Už jste to viděli? Classic má ve standartu ABS, centrál a 2x airbag za stejnou cenu. Pokud to půjde uhádat níž, tak už by to bylo docela zajímavý....
0
Výbava docela pěkná, ale škoda že neplatí i na combi 😒 Hatchback má malý kufr a sedan se lidem moc nelíbí, takže aby s tim měli nějaký úspěch :?
0
Už jste to viděli? Classic má ve standartu ABS, centrál a 2x airbag za stejnou cenu. Pokud to půjde uhádat níž, tak už by to bylo docela zajímavý....
Hmm..tato nabidka by me neoslovila, protoze jsem dal za Ambiente 258000 😄 Takze proc platit vic za neco min vybaveneho? Byla to skladovka, ale skodovka ma techto skladovek s HTP tolik, ze si snad vybere kazdej.
0
Když mě moc neoslovují HTP 😄 , 1.4 16V v combiku moc nemaj 😒 Ale ušetří se pěkný prachy to zase jo >😁
NiceOne: máš tam klimu :?:
Marcelino
0
ta cena 258tis je pri kupe v hotovosti , alebo s tou "super podvodnickou zlavou pri kupe na lizing", ktorou sa teraz vsetci ohanaju... :?:
..podla mna tie "zlavy pri kupe na lizing" by sa mali zakazat uvadzat - je to obycajne klamanie a podvadzanie doverciveho zakaznika... >😒]
0
ta cena 258tis je pri kupe v hotovosti , alebo s tou "super podvodnickou zlavou pri kupe na lizing", ktorou sa teraz vsetci ohanaju... Question
V hotovosti, ale ja to bral na leasing, ale to na cenu nemelo vliv.
Hmm..tato nabidka by me neoslovila, protoze jsem dal za Ambiente 258000 😄 Takze proc platit vic za neco min vybaveneho? Byla to skladovka, ale skodovka ma techto skladovek s HTP tolik, ze si snad vybere kazdej.
NiceOne: máš tam klimu :?:
..podla mna tie "zlavy pri kupe na lizing" by sa mali zakazat uvadzat - je to obycajne klamanie a podvadzanie doverciveho zakaznika... >😒]
V hotovosti, ale ja to bral na leasing, ale to na cenu nemelo vliv.