afiwar
0
cebia je prostě topovka v ČR, každej s kterým se bavím ji jen vychvaluje a je rád za její služby co nám poskytuje
Přejít do diskuze
cebia nemá v česku konkurenci, provádí svou práci s chutí a hlavně na plno a to se jasně prokazuje na výsledku
Když jsem kupoval ojetou káru z bazaru, trochu jsem váhal, zda to nějak prověřovat, ale dal jsem na rady zkušenějších, kteří mi poradili Cebii, vůbec jsem nevěděl, že něco tak skvělýho jako je Cebia existuje, vše udělali dokonale, takže jsem s prověřením od nich velice spokojen
Když jsem prověřoval Feldu, tak jsem dal na Cebii - kvalitně provedená práce, příjemný přístup ke mně a hlavně cena odpovídá kvalitě odvedené práce, takže já dávám jedině na Cebii.
ano, můžu potvrdit. cebia v sobě kvalitu opravdu má. špičkově mi prověřila mýho ojeťáka(Golfa)
cebia ta svou kvalitou snad předčí všechny servisy a podobný místa, kde se snaží dohnat kvalitnější firmy, který prověřujou ojeťáky >😁
ne, nikdo nemá a asi ani nikdo nikdy mít nebude, vzhledem k..(wait for it) ..existenci cebie >😁
Také mám perfektní zkušenost s Cebiou. Měli jsme vyhlídnuté auto z Německa a měli jsme strach ale borci z cebii nám to zkontrolovali a vše v cajku😊