Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

9 komentářů

Potreboval bych auto pro mau

maly

mlady

myslel jsem polo nebo yarise

co si o tom myslite vy???
Toyota Yaris 1.0

Peugeot 206 1.1

VW Polo 1.0 MPI, nebo 1.2 HTP

Škoda Fabia 1.0 MPI, nebo 1.2 HTP

Hyundai Getz 1.1

Seat Ibiza nevim co se tam montovalo 😄

....

....

Dál mě teď narychlo nic nenapadá. A co se líbí jí :?: Kdyby mi nevadili digitální budíky a ještě k tomu uprostřed tak bych asi volil Yarise s velmi povedeným 1.0, ale jen do města nebo na okresky. Dále si mi velmi líbí Getz, který si možná překvapivě nevede špatně v poruchovosti, takže bych se ho taky rozhodně nebál 😉
Giorgio
Fiat Punto II 1.2 8V 3D nebo Fiat Punto I cabrio, ale to není moc do zimy. 😊
Podivej se po Lanciich Y. Zenskejm se to auto strasne libi a maj super vybavu vcetne klimatizace a alcantary...

Podivej se treba na tenhle excelentni kousek😒br />
[odkaz]

Je sice trosku drazsi, ale ta vybava...
Giorgio
Záleží na tom, jak umí jezdit, protože sehnat na to plechy není sranda. Jinak mechanika shodná s puntem první generace není problém, a to ani co se dostupnosti servisu a dílů týče. V základu jsou el. okna, ale u motoru 1.1 není posilovač, takže ať si zkusí, jak se jí s tím manévruje a hlavně parkuje. Protože mám tentýž agregát v puntu, tak vím, že to občas není sranda. 😄

Sám jsem před rokem uvažoval, že bychom tu ypsilonku koupili mamce, ale právě obavy, že to někde ťukne, mě nakonec směrovaly spíš k seicentu. To má i menší motor, tím pádem i spotřebu a pojistku. Nakonec se nekoupilo vloni nic, ale pokud se to téma stane znovu aktuální, tak se vrátíme k hledání Fiatu Seicentu 0,9.
ahoj, doporucoval by som Yaris, vyborny motor, nizka spotreba, spickova spolahlivost a nizke prevadzkove naklady
pilotpilot
Zřejmě si přehlídnul, že do 120.000,- Kč
pilot: do 120 tKč se najde Yarisů vcelku dost (ročníky 99-00) 😉
pilotpilot
Ajtakrajta, nějak ztrácím přehled...? To pardón.