Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

39 komentářů

vzhledem k tematum typu auto za 20, auto za 10 jsem se rozhodl zalozit toto tema. Rekl bych, ze cena auta, ktere by mohlo i jezdit, bude v oblasti nad 50 tisic korun + nutny servis (min 10 tisic). Chapu situaci studentu, kteri na auto nemaji, ale bohuzel nejsme v USA, abychom si od "15-ti" vozili * v necem, co ma pod kapotou V8 a je to uplne novy.

...takze kdo vi o kare za papirek s Bozenkou? >😁

ja nasel do 500 jen tohle: [odkaz]

Kdo dokaze vic? 😄
I_J_K
Když jsem studoval VŠ, tak jsem to tak dělal několik let. Abych nemusel na prosolených silnicích trápit Felicii, vždy jsem za nějakých 400-600Kč koupil na podzim nějakou Octávku s papírama tak do dubna, a v dubnu ji za ty samý peníze prodal na díly.

Vlastně, jednou jsem měl i trochu větší Škodu 1202. To holt byly doby, kdy ještě ojetý Škodovky byly levný a zároveň (na danou dobu) vcelku spolehlivý... roadster Felicia byl babolep, kterej byl krásnej a je krásnej dodnes...

Pak s přechodem na samonosné kasle u 1000MB a dál to s nima šlo z kopce... Dneska už jsou zase jinde, ale zejména cenama 😒
ja som nasiel aj Ferrari

[odkaz]
A čemu se divíš? Je úplně normální, že češi kupují zásadně něco, na co nemají peníze. s vyššími částkami to nebývá lepší - když má čech 50.000 Kč, chce za ně koupit auto v hodnotě 100.000, když má 100.000,- chce auto za 150.000,- atd.

Podle toho taky ten český vozový park vypadá. Vymlácený ramena, vymletý ložiska, vyteklý tlumiče, přidrátovanej děravej vejfuk, hranatý kola, gumy ze skládky...

Vítejte v ČR!
JTF
Tady jedno máš a prej to i jezdí: [odkaz]
Tommy100
tady jsem něco našel,sice za 1000,ale de to

[odkaz]

Ale za 500 si radši koupit měsíční na autobus 😊
nějaké Made in China, na ovládání. Za 500 Kč ideální volba >😁 >😁

Možná zbyde ještě na tužkovky >😁 >😁 😁
to Felotron:Koupili jsme Asconu 1,6D r.v.79 za přepis a normálně jezdí, brzdí, svítí... Jinak jak si psal ty auta tak za 20tKč koupíš pěknýho Favorita nebo i Formana takže si myslim že se dá sehnat vždy něco. Každej holt nejni milionář...
Alessio1
ty jo...auto za 1000...to si asi s kamarádama pořídím a budu dělat "topgearovské" blboviny >😁
Alessio: Hlavne to natoc!!!! >😁

Aiven: Nerikam, ze ja kazdy milionar. Ale taky prece si nepujdu koupit letadlo, kdyz na to nemam.

Jarous: Jsi adept na nejakou bonusovou cenu, pac jsem neveril, ze se neco za petibabu najde >😁
Tady máš motor zdarma

[odkaz] 😄 ještě si sežen kaslti 😉

a pro velký úspěch :!: za korunu mondeo

[odkaz]

jinak v těchto autech bude neuvěřitelný zážitek jezdit >😒]
Tommy100
Podle mě to mondeo za korunu rozhodně nebude.

:?
Co je psáno, to je dáno 😉

Ale taky bych řekl, že nebude....
Tommy100
zase nevypadá tak špatně 😄

Hledal jsem si podobné kousky a skákaly tam ceny nejméně 20000Kč 😞
Tommy100
[odkaz]

tady máš felku za korunu >😁 >😁 >😁
a zajimave, že je na těch inzerátech stejně obsáhlý popis a na těch fotkách je stejný nápis >😁
aaaaaa, ted sem si vsiml, že ten nápis tam mají všecky auta :😉 :😉 :😉 Tak nic, ale stejně je to divné 😊
a dokonce i stejný bazar, ti tam asi mají hodně levno 😉
Zajímavá diskuze... >😁 >😁 >😁
No ta Felcka je snad zadarmo draha >😁
auto kolem 300 tisic..?
Tommy100
Starou oktávku >😁
ja len reagujem na zalozenie noveho threadu...
Tommy100
aha >😁 >😁 >😁
nejstupidnejsi tema diskuze dotazena do absurdna >😁
Tommy100
Za 500 jsem vyděl dříve jenom stovky na ND >😁
i Trabos v rozkladu se dal za tohle poridit
škoda 120 - 12Sk 😊

[odkaz]

LADA - 19Sk 😊

[odkaz]
Tommy100
fajn,založme ještě diskzi na téma:jaké auto do 20Sk(asi 15Kč)??? >😁
Opět za korunku

[odkaz] :roll:

A co teprv toto

[odkaz]

Z toho jde strach >😒]

Podezřele levné náklaďáky

[odkaz]

😁

A nevím, proč byste sháněli 500 Kč, když tady jsou takové skvělé auta po koruně. Stačí se projít po městě, najít 10 Kč a máte veliký vozový park >😁 >😁
jj, 500Kc je moc...tu ladu aj skodu kupim za 40Kc a este mi ostane hodne penazi...nevadi, kupim si tento "barak"😒br />
[odkaz]

budem mat dve auta ,dom...zeny sa o mna potrhaju 😊
Ahoj ty auta za 1Kč zjistili jste kde je fígl? Je to totiž total blbost to by koupil každej a rozprodal na ND V tom je háček ale kde?
to winsblack

snad si nemyslis, ze ti niekto preda akekolvek auto za 1korunu???

to je hovadina...figel neni nikde, proste tam nekdo zo srandy napise 1koruna a hotovo...
To je mi jasné předem jenom nechápu proč tak mystifikujou lidi >😁 A neuvedou přesnou tržní hodnotu 😞
Niektoré on line inzercie vyžadujú pri uverejnovaní inzerátu zadanie ceny.Ak ju nezadáš nepustí ta to dalej tak tam pohodlní ludia píšu napr.1.-koruna.Nič viac nič menej...
K tématu - jsou auta, co se odezvdávají do likvidace, a ještě se za to platí. Takže v podstatě i jen za přepis lze získat auto. Otázka jiná je, že takové "auto" je již prakticky k ničemu, a jen přepis stojí 800,-Kč + evidenčka + pov. ručení. Nicméně samotné pořízení vraku na prahu likvidace, ale ještě pořád pojízdného za 500 nebo míň možné je. Cca před půl rokem jeden známý nechával likvidovat Favorita, r.89, totálně shnilý, nicméně pojízdný a s legálním LPG - čerstvě propadlá zkouška na nádrž, čerstvě propadlá STK, najeto asi 250tis km. Takže to odvezl na příslušné sběrné místo, a myslím že i dokonce nějakou stovku za tu likvidaci zaplatil. Jinak v nabídce za flašku a přepis to bylo víc jak měsíc, a nikdo si to nevzal...
Tommy100
Jenže tam je za korunu třeba škoda felicia combi :shock:
eLzyx
www.praha-mesto.cz/(ve03zp55hurqzk3x1z5w… />
tady se jich za 500,- i míň najde

probíhá to obálkovou metodou (max. cenu co jsem viděl bylo asi 9000,- za nějaký bmw)

Škodivky 120L jsou tam většinou po 100 - 300Kč
eLzyx
tady je přibližný náhled na to za kolik se ty auta prodávají

www.praha-mesto.cz/(ve03zp55hurqzk3x1z5w…