0
Bmw Bychl. Vestec u Prahy
Přejít do diskuze
Nedavno som mal moznost previezt sa par desiatok km v 116i a okrem sily motora (ktora ja vsak na svoju kategoriu vyborna) je to fakt sportove auto. A to som nemal sportovy podvozok a vybavu! Fakt si nechcem predstavit 130i ako by ma dostavali z toho auta. Asi veeeelmi tazko !! >😁
130i ma oproti ostatnim uz v serii sportovni podvozek kterej je samozrejme bez chyby :!: . Mam bmw 330d 03, taky se sportovnim podvozkem o kterym jsem si myslel ze je nenahraditelnej. Omyl je. Tim ve 130i.
130i je super, zařadil bych ho mezi Hothatche. Má ale výhodu zadokolky, takže by mohl být lepší než většina z nich. Nejel jsem s nim, ale věřim ti, že jízdní vlastnosti jsou super. Už jen poměr výkon/váha je dostačující argument. Asi je to blbá otázka, BMW podvozky umí, ale přecijen... je opět dobře vyladěný? Docela by mě to zajímalo.
Minuly tyden jsem mel moznost se v nem svezt. Jeste chvili po jizde jsem hledal ty spravny superlativy ktery pouziju pro tohle auto. Interier 1- exterier 2(nejlepsi na tom je ze od seriovy 1,6 se to lisi jen vyfukem takze neznalej nepozna ze v tom je 195kw) jizdni vlastnosti1+!
PS za celejch 20km co jsem mel tu cest jsem ani nezapnul radio jakej to ma zvuk
PS za celejch 20km co jsem mel tu cest jsem ani nezapnul radio jakej to ma zvuk