Tommy100
0
tak co??líbí se někomu superb po faceliftu více než ten před ním?? :shock:
Přejít do diskuze
no myslím že prodeje půjdou zase dolů >😁 >😁 >😁
aji ty zadní světla byly hezčí před než po faceliftu :?
aji ty zadní světla byly hezčí před než po faceliftu :?
Ta maska se mi taky nelíbí, chtělo by to něco ve stylu co má teď, nebo audiny, prostě od středu aby se světla zužovala k okrajům. Tohle mi připomíná plácaní aut od korejců :?
viděli jste novou škodu superb(model 2007)
Líbí se vám??mě osobně vyhovovala ta maska před faceliftem,vypadá to jako by se superb srazil s roomsterem a zůstala mu tam maska roomstera :?
Líbí se vám??mě osobně vyhovovala ta maska před faceliftem,vypadá to jako by se superb srazil s roomsterem a zůstala mu tam maska roomstera :?
Protože je o dost dražší než její konkurenti 😒 Když jsem vybíral, tak jsem se rozhodoval mezi ní a fabkou a vyhrála fabka, protože je u ní pokles ceny větší. Třeba Superb už předražený není.
Proto když OI, tak se musí hodně vybírat. Jinak se mi líbí a je to kvalitní auto 😄
Proto když OI, tak se musí hodně vybírat. Jinak se mi líbí a je to kvalitní auto 😄
no ano to jsem si všiml,pokud ta octavia má 2.0 a navíc s automatem a v eleganci,tak stojí i méně než 1.6 ambiente :shock:
JJ, a skoro všechny mají stočené tacho 😒 Když vemeš kolik jich denně jezdí a u nich není problém ročně 50 tkm a potom slyšíš bazarníka: tříletá, pravidelný servis, majitel s ní jezdil akorát o víkendu na chalupu, najeto 60 tkm... >😁
Ale aspoň jsou levnější benziňáky, i když u OI to zrovna moc neplatí, kromě dvoulitru 😞
Ale aspoň jsou levnější benziňáky, i když u OI to zrovna moc neplatí, kromě dvoulitru 😞
To je asi pravda,taky passat jenom v TDI 8-s
v bazaru pomalu nejde najít nic než TDi(octavia) 😁
v bazaru pomalu nejde najít nic než TDi(octavia) 😁
Ona to hlavně udělala móda TDI v Octavii, lidi to kupovali i když se jim to vůbec nevrátilo a jenom na tom prodělávali >😁
Nevim proč, ale mě se ten zvuk NĚKDY i docela líbí, ale není nad benzin 😁
Nevim proč, ale mě se ten zvuk NĚKDY i docela líbí, ale není nad benzin 😁
to je pravda,dieselovky koncernu vw jsou zbytečně předražené 😒
Kdyby to byl alespoň common-rail 8-s
ale do tří let všechny motory TDI budou s common-rail >😁 to bude príma
ale né že bych si chtěl na motory TDI s PD nebo s čerpadlem stěžovat,svou práci odvádí na jedničku :roll:
Kdyby to byl alespoň common-rail 8-s
ale do tří let všechny motory TDI budou s common-rail >😁 to bude príma
ale né že bych si chtěl na motory TDI s PD nebo s čerpadlem stěžovat,svou práci odvádí na jedničku :roll:
TDI je moc velký traktor, hlavně ten tříválec. Takže já bych volil HTP nebo 1.4, 1.6 je moc drahá a za tu cenu bych radši bral už jiné auto. Ono i 1.4 je dost velkej příplatek, jako u fabie 😞
Zdravím, tak jak jsem psal ve foru Roomster, 19.7. jsem si byl převzít Roomstera. 1.2 47KW, červená Corrida, výbava STYLE + navíc. První dojmy z auta jsou v pohodě, najel jsem asi 240 km, převážně po městě a se zapnutou klimou, průměr zatím kolem 8l/100km. Prodejce říkal, že prý se to srovná až kolem 1500 km, tak nevím, uvidíme. Jinak zatím spokojenost, auto funguje. V té červené to taky nevypadá špatně, mám dané folie na sklech, tak zatím kde jsem to nechal stát, pořád to lidi okukujou. V nejbližší době se chystám na delší trasu, tak uvidím spotřebu.
Tak je to takový malý traktůrek >😁
Ale zase s parádní spotřebou,a v 59kw verzi i se slušnou dynamikou.
Taky zde bude určitě solidní životnost,ale asi ne taková jako u dospělých čtyřválcových TDíček :?
Ale zase s parádní spotřebou,a v 59kw verzi i se slušnou dynamikou.
Taky zde bude určitě solidní životnost,ale asi ne taková jako u dospělých čtyřválcových TDíček :?
Co vravite na 1.4 TDI??? resp. aky motor by ste vybrali Vy?
A este sa chcem spytat ci neviete kam sa podel na skoda.sk konfigurator? :😉
A este sa chcem spytat ci neviete kam sa podel na skoda.sk konfigurator? :😉
Ta modrá ocean se mi taky příliš nelíbí,nejvíce se mi líbí modrá storm(mám ji na fabce a rodiče ji možná budou mít na roomsteru :😉 )
Olivu jsem neviděl,ale určitě bude na tom Roadshow.Tam můžeš detailně nastudovat barvy,alespoň je to tak na stránkách škodovky 😜
Olivu jsem neviděl,ale určitě bude na tom Roadshow.Tam můžeš detailně nastudovat barvy,alespoň je to tak na stránkách škodovky 😜
Ještě jedna otázečka >😁 líbí se ti ta modrá Ocean metalíza, mě vůbec a dost mě zase zajímá, jak vypadá zelená Olive.
jj,když tam pojedu,tak to nafotím a pošlu.Tu Prahu už asi nestihnu,jsem v Německu a vrátím se asi příští pátek,ale v Brně toho 23.8,pokud nebudu na dovolené,tak to snad stihnu :roll:
Ta Roadshow je pořádána nejspíše kvůli roomsteru.Máš možnost se tam s ním pořádně seznámit.S technologií,motory,barvami....... :-!
Taky můžeš vyhrát výlet vzducholodí(soutěž sms)
Vždy nad místem konání této akce(za příznivého počasí) bude létat 60metrová vzducholoď s reklamou na roomster >😁 >😁 >😁
Jinak mě se taky moc líbí,proto taky doufám,že si ho rodiče vezmou,podle mě je to velice dobrá volba,což potvrzují i prodejní čísla 😊
Taky můžeš vyhrát výlet vzducholodí(soutěž sms)
Vždy nad místem konání této akce(za příznivého počasí) bude létat 60metrová vzducholoď s reklamou na roomster >😁 >😁 >😁
Jinak mě se taky moc líbí,proto taky doufám,že si ho rodiče vezmou,podle mě je to velice dobrá volba,což potvrzují i prodejní čísla 😊
Já ani nevim co to je >😁
Jinak škoda mi přijde průměrná značka, nebo lehce nadprůměrná. Prostě tak nějak akorát >😁 Roomster se mi líbí čím dál víc a jednou bych si ho chtěl koupit 😉
Jinak škoda mi přijde průměrná značka, nebo lehce nadprůměrná. Prostě tak nějak akorát >😁 Roomster se mi líbí čím dál víc a jednou bych si ho chtěl koupit 😉