Já mám radši BNW než A4. Protože když se rozhoduju mezi A4 tak vždy volím octávii je na stejnom podvozku připadámi předražená strašně.A4 je lepší pouze ve sférách 250k a verze S4 nebo RS4 jo tak to se zvedaj mandličky i mě. A jinak nemá cenu.Jinak Bávo je Bávo.
Podívej se tak se neptej líbí se ti Audi tak si ho kup.Můj názor jsem ti řek že peníze u Audi kolikrát neodpovídají tomu co kupuješ. V koncernu seženeš podobnou káru za míň. Třeba Octávu ale jak říkáš nemá čtyři kroušky takže je pro tebe horší.
BMW 318i (2.0) Touring (95kW)
automat. klima, ABS, kontrola stablity, komplet v el., parkovací senzory, navigace
nebo
Audi A4 2.0 (96kW)
automat. klima, ABS, kontrola stablity, komplet v el., parkovací senzory, xenony
zajímalo by mě, co by jste volili Vy a případně PROČ
mám svého favorita, ale zatím nechci říc koho abych Vás neovlivňoval. U modelů je uvedená přibližná výbava s kterou jsou k mání. Takže čekám na Vaše další názory, jde mi i exlusivitu, protože je asi jasné že obě auta jsou dobrá 😉
předem děkuji za Vaše názory...
a este k tomu v tej predrazenej octavke je brutalne predpotopny motor. ako sa vobec mozes rozhodovat medzi tymito dvoma autami? ved len spotreba toho bmw bude min. o liter nizsia, nehovoriac o ostatnych veciach.
vravis ze cena je cca rovnaka. tak preco kupovat A4 (predosly model), ked mozes mat aktualny model trojky...
mimochodom, z coho ma predosla A4 podvozok? z golfu II alebo z golfu III? >😁