Dál mě teď narychlo nic nenapadá. A co se líbí jí :?: Kdyby mi nevadili digitální budíky a ještě k tomu uprostřed tak bych asi volil Yarise s velmi povedeným 1.0, ale jen do města nebo na okresky. Dále si mi velmi líbí Getz, který si možná překvapivě nevede špatně v poruchovosti, takže bych se ho taky rozhodně nebál 😉
Giorgio
0
Fiat Punto II 1.2 8V 3D nebo Fiat Punto I cabrio, ale to není moc do zimy. 😊
0
Podivej se po Lanciich Y. Zenskejm se to auto strasne libi a maj super vybavu vcetne klimatizace a alcantary...
Podivej se treba na tenhle excelentni kousek😒br />
[odkaz]
Je sice trosku drazsi, ale ta vybava...
Giorgio
0
Záleží na tom, jak umí jezdit, protože sehnat na to plechy není sranda. Jinak mechanika shodná s puntem první generace není problém, a to ani co se dostupnosti servisu a dílů týče. V základu jsou el. okna, ale u motoru 1.1 není posilovač, takže ať si zkusí, jak se jí s tím manévruje a hlavně parkuje. Protože mám tentýž agregát v puntu, tak vím, že to občas není sranda. 😄
Sám jsem před rokem uvažoval, že bychom tu ypsilonku koupili mamce, ale právě obavy, že to někde ťukne, mě nakonec směrovaly spíš k seicentu. To má i menší motor, tím pádem i spotřebu a pojistku. Nakonec se nekoupilo vloni nic, ale pokud se to téma stane znovu aktuální, tak se vrátíme k hledání Fiatu Seicentu 0,9.
0
ahoj, doporucoval by som Yaris, vyborny motor, nizka spotreba, spickova spolahlivost a nizke prevadzkove naklady
pilotpilot
0
Zřejmě si přehlídnul, že do 120.000,- Kč
0
pilot: do 120 tKč se najde Yarisů vcelku dost (ročníky 99-00) 😉
maly
mlady
myslel jsem polo nebo yarise
co si o tom myslite vy???
Peugeot 206 1.1
VW Polo 1.0 MPI, nebo 1.2 HTP
Škoda Fabia 1.0 MPI, nebo 1.2 HTP
Hyundai Getz 1.1
Seat Ibiza nevim co se tam montovalo 😄
....
....
Dál mě teď narychlo nic nenapadá. A co se líbí jí :?: Kdyby mi nevadili digitální budíky a ještě k tomu uprostřed tak bych asi volil Yarise s velmi povedeným 1.0, ale jen do města nebo na okresky. Dále si mi velmi líbí Getz, který si možná překvapivě nevede špatně v poruchovosti, takže bych se ho taky rozhodně nebál 😉
Podivej se treba na tenhle excelentni kousek😒br />
[odkaz]
Je sice trosku drazsi, ale ta vybava...
Sám jsem před rokem uvažoval, že bychom tu ypsilonku koupili mamce, ale právě obavy, že to někde ťukne, mě nakonec směrovaly spíš k seicentu. To má i menší motor, tím pádem i spotřebu a pojistku. Nakonec se nekoupilo vloni nic, ale pokud se to téma stane znovu aktuální, tak se vrátíme k hledání Fiatu Seicentu 0,9.