Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

4 komentáře

Zkusenosti, dojmy, nazory, namety, osobni zkusenost- Touareg 3.2 V6, diky :roll:
z dobre informovanych zdroju jedne leasingovky je A6 a Touareg nejporuchovejsi srot ze vsech aut. A jinak jaky nazor chces slyset. S tim co jsi predestrel se moc odpovedet neda. Pokud ho chces na jezdeni po meste, tak reknu zbytecnost, pokud na delsi cesty, reknu kup v ceskych podminkach dehet. Pokud chcres rychly silny auto, nevim proc Touareg?
Bolo to tu viackrat rozoberane nejazdil som to ale podla tunajsich nazorov to bolo vaj dost poruchove auto skus pohladat na tomto fore dozvies sa viac
Moje dlouhodobe zkusenosti jsou pouze s V6 TDI automat, prave najeto 30 000km, komplet bez problemu, je to 12/2006 takze mozna je dano ze uz byli detske nemoci trochu vychytny. Jinak muj dojem neni na to auto spatnej, vyhovovali mi sedacky, muj osobni pocit ze jsou lepsi nez v X5, jinak motor dostacujici pro normalni povahy, kdyby bylo po mem bral bych V10 t by bylo jiny kafe, spotreba mesto, dalnice kolem 180km, kick down kolem 11,9l. Fakt je ten ze vzhledove se mi exterier moc nelibi, nova X5 je u me proste best.. Pokud chces vedet neco konkretniho povidej. Kazdopadne kdybych mel na vyber mezi 3,2 V6 a 3,0TDI tak jdu asi do nafty.