Auto.cz

Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
neregistrovaný "pulse"
31. 12. 2006 11:57
Bez nadpisu
Rika se duveruj a proveruj, na internetu je kupa i protichudnych informaci o cemkoli.

Ale nejlepsi je pouzivat vlastni rozum pokud je.
30. 12. 2006 16:30
Re: Re:
Hlavne nedavat na rady z internetu,na forech se sejde takova kanalie,az je to hanebne...a z vlastni zkusenosti muzu rict,ze je to vzdycky jinak

Je třeba si vybírat co číst. A není nad česká přísloví: PODLE SEBE SOUDÍM TEBE :!:
30. 12. 2006 00:06
Bez nadpisu
Hlavne nedavat na rady z internetu,na forech se sejde takova kanalie,az je to hanebne...a z vlastni zkusenosti muzu rict,ze je to vzdycky jinak
neregistrovaný "swm"
17. 12. 2006 17:03
Bez nadpisu
[opetofftopic, naposledy a strucne]

Zdenekold: Veta, nad kterou se tak tvrde ohrazujes je tazaci. Otaznikem na konci davam vedet, ze se Te na to teprve ptam, nikoliv tvrdim, ze tak cinis.

Pulse: 1. O pravidlech fora fordclubs a jejich vztahu k prehlednosti - hledani konkretniho slova v par prednastavenych tematech, kde jsou pomichane dotazy na nekolika stranach stoji za to. 2. Uvahy typu "organizuje jenom jeho autor, slovy jedna osoba, podle sveho bez ohledu [!!!] na ostatni" - naprosty nesmysl u komercniho webu. Stejne tak muzu rict, ze bezohledne jednani je vlastni prave klubu, kde pravidla nastavuje jeho vedeni na ukor ostatnich neclenu (neaktivnich clenu). 3. Veta o "obohacovani na ukor duverivych lidi" v souvislosti se servisy neni o penezich, ale o kvalite prace a pristupu.

PS. Zatimco tady Ti napise clovek realne zkusenosti, Ty oponujes na zaklade "jedna pani v klubu povidala". Snad takhle neprispivas i do fora fordclubs.org ;-) :D
neregistrovaný "pulse"
15. 12. 2006 18:53
Bez nadpisu
hihi --- V tonhle pripade kaslu na pravidla obchodniho styku, myslim, ze zde se muzeme spolehnout na SLOVO. A vsichni vime, ze papir jeste nikde nic sam o sobe neresi.

a myslim, ze kvalitu pozname v okamziku problemu. Necetl jsem nikde, ze by si zakaznik z daneho serveru stezoval...

Od lidi co (co chodi na [odkaz] ) a meli co docineni s menovanym clovekem udajne s prezdivkou Foki nebo jak si rika tet nevim, vlastnicicho www.ford-focus prave vim ze slovo nedrzi - slusne receno, to je ten problem :-(

Dnesni dobe by bylo krasne verit jenom vrelemu lidskemu slovu ale v tom to pripade je to scela mimo realitu. Ale narovinu tento postup nedoporucuji pri zadne oprave nebo koupi vozu !

Ale at si kazdy vybere sam ja jsem dal jenom moji dobre minenou radu rozhodnuti je uz na kazdem ;)
neregistrovaný "hihi"
14. 12. 2006 21:38
Bez nadpisu
Moje zkusenost s uvedenym "serverem".

Neni pravda, ze na celych strankych neni kontakt, naopak, je skoro vsude, jen stylem, ktery je rekneme amatersky. Prave ze tam chybi cast "kontakt". V tom souhlas. Ale to je prave to, co dela tento server a lidi za nim LIDMI. Mel jsem problem, zvedl telefon a zavolal. Majitel se zvedl, zasel do garaze a OKAMZITE se podival co a jak. Do peti minut jsem znal spravnou odpoved a behem dalsich nekolika dnu jsem mailem dostal odpovedi na me dalsi dotazy. To vse zcela zdarma, ochotne a hned...

V tonhle pripade kaslu na pravidla obchodniho styku, myslim, ze zde se muzeme spolehnout na SLOVO. A vsichni vime, ze papir jeste nikde nic sam o sobe neresi.

PS: ja myslim, ze kvalitu pozname v okamziku problemu. Necetl jsem nikde, ze by si zakaznik z daneho serveru stezoval...
neregistrovaný "bofi"
14. 12. 2006 15:33
Bez nadpisu
Nikdo tady nikdy nenapsal , že ford-focus.cz je nějaký klub.Takže nevím o čem se tady bavíme. :shock:

Vy se klidně začleňujte do nějakých klubů , ale mně stačí aby mi někdo poradil a to se mi na těch stránkách dostává mírou bohatou.A nepotřebuju k tomu něčí IČO.Původně tady byl jenom dotaz ohledně koupi ojetého focuse.Tak sem napsal svůj názor.
neregistrovaný "HAROUS"
14. 12. 2006 15:31
Re: Re:
Pulse - koukam, ze sis tu z jednoho dotazu udelal slusnou komercni prezentaci... >:D
neregistrovaný "pulse"
14. 12. 2006 14:08
Bez nadpisu
swm ***pred tim nez se dostanes na fordclubs forum tak mas moznost precist si treba [odkaz]

Powered by phpBB --znamena to ze to forum je postaveno na opensource phpBB. Vlastnik fora je uveden na strance Obsah fóra FordClubs.org -> PRAVIDLA FÓRA

Samozrejme kazdy klub a jeho forum ma nejaka pravidla, pokud narazis na to ze jsou na fordclubs prisna, ano jsou, ale jenom proto ze Forum ma slouzit jako prehledna studnice tech informaci uzivatelu.

Bez Offtopicu "co mel kdo k snidani" od toho je ICQ nebo mail.

ford-focus.cz organizuje jenom jeho autor, slovy jedna osoba, podle sveho bez ohledu na ostatni.

V podstate to zadny klub neni, pokud to tedy neni mineno jako klub jeho firma. >:D

Pokud jde o opravu jak rikas

"Tak na "obohacovani na ukor duverivych lidi" si odted vzpomenu pokazde, kdyz budu platit ve Fordu fakturu za servis"

Nikdo ti nebrani jezdit nekam do neautorizovaneho servisu kdyz myslis

ze to tam je ve vsem levnejsi, ale vetsine lidi chybi srovnani to je chyba, take srovnavat opravu z dilu z vrakace z druhovyroby s originalnimi dily je trochu za vlasy pritazene, vetsina lidi take oceni zaruku.
neregistrovaný "Zdenekold"
14. 12. 2006 07:14
Re: Re:
swm: dovolil bych se tvrdě ohradit. Proč mě vkládáš do úst nějakou žalobu nebo něco s fórem. Příště si lépe čti. Já jsem se jenom vyjádřil k jedinému bodu, a to že nemohu nikde na stránkách najít jediný údaj o tom, kde dotyčného mohu hledat. Nic víc, nic míň.
neregistrovaný "swm"
13. 12. 2006 23:38
Bez nadpisu
[hardofftopic]

Jenyk, Zdenekold: Kupujete auto nebo chystate zalobu na ford-focus.cz >:D

Pulse vas tady pekne masiruje. Pokud vam prijde forum jako "cizi stranka v ramci", opravdu by me zajimalo, co si myslite o foru fordclubs :shock: (doporucuji uplne dole vetu zajinajici Powered by :roll: )

Ford-focus.cz vznikl (diky za to), protoze hodne lidem (vcetne me), fungovani fora na fordclubs nevyhovuje. Ucelem webu je poskytovat know-how uzivatelu, coz plni velmi dobre a rychle a bez zbytecne byrokracie.

Pulse: Tak na "obohacovani na ukor duverivych lidi" si odted vzpomenu pokazde, kdyz budu platit ve Fordu fakturu za servis >:D >:D
neregistrovaný "Zdenekold"
13. 12. 2006 21:21
Adresa
Pravdou je, že nechápu, proč na zmíněných stránkách není uvedena nějaká adresa nebo aspoň město. Možná jsem se špatně díval, pak je to moje šeroslepost nebo neznalost autora o přístupnosti webových stránek.
neregistrovaný "Jenyk1"
13. 12. 2006 21:19
Re: Re:
Ten ford-focus je...hm.... "zajímavý". Úporně skrývá svou identitu. To fórum na mne působí divně, jako kdyby nebylo jeho, ale v rámci na stránce by jen zobrazoval nějaké jiné fórum (neboli se chlubil cizím peřím). Je to celé divné.
neregistrovaný "Maxos"
13. 12. 2006 20:59
Re: Re:
Na strankach fordclubs.org jsem parkrat byl pro nejake dotazy ohledne Escorta a musim rict, ze ti kluci vzdy ochotne odpovedeli a jak rika Pulse, je tam citit laska a konicek ke znacce., to je fakt.Zkus se na ty stranky podivat a uvidis.
13. 12. 2006 20:20
Re: Re:
To pulse:

někteří lidé holt musí mít na vše papír :shock: . Když budeš podveden od oficiální firmy s papírem, tak asi strávíš líp, co? :D. Můj názor je v minulém příspěvku ;-)
neregistrovaný "pulse"
13. 12. 2006 19:21
Bez nadpisu
bofi Offtopic ale budis ano v dnešní době si může založit stránky kdokoliv a nemusí to být žádný právní subjekt , pokud nekdo opravuje a prodava auta tak ma minimalne zivnostensky list snad odvadi dane i kdyz podle webu asi ne >:D , navic pokud provozuje online obchod tak pro nej plati dalsi pravni povinosti!! Tak kdyz pominu pravni povinosti tak je to minimalne slusnost uves v kontaktech provozovatele.

proto www.ford-focus nedoporucuji neni to sulidni subjekt, kdyz je ten clovek tak dobrej tak se prece nema za co stydet !

Pro mne fungovani [odkaz] je daleko pruhlednejsi a solidnejsi nemam u toho zdruzeni pocit ze to je nejake obohacovani na ukor duverivich lidi kteri veri v znacku Ford a maji ji radi !
neregistrovaný "zvejkal"
13. 12. 2006 15:36
Re: ford
no, tak tu stranku rakar.cz som si pozrel a ked uz nic ine, tak som sa aspon dobre pobavil :))) Ti chlapci maju zmysel pre humor a vedia sa aj dobre prezentovat :)

Ak by som chcel take auto, ake ponukaju, urcite by som ich navstivil.
12. 12. 2006 23:47
Re: Re:
Mám focuse od Fokiho, který provozuje stránky www.ford-focus

a rozhodně nelituji! >:D A na servis pojedu k němu 100km raději, než abych dal auto do značkového servisu, který mám skoro za barákem ;-)
neregistrovaný "bofi"
12. 12. 2006 17:42
Bez nadpisu
To pulse: v dnešní době si může založit stránky kdokoliv a nemusí to být žádný právní subjekt.Aspoň se nemusí nikdo otravovat s členskými schůzemi , valnými hromadami a kdoví čím ještě :roll: .Každopádně vámi opovrhované stránky jsou čistě informačního charakteru kde se každý doví snad vše na co potřebuje odpovědět a přitom se nemusí začleňovat do nějaké organizace jenom proto , že ta organizace má IČO.A člověk , který spojil svoje jméno s těmito stránkami je skutečný odborník.Omlouvám se všem za příspěvek mimo mísu , ale musel sem reagovat.Na fórum , které tady pulse uvádí by mi ten příspěvek určitě smazali >:D .
neregistrovaný "Nordboy"
11. 12. 2006 21:09
Re: Re:
Ahoj lidi,

já jsem koupil před měsícem u "Trotiny" auto, ze kterého jsem byl úplně natěšený. Neskutečná voňavka - předchozí majitel (vNěmecku) musel být velký pečlivka...Bohužel jen NA INTERIER - Dneska po měsíci nechápu, jak mohl ten auťák projít STK (těsně před koupí)...Katalizátor totálně nefunkční, pod víkem ventilů jsme dlabali spečené tuhé zbytky oleje špachtlí a šroubovákem, místo oleje jsme vypustili obtížně tekoucí kolomaz a svíčky měly úplně vyhořelé střední elektrody. ..Fak je, že auto jede celkem normálně. Ale důvěra je v p........ :?
neregistrovaný "pulse"
11. 12. 2006 20:35
Bez nadpisu
Zdenekold pokud ho mas toho mechanika poruce tak se to vzdy hodi, ale u aut ktere maji najeto do 20 000 to riziko spatne volby je mensi. Samo ze zaruka je urcite velke + . Je to zaruka toho ze samotny prodejce auto prohledl a vi v jakem je stavu tak si muze dovolit dat zaruku! i 3 roky. Ostatni ve zprave.

Naopak kdyz jsem kupoval auto ja u Trotiny tak jsem ho samodrejmne nemohl prohlednou nekde na heveru a navic mi dali podepsat papir ze po nich nebudu narokovat reklamaci kdyz se obevi jakakoliv vada, tak ze zaruka 0. Tak ze na mne potom cekalo par prekvapeni kdyz jsem to vyladil cca asi 20 tisic aby bylo auto pekne v poradku. Tak po pul roce mi ho v HK ukradli, litoval jsem ze jsem nevymnenil zamky, Trotina nikdy vice !

100% odborníka , který provozuje stránky www.ford-focus no tyto stranky znam a takouvou duveru k nim rozhodne nemam uz jenom protoze na celich www. strankach neni nikde napsany nejaky pravni subject ktery tento obchod/club nevim jak to nazvat provozuje !

bertica.H technicke info o Focusu [odkaz] je tam i inzerce !

Vzor smlouvy

[odkaz]
neregistrovaný "bofi"
11. 12. 2006 18:51
Bez nadpisu
Já osobně jsem svého Focuse koupil právě u Trotiny a musím říct , že s autem nemám nejmenší problém.A přímo v bazaru jsem narazil na lidi , od kterých se mi dostalo přívětivého chování.Ale dnes bych auto koupil od jednoho nejmenovaného , 100% odborníka , který provozuje stránky www.ford-focus.cz . Mimochodem tam se dozvíte hodně užitečných věcí.Tím samozřejmně neodrazuju od Trotiny ;-) .
neregistrovaný "bertica.H"
10. 12. 2006 20:35
Bez nadpisu
na tej stránke sú dost drahé auta..my sme mysleli do cca 100tis.km a cena do 150tisic...a to ešte chceme kombika..asi budeme musiet trochu polavit:-)mohla by som Vás ešte poprosit:ak by sme sa rozhodli kupit auto od nejakej "osoby",ako sa postupuje?ako je to s tou kupnopredajnou zmluvou?neviete mi dat nejky link,aby sme sa trochu do toho zasvatili?dakujem >:D
neregistrovaný "Zdenekold"
10. 12. 2006 20:28
Re: Re:
Napiš, kdy jsi auto kupoval, jaké, cena a km.

A myslíš, že je potřeba pro auto, u kterého ještě běží záruka výrobce jet s nějakým mechanikem?
neregistrovaný "pulse"
10. 12. 2006 20:25
Re: Re:
Zdenekold jo, jestli te neco zajima tak se ptej ;) rad odpovim.
neregistrovaný "Zdenekold"
10. 12. 2006 16:38
Re: Re:
pulse: Ty máš osobní zkušenost s Auto In? Pravdou je, že jsou první, kam míním vyrazit.
neregistrovaný "pulse"
10. 12. 2006 14:05
Bez nadpisu
Doporucuji procist forum [odkaz]

Pokud to nemate nejak hodne daleko do Pardubic, tak doporucuji take Auto IN Objednání vozu z Ford of Europe na zakázku zde [odkaz]

Jo to z Evropske Ford aukce se zarukou 3roky (pomer cena/stav vynikajici)_, tak ze riziko minimalni proti typu firem AaA AUTO,TROTINA,

pred prodejem

# komplexní prohlídka u každého vozu v autorizovaném

servisu Ford !

Moznost vyhodneho financovani i s Ford lasing + pojištění pořizovací ceny vozu ! Popsano zde > [odkaz]

Skracene (Toto pojištění kryje rozdíl mezi kupní cenou vozu a vyplaceným pojistným plněním z havarijního pojištění v případě odcizení nebo totální škody. Toto pojištění se vztahuje rovněž na pojištění spoluúčasti.) Doporucuji !!

pokud jde o vyber Skoda Octavia alebo Ford Focus kdyz pominu rovinu vkusu, tak treba servisni naklady jsou u Focuse levnejsi nez u Octavie. >:D

Nevim kolik hodlate zainvestovat, pokud rocniky Focuse treba kolem roku 2001 tak doporucuji benzin 1.6 16v, pokud neco nevejsiho rok 2 stare auto tak s motorem TDCi nebo zase 1,6 16.
neregistrovaný "Zdenekold"
10. 12. 2006 12:12
Re: ford
Já ještě Focuse nemám, ale po zvážení všech pro a proti jsem so pro něho rozhodnul (kombík). Jsem sice celoživotní škodovkář, ale teď jsem zjistil, že ojeté škodovky jsou předražené. Přitom náhradní díly jsou na stejné cenové úrovni. To v horším případě.

Ideální je si najít někoho, kdo sám opravuje bouchnutá auta z dovozu, protože takový člověk nejlépe ví, kde co hledat.

Já se hodlám pohybovat spíše v ročníku 2004, takže momentálně sleduji Auto busch, Auto IN, eurodiesel ap. Taky mi padla do oka stránka www.rakar.cz, kde se dá případně i domluvit, co byste chtěli dovézt.
neregistrovaný "bertica.H"
10. 12. 2006 11:44
ford
s amnželom sme totálny auto amatéry.chceli by sme si kupit ale ford Focus,rv 1999.nemáme nikoho známeho,kto by nám mohol pri výbere auta poradit a spoliehat sa na náhodu by asi rozumne nebolo.ako sa to teda robi?máme zajst do autoopravovne a poprosit mechanika aby za par korun isiel s nami a cely den obehaval rozne bazary?a co hovorite na velke autobazary typu AaA AUTO,TROTINA..ATD?a este:ked si vybrat medzi 2 autami:Skoda Octavia alebo Ford focus?diky