japonské vozy je na dvě věci >😁

A pak kolik pak vydrží ten motor? 400 tisíc Km??

Ono teoreticky jde všechno, když se bude dělat motr na výdrž 100 km, může mít o xy koní víc. Otázka že nejsme na závodní trati...

Ono vůbec M3 či M5 coby cestovní sporták je zajímavá kategorie vozů....Asi jako Jaguar XJR......
Ted
barri😲pet jsi dokazal, ze tve vedomosti jsou hodny poklony 😉

M3 tocila maximalne 7000, spis ale 6500. a pro tvou informaci, e30 M3 jezdi spousta dodnes. a kdyz narazis na 9000 otacek, tak si snadno muzes overit, ze honda S2000 s dvoulitrem a vykonem 240 koni prave v techto otackach je jednim z nejspolehlivejsich aut vubec! navic motor je pruzny a v nizsich otackach ma vykon jako bezny dvoulitr! takze nez zacnes zase placat a srovnavat se s modernimi auty, o kterych nemas paru, uvedom si, ze vic nez ty vi tady na foru skoro kazdy 😉 a narozdil od tebe temi modernimi auty take jezdi 😁

s astrou jsem se upsal, srovnaval ses z dvoulitrovou vectrou misto s 2.5 V6, nevim jak mi tam ta astra skocila...
Já se o BMW nezajímám, mě ničím nenadchlo, Možná ještě pětková řada, tak rok 1999 má něco do sebe, ale jinak mě to nic neříká...

Bratránek měl benzínovou 325 z 88. žralo to stejně jako ta moje (pravda, bylo to o pár let starší), ale halvně to bylo menší a ne tak pohodlné. pravda, jelo to velmi svižně a solidně, tomu všechna čest....

Hm, S2000, to je dobrej příklad. Kolik prosim tě lidi s tim kabriem najedou? 15 tis ročně? To můžu říct že nespolehlivější auto je žigul dědy ze vsi, co na mě má za 30 let 50 tisíc a měnil na tom gumy a brzdový destičky + náplně a baterku >😁

Když je Honda takovej zázrak, proč se např. Legendu v roce 1998 prodalo necelejch tisíc kousků? Že by jen proto že to nemá dostatečná zažitou image jako limuzína >😁

Nebo proto, že to samé uměli nabídnout i jiní....
Ted
ony totiz jsou na svete zeme, kde se kabrio jezdi celej rok, neb tam nemrzne 😉

ale jak rikam, prijed. trojkovy bmw te prece nezastrasi 😉