0
Chceme si kúpit auto a už dlho sa rozhodujeme..teraz som "objavila"Renault Megane Scenic a velmi sa mi páči.Bohužial na nové peniaze nemáme..Sú to dobré autá?Už tým,že ideme kupovat auto ,čo má najazdené okolo tých 100tis.km..počítame s tým,že to bez problémov nebude,ale...vydrží aspon pár rokov?Otázka pre vešticu..,že?Ste spokojný s týmito autami aj po rokoch používania?diky >😁
0
Můžu zatím zaklepat. Kdybych s tím jezdil tak na co je to auto určené tak mám výdaje mnohem menší, ovšem nějakým investicím se nevyhneš... ale jinak ok! nestěžuju si! řídil jsem dost aut malejch i velkejch a scénic je scénic..
Jak jsem tu již nedavno psal, tak jsem manželce koupil Scenika r.v.2003 (nový model) a už tu máme první závady. Páčka blinkrů samovolně vypadává během průjezdu zatáčkou. Je tedy nutné ji tam v zatáčce doslova držet. Další závada na odemykání a zamykání vozu. Ovládání na kartě funguje vždy, ale senzor v klicey, který má odemknout auto s kartou v kapse jde jen u 3 dveří a často pak auto nejde tlačítkem na klice zamknout a musí se stejně vytáhnout dálka a zamknot tlačítkem na dálkovém ovládání.
Má někdo nějakou radu co s tím, nebo jak kolik může stát oprava?
Jinak mě překvapila spotřeba 1.9dCi 88kW. Auto je stejně těžké jako můj Avensis 1.9 D-4D 85kW, ale při výrazně klidnější jízdě a 6-ti stupňové převodovce žere 6,7. S Avensisem jezdím výrazně dravěji jelikož není tak houpavý a i když má jen 5-ti kvalt, tak se pohybuji kolem 5,3 nafty. Jetě to jde, ale čekal jsem tak 6 litrů. Pokud jde ale o hlučnost agregátu, tak tam je Renault při studeném motoru výrazně tišší. Po zahřátí motoru se hlučnost srovná.
Má někdo nějakou radu co s tím, nebo jak kolik může stát oprava?
Jinak mě překvapila spotřeba 1.9dCi 88kW. Auto je stejně těžké jako můj Avensis 1.9 D-4D 85kW, ale při výrazně klidnější jízdě a 6-ti stupňové převodovce žere 6,7. S Avensisem jezdím výrazně dravěji jelikož není tak houpavý a i když má jen 5-ti kvalt, tak se pohybuji kolem 5,3 nafty. Jetě to jde, ale čekal jsem tak 6 litrů. Pokud jde ale o hlučnost agregátu, tak tam je Renault při studeném motoru výrazně tišší. Po zahřátí motoru se hlučnost srovná.
no, otec má mégana-sénica. je to dle mýho ta hezčí verze, mě se teda osobně teda fakt ten novej sénic nelíbí jak po stránce karoserie tak po stránce interiéru... jináč máme slabší verzi, 1.4 16V a je to naprosto dostačující. otec najezdí měsíčně min 1000km a je to auto pro pohodové jízdy a vzhledem k jwho tvrdšímu pozvozku (já jezdím v r19) je i pro svižnější jízdu, která se s tímto motorem fakt dá... a poruchy? no, byl problémek s výfukovým potrubím u hlavy. ale to bylo jen kvůli přístupu, jináč je to fakt pohodový autíčko. vzhledem k pohodovýmu interiéru aj dle mýho pěkný karoserie...
Známý koupil Scenika r.v. 99. Má v n?m originál rádio Renault s p?ehráva?em na kazety. Koupil p?es net také originál na CD, ale p?estože se jedná tako o originál do Scenica tak má problém se zapojením. Rádio teda jde, ale nejde ovládání pod volantem. Je tam n?jaký jiný konektor. Údajn? jde sehnat n?jaký mezi?lánek se kterým to jde zapojit, ale zatím ho nesehnal a ani mu nikdo nedokázal ?íct o jaký mezi?lánek jde. Pokud máte n?kdo podobnou zkušenost a víte jak na to budu to velmi rád tlumo?it. D?kuji
na tomlhe je docela divný, že renault mégan scénik má dva typy (na první pohled odlišený světly) a pak je renault scénik... to už mluvíme o autu, vyráběném tuším tak rok dva zpátky a je naprosto odlišné... proto si myslím, že vznikají takovéto problémy...
Asi nevím přesně, kam míříš, ale teď je na trhu myslím Scénic třetí generace, dřív to byl i Mégane, dnes už jen Scénic. Kromě toho teď Renault přišel i se dvěma modelama Grand Scénic. Aktuálně sou tedy na trhu😒br />
1. Scénic (5 míst)
2. Grand Scénic (5 míst)
3. Grand Scénic (7 míst-plnohodnotných)
1. Scénic (5 míst)
2. Grand Scénic (5 míst)
3. Grand Scénic (7 míst-plnohodnotných)
Řekl bych,že Scenic se jmenuje Scenic (bez Megane) od doby prvního faceliftu Scenicu první generace.
no, jak jen to říct... doma máme scénika, který má vysoká světla, ale když se člověk více zadívá nalezne kdesi napsáno mégan, je ve dvou verzích dle podvozku, ještě vyšší verze. a jeho předchůdce se liší na první pohled nízkýma světlama.
potom je další, jak je napsaný níž, jen scénik, má tak divně tvaronanej "zadek"
potom je další, jak je napsaný níž, jen scénik, má tak divně tvaronanej "zadek"
patrně tou třetí generací máš na mysli tu druhou generaci,která se vyrábí v současné době...facelifty do toho nepočítají
Asi jo. Ten facelift byl docela výraznej, tak sem ho asi počítal za další generaci. A nezdálo se mi, že současnej model by byl vyráběnej od roku 2003.
Ad zamykanie na kluckach - mas smolu na kus z prvych serii, ktore mali s tlacitkami na kluckach problemy. Predchadzajuci majitel ich mal dat v zaruke vymenit, bohuzial sa tak nestalo. Jedna by mala stat do 2t, daj si spravit predne a zadne odpojit, aby nezblbli cely system. Pripadne skus najst mechanika, ktory skusi klucku rozobrat - v Renaulte na Zlicine mi tvrdili, ze vedia vymenit iba miktorspinac za par korun, v Bratislave ale o nicom takom ziaden servis nepocul.
Ad spotreba - to bude stavbou auta. Jeden znamy ma Corolu Verso s takym motorom, ako mas ty (2.0 85kW diesel) a jazdi za 6.5-7. Aerodynamika tychto krabic nie je najlepsia.
Ad spotreba - to bude stavbou auta. Jeden znamy ma Corolu Verso s takym motorom, ako mas ty (2.0 85kW diesel) a jazdi za 6.5-7. Aerodynamika tychto krabic nie je najlepsia.