0
jak dole zmiňuje Tomáš N. - opravdu zajímavá otázka - jsem majitelem E36 - 316(rv 96 sedan) a moje máti vlastní Hyundai Coupe(tuším, že také rv 96) 😄 . Takže jsem pochopitelně také srovnával. Názor Tomáše mohu jen potvrdit - také si myslím,že E36 je opravdu lepší auto. A také musím souhlasit- pozor při výběru!! Dávat do kupy BMW E36 není levný koníček...
Přejít do diskuze
osobně bych se přikláněl k E36 ,ale jak již bylo zminováno, hledat auto,které je udržované a v originálním stavu. S těmi díly bych to neviděl tak tragicky osobně mám 740 E38 a díly mi vozí známy ze SRN v originále za cenu druhovýroby, na korejce nejsou taky nejlevnější a pokud se podíváš do katalogu prodejců dílů, bude tam toho rozhodně víc k mání na bávo ,protože korea mění rychle modely a ani druhovýrobě se to nevyplatí vyrábět a E36 se dělalo od 1990 až do 1998. záleží ještě jaký desing preferuješ, korea je opticky modernější, pak je tu ještě bezpečnost vozu a tam bych řekl,že bávo vede,jinak je to na Tobě (koukni po bazarech a svez se jedním i druhým, uvidíš, co Ti bude víc sedět)pro příklad měl jsem na týden půjčenou kiu claruse 2001 a za týden jsem si na ten vůz nezvykl a bylo to krásný auto
Myslim ze tie auta mozu byt na tom rovnako, zalezi kolko prachov do nich nalozis 😄 www.seoulfulracing.com Inak ja som sa rozhodol pre hyundai coupe V6 2,7 Sport 2006 z vypredaja z ciech funglovka za 635000sk
Já vim... vždyť já mám taky 316i (sice E30, ale na tom co se týče spotřeby nezáleží)... Myslel jsem to tak, že člověk, kterej se rozhodne si koupit takhle staré BMW, tak by měl mít i nějaké ty peníze navíc na počáteční opravy... Protože ceny některých dílů jsou srovnatelné s ostatními značkami ale naopak jsou taky díly na BMW, které jsou cenově docela husté...
jediný, co se mi na hyundai libí tak nějak víc...je její dravější design...at už interier bo venek...
no živit...znám dva lidi, teda dobře dva lidi, co maj 316i 1.6i (spotřeba prej 7-8l při normální jízdě) no a 318 1.8(tak okolo osmi) tak to není zase taková hrůza, ne?
no živit...znám dva lidi, teda dobře dva lidi, co maj 316i 1.6i (spotřeba prej 7-8l při normální jízdě) no a 318 1.8(tak okolo osmi) tak to není zase taková hrůza, ne?
Zajímavá otázka. Tak nějak teď přemýšlím, jestli vůbec se najde nějaká věc, kterou mám Hyundai lepší než BMW. A nic mě upřímě nenapadá. Takže pokud budeš mít na to to živit, tak jdi jednoznačně do BMW E36. Akorád je potřeba, aby jsi vybíral opravdu hodně dlouho a nekoupil nějaký šrot, protože u téhle značky platí dvojnásob, že můžeš sehnat buď perfektní auto nebo naopak totální vrak...