4576 komentářů
člověče nevím wůbec, ale wůbec nic. Buď to Švédi jako vždy tajej do poslední chvíle, nebo zase náš importér - luxusní firma WLC nedává informace. Nová 9-3 by bylo spasení a i SVC nemluvě. Dyť ten motor už jezdí více než dva roky, tak už by ho snad mohli dát do výroby a natrhnout pozadí ostatním značkám. Zejtra jsem v Brně na Veletrhu a mám informace, že tam WLC má mít jenom 3 auta. To je ostuda. Macháček měl v Litoměřicích 7 aut. Jeho luxusní 9-5 Aero s ventilovanejma sedákama, černýho kombíka Aero s černejma oknama a stříbrnejma 18 od Hirsche a úpravou na 260 PS, šedýho kombajna s totál výbavou a 280 PS, 9-3 Aero, 9-5 Aero sedan, 9-3 Cabrio Limited Edition a Sonetta II. Všechny auta měly sportovní sedačky od Hirsche (kromě cabria a sonettu). Tohle už stojí opravdu za zamyšlení.
Takže zítra ve 12:00 u stánku SAAB.
Švédi by se měli přijet podívat co tady Wallicar provádí a měli by zastoupení dát Macháčkovi, konečně by tady měl SAAB důstojné zastoupení.
Švédi by se měli přijet podívat co tady Wallicar provádí a měli by zastoupení dát Macháčkovi, konečně by tady měl SAAB důstojné zastoupení.
Doteď jsem si říkal, proč někteří prodejci na Autosalonu zamykají auta. Když jsem strávil chvilku u SAABu a pozoroval lidi, tak se divím, že to vůbec otvírají. Když jsem viděl jak se každý SAABu neznalý člověk snažil za každou cenu vyřadit zamknutou zpátečku silou nebo týpci kteří zapnuli výstražné blinkry a v klidu z auta odešli aniž by je vypnuli, tak bych nejraději vraždil. Na minulém Autosalonu někteří dokonce ulomili páčky v Hummeru a ukradli tam i zapalovač. Takové lidi by na Autosalon neměli pouštět, bohužel není způsob jak je poznat.
Ideální by bylo, jako je zvykem na všech prestižních autosalonech mít auto oplocena (nejlépe ostnatým drátem pod 220V) a pouštět tam lidi po 10. Ať se podívaj, vyzkoušej a ty si je v pohodě pohlídáš a případně podáš informace. A ne že ti zmizej zapalovače, vytrhnou ti koženou sedačku a odřou auto. Dobytci jsou všude, a hlavně v Čechách si lidi ničeho nevážej.
Vážení přátelé od Saabu, byl jsem tam, ale když jsem viděl neochotu obsluhy tohoto stánku se o čemkoliv bavit, přestal jsem mít chuť se na cokoliv ptát a i na ty slavný výztuhy pod kapotou, na který jsem se chtěl podívat, mě přešla chuť. Obecně nejchladnější a nejnepřívětivější prezentace. Inu, seveřani se vším všudy...
No vídíš to. To je přesně vono. Takhle se prosím chová importér k zákazníkovi. Kdybys tak viděl naší výstavu a mě, tak by sis možná pomyslel, že koukám jak půl * z křoví, ale na slušný požádání funguje každej. Možná se teď trochu kluků z Prahy zastanu, ale už jsi někdy strávil několik dnů na nohách postáváním u aut a sledováním prasečího chování lidí? Vona tě potom opravdu přejde chuť na všechno. Jenže to na sobě nesmíš nechat znát. Nám v Litoměřicích poničili sportovní kožené sedačky za 150.000 Kč a zákazníkovi poškrábali zrcátko atd. Lidi se prostě neuměj chovat a jsou ze starýho systému naučený ničeho si nevážit.
Tak jsem se právě vrátil ze Sosnové a Eklund dojel jako druhej. Bylo to velmi zajímavý, protože v průběhu kvalifikací začalo pršet a bylo k vidění pár tvrdých soubojů o místa - výletů mimo trať a klouzání se po mokré trávě. Ovšem nejlepší byl komentátor, kterej sděloval, cituji: "Pjér Eklund na saabu devadesáttři" nebo " zkouší nového forda Ford Focus" a nejlepší hláška: " jezdí Toyotu korelu" - to už jsem šel do kolen.
Třeba tomu komentátorovi změknul z toho deště mozek 😄
Škoda že to nevyhrál, ale i tak to musela být super podívaná. To jeho auto bych chtěl někdy vidět a slyšet.
Škoda že to nevyhrál, ale i tak to musela být super podívaná. To jeho auto bych chtěl někdy vidět a slyšet.
V Sosnovce to byl fakt skvělej zážitek, nejenom pro saabáky. Von mezi náma Schanke na tý Astře opravdu neměl konkurenci a ještěže Hansen jel jak z *, jinak by Eklund měl co dělat, ale na to že startoval z druhý řady to byl stejně super výsledek. Za rok se tam musíme sejít ve větším počtu, uděláme kotel a budem mávat vlajkou, tu máme , tak je to v pohodě.
Nazdarek,
tak mi toho myho "Jet-ika" konecne opravili, a jel jsem se projet a po 100 km pri slunicku jsem neodolal u Shellu nabidce za zlodejsky prachy a dal jsem nu nabumbat sice jenom za 8 stovek 99+.
Joooooooo jeste ted se z toho nemuzu probrat, mel jsem pocit ze mi nekdo dal nove kone nebo mi snad v servisu namontovali vetsi turbinu. Jetik tahal jak vsteklej a byl celej stastnej. No a potkal jsem Octavii RS tak jsem si rekl ze ho testnu, ten manik mi potom na benzine rikal ze si necha udelat tuning a pak mi cinkne. No bylo mu dost spatne 😄
Vsem doporucuji, severanum nove palivo prospiva, jenom by ho mohli trochu zlevnit 😞
Mejte se vsichni a snad to do zari nerozbiju nekde 😊
Zdarek
tak mi toho myho "Jet-ika" konecne opravili, a jel jsem se projet a po 100 km pri slunicku jsem neodolal u Shellu nabidce za zlodejsky prachy a dal jsem nu nabumbat sice jenom za 8 stovek 99+.
Joooooooo jeste ted se z toho nemuzu probrat, mel jsem pocit ze mi nekdo dal nove kone nebo mi snad v servisu namontovali vetsi turbinu. Jetik tahal jak vsteklej a byl celej stastnej. No a potkal jsem Octavii RS tak jsem si rekl ze ho testnu, ten manik mi potom na benzine rikal ze si necha udelat tuning a pak mi cinkne. No bylo mu dost spatne 😄
Vsem doporucuji, severanum nove palivo prospiva, jenom by ho mohli trochu zlevnit 😞
Mejte se vsichni a snad to do zari nerozbiju nekde 😊
Zdarek
99+ je super palivo za nekřesťanský prachy. Octavia RS s tuningem ? To chci vidět co mu na to řekne podvozek 😄
No myslím, že podvozek je tam dost dobrej, ale ten motor. Ten se může tuningovat do roztrhání a stejně do bude mrzák.
... a ani mít nebude dokud do ní nedají pořádný turbomotor. Jsem zvědav jestli se po tom tuningu, alespoň vyrovná "sériové" Aerovce (9-3) s 2.0Turbo 151kW.
to Saab: Srovnáváš hrušky s jablkama. Octavia je o kategorii níž, než Saab 9-3 a RS stojí zhruba polovinu co 9-3 Aero. (700K proti 1,3 MIO). Myslím, že za ty prachy to je solidní svezení a většina Saabů (pokud vim, tak většina produkce je s LPT) by toho měla plný brejle, aby Octavii RS stačila...
to tomcat: z pohledu dynamiky vozů se srovnávat můžou, tady rozdíl tříd není důležitý. Jinak do RS by jsi musel vrazit ještě hodně peněz, aby ses dostal na srovnatelnou výbavu, ale i tak by byla Octavia levnější (doufám). Do 9-3ky se dávají 3 benzínové motory, 2.0LPT 110kW (nejslabší motor SAABu), 2.0Turbo 136kW (ten je srovnatelný s Octavii, protože je Octavka lehčí) a 2.0Turbo Sport se 151kW (dodávaný do verze Aero). Jestli máš data pružného zrychlení Octavie RS (80-100km/h a 80-120km/h), tak je sem napiš, mě by to srovnání zajímalo.
to Saab: Údaje jsou (výška, tlak, teplota, rosný bod.....): 0-100km/h 8,3s, 0-400m 16,3s, 50-90(IV) 8,9s, 80-130km/h(V) 14,4s - naměřeno ÚSMD pro MF Dnes. Nikdy jsem se s nim ještě nehonil, ale asi by to bylo spíš o tom, kdo je větší sebevrah, pokud teda nemáš nějakej supersport, ale běžný auto s cca. 200 koníky (vy tam vlasně máte soby, losy nebo co...)
Hmmm, takže zase nic. Každý má jiné měření, u SAABu to je 60-100 km/h (IV., minule jsem to napsal blbě) za 8.0s a 80-120 km/h (V.) za 11.5s. Jsou to údaje výrobce a jsou pro ten srovnatelný motor, tedy 2.0Turbo 136kW, Aero má hodnoty 7.5s a 11.2s
ani při pádu do Macochy, protože saab je težší a padá rychleji. Ten motor je 1.8, sice pět ventilů, ale Němec aby udělal např. motor srovnatelnej s 2,3 Turbo, tak musí mít o dva válce, min. půl litru a turbo navíc. A ventilů může mít třeba šest a půl. Jediná výhoda, kterou RS má je váha. Je to lehčí, tak to prostě jede.
Odkdy mají motory z Audi TT nebo Audi S3 obsah 2.8 litru, šest válců a turbo k tomu? 😉
BTW Octavii 1.8 T ladí Kerscher na 220 kW (za 13.900 DM)...
to Cokes: já jsem mluvil o tom, že motor musí bejt srovnatelnej s saabáckým 2.3 Turbo. A to je opravdu jenom od Audi 2,7 Biturbo. Mrzák 1,8 Turbo v S3 s tím nemůžeš srovnávat. A výkonově zvednu 2,3 čtyřválce na 310 PS a 440 Nm ( pro srovnání BMW M3 má krouťák asi 386 Nm - ovšem kde!!???) U 2,3 turbo je krouťák od 1900 do 4000 ot./min. A vo tom to je. U turbodúchaděl záleží jakou má sílu (krouťák) a ne výkon.
Mrzák 1.8 turbo od VW... checht, dejme tomu, no a to jako 2.3 od Saabu má být něco jako extra? Dobře, nevěděl jsem že jsi takový tunér (tvůj tuning Saaba na 310 PS), ale 220 kW Kerschera je 300 PS, jestli se nepletu, hihihi.
A když chceš už srovnávat takového upraveného Saaba s M3 (i když nechápu proč, je to úplně odlišná filozofie), mrkni se na výkony a točivé momenty turbo a kompresorkitů na M3...
A když chceš už srovnávat takového upraveného Saaba s M3 (i když nechápu proč, je to úplně odlišná filozofie), mrkni se na výkony a točivé momenty turbo a kompresorkitů na M3...
Jako konkurenta Octavie bych tady uvedl novou generaci Toyoty Corolla, která bude představena na podzim. Do této Corolle bude dodáván motor 1.8 VVTL-i (bez turba), který je v nové Celice kde má výkon 141kW. To pak bude RSko čumět 😄
A teď k BMW, takový SAAB 9-5 Aero 2.3turbo upravený u Nordic ve Švédsku na 300k a 440Nm pěkně zatopí i BMW M5 se 400k a 500Nm. Tady je srovnání pružného zrychlení😒br />
70-110km/h na III. - 3.3s (BMW) 3.4s (SAAB)
70-110km/h na IV. - 4.6s (BMW) 4.5s (SAAB)
70-110km/h na V. - 5.9s (BMW) 6.9s (SAAB)
Ta úprava stojí 2.756,- USD. Pár korun navíc (vzhledem k ceně 1,5 mil.) a 2.3 od SAABu dokáže zatopit sportovnímu bavoráku. Na tom SAABu jsou "jen" tyto změny: Software + KN airfilte + racecatconverter + stainless exhaustsystem whit 4" oval endpipe or dubble 3" endpipe
A co třeba nový pětiválec SAAB 1.6 SVC s výkonem 225k a točákem 305Nm. 9-5ky s tímto motorem už jezdí, bohužel jen po zkušebních polygonech a dalšími šťastlivci jsou novináři, kteří ho už mohli vyzkoušet.
A teď k BMW, takový SAAB 9-5 Aero 2.3turbo upravený u Nordic ve Švédsku na 300k a 440Nm pěkně zatopí i BMW M5 se 400k a 500Nm. Tady je srovnání pružného zrychlení😒br />
70-110km/h na III. - 3.3s (BMW) 3.4s (SAAB)
70-110km/h na IV. - 4.6s (BMW) 4.5s (SAAB)
70-110km/h na V. - 5.9s (BMW) 6.9s (SAAB)
Ta úprava stojí 2.756,- USD. Pár korun navíc (vzhledem k ceně 1,5 mil.) a 2.3 od SAABu dokáže zatopit sportovnímu bavoráku. Na tom SAABu jsou "jen" tyto změny: Software + KN airfilte + racecatconverter + stainless exhaustsystem whit 4" oval endpipe or dubble 3" endpipe
A co třeba nový pětiválec SAAB 1.6 SVC s výkonem 225k a točákem 305Nm. 9-5ky s tímto motorem už jezdí, bohužel jen po zkušebních polygonech a dalšími šťastlivci jsou novináři, kteří ho už mohli vyzkoušet.
Výborně 😄, zdá se, že s jídlem ti roste chuť. Tak zaprvé, teď není podzim, teď je začátek léta. I když o nové Corolle nic nevím, rozhodně i svým selským rozumem už nyní nepředpokládám takovou výbavu jako u RS a za ty samé peníze (i včetně servisu).
BTW nevím, jak čumí auta... nikdy v životě jsem to ještě nezažil... 😉
K té zmíněné úpravě Saaba... hmm, zdá se že opravdu víš o čem mluvíš. Řekl bych, že takovému upravenému 300 PS Saabu dovede dobře zatopit Octavia 1.8 turbo Elegance (😉...) s úpravou Kerscher 300 PS (program,svody,nové turbo-KKK,velký IC,hadice,montážní materiál). To vše za celkem za 800 kKč a ještě by ses tam vešel s příplatkovými 17" koly a komplet podvozkem od Koni 😉... tak vidíš, jak je všechno relativní.
A když se opět vrátíme k úpravám M3 a M5 (a vynecháme takticky turbo a kompresorkity ... viditělně se ti o nich nechce diskutovat), opravdu sis' nevybral dobrá auta na srovnávání: co bys' řekl takové NE-turbo úpravě fy Nowack (software,vačky,hlava,sání,svody) - a dostaneš M3 s 297 kW (404 PS) a 400 Nm a nebo M5 s 390 kW (503 PS) a 630 Nm. Vyprávěj mi prosím ještě chvilku o úpravách Saabů...
BTW nevím, jak čumí auta... nikdy v životě jsem to ještě nezažil... 😉
K té zmíněné úpravě Saaba... hmm, zdá se že opravdu víš o čem mluvíš. Řekl bych, že takovému upravenému 300 PS Saabu dovede dobře zatopit Octavia 1.8 turbo Elegance (😉...) s úpravou Kerscher 300 PS (program,svody,nové turbo-KKK,velký IC,hadice,montážní materiál). To vše za celkem za 800 kKč a ještě by ses tam vešel s příplatkovými 17" koly a komplet podvozkem od Koni 😉... tak vidíš, jak je všechno relativní.
A když se opět vrátíme k úpravám M3 a M5 (a vynecháme takticky turbo a kompresorkity ... viditělně se ti o nich nechce diskutovat), opravdu sis' nevybral dobrá auta na srovnávání: co bys' řekl takové NE-turbo úpravě fy Nowack (software,vačky,hlava,sání,svody) - a dostaneš M3 s 297 kW (404 PS) a 400 Nm a nebo M5 s 390 kW (503 PS) a 630 Nm. Vyprávěj mi prosím ještě chvilku o úpravách Saabů...
O to přece jde, pokecat, pobavit se a možná se i něco nového dozvědět 😄
Na Corollu si budeme muset ještě počkat.
Jestli jsi neviděl "čumět" auto, tak se na něj zkus podívat zepředu, každé auto má určitý výraz neboli auto na tebe "čumí" 😄
Jo jenže u SAABu jde jen o úpravu softwaru, přidání sportovního filtru a úpravu výfukového systému, motor je původní, tedy z linky. Co se z něj dá dostat po "malých" úpravách motoru a turba nevím. "Brutální" úpravu SAABáckého dvoulitru dělá Trollspeed (vrchní ladič pro SAAB), dostane z něj cca 700k a zrychlení 0-100 km/h má za cca 2 vteřiny. Bohužel dvoukolka by to nezvládla, takže je upraven na pohon 4x4 a jezdí s ním Per Eklund rallycross (naposledy v Sosnové u České Lípy). Zkusím někde najít jestli dělají i civilní úpravy.
Na Corollu si budeme muset ještě počkat.
Jestli jsi neviděl "čumět" auto, tak se na něj zkus podívat zepředu, každé auto má určitý výraz neboli auto na tebe "čumí" 😄
Jo jenže u SAABu jde jen o úpravu softwaru, přidání sportovního filtru a úpravu výfukového systému, motor je původní, tedy z linky. Co se z něj dá dostat po "malých" úpravách motoru a turba nevím. "Brutální" úpravu SAABáckého dvoulitru dělá Trollspeed (vrchní ladič pro SAAB), dostane z něj cca 700k a zrychlení 0-100 km/h má za cca 2 vteřiny. Bohužel dvoukolka by to nezvládla, takže je upraven na pohon 4x4 a jezdí s ním Per Eklund rallycross (naposledy v Sosnové u České Lípy). Zkusím někde najít jestli dělají i civilní úpravy.
to Cokes: jezdil jsi už se SAABem ? Bratránek totiž jezdil s Mazdou Xedos 2.5 V6 a pak si vyzkoušel SAAB 9000 2.3turbo a ten čtyřválec SAAB se mu zdál lepší a klidnější než Mazďácký šestiválec. A mě by zajímalo srovnání s šestiválcem BMW.
BTW nevím na kolik tomu rozumíš, ale FYI žádnej Saab 2.3, kterej bude vyladěnej na 310 PS nebude mít plochou křivku točivého momentu...
Jen tak mimochodem Scania je v tuto chvíli nejprodávanější nakládák v Česku, těsně před MANem a Volvem.
Diky vsem kteri se mne zastavaji a koukam ze jsem nektere zastance koncernu VW docela rozohnil 😊)
Jenom malinkatinky detail : Skoda Octavia RS je rok vyroby 2001 a muj Saag - Jetik je 1993 prosinec a je v nem 2.3 Turbo - a je pekne tezkej oproti odlehcene a vyztuzene Octavii - a upravy skodevek sem neplet - je to jasny SAAB JE NEJ a vekem rozhodne neztraci - co s takovou RS za 8 let? na odpis, motor KO a kastle bude vrzat jako zebrinak 😊))
No proste severske Know-How muzou u VW jenom zavidet
Zdarek 😊)
Jenom malinkatinky detail : Skoda Octavia RS je rok vyroby 2001 a muj Saag - Jetik je 1993 prosinec a je v nem 2.3 Turbo - a je pekne tezkej oproti odlehcene a vyztuzene Octavii - a upravy skodevek sem neplet - je to jasny SAAB JE NEJ a vekem rozhodne neztraci - co s takovou RS za 8 let? na odpis, motor KO a kastle bude vrzat jako zebrinak 😊))
No proste severske Know-How muzou u VW jenom zavidet
Zdarek 😊)
Pánové sleduji tu už nějakou chvíli vaši diskusi na toto téma. Osobně jsem názoru, že je to opravdu o těch hruškách a jabkách. Místo SAABa můžete mít 2 RS Octavie. Praktické zkušenosti z našich silnic mám jako řidič BMW 330d následující.
Na dálnici jsou turbo SAABy k neutahání, ale rozdíl není podstatný, právě tak jako rozdíl od RS. Mimo dálnici jsou SAABy úplně vedle. Nevím jak to mají s podvozkem, ale na zatáčkovitých úsecích zcela odpadají. Brzdy mají též horší než BMW. Na normální silnici pro mne není SAAB soupeř. Bohužel se totéž nedá říci o RS. Nejen že znamenitě brzdí, ale díky 17" kolů i prima sedí. U nás je to rozhodně nejlepší svezení za tu cenu. SAAB NE-SAAB, BMW, NE-BMW.
Na dálnici jsou turbo SAABy k neutahání, ale rozdíl není podstatný, právě tak jako rozdíl od RS. Mimo dálnici jsou SAABy úplně vedle. Nevím jak to mají s podvozkem, ale na zatáčkovitých úsecích zcela odpadají. Brzdy mají též horší než BMW. Na normální silnici pro mne není SAAB soupeř. Bohužel se totéž nedá říci o RS. Nejen že znamenitě brzdí, ale díky 17" kolů i prima sedí. U nás je to rozhodně nejlepší svezení za tu cenu. SAAB NE-SAAB, BMW, NE-BMW.
"Pánové sleduji tu už nějakou chvíli vaši diskusi na toto téma" Docela mě zaujala PRSova poznámka o jakýmsi soupeři. Musím vás upozornit, že pokud spolu soupeříte kdekoliv v běžným provozu, tak si uvědomte, že můj klíč na kola ma zatraceně tvrdej povrch a kámošův šroubovák už se nemůže dočkat, až někomu vyloupne oči z důlků. Pokud chcete závodit, tak si dejte dobrej pozor, abyste na to zvolili správný místo. Jinak s 3kovým BMW jsem měl tu čest a museli ho odtáhnout, zatímco já jsem pouze přeleštil chrom na nárazníku. U Saabu na tu bezpečnostní propagandu taky moc nevěřím. Nemám rád "závodníky".
prof: No comment. Taková * snad ani komentář nepotřebuje. Myslel jsem doteď, že máš jinou úroveň.
Přátelská rada zní: jdi si dát pár benčpresů do fitnessu a snad sem pak nebudeš tahat klíče na kola, šroubováky a chromovaný nárazníky...
Přátelská rada zní: jdi si dát pár benčpresů do fitnessu a snad sem pak nebudeš tahat klíče na kola, šroubováky a chromovaný nárazníky...
To Cokes:základní rozdíl je ve filosofii, protože konstruktéři ze saabu považují počet válců vyšší než čtyři za zbytečný. A je to fakt, protože když se podíváš na výkony motorů a křivky točivého momentu, tak težko hledáš srovnání. Mimochodem Saab 2,3 Turbo čtyřválec jede stejně jako BMW 4.4 V8 - prakticky ozkoušeno. Jo a křivka je od 1.900 do 4.000 zcela plochá. To Prof: nechci se znovu hádat o bezpečnosti saabu. Saab je svou bezpečností vyhlášenej a kdo tomu nevěří tak je buď nevěřící Tomáš nebo naprostej ignorant (prosím neber to osobně, každý auto v něčem vyniká a saab je prostě v bezpečnosti machr.) Tím samozřejmě nechci schazovat cokoliv jinýho, jako jsou starý ameriky, protože to jsou pojízdný železářství, který když se někde splašej, tak srovnaj barák se zemí. A ten klíč a šroubovák schovejte. Když je možnost tak jede rychle snad každej, ale jenom magor při závodění vlítně 200 do vesnice. Já trnu při 80. A když vidím borce v oplastovaným GSi nebo GT, tak mu ukážu v rámci možností jak to jede (v rámci možností !! Doufám, že většina z nás co tu píšem nejsou magoři, kteří přepínaj na smrtící frekvenci. To bych potom spíš vytáh baseballku nebo S&W ráže 45 a vyprázdnil zásobník. To PRS: to by mě fakt zajímalo, jak může bejt takovej bavorák v zatáčkovitým terénu se zadním náhonem lepší než předokolka Saab v turbu. Tohle mi hlava nebere. Není problém na mokru v zatáčkám proklepnout s Favoritem borce v osmičkovým Bafu
mafi: V případě Saabu budu si ten ignorant. Tím nechci říct, že to auto není bezpečný. Já za to nemůžu, že se mi nelíbí a nic mi neříká. Nehaním ho, jenom mám obavu, abych zas někde nepotkal dva šílence, který si musejí dokázat, jestli Octavia RS jede víc než 9-5 Aero.
A vůbec myslím, že to vůbec není o šílencích v Oktávce, či Saabu, třeba já jsem poukazoval na to, že se Saabem 2.3 turbo a čipem ještě nikdy nikdo díru do světa neudělal a veškeré básnění o superdokonalých motorech jde kamsi, stačí když se člověk rozhlédne kolem sebe (a nevidí je slovo Saab). Oktávka s motorem o půllitr menším byla jen extrémně komickým příkladem.
Je mi líto, že jiný řidič chytá na první našlápnutí a do ruky béře klíč na kola... (proto taky to doporučení).
Je mi líto, že jiný řidič chytá na první našlápnutí a do ruky béře klíč na kola... (proto taky to doporučení).
Takže myslím, že je všechno OK. On ten klíč má přesně stanovenej okamžik, kdy je potřeba ho vytáhnout. Více je o tom jinde.
to prof: kde si můžu přečíst více o tom klíči ?
Saab: Buď v bouračkách nebo Zipu, už přesně nevím, je to dýl. Není to ani tak o tom, co je třeba udělat, ale o tom, co člověk cítí, že by bylo nejlepší v určitým okamžiku udělat a přitom vědět, že to udělat nemůže. Ty věci totiž nejdou vrátit.
mafi: Ad bávo a specielně 330d v zatáčkách - myslím, že PRS má na mysli sériově montované DSC, což je fantazie.
Byla mi naskytnuta moznost - za sucha - vodit M3 1993 - zadek ten predek udela kdy si vzpomene - jiste je to dano i vykonem Bava ale ta neskutecna sila na zadku je v zatacce znat, a kdyz jsem se to za dva dny konecne poradne naucil, tak jsem se bal s Jetikem to do zatacky pustit, je pravdou ze na vyjezdu bych ho asi udelal, ale na prujezd nikdy mit nebudu - hlavne kdyz mam 9000 😊
A jinak se vzdycky smeju kdyz jedu po vesnici, nebo malym meste 70 a beze mne nejaka 120 Skodovka devadesatkou - zastrelit 😊
zdarek
A jinak se vzdycky smeju kdyz jedu po vesnici, nebo malym meste 70 a beze mne nejaka 120 Skodovka devadesatkou - zastrelit 😊
zdarek
to PRS: 2 Octavie by jsi za cenu Aera neměl, protože bys ji musel ještě pořádně dovybavit, ale levnější by určitě byla. Mohl bys být konkrétnější v tom, který SAAB se na běžných silnicích nechytá ? Jinak bych tohle srovnání spíše odkázal na Masarykův okruh do Brna než na silnice. "Obyčejná" BMW 3ka je podvozkově lepší než 9-3ka, to uznávám, přeci jen je povozek staršího data (od podzimu bude úplně nová 9-3ka). Brzdy bude mít lepší, u verze Aero už bych si nebyl tak jist. Ale pokud budeš mít zájem, tak ti nechají namontovat brzdy Porsche, na které nemá ani BMW. Jinak RSko není ve své třídě žádný zázrak, třeba Honda Civic 1.8VTEC má 124kW a od podzimu i nová Corolla 1.8VVTL-i jí zatopí i bez turba. Hold japonci jsou do dvou litrů lepší než evropani, obzvláště VW (asi nejhorší benziňáky v Evropě).
Hmm, brzdy Porsche nemá ani BMW, no na každý auto, včetně BMW jde namontovat prakticky cokoliv: [odkaz]
Chvili jsem chybel a koukam jak se to pekne hybe. Kdyz jsem se registroval, netusil jsem, jak se dobre pobavim. Takze zdravim vespolek a neco k 330d. To auto mam zatim 2 mesice a ucim se s nim jezdit. Pred tim to bylo Audi A4 2,5 TDi - ja jsem holt na tu naftu (pri rocnim najezdu ca 70000 km bych to ani neuzivil...). DSC nemam, ale zatim jsem to neutrhl, drzi vazne pekne. Fakt je, ze jeste poradne nelilo... Co se tyce toho zavodeni na silnice souhlasim 100% s tim, ze to tam NEPATRI. Skalni SAABisti necht si mysli, ze tomu SAABu, ktery to po dalnici valil jako protrzeny a na okresce v okoli Brna "zvadnul" se proste jen nechtelo jet. Vzdy je to o tom, jak moc kdo ze zucastnenych chce jet. Kvalitu aut proveri vazne jen okruh, ale tam bych se pri vsi ucte k SAABu a ostatnim nechtel prit. Ota Kramsky na BMW narezal cele Evrope, o ostatnich okruhovych zavodech nemluvim.
Ota Krámský taky má upravenej speciál. Per Eklund jel se Saabem 9-3 Pikes Peak (nebo jak se to píše) a ve své kategorii vyhrál a celkově skončil druhý. A to je motor 2.3 Turbo s výkonem asi 750 PS a krouťák nevím - asi 650 Nm ? To Cokes: k těm brzdám u saabu - jsou to čtyřpístkový Bremba o průměru 331 mm. Nabízejí se jako doplněk k laděným motorům např. 2,3 Turbo na 280 PS a 400 Nm. Jsou účinnější, ale ne vysloveně sportovní. A máš pravdu dá se namontovat cokoliv. Otázkou zůstává co z toho vznikne. To Saab: byl u mě Jenda, tak jsme hodili slovo o srazu. Zakoupil chlupatou švédskou krávu a vozí ji za zadním oknem - provokatér. S těma 230 sobama mu to pěkně lítá. Moje stará (900 Turbo 16) ve srovnání s ním dělá akorát kravál a pouští strach.
To mafi: Nebuď přehnaně skromnej, když se naše cesty na světelný křižovatce rozdvojily a šlápl jsi na svýho bělouše tak ten zvuk tvýho turba byl skvostnej.(Většinou znám zvuk SAABa akorát zevnitř). A ten odpich do dáli nebyl taky k zahození!!!
myslím Saabe, že to je v Bouračkách. Mimochodem jsem dostal kontakt na adresu: www.saabinfo.host.sk/ - je to dobrý.
to mafi: mě to přišlo mailem taky, už je to na webu. Do těch bouraček se kouknu. Tu "švédskou krávu" jsem už viděl, Jenda mi to poslal mailem.
to Cokes: ty brzdy Porsche jdou dát i na BMW.
to PRS: já to s tím SAABem nevyvracím, BMW je na podvozky špička (každá automobilka má svá +). Eklundova 9-3ka má originál motor SAAB s obsahem 2 litry. Někde jsem četl přesně co tam je upraveno, ale už si nevzpomínám kde to bylo.
to Cokes: ty brzdy Porsche jdou dát i na BMW.
to PRS: já to s tím SAABem nevyvracím, BMW je na podvozky špička (každá automobilka má svá +). Eklundova 9-3ka má originál motor SAAB s obsahem 2 litry. Někde jsem četl přesně co tam je upraveno, ale už si nevzpomínám kde to bylo.
Nevim co saab ale mame doma volvo s60 a v praci novou v70 T5.Jsou to opravdu dobry auta a kam se hrabe audi a6.Muzu to srovnat a podvozek vubec neni tak kvalitni....Jo a co se tyce motoru u t5 tak tam neni o cem mluvit...
S Otou Krámským se poměrně dobře osobně znám a tak vím, že má svou M3 opravdu slušně upravenou, ale rozhodně méně, než Eklund toho SAABa. Tam je ze serie asi jenom znáček na kapotě. Nicméně pánové s Aerem, kolik si ten váš sobík vezme litránků?
To PRS: 9-5 Aero s 2.3 Turbo / 230 PS žere od 7 do 17 litrů. Normál je cca 11,4, ale bylo to nový nezajetý auto a po dálnici to bylo kolem 200 na okreskách asi 140. Poklidná svižnější jízda. Jinak ustálenou rychlostí jsme minulý týden na dálnici v Německu naměřili 8,1 - ověřeno dotankováním (cca 550 km na 44 litrů) a to se jelo od 110 do 150. Jinak můj osobní rekord ne dostat na počítač 7,2, ale to už se skoro přitahuješ navijákem. Těch 17 litrů je u upravenýho auta, kterýmu stojíš na krku a rveš ho co to jde. Jinak je to celkem úsporný auto.
Co se dá tak vypíchnout na motoru Eklunda je Turbo, který je velký skoro jako motor a záviděla by ho kdejaká scanie. Samozřejmě podvozek subaru. motor podélně atd. Minulý rok jsem si ho prohlížel a z originálního saabu tam toho moc nezbylo. Jen motor,přístrojovka, a dál nevím.
Díky Jendo, díky. Nejenom, že jsem přehnaně skromný, ještě naprosto zakomplexovaný a mám pocit, že ten můj je malej. (výkon vozu - pro ty, kteří nevědí, která bije) Jinak děkuju za Emila. Došel a z obrázků mám bolšuju rádosť. To potěší. Jinak se měj.
Se ke mně dostali nějaký nový zvěsti ohledně modelů 02, že by údajně Aero mělo mít 250 koní a s forsáží ještě víc. Ale jak to bude vypadat zatím nikdo nic neví a to mě silně ssssštve.
Taktiez mam rovnake info. Vcera som sa bol previest v 9-5ke Aero s manualom. Trochu po dialnici, trochu po meste. Neuveritelne dobry pocit pri zrychlovani-predbiehani. Pri tej prilezitosti som pokecal s dovozcom/predajcom a Aerovka by mala mat 250koni, Nm by mali ostat. Plus bude ESP, xenony, 5 stupnovy automat, 3L diesel. Zatial tie novinky spracovavali, takze tolko co mi utkvelo v pamati. Buduci tyzden idem na 60kkm, tak snad to uz budu mat kompletne spracovane.
Super, už se těším. Jen jsem zvědav na ty xenony. Vždyť jejich "klasická" světla byli vyhodnoceny jako lepší než xenony nebo že by měli lepší xenony než ostatní ?
K tym svetlam. Ja som si teraz objednal nove ziarovky H4 od PIAA. Teplota svetelneho spektra - stretavacok je cca 5000 kelvinov co je skoro ako slnecne svetlo (5250K). Dialkace maju 3800K. Bezne H4 maju 3200K. Klasicke HIDky (High Intensity Discharge) maju 4300K. Uvidim ako to bude svietit ked to pride a bude namontovane. OC je len 70USD + doprava za sadu co je cena proti najlacnejsim xenonom viac ako konkurencna. Viac na [odkaz] alebo [odkaz]
Saab
Tak jsem se včera v kině kouknul na tento francouzský film a můžu Vám ho jen doporučit. Je super a hlavně tam jeden z hlavních vyšetřovatelů jezdí ve stříbrném SAABu 9-3 Aero 😄 Jean Reno tam jezdí v BMW, které mu hezky zruší Hummer 😄 V titulkách je pak uveden SAAB France, tomu říkám propagace. V dalším francouzském filmu "Někdo to rád holky" jezdí SAAB 900 Cabrio, opět SAAB France. Asi začnu chodit jen na francouzské filmy (stejně jsou lepší než americké).
že jo saabíku to je nářez co? Např. francouzský film Poloviční šance s Alainem Delonem a Jean - Paulem Belmondem. Delon tam jezdí v černým kabráči a na konci se honěj v autech a ten největší padouch jede v 9000 CC. - lahůdka. Jinak to G.: máš ve všem pravdu a ještě Aero bude mít konečně sportovní sedačky z fabriky - kombinace kůže - látka. A od příštího roku se bude montovat kromě 3.0 TiD (od tohoto léta) i 2.2 Tid do 9-5.
Jak jsem před časem slíbil, vyzkoušel jsem celkem zachovalej 9000 CSE 2.0t. Dojmy? Motor docela ušel, i když 150 koní na takhle velkou káru je spíš míň. Šel ale krásně tiše. Podvozek na muj vkus strašně měkkej, do zatáček nic moc. Jak to dělaj silnější modely? Jsou trochu tvrdší? Celkovej dojem - solidně udělaný auto, ale žádnej dravec (nejde ani tak o výkon, jako spíš o celkový pojetí). Spíš takový páprdovský svezení.
Tak to s tebou plně souhlasím. Zkusil jsi to nejslabší co saab dělá. Žádná raketa, ale jede to slušně. U tohoto auta je spíš super spotřeba, pokud to nehoníš, protože to leze i pod 8litrů/100km. Podvozek je luxusní a krásně se houpe. Musel bys vyzkoušet 9000 CSE Aero - jednak motor 2290 cm, plný turbo - 225 koní, 342 Nm od 1800, sportovní sedačky že se Recarům budeš jenom smát a podvozek se přiblížuje rykše. Krásně tvrdej a sedí jak přibytej. Na všem se dá pracovat i u toho dvoulitru. Jiná řídící jednotka na cca 210 PS a podvozek od Hirsche a máš zcela jiný auto. Ale jinak to tak strašný nebylo co?
Strašný to vůbec nebylo, rozhodně je to solidní auto. Jenom jsem zvyklej na poněkud tvrdší podvozek i sedačky a zvuk i zátah V6. U saaba jsem, asi díky tomu, jak vypadá a jak se pořád píše v MC, že je to co kus, to drak, čekal sportovnější šmrnc. Kdybych náhodou potřeboval utratit 1,5 MIO za auto, půjdu si saaba zcela vážně vyzkoušet.
cokoliv s příjmením Aero nebo Viggen stojí za uváženou. A kdybych nemluvil pravdu, tak budu první kdo o sobě prohlásí, že je nesvéprávnej blb. 2,3 litru v turbu je prostě bomba. sám jezdím v 2,0 turbo - 175 koní a o 2,3 turbo sním. Proto jsem taky silně alergickej na frajírky v oplastovanejch GSI a GTI. Měli by to zkusit a uznat realitu.
Když na auto.cz testovali 9-3 Aero, zdálo se jim to dost měkký. Ale uznávám, bez osobní zkušenosti to člověk nemůže soudit. Ty plastikáři jsou srandovní - onehdy jsem jel po D-1, když se vraceli z nějakého srazu - to jsem čuměl. Jestli jseš na ně alergickej, tak by tě to asi kleplo...
tak to by mě trefil šlak miokardu úplně. Mě cukaj koutky od smíchu jenom když vidím Golfa II. řady, jak má mračítka, zadní SPZ málem přivařenou na nápravě (asi aby byla co nejníž), modrý koncový světla, širokej vejfuk, kterej "zlá šestnáctistovka" málem ani neutáhne, vzádu širší pneumatiky než vepředu (což mi u předokolek trochu uniká - asi jsem blbej), polepený "TUNING, GSi a GT a GTI a Game over a No. l" a podobný slaboduchý výlevy. A ve finále, kdy už málem smíchy nemůžu udržet volant, sleduju jak řídí - tělo skloněno doprava, levá ruka zavěšena přes horní okraj volantu, muzika na plný kule (vesměs většinou dobrá - to uznávám), ale vzhledem k tomu kraválu musíš hlavně za ním jet opatrně, protože se musíš vyvarovat možnosti poškození svého vozu od odpadajících součástí tuningového vozu před tebou - vibrace je potvora. A pak najednou příjde kopec a ty slyšíš mohutné podřazování na čtyřku (pokud už má pětikvalt) a případně trojku. A propós to mi připomíná, že jsem jednou na magistrále v zácpě vykostil jednoho pepu, kterej si vytloukával mozek z hlavy tvrdým technem na maximum volume. Zastavil jsem vedle něj v 9-5 Aero, spustil všechna okna a osolil Harman Kardona. Podotýkám, že jsem pustil myslím Bacha. Nahodil kyselej ksicht a ztlumil rádio.
No ak si toho Harmana vytocil co sa da tak mu museli usi vyusit (od oci vyocit) lebo ked som si to ja pustil sice nie na plne gule ale teda hodne dost, tak ma az nadvihlo zo sedadla. Neuveritelne dobry zvuk. I ked si myslim, ze to radio v Aerovke na tie repro tak trochu nestiha. Uvidime, ci v MY2002 bude nieco nove, predsa len sa mi zda, ze era radii so seriovo montovanymi MC je uz davno za nami, to skor dat tam takeho Nakamichiho alebo iny brutalny stroj a rovno s navigacnym zariadenim.
Podle Lappu, kterej jsem dneska obdržel, tak rádia zůstáváj jak jsou. Ale nějak se nám rozšířila nabídka modelů - Linear, Arc, Vector a Aero. Přičemž Vector a Aero maj plasty kolem dokola a sportovní sedačky. Jsou nový kola a vypadaj skvěle. A automatika má 5 kvaltů.
Aero 9-5 má 250 koní s overboostem na 370 Nm jako původní Aero.
Člověk si odjede na dovolenou a hned jsou tu zajímavé informace, asi budu muset jezdit častěji 😄
Už mám tyto informace taky, ale v English verzi, tak to jdu překládat.
V Tatrách je super, není tam tak hnusné horko
to mafi: udělal jsi chybu, že jsi nejel; pošlu ti mail
Už mám tyto informace taky, ale v English verzi, tak to jdu překládat.
V Tatrách je super, není tam tak hnusné horko
to mafi: udělal jsi chybu, že jsi nejel; pošlu ti mail
I am ever standing in *. Tak jste si to doufám užili, přitvrdili játra apod. Nemáš prosím tě nový fotky modelu 02? nemůžu je nikde splašit
Právě jsem si ty fotky "nové" 9-5ky stáhnul. Změny jsou: maska mezi světli je v barvě vozu !; mám i detailní fotku bixenonů; už bude vzadu i označení motoru např. 2.0t, 2.3t (vlevo bude označení 9-5 a vpravo motor - uvidíš na foto); nové liťáky vypadají taky zajímavě a ty 3 nové interiéry jsou taky celkem pěkný. Fotky hned pošlu, je toho cca 1.3 MB (21 fotek), tak se připrav na delší připojení 😄
Ještě k tomu automatu, ve verzi Aero byl točák úmyslně snížen z 350Nm na 330Nm, s novým automatem bude mít Aero plných 350Nm.
Nové bi-xenony mají mít o 60% větší svítivost. Klasické SAABacké halogeny mají 1500 lumen a nové bi-xenony mají 3000 lumen. Pro SAAB je vyvíjela firma Valeo.
to mi prosím tě řekni, kam chodíš na ty info a hlavně fotky. Já si jako prodejce saabu připadám nesvéprávnej a ty * v Praze vědí naprosté kulové.
Dnes som sa bol opat navstivit Omniu a tych foto tam mali cez 100 (cast z nich je aj na media...). Inak Aerovka ma aj nejako upraveny podvozok ale presne mi to nepovedali, este podrobnosti zistuju. S tym ze to v niektorych okamihoch vyzera ako Omega je to pravda, teda grc aspon tie prechody naraznika do blatnika i ked v kombi zadne svetla aspon nevyzeraju ako zo stareho passata. Dalsie zmeny, po X rokoch odpadli stierace reflektorov a nahradili ich tlakove ostrekovace, Aero sa nebude dat objednat s ventilovanymi sedadlami ale aspon, ze budu riadne sportove (skoro ako tie z 9-3ky Aero), pristrojovka u Aera len v titanovom oblozeni, nove disky, dekorativny napis turbo (ale uz neviem kde, zeby prah dveri? alebo to je v 9-3?), nova farba, no a to je tak asi vsetko co si pamatam k tomu co tu uz pisal Saab.
To G: hlavně ESP a pořádný sedačky po kterejch lidí pláčou od dob Aero CSE 9000. Nechci mít blbý poznámky, ale ten čumák vypadá strašně - jak najebaná jepice. A hlavně zadní světla u kombíku jsou opačně skloněný kvůli panelu pod SPZ. Stará * díky světlům vypadala víc širší a rozpláclá. To Tomcat: tam se to řeší zřejmě najetím druhého kola na překážku a pak narvání heveru do mezery. Ovšem rád bych viděl jak s tím plasťákem přejede píchlou pneumatiku od kamiónu.
A když se vrátím k tý audině, tak se jedná o model 80 z počátku 80. let, s novým lakem, myslím že bílými koly a vzádu je fakt křídlo z Escortu Cosworth - vodorovný s podpěrnou tyčkou. Občas, když se chci vysloveně pobavit, tak si koupím časopis Tuning a nechám se vášnivě opájet bakelitovejma paštikama. Poslední výkřik tam byl poladěnej Wartburg. Nářez
Koukal jsem se na ty detaily a musím souhlasit, že ta maska v barvě vozu vypadá fakt divně, třeba si zvykneme. Navíc i starý liťáky z Aera se mi líbí víc než ty nový.
liťáky ani ne, ale ta maska je fujtajblíková
Ale líbí se mi ty nové světla a interiér posoudím až ho uvidím LIVE, fotka paubovky je málo, potřebuji to vidět jako celek. Navíc je škoda, že tam nikde není fotka interiéru Aera.
Ale je! Jak jsi mě posílal, tak je to ta první s hliníkovou přístrojovkou, tam jsou jasně vidět sportovní sedáky a následující fotka introše z pravý strany jasně demonstruje sportovní sedačky. Tyhle sedáky se budou montovat do Aera a do Vectoru.
Ta fotka zboku je Vector, chtěl bych vidět palubku Aera pro srovnání. Jinak ty sedáky jsou dobrý. Už jsi to přelouskal ? Dostal ses už k úpravám podvozku ?
ještě ne. Nějak se mi do toho nechce. Ale je velmi zajímavé, že jsem do této doby nedostal jakoukoliv informaci od importéra, ohledně vzhledu apod. Nikdo nic neví. Výbava Vectoru a Aera je stejná, jenom Aero má motor 250 PS a sportovní podvozek, plasty a sportovní sedáky maj oba.
Aero bude mít i stejnou palubku ? Já jsem četl že ne, možná jak jsem to rychle pročítal, tak jsem to špatně přeložil.
Importér je neschopný. V posledním čísle zpravodaje SAAB Klubu jsem si četl v historii jak SAAB sebral soukromým firmám v USA, Finsku a dalších zastoupení SAABu a začal si to řídit sám, protože ty firmy stály za prd. Už by to mohl udělat i u nás a Wallicar poslat zpátky do Maďarska.
Tak jsem opět zkoumal fotky faceliftované 9-5ky. Pořád mi tam něco chybělo a připadalo mi tam něco divný. Už jsem na to přišel, chybí tam stěrače světlometů. Takový malý nesmysl, ale změní to design auta. Zkusím tam v Corelu ty stěrače přidat (stěrače přidávají na agresivitě), třeba ta maska už nebude vypadat tak strašně. Jinak je škoda, že ta maska je součástí nárazníku, kdyby nebyla, tak bych tam dal tu stříbrnou.
to mafi: řekl alespoň Wallicar kdy bude ta 9-5ka u nás ? K dispozici je už od tohoto měsíce, tedy alespoň ve Švédsku. A nevíš jestli bude i nějaký oficiální představení na našem trhu jak měla 9-5ka Aero v 1999 (v hotelu Praha) ?
to mafi: řekl alespoň Wallicar kdy bude ta 9-5ka u nás ? K dispozici je už od tohoto měsíce, tedy alespoň ve Švédsku. A nevíš jestli bude i nějaký oficiální představení na našem trhu jak měla 9-5ka Aero v 1999 (v hotelu Praha) ?
Beru to zpět, teď jsem srovnal starou a novou 9-5ku a na fotce ty stěrače nevyniknou, takže design kazí asi jen ta maska 😒
Škoda jen, že na media.saab.com není fotka Aera v černé barvě s bi-xenony.
Škoda jen, že na media.saab.com není fotka Aera v černé barvě s bi-xenony.
Ta banda * ve Wallicaru mi nebyla schopná ani poslat fotku e-mailem. Jediný co jsem se dozvěděl, že prospekty jsou v tisku a budou v září. Ale dostal jsem Lapp, u kterého je napsáno, že je pouze informativní. No jsou to diletanti, který tam seděj a čekaj co jim spadne do klína a vyplňují debilní tabulky pro Maďary. Ty jsem jednou odmítl vyplnit, protože jsem psal nabídky a nebyl čas, a hle, hned jsem dostal papír za hrubé porušení pracovní kázně. Ten německej projekt jsem už někde viděl, jednalo se myslím o prodejní místo v business centru Berlína.
No to snad není možný. Právě mi e-mailem přišla nabídka hesel, abych se podíval na nové fotky modelu 9-5 na saab.media či tak nějak. Telepatie, či co?
Tomu říkám rychlost a pružnost Wallicaru 😄 Nestává se ti náhodou, že např. ceník platný od června ti přijde v lepším případě až v srpnu ?
Byl by problém sebrat Wallicaru zastoupení s tím, že by ho převzal třeba Macháček spolu s Auto Aida ?
Byl by problém sebrat Wallicaru zastoupení s tím, že by ho převzal třeba Macháček spolu s Auto Aida ?
Tak to by bylo asi nemožný a hlavně by to bylo z bláta do louže. Chce to fabriku!
Právě porovnávám fotky modelů 2001 a 2002. Přední nárazník je jiný celkově, nejenom tím že je komplet s maskou, ale 01 má dole pod maskou tři nasávací otvory, v krajních jsou mlhovky, 02 má jeden velký nasávací otvor. Maska se mi zdá být vetší a světla menší a mají jiný tvar. Ten černý plastoví pás v nárazníku je 02 užší. Teď přecházím na zadek (auta, ne ženský 😒( ), konkrétně kombíku. Zapracování couvacích senzorů je lepší než u 01, přechod nárazníku pod světla bych překousnul. Podle mého černo červená kombinace světel u 01 je lepší než bílo červená u 02, ten noví plast mezi světli mohli dát v barvě světel jak to má 9000CS nebo 900II a pak by to mělo šmrnc. Začínám tu novou masku trávit, ale to jenom proto že bych si do ní dal stříbrnou mřížku a tak by se krásně zvýraznila. Ty nová kola AERO jsou otřes, to nepřekonám, pro změnu ty vícepaprskové jsou zase super. Názor na záměnu stěračů za tlakové ostřikovače mám takoví, stěrače na světlech jsou součástí image SAABu.
Absencí stěračů na světlech skončil jeden z prvků bezpečnosti u SAABu, který byl poprvé na SAABu 99 v roce 1971, takže vydržel celých 30 let.
halo hoši, měl jsem trochu času si prohlídnout nový obrázky a myslím si že to auto bude super, jde jen o zvyk, musím přiznat, že kdzž jsem v 1997 viděl první obrázky 9-5, myslel jsem že tak hrozný auto nikdo nebude chtít. A vida! Je to zase krok dál. 4Saab: Nezapomínej kdo tě na představení Aera v hotelu Praha pozval 😊)) Obavám se, že nyní máme smůlu až se bude něco dít úplně všichni. Co? (Snad až na mafiho)
A taky mi přijde velmi nechutný, že jsme byli odsunuti z TOP 5
Saab
V 9-5ce 2002 je samozřejmě už i nový turbodiesel😒br />
129kW (176 k) / 4000, 350Nm / 1800-3000
Pro malé srovnání uvádím vždy v závorkách data motoru 2.0t 110kW
Max. rychlost 215 km/h (215 km/h)
0-100 km/h: 9.3s (9.8s)
60-100 km/h na 4.: 7.5s (9.6s)
80-120 km/h na 5.: 11.0s (14.9s)
Spotřeba: 5.9 / 7.4 / 10.1 (6.9/9.2/13.2)
129kW (176 k) / 4000, 350Nm / 1800-3000
Pro malé srovnání uvádím vždy v závorkách data motoru 2.0t 110kW
Max. rychlost 215 km/h (215 km/h)
0-100 km/h: 9.3s (9.8s)
60-100 km/h na 4.: 7.5s (9.6s)
80-120 km/h na 5.: 11.0s (14.9s)
Spotřeba: 5.9 / 7.4 / 10.1 (6.9/9.2/13.2)
Saab
Zdravím odpadlíka 😄
Všechny fotky i texty mám z [odkaz]
Přístup na tyto stránky je pouze přes uživatelské jméno a heslo. Mě ho dala cca před rokem Bettyna z Wallicaru, tak jí zavolej, třeba ti taky dá 😄 Nejhorší bude přeložit texty, protože švédi popsali všechno tak detailně, že to budu překládat půl roku 😒
Všechny fotky i texty mám z [odkaz]
Přístup na tyto stránky je pouze přes uživatelské jméno a heslo. Mě ho dala cca před rokem Bettyna z Wallicaru, tak jí zavolej, třeba ti taky dá 😄 Nejhorší bude přeložit texty, protože švédi popsali všechno tak detailně, že to budu překládat půl roku 😒
Jo těch fotek je tam cca 2x - 3x víc než jsem ti poslal, každá je tam jako malý obrázek, pak velký s malým rozlišením (ty jsem ti poslal) a pak jsou tam i velké s velkým rozlišením. Ty velké mají cca 2-5 MB jeden ! Ale zase když zajdeš s tímto obrázkem do reklamky, tak ti udělají super plakáty.
Bettyna u SAABU už nepracuje a stejně dala všem okolo jenom ne mě - tomu nejlepšímu. To bych musel zavolat atd atd. No vypadá to jako játro. Přední maska s nárazníkem - fuj. a zadní světla kombiku jako má Omega - humus.
😄
Víš o tom, že Viggena má nahradit Sonnet IV. a bude mít pohon 4x4 ?
Víš o tom, že Viggena má nahradit Sonnet IV. a bude mít pohon 4x4 ?
cóóóóóóóóóóóóóóóóóóó????????????????????
díky za sms jak jsi to myslel s tím Sonettem IV? Fakt jo. No z toho se Nejstarší asi po....
Je to napsáno v nejnovějším zpravodaji SAAB Klubu, který přišel minulý týden. Jo a sraz bude 1. a 2. září v Novém Měste na Moravě jako loni. Je nutné si rezervovat pokoj, nejlépe když si rezervujem celé patro. Nemusíš mít strach, rezervován je celý hotel, ale abysme byli všichni v jednom patře ať to nemáme daleko 😄 Data pošlu večer, mám to doma.
Já jsem černá ovce a nejsem členem SAAB Klubu, za což mě už dneska zvrzal i Draken. Já se tam pokusím připojit později, asi je too busy. Sportovní sedačky až tak špatně nevypadaj co?
Dobře udělal (Draken) a pozdravuj ho. Členem SAAB Klubu se můžeš stát i přímo na srazu v Novém Městě, vem si 400,- kč na roční členský příspěvek. Dostaneč za to 2x ročně zpravodaj kde je bombasticky podrobně popsána historie SAABů (v každém čísle něco). V posledním čísle je popsán SAAB 900 I.generace. Na srazu se zeptám jestli jdou sehnat i starší čísla, ať ot mám komplet. A ještě dostaneš asistenční kartu ABA.
Právě jsem si zkopíroval článek o bi-xenonech do Wordu a jsou to 2 stránky A4 písmem 10. A to je jen o světlech, takže komplet má cca 30 stran A4 !
Napsal jsi tu adresu dobře? Já se nějak nemůžu spojit a proniknout (nejenom na internetu) všude Error
Ta adresa je dobře a vše mi funguje bez problémů. Když se dostaneš na tu úvodní stránku, tak klikni na "Member entrance to Saab Media Online" a otevře se ti okno kde zadáš uživatelské jméno a heslo a jseš tam.
tak to jsem přesně zkusil, ale zřejmě pokud seš tam připojenej ty, tak tam nepustí dva na jedno jméno a adresu. nebo jsem ryba
konečně jsem tam, nevim proč ale psal jsem tam i čárku a tečku. Jak jsem z toho zblblej a natěšenej jak panic před deflorací.
Já asistenci nepotřebuju. Mně se to sype konstantně. sem tam něco. Jo a jakej je tvůj názor na tuningáře. Jsem to tady řešil minulý týden?
Oběd počká 😄
Definuj přesně slovo tuningář ?
1. Felicia plná plastů
2. Felicia s upraveným motorem závodící s "auty"
3. pořádný auto s upraveným motorem
Kterou verzi myslíš ?
Definuj přesně slovo tuningář ?
1. Felicia plná plastů
2. Felicia s upraveným motorem závodící s "auty"
3. pořádný auto s upraveným motorem
Kterou verzi myslíš ?
definuji: stará unavená a utahaná paštika ověšená nástavcema plastama a vypadající jako totální humus. Po Kolíně jezdí Audi 80 a má tam snad 3 křídla a z toho jedno je z Coswortha - 2 patrový a má v tom zlou 1,6
Tak to nejsou tuningáří, ale hovada. Když někdo auto zhnusí místo aby ho zkrášlil, tak je to chudák. Ti jsou nejhorší, auto je hnusně přeplácané, řidič má kšiltovku dozadu a je s 1.3 50kW schopný předjet i 2.3turbo 147kW. Když takové auto předjede, tak se pošklebuje a myslí si jaký je borec, ale když ho majitel pořádnýho auta setřese lehkým polechtáním plynu, tak nadává jaký je to blbec, který machruje ve velkém autě. Ještě jsem zapomněl na samolepku "NO FEAR", ta na takovém paskvilu nesmí chybět 😄
Proti 1. kategorii nic nemá, když si chce někdo zkrášlit auto, tak ať to udělá, auto je pak hezčí. Proti 3. kategorii taky nic nemám, ale proti té 2. kategorii jo. Jsou to většinou chudáci typu OCTAVIE (to je přezdívka jednoho tady na MC), kteří mají slabé auto se slabým motorem a aby si pozvedli seběvědomí, tak se snaží předjet pořádný auto. Bohužel na to nemají ani po tuningu. Já tuto kategorii potkávám často i v mé Toyotce 1.4 65kW. Posledně si to se mnou chtěl rozdat maník v Polu Classic SDI, bohužel to ten odbojný diesel prohrál i s 1.4kou 😄 Tito mě štvou nejvíc, protože mě občas k tomuto závodu vyprovokují a mě pak stoupá spotřeba. Snažím se ale krotit a polovinu úplně ignoruji.
zrovna v pátek jsem byl svědkem jak od jedné kolínské pumpy odjížděl machírek v Fiestě 1,1 a rozjížděl se za mohutného gumování. To jsem se smíchy málem neudržel. Jinak v mém kraji je oblíbený stroj Opel GSi. Vymazlený do krajnosti - ale ta 2,0i - 150 PS ?! Nic moc. Ze mě si jeden frája od BMW - plasty M3 nebo dokonce M3 , že v tom mám 1,1 TDi - blbů je všude dost.
to mafi: V pátek jsem si na tebe vzpoměl - v pneuservisu jsme řešili problém, jak zvednout auto s lemama prahů na hever. Nakonec to šlo dobře, výrobce na to pamatoval. Takový ty samo domo tuningy na tom budou hůř - asi budou jezdit jenom do prvního píchnutí a pak rozborka - sborka...
nedělej, že pracuješ a připoj se. Strašně miluju tyhle aktivní pracanty - nahoď maňánu, ne?
Saab
Radek mi poslal SMS, že má nějaký časopis kde je srovnávačka SAABu 9-5 Aero a Volva S80 T6. Už se těším až mi padne (dnes ve 14😁0).
je absolutně neschopná maďarská pračka peněz, plná neschopnejch *, který si akorát mastěj svoji kapsu. Zákazník nebo dealer je vůbec nezajímá. Už aby táhli do *, *!
Ještě že máš mě, který tě o novinkách u Saabu informuje 😄 Třeba to tady SAAB převezme a zavede tady ten nový systém, který teď zavádí v Německu.
A jakej systém zavádí Saab v Německu? Když jsme se bavili s prostředním v Německu s prodejcema, tak říkali, že do konce roku 2002 již nebude nikde spojenej prodej Saab a Opel. Jaký máš ty info?
Ten systém nebude jen v Německu, ale po celém světě. Německo je myslím první. Nová strategie se jmenuje SAAB UNLIMITED a jde o to, že bude budovat nová luxusní centra a prodejny SAABu budou v těchto úrovních: Brand Centers, City Centers, Unlimited Partners and Certified Partners. Kompletní článek v angličtině je na media.saab.com TEXTS -> Unlimited marketing strategy puts Saab in the lead (článek z 27. února 2001).
Mezi zajímavosti patří i to, že když budeš mít SAABa do 3 let a do 100.000 km, který nebude bouraný, tak ti ho dealer odkoupí na protiúčet a tomu kdo tuto ojetinu koupí poskytne plnou záruku na 1 rok.
Mezi zajímavosti patří i to, že když budeš mít SAABa do 3 let a do 100.000 km, který nebude bouraný, tak ti ho dealer odkoupí na protiúčet a tomu kdo tuto ojetinu koupí poskytne plnou záruku na 1 rok.
Nezapomeň na záruku u ojetin do 5-ti let a 120000km, kde dostaneš záruku jako na nové auto. Když jsme u těch fotek, kde je mám já !!!!! Já ti dám jezdit z Trollem a žádné foto.
to-mafi: Před chvílí jsem telefonoval s "nejstarším", to zase bude účet, ale budou z toho kouřové blikače jako má Jendův Hirsch.
to- SAAB - dneska přišly porspekty od SAABu (2001)
to-mafi: Před chvílí jsem telefonoval s "nejstarším", to zase bude účet, ale budou z toho kouřové blikače jako má Jendův Hirsch.
to- SAAB - dneska přišly porspekty od SAABu (2001)
Ty 3 roky a 100.000km beru zpět, pravdu má Troll. Fotky budou dneska večer (už je mám na disketě), makám až do 17:00 😒
Kdo ti ty prospekty poslal ?
Kdo ti ty prospekty poslal ?
Wallicar, v pondělí jsem poslal ústřížek z jednoho prospektu a dnes to přišlo. 9-5, 9-5 combi a 9-3 cabrio i s ceníky. Moje volba je 9-5 AERO combi + nějaký doplňky, bratru cca 1.75 mil.
Jdu se kouknout na konto😃
😒(( smula nic tam není, zůstávám u Trolla (9000 CS)
Jdu se kouknout na konto😃
😒(( smula nic tam není, zůstávám u Trolla (9000 CS)
To jsem na tom stejně. (až na toho Trolla)
Stačí se snažit a třeba na ně mít budeme. Prvním zdrojem je nelegální činnost, ale to je riziko. Tak se můžeme dát na spekulace, ale bez peněz to nejde 😒 Další možností je Sportka, ale s mým štěstím dodržuji pouze jejich slogan "Pomáháme k vítězství jiným" 😒 Poslední možnost je založení politické strany, dostat se do parlamentu a shrábnout tam ty miliónové příspěvky za které si koupíme SAABy a s poslaneckých platů je pak budeme živit 😄
Asi zůstanu u Sportky a přispěju na výhry jiným.
Asi zůstanu u Sportky a přispěju na výhry jiným.
Na sraz nejspíš nepojedu. Pořád držím smutek za auto, protože od března už nejezdím v 850ce, v práci jsem totiž dostal povinně Astru Karavan (naštěstí i na soukromé jízdy) a Volvo jako druhé auto v domácnosti bych neuživil. Tak šlo do světa. Ještě jednou díky za obrázky a snad se budu častěji objevovat i tady. Mimochodem viděl jsi na Autonovinkách tu fotku nové 9-3? Docela by mě zajímal tvůj názor i když je to jen jeden pohled zepředu. Nenašel jsem na to tady žádný příspěvěk.
Škoda, úpřimnou soustrast za Volvo.
Kouknul jsem se na tu 9-3ku a řekl bych, že je to zajímavá fotomontáž složená z několika aut. Maska mezi světli je stříbrná jako u "staré" 9-5ky. Já počítám s tím, že bude v barvě vozu jako u "nové" 9-5ky. Pak ten přechod nárazníku na karoserii (mezi světlem a předním kolem) mi připomíná Fabii, je moc vystouplí mimo karoserii (možná je to úhlem pohledu nebo odrazem světla). A nakonec zakončení střechy se mi zdá až moc zaoblené a připomíná mi design Volva. Na SAAB je prostě moc kulatá.
Hmm, právě jsem se kouknul na mé "špionážní" fotky a možná tak nějak přece jen bude vypadat.
Kouknul jsem se na tu 9-3ku a řekl bych, že je to zajímavá fotomontáž složená z několika aut. Maska mezi světli je stříbrná jako u "staré" 9-5ky. Já počítám s tím, že bude v barvě vozu jako u "nové" 9-5ky. Pak ten přechod nárazníku na karoserii (mezi světlem a předním kolem) mi připomíná Fabii, je moc vystouplí mimo karoserii (možná je to úhlem pohledu nebo odrazem světla). A nakonec zakončení střechy se mi zdá až moc zaoblené a připomíná mi design Volva. Na SAAB je prostě moc kulatá.
Hmm, právě jsem se kouknul na mé "špionážní" fotky a možná tak nějak přece jen bude vypadat.
Saab
to mafi: Brno Východ zdraví Kraví Horu 😃))
Troll má pravdu, že se nestydíš. Co třeba Grippen, toho by jsi znát mohl, vždyť je to žhavý kandidát na přezbrojení naší armády. Sorry, já si musel rejpnout 😄
Ten čas u příspěvků je trochu divnej 😄
Troll má pravdu, že se nestydíš. Co třeba Grippen, toho by jsi znát mohl, vždyť je to žhavý kandidát na přezbrojení naší armády. Sorry, já si musel rejpnout 😄
Ten čas u příspěvků je trochu divnej 😄
To Troll & Saab: vy dva lanžhoťáci, abyste si nepřisadili. Hlavně se mi nelíbí barva světel a to že na kombíku jsou zadní světla na vnitřní hraně sklopena stejně jako u sedanu a chybí tak onen rozplácnütý efekt. Mimochodem jsem dneska potkal Jendu (čau), který tavil svého draka ukrutně pod plynem. čumák k obloze záď přitisklá k zemi - jak startující boeing.
Draken Where Are You?
Nechápu jak mohl troll uložit příspěvěk dřív nmež se čas naplnil. Záhada? Ne. Je to saabista!!!
holt něktéří kovaní saabisti mají občas nadturbové schopnosti a dokážou se posunovat v čase.
mám tak 15 minut. Viděl si www.saabnet.cz myslim že by te to mohlo zajímat.Psat bez hacku a carek je opravdu zajímavé.
žel bohu neviděl ale skouknu to. Jak jinak dupou králici. Dneska jsem jel kolem tvýho pracovního působiště nafutrovanej věcma na servis. A zřejmě i s fotkou uloženou v anále červený Felicie, na kterou mě v rádiu upozornili, až cca po 1 minutě, co jsem jel kolem ní.
Kralici dupou... A co V....o? Dobry?
vejde se dobře. Otevřel jsem klasický stránky na saabnet.cz - logo saab, fotka 9-3, ale nikam jinam to nevede.
u V.....a se zatím nikdo neozval, asi po mě netouží, ale vyčkám
idu, právě probíhá registrace
Nazdar kucí
to draken: rád tě tady opět vidím. To víš že jsem nezapomněl kdo mi zařídil představení 9-5 Aero a jsem ti za to vděčen. Teď nám to bude asi muset všem vyběhat mafi 😄 Možná máš pravdu, třeba si zvykneme, uvidíme. Taky doufám, že se sejdeme na SAAB srazu v Novém Městě.
to mafi: doufám, že jsi při focení řekl "sýýýr"
to draken: rád tě tady opět vidím. To víš že jsem nezapomněl kdo mi zařídil představení 9-5 Aero a jsem ti za to vděčen. Teď nám to bude asi muset všem vyběhat mafi 😄 Možná máš pravdu, třeba si zvykneme, uvidíme. Taky doufám, že se sejdeme na SAAB srazu v Novém Městě.
to mafi: doufám, že jsi při focení řekl "sýýýr"
to Saab: při focení, které jsem ani nezaregistroval, jsem zřejmě držkoval na matláka, kterej se svým vozem Škoda Slov 105L brzdil mého saaba v rozletu. Později a s politováním jsem zjistil, že ten levej pruh brzdil pouze z nehynoucí lásky k ostatním motoristům, aby neměli problémy s dopravní policií. Až tam půjdu tak si musím prostudovat Speed.
sýýýýýýr jsem neříkal. Myslím, že má slova byla:"***drát, proč ten * pojebanej neuhne? To ho to nebaví nebo nejede?"
4mafi: pro vetsi urychleni nasi diskuze: jdi na WWW.EMAIL.CZ klikni na chat zadej svoji prezdivku a vstup do "kavarnicka" ja tam uz cekam
Saab
V Trollhattanu je už 2 roky Saab Advanced Concept Center, které pracuje na prototypech aut. První studie SAABu by měli být k vidění Frankfurtském Autosalonu. Pracovali tam i na nové 9-3ce.
Saab
Výkon: 310k (228 kW) / 5500 ot.
Točák: 440Nm / 2000-4500 ot.
0-100 km/h: 6.1 s
0-160 km/h: 13.6 s
0-200 km/h: 21.9 s
60-100 km/h na 4ku: 4.7 s
80-120 km/h na 5ku: 7.1 s
Max. rychlost: 270 km/h
Cena: 79.900,- CHF = cca 1.837.700,- kč (á 23,- kč dle KB)
Točák: 440Nm / 2000-4500 ot.
0-100 km/h: 6.1 s
0-160 km/h: 13.6 s
0-200 km/h: 21.9 s
60-100 km/h na 4ku: 4.7 s
80-120 km/h na 5ku: 7.1 s
Max. rychlost: 270 km/h
Cena: 79.900,- CHF = cca 1.837.700,- kč (á 23,- kč dle KB)
To je přesně ta samá úprava jako Troll 2,3R - 280 PS - 400 Nm. O Evu nás informovali v Hirschově, že je v přípravě. Oproti std. Aeru má jiné (menší) turbo. Ne Micáka (Mitsubishi TD04), ale Garetta. A ještě upozorňuji, že Troll je název auta kompletně upraveného od Hirsche s papírama - tzn. 4 pístkové brzdy Brembo, průměr 331 mm - stejný jako má Porsche Turbo, sportovní sedáky (dnes už neaktuální), kola Technomagnesia, sportovní podvozek, introš v hliníku a mahagonu nebo karbonu. Ale ten krouťák je šílenej. 440 Nm od 1900 do 4000 ot./min. Vždyť BMW M3 má "jenom" 386 Nm někde pod 4000 ot./min.
ale koukal jsem, že na 9-3 to radši nenabízej. Tam zůstává v nabídce maximálně převrtání 2,0 na 2,3 a 280 PS a 400 Nm. Zřejmě by to bylo příliš nebezpečné. Ale na druhou stranu, když dělali výše popisovaný výkon na Viggena, kterej nemá TCS, tak je to myslím trochu jedno.
Třeba čeká na novou 9-3ku. Jsem zvědav co dostanou z těch nových motorů SCC a jestli už konečně bude SAAB 4x4 (údajně ve Frankfurtu).
Je to prostě super dělo, Hirsch asi reagoval na úpravu, kterou nabízí Nordic (www.saabtuning.cz) - ten má stejné parametry. Jenže Hirsch nezůstal jen u úpravy motoru a navíc má v ČR zastoupení. Škoda jen, že do základní výbavy nedal audio AS3 Harmann-Kardon (200W, 9 repro), nevadí já si připlatím 😄 Beru sedan v černé barvě.
Nové stránky Mr. Hirsche jsou dost dobrý.
viděls tam ty lišty na "prahách" - mahagon nebo carbon? masáž nechutného rozměru
A co ty sportovní síťky do nárazníku? stokrát lepší než to chromované pletivo do králikárny, který teď letí na severu a všichni to musej mít jako nejstarší.
Až ty síťky uvidí Troll, tak bude mít radost, on je viděl na srazu u Kučery, ale aby se odlišil, tak tam dal černou síťku, kterou má i Hirsch (ale o Hirschovi to ještě neví).
Made in Sweden. Powered in Switzerland
EVO je super, já ho chci. Ta mřížka je stejná jako u mého Trolla, ale já mám jemnější "pletivo". O pletivu do nárazníku zatím jenom uvažuji.
EVO je super, já ho chci. Ta mřížka je stejná jako u mého Trolla, ale já mám jemnější "pletivo". O pletivu do nárazníku zatím jenom uvažuji.
Ta Hirschova stránka je pro mne utrpením, když tam vidím ty Trolly tak se můžu zbláznit. Budu muset zase vsadit 😄
Ježišmarjá, to jsou bomby. A mám další adresu přidanou mezi oblíbené. Jdu si taky vsadit.
To Karelz: co to kuješ za pikle? přiznej se!
Myslím tim samozřejmě Hirsche. Auta, zvláště Saaby, jsou lepší než sebekrásnější modelky. I v Anglii při testu odpovědělo 95% z několika set dotázaných mužů, že by si místo ženy raději vybrali auto.
Ženský jsou taky důležitý, kdo by nám pral, žehlil a vařil 😄 A taky s čím bychom si pak v noci hráli 😄 Já bych bral auto přes den a ženskou přes noc - rozumný kompromis 😄
ten šílenej dělá úpravu na 3,0 V6 LPT na 260 PS a 380 !!! Nm. To ta automatika dle mého názoru nemůže rozchodit. Ta jde * za 50.000 km.
jak jsem tak koukal na ty úpravy, tak většinou všechno je děláno pouze na základě přeladění Trionicu, sportovním výfuku a filtru. Ale věci jako je chladič, trubka sání atd zřejmě neexistuje.
taky znám jednu úpravu 900 I 16V turbo Cabrio, který je zvedlý na cca 220 - 230 PS, jezdí líp než 2,3 Turbo, ale každejch 15.000km výměna oleje vč. polomotoru a převodovky. Celkem drahá úprava, která se vyplatí.
Proto mám raději Hirsche, který tam dává i hliníkové pedály, speciální sportovní sedadla Hirsch atd a za celkem dobrou cenu, zkusím se zeptat jestli by mi k platu nepřipsali na konci jednu nulu, vždyť nula je nic 😄
To je zajímavý, u Aera s automatem museli snížit točivý momet (350Nm -> 330Nm), aby to ten automat zvládnul. Ale myslím, že i tak vydrží víc než 50.000 km
zřejmě to má za následek oněch 5 kvaltů.
Já bych řek, že tam těch změn bude víc než jeden kvalt navíc. Hlavně to chce pohon 4x4, pak Hirsch udělá EVO II., které bude mít motor 3.0 V6 biturbo, ale s manuálem. Pak už jen budeme vzpomínat, jak bylo BMW M5 výkonné 😄
vono když se koukneš na parametry Trolla R, tak skoro dohání M5 a s Evem mu * natrhneš stopro. Ovšem 4x4 tak hirsch zvedá Trolla na 350 PS a 400 Nm. Ale ta myšlenka V6 biturbo je až nechutná.
já chci civilní eklundova Viggena - 750 PS 650 Nm se sekvenčním fofrklackem
končím, přišla jedna krásná blondýnka a musím se jí věnovat. Výjimečně mám štěstí
Tak za 1. Saab může ikdyž nechce
2. nikdy jí nebolí hlava
3. toužíš po ní vždy
další si přidejte sami
2. nikdy jí nebolí hlava
3. toužíš po ní vždy
další si přidejte sami
Výhody auta😒br />
4. když nemáš prachy, tak ho necháš v garáži
5. nekecá ti do toho s kým se scházíš
6. nežárlí na novější model
7. nekecá ti do řízení
8. nemusíš trávit hodiny čekáním v nákupním středisku
4. když nemáš prachy, tak ho necháš v garáži
5. nekecá ti do toho s kým se scházíš
6. nežárlí na novější model
7. nekecá ti do řízení
8. nemusíš trávit hodiny čekáním v nákupním středisku
6 b. při přechodu na novější model tě to nestojí polovinu majetku 😄
9. srážka s jiným autem = jen cena opravy (pokud není pojištěno), nehoda s ženou = doživotní výdaje (nelze se proti tomu pojistit 😄
10. Saab nechodí k pedikérce, kosmetičce, do fitka a ke kadeřnici
11. Nezávidí a nežárlí na estetické doplňky vzhledu.
12. Orgasmus může trvat i několik hodin. A to vše bez námahy, zpocení, týrání těla při pohodlném posezu
Saab
U SAABů modelového ročníku 2002 je tahle věta😒br />
Saab No-Charge Scheduled Maintenance Program now covers all models (included with Premium Package on 9-3 SE five-door). This program covers all factory-recommended scheduled maintenance for 3 years or 36.000 miles, whichever comes first.
To je nějaký program kdy máte po tuto dobu prohlídky zdarma ? Vo co tam go ?
Saab No-Charge Scheduled Maintenance Program now covers all models (included with Premium Package on 9-3 SE five-door). This program covers all factory-recommended scheduled maintenance for 3 years or 36.000 miles, whichever comes first.
To je nějaký program kdy máte po tuto dobu prohlídky zdarma ? Vo co tam go ?
Tak už to tam je. Ještě jsem si nezvykl, že můj tacháč začíná na 200. a pak nějaký drobný
Gratuluji a pozdravuj Sabinku. "Troll" (budu si muset promluvit s Trollem o změně nicku) už to má taky za sebou a vypadá jako by chytil druhou pubertu 😄
to mafi: Gratuluji, včera jsem se od SAABa dozvěděl že slavíš jubileum 200 000!! Takže teď máš Sabinu konečně zajetou😄Zdravím Tě i když jsi se mě silně dotknul konstatováním jak se všichni na severu opičí po "nejstarším" s tou chromovanou síťkou z králíkárny. Patřím taky mezi ty opičáky😄Jinak jsem se vrátil z dovolený, Hirsch ujel 4000 km bez jedinýho zacukání,cestovní rychlost na volných dálnicích 180 - 210 km/h.Příští tejden jedu do Liberce tak jestli se nebudeš válet někde u vody, tak se zastavím na kus řeči. Taky si budeš moci pořádně prohlídnout mřížku do králíkárny😃)
to Jenda: jaký měl Hirsch apetit ?
Plně naloženej Hirsch, klima běžela v jednom kuse na maximum (hrozný vedro). Jízda jak jsem už uvedl, místy spíše let nízko nad zemí.Podle palubního počítače spotřeba 9,3 l/100 km.
To Jenda: potrefená husa se vždycky ozve. Tvá mřížka jest poněkud řidší a působí svěžím dojmem. Na kafe se stav! Jsi vždy vítán. A ten tvůj los za oknem vypadá skvěle - je vidět na dálku. Taky musím pořídit nějakou švédskou krávu.
Myslím, že o těch 20.000 km konrolách jsem taky něco zaslechl. Ale víš jak choděj informace od importéra.
zřejmě doba "úchylů" jako jsem já, kteří mění olej po 7.500 km (a pokud se nepodívaj do service heftu jako já včera, tak po 4.800 km) je nenávratně pryč. Dokonce jsou v německu případy, kdy auta jezděj 60.000 km bez výměny oleje!
To Jenda: No to je nechutný. Moje saabina žere minimálně 10. a to konstantě. Proto mi příjde nefér, že 2,3 Turbo, která má minimálně 200 PS a v některým případě i více, že? žere jenom 9 litrů.
Cheche, a v těch ujetejch kilometrech jsou započítaný i krátký několikakilometrový pojížděčky na místě. Ale to jsem klimu vypínal, otevřel si okýnko a opájel jsem svůj sluch tím jak jsem vnímal hvízdání turba a odfukování přetlakovýho ventilu "powered by Hirsch".
I ty kujóne! Já si taky vypínám klimu - zavřením oken a ventilace. No ovšem na rozdíl ode mě, nemáš přímý ventil nasávaného vzduchu - pouze trapnou automatickou klimatizaci. Můžeš mi prosím vysvětlit, co na 2,3 Turbo posloucháš? Když v tom jedu, tak jediný co slyším je rádio (pokud je zaplý) V saabině slyším, jak turbo saje, motor brumlá, výfuk duní a když ve 3,000 ot./min. stojím na plynu, tak začíná ve výfuku praskat, jako když hodíš petardy do ocelový roury.
To je fakt. U trionicový 2,3 Turbo je opravdu slyšet jenom přetlakový ventil. Kór v těch velmi poladěnejch verzích a lá Hirsch. HEHE a co 16" disky, cože? Prej to nějak vážně ladíš. Takový 17" antracitový Technomagnesia od Hirsche nejsou vůbec špatný.
Teď jsem mimochodem narazil na netu na dva inzeráty. Jeden zněl na jméno: žlutý Viggen Kupé a ten druhý: žlutý Viggen Cabrio. Z toho jsem totálně vyšinutej. Žlutý kupéčko Viggen. Jsem odvařenej.
to mafi:K tomu poslouchání: Je pravda že v tom autě nic slyšet není, ale musí bejt otevřený plně boční okno a musíš projíždět např. nějakou úzkou ulicí, kde jsou z obou stran stěny nebo baráky. Čím užší, tím lepší. No a vytočetná 2 u Hirsche se pozná kromě tlaku těla do sedadel také odfukujícím tlakem z přepouštěcího ventilu turba.
Minulý týden jsem si koupil jeden slovenský časopis (zaujal mě fotografií 9-5 na titulní straně) a tam testovali 9-5 Aero. Celkem dobře ho hodnotili, ale uváděli spotřebu během testu 14,4 l/100 km. Neumím si představit, co s tím autem vyváděli..... Jinak v příštím čísle AutoTipu má být seznámení s modelem 9-5 ročník 2002. Nenechme si to ujít. (I když díky SAABovi máme řadu informací v předstihu 😃Pokud se nic nezmění, tak ve čtvrtek 9. Tě navštívím a zkontroluju, jestli už má Sabina taky mřížku do králíkárny.Doufám, že to do tý doby stihneš😉)
Kola, kola, kola.... ty originál Hirsch jsou úžasný ale jejich velkou vadou je cena. Teď jsme s nejstarším domluveni, že mi dá vědět jakmile tam bude mít novou zásilku vhodně tvarovanejch 16" za přijatelnou cenu. Doufám, že to do srazu stihnem.
Minulý týden jsem si koupil jeden slovenský časopis (zaujal mě fotografií 9-5 na titulní straně) a tam testovali 9-5 Aero. Celkem dobře ho hodnotili, ale uváděli spotřebu během testu 14,4 l/100 km. Neumím si představit, co s tím autem vyváděli..... Jinak v příštím čísle AutoTipu má být seznámení s modelem 9-5 ročník 2002. Nenechme si to ujít. (I když díky SAABovi máme řadu informací v předstihu 😃Pokud se nic nezmění, tak ve čtvrtek 9. Tě navštívím a zkontroluju, jestli už má Sabina taky mřížku do králíkárny.Doufám, že to do tý doby stihneš😉)
Kola, kola, kola.... ty originál Hirsch jsou úžasný ale jejich velkou vadou je cena. Teď jsme s nejstarším domluveni, že mi dá vědět jakmile tam bude mít novou zásilku vhodně tvarovanejch 16" za přijatelnou cenu. Doufám, že to do srazu stihnem.
Troll bude mít možná taky 16" letní kola, ale až příští rok. Dle neověřených info mají v Rakousku pneu Continental SportContact2 v rozměru 205/55 R16 W za cca 4.848,- kč. Ještě to budeme ověřovat, ale ta cena za ty gumy by byla super.
Ta cena je fakt zajímavá, ještě by to chtělo zjistit podrobnější informace, nebo jejich test....
Test těch gum je na😒br />
[odkaz]
3b6a75af00a7e8c0271ed434ee0206d6+EN/
products/TEHxxxMS0000009
Rozdělil jsem to na několik řádků, aby to nenapsalo příliš dlouhé slovo
Další test je na😒br />
[odkaz]
reifentests/205_55_16_W_Sommer2001/gesam… />
Opět jsem to raději rozdělil.
[odkaz]
3b6a75af00a7e8c0271ed434ee0206d6+EN/
products/TEHxxxMS0000009
Rozdělil jsem to na několik řádků, aby to nenapsalo příliš dlouhé slovo
Další test je na😒br />
[odkaz]
reifentests/205_55_16_W_Sommer2001/gesam… />
Opět jsem to raději rozdělil.
Ten mě tedy dostal 😄
[odkaz]
adac.filereader?3ad461bf001065c63
2d4c358801e06df+EN/products/
TEHxxxMS0000009
[odkaz]
adac.filereader?3ad461bf001065c63
2d4c358801e06df+EN/products/
TEHxxxMS0000009
No comment
[odkaz]
adac.filereader?
3ad461bf001
065c632d4c3
58801e06df+EN/products/
TEHxxxMS0000009
[odkaz]
adac.filereader?
3ad461bf001
065c632d4c3
58801e06df+EN/products/
TEHxxxMS0000009
To snad není pravda
napiš www.adac.de, pak nahoře najeď myší na "Test&Technik", rozbalí se ti pod tím menu kde klikni na "Reifen-Test". V menu vlevo pak klikni na "Sommerreifen" a pak vyber test "205/55 R16 (03/2001)".
napiš www.adac.de, pak nahoře najeď myší na "Test&Technik", rozbalí se ti pod tím menu kde klikni na "Reifen-Test". V menu vlevo pak klikni na "Sommerreifen" a pak vyber test "205/55 R16 (03/2001)".
V testu časopisu ADAC byla pneu SPORT /CONTACT2 rozměru 205/55 R 16 hodnocena jako "velmi doporučeníhodná". Její cena v ČR by měla být 6840 Kč.
No a pokud se ta cena potvrdí, tak to bude super koupě, proti ceně v ČR ušetříš za sadu (4 ks) cca 8.000,- kč.
K tomu poslouchání: já mám zakázáno jezdit v tunelech a úzkejch ulicích na plnej plyn, protože z baráků padá omítka, okapy, praskají skla v oknech a v tunelech odpadávají dlaždičky a narušuji statiku.
Pravda, pravda, já jsem proto chtěl tuhle řidší. Říkal mi známej, že takovýho losa jako mám já vzadu pod oknem mají v Kotvě v Praze v oddělení hraček. Já tam teď bohužel nemám cestu.
Saab
Před chvílí jsem se vrátil z mexické restaurace kde jsem byl s Trollem a "Trollem" 😄 Sotva ti dva vidí pěknou babu, tak na ni "hvízdají" turbem 😄
Saab
Odkdy mají SAABy servisní interval po 20.000 km ? Nějak jsem to přehlídnul (to mafi: tohle doufám víš 😄
Proč ho ti parchanti už nedělají, já bych si ho pořídil v modrém kabriu, už jsem si nějak zvyknul na 2.3 v turbu 😄 .
to mafi: trocha oleje do ohně, když jsem jel na dovolenou po okreskách, tak jsem měl spotřebu 7.8 l a po najetí na dálnici a stoupání do Tater se spotřeba vyšplhala na 9.0 - 9.3 l. Jinak mám teď na komplu 9.5 l a to dělám pojížďky.
Ještě neco, já mám taky mřížku, ale v černé barvě a vyříznul jsem původní žebrování, uvidíš na srazu.
to mafi: trocha oleje do ohně, když jsem jel na dovolenou po okreskách, tak jsem měl spotřebu 7.8 l a po najetí na dálnici a stoupání do Tater se spotřeba vyšplhala na 9.0 - 9.3 l. Jinak mám teď na komplu 9.5 l a to dělám pojížďky.
Ještě neco, já mám taky mřížku, ale v černé barvě a vyříznul jsem původní žebrování, uvidíš na srazu.
Saab
Viděli jste ten výbuch bomby v Anglii ? To auto, ve kterém byla ta výbušnina a z kterého nic nezbylo byl SAAB. Ode dneška nemám rád IRA, ničí kvalitní auta 😒
Saab
Mezi hlavní zbraně policie v Aspenu (USA) patří nové vozy SAAB a ruční zbraně Smith & Wesson 😄
[odkaz]
[odkaz]
Saab
to mafi: nevíš jak vypadá ten "los v autě", který je v nabídce Wallicaru (za 785,- kč)? Na www.saabcr.cz v menu "Doplňky" - "Originální dárky".
uhodls. Tak tohle fakt nevím. A kdybych se náhodou zeptal, jak vypadá, tak tuším odpověď od slečny.... . Ale já taky nevím, co to je. Pan gen. řed. řekl, že to tam má být, tak to tam je. Toho losa nebo soba, co má Jenda bych doporučoval, protože je světlej a je vidět daleko.
😒
Ten Wallicar je fakt banda bl...
Proč Vám nedají vzorky, vždyť je živíte a tímto by si mohli vydělat alespoň na kafe.
Ten Wallicar je fakt banda bl...
Proč Vám nedají vzorky, vždyť je živíte a tímto by si mohli vydělat alespoň na kafe.
No a včera jsem dostal ještě ke všemu seznam vozů na skladu plus objdnávky. Jsou tam Arc, Vector a Aero model. roku 2002 a ceny vozů. Ale, že by někdo z těch vymaštěnejch blbů poslal ceník na 02 to je netrkne. Nebo to asi Sándor zakázal. (čemuž bych se nedivil)
To mafi:Je to banda blbů, který dělaj SAABu ostudu.
Zejtra bohužel do LBC nejedu, takže náš pokec se odkládá. Mrzí mě to, ani memůžu provést kontrolu zda už jsi zapadl do kolektivu a jestli má Saabina síť do králíkárny😄
Zejtra bohužel do LBC nejedu, takže náš pokec se odkládá. Mrzí mě to, ani memůžu provést kontrolu zda už jsi zapadl do kolektivu a jestli má Saabina síť do králíkárny😄
to mafi: takže nová 9-5ka je už i u nás ? Třeba tě chtějí překvapit a dají ti ten ceník k Vánocům jako dárek 😄
Kdy už je konečně SAAB zbaví zastoupení a převezme ho sám.
Kdy už je konečně SAAB zbaví zastoupení a převezme ho sám.
To Saab: Auta tady maj bejt údajně do konce měsíce. Mirek objednal jednoho na jezdění a dva do showroomů v Brně a Ostravě, takže pak jenom zavolejte Laďovi, jestli už ho má na place. No a s tí vánočním dárkem (ceníkem), by to bylo hezký.
Příští týden v úterý jedu s Koyotem II. do Brna do servisu (výměna zadních tlumičů, LP spojovací tyče řízení a na zadní nápravě výměna gum stabilizátorů), takže se za Láďou zastavíme (Troll jede taky).
Pokud budou 9-5ky do konce měsíce, tak bychom je mohli vidět už na SAAB srazu, nevíš jestli je tam bude Wallicar brát ?
Pokud budou 9-5ky do konce měsíce, tak bychom je mohli vidět už na SAAB srazu, nevíš jestli je tam bude Wallicar brát ?
Saab
Našel jsem obrázek toho losa !!!!
[odkaz]
Jinak na další doplňky se dostanete přes [odkaz]
V menu pak vyberte Saab E😜ressions a otevře se Vám nové okno kde kliknutím na menu Category se dostanete do příslušné kategorie a zobrazí se Vám další položka menu Product kde si vyberete konkrétní doplněk.
[odkaz]
Jinak na další doplňky se dostanete přes [odkaz]
V menu pak vyberte Saab E😜ressions a otevře se Vám nové okno kde kliknutím na menu Category se dostanete do příslušné kategorie a zobrazí se Vám další položka menu Product kde si vyberete konkrétní doplněk.
Je to tam super ! Trička, čepice, bundy, tepláky a spousta dalších věcí s logem SAAB ! Už vím kde budu nakupovat oblečení. Jsou u toho i objednací čísla, která souhlasí s tím co uvádí Wallicar, takže si stačí jen vybrat a objednat 😄
To zase bude peněz za doplňky 😃
No ta zase bude. Švédská kráva v Saabu nutná - že by další heslo, dle kterého se budou všichni řídit? (další módní vlna po králikářském pletivu?)
To víš, s novým modelovým ročníkem 2002 přichází nový hit sezóny - Švédská kráva 😄
to VOSA: nazdárek, kde jsi se toulal?
to mafi + SAAB: včera jsem viděl móóc pěknou věc. Bylo to stínidlo za čelní sklo a bylo celé žluté s namalovanám losem, který měl nasazené brýle proti sluníčku. U toho byl nápis "BE COOL" a IKEA. I když stínidla nemám v oblibě, tak tohle bylo prostě úžasné.
to mafi + SAAB: včera jsem viděl móóc pěknou věc. Bylo to stínidlo za čelní sklo a bylo celé žluté s namalovanám losem, který měl nasazené brýle proti sluníčku. U toho byl nápis "BE COOL" a IKEA. I když stínidla nemám v oblibě, tak tohle bylo prostě úžasné.
to karelz: až to zjistí Troll, tak zase začne bláznit a převrátí IKEu vzhůru nohama 😄
Láďa ("grip") Vás všechny pozdravuje. V Auto Aidě v Brně toho losa mají ve výloze, takže jsem jej dneska viděl na vlastní oči, Troll už se ho chystá objednat.
Jinak údajně 9-5ka 4x4 ala Volvo CrossCountry na podzim nebude 😒 Pohon 4x4 bude až u nové 9-3ky a úplně nové 9-5ky (cca 2004).
Láďa ("grip") Vás všechny pozdravuje. V Auto Aidě v Brně toho losa mají ve výloze, takže jsem jej dneska viděl na vlastní oči, Troll už se ho chystá objednat.
Jinak údajně 9-5ka 4x4 ala Volvo CrossCountry na podzim nebude 😒 Pohon 4x4 bude až u nové 9-3ky a úplně nové 9-5ky (cca 2004).
Světe div se! Včera jsem dostal novej ceník na model 02. Ježíšek mě vyslyšel. Spíš vedoucí prodejny v Praze splnil svá slova.
No super a na kolik mě teď vyjde nové Aero ?
Jinak ty "dárky" co jsou na stránkách Wallicaru posílají i na dobírku, ale jen to co mají na svých stránkách, takže Troll má s modelem SAABu 9000 CS v tmavě modré barvě smůlu 😜
Jinak ty "dárky" co jsou na stránkách Wallicaru posílají i na dobírku, ale jen to co mají na svých stránkách, takže Troll má s modelem SAABu 9000 CS v tmavě modré barvě smůlu 😜
Saab
Co na ni říkáte ? S tím názvem si snad dělají srandu, na blbější jméno už nemohli přijít ? Motory jsou kapitola sama pro sebe, dát do auta vyšší střední třídy motor 2.0 85kW (snad největší * koncernu VW) a 1.8T 110kW je ostuda. Možná ten 1.8T měl být tím nejslabším motorem ve Škodovce, ale ten dvoulitr, fuj ! Nebýt toho šestiválce a těch dieselů, tak je to * sezóny. Jako konkurent SAABu 9-5 nebo Volva S80 je to k pousmání 😄 VW dělá ze Škodovky odpad. Už se těším až do té Škodovky s velkou slávou dají motor 1.4 44kW 😄
Název Superb pochází, pokud se nemýlím, z velké limuzíny, která se vyráběla asi ve 40. letech. Auto je to velký (namachrovaná Octavia) a zřejmě i prostorný. Počítám, že to bude zase prodejní šlágr v západních zemích Evropy - velký auto, kvalita srovnatelná s Audi (ne-li lepší), motory poladěný v ČR (VW tu má motorárnu u MB) a hlavně novej model s cenou pod Audi. Defacto bude Superb vyplňovat mezeru finanční i velikostní mezi Passatem a A6
Opět dneska cestou do Liberce jsem tavil saabinu do mého oblíbeného kopce. Přede mnou dva kamióny, Octavia a Honda Civic. Kamión předjel druhýho a za ním pěkně v řadě Civic, Octavia a Saab s náležitě vytočenými motory, připravenými na heroický výkon v nastupujícím kopci. Civic se zařadil, Octavia vedle něj a začal boj. Začal boj o to komu to jede aspoň o l Km rychleji. Když mě to přestalo v polovině kopce bavit, dal jsem blinkr doleva a Octavia TDI !! se s vypětím všech sil zařadila 0,5 m před Civica a já se jal uštědřit pánům na vršku kopce koňára na dobrejch 100 m s rychlostí neustále vzrůstající. Před horizontem jsem polevil na rychlosti, neboť jsem pomalu ztrácel přítlak na přední hnanou nápravu.
V pátek mě ta moje potvora vytočila natolik, že dostala za uši. Od doby, kdy byl rozbitej By-pass a plnilo to jenom do 1/3 žlutého si na to potvora nějak zvykla a tak jsem ji musel rozhejbat. Odmítala plnit několikrát po sobě a dostala přes *. Trojka - plnej - čtyřka - plnej - pětka plnej. Pětku jsem držel do maxima a držel rafičku na 200 km / h. Povoloval a šlapal na plyn a rafičku na přetlaku lítala jak šílená - takovejhle kaluk zřejmě už dlouho neměla. Tavil jsem ji tak 20 km na maximum. Za mnou se snažil někdo machrovat s úplně novým BMW - trojkové řady, ale předjel mě až když jsem chtěl já. No a potvora mi začla pořádně plnit a jezdí čím dál tím líp. Holt zajetí při 200.000 km je už pryč, teď je čas začít pořádně jezdit.
Dobrý😃 Takže se Saabiny se stává - jak říká nejstarší - "typickej zlej SAAB".
typicky zlýho saaba z ní udělal sám, když mi poručil, že bych jí měl nechat ustřihnout přední péra, protože vypadá jako motorovej člun. No a teď "nejstarší" když mě vidí, říká: "sem tě viděl! Jedu a proti mě bílá devětset skloněná na čumák"
😄
To jsi potkal slušného Octavistu, já mám spíše štěstí na takové co za žádnou cenu neuhnout.
To jsi potkal slušného Octavistu, já mám spíše štěstí na takové co za žádnou cenu neuhnout.
jestli byl slušnej to nevim, ale vzhledem k tomu, že jsem mu svým sníženým čumákem začal podjíždět kufr, tak se činil co to šlo
Caute pritelia! Tak co vravite na inovovanu 9-5ku? Je skvela, krasna! Konkurent T5ky? Ano aj... Najlepsi SAAB, to urcite. Spolu s novym Aerom bude predstevene aj nove VOLVO S60R AWD a pravdepodobne aj V70R AWD. To bude opat VOLVO o krok vpred pred SAABom. Co by ma tesilo, keby som SAABy nemal rad 😄
Tak Volvo bude zase o krok dál před SAABem ? To bude mít i ta nová S60R AWD speciální komisi řešící problémy s kvalitou ? 😄 Sorry, ale já si musel rejpnout 😄
to Saab: srandista! VOLVO nikdy oficialne nepotvrdilo existenciu krizoveho stabu. To su len novinarske dohady! Niektory zasvateni tvrdia, ze je to nemecka kampan proti Volvu.
faktom ostava ale to, ze pre Rko nebude mat SAAB konkurenciu!
SAAB se nesnaží konkurovat Volvu, SAAB si jde svou cestou a filozofií, na našlapaného SAABa si musíš počkat do doby než bude mít pohon 4x4, do té doby jsou vysoké výkony nanic. Vždyť i u toho nového turbodieselu 3.0V6 TiD úmyslně snížili točivý moment.
to VOSA: Ale asi na tom bude něco pravdy, jinak by to přece Volvo i Ford začali vše vyvrace, vždyť Fordu jde o prachy.
Troll včera viděl V40ku na odtahovce 😒
Troll včera viděl V40ku na odtahovce 😒
Fordu ide o prachy to je pravda, ja existenciu takeho stabu nespochybnujem, podla mna to inak ani dopadnut nemohlo... Amerika... odpad... Rozpraval som sa s jednych chalanom, co robi vo Volve v Goeteborgu. Polozil som mu presne tuto otazku. Odpovedal mi, ze pravdou je to, ze VOLVO sa v poslednej dobe nedostatocne zameriavalo na kvalitu (aby som to upresnil vo Volve pojem "nedostatocne sa zameriavat na kvalitu" znamena nieco uplne ine nez v Seate alebo Fiate), ale ze sa velmi intenzivne pracuje na zvrateni tejto situacie, sposobenej neunosnymi poziadavkami Fordu na kapacity Volva.
to VOSA: Volvo teď zažívá totéž co SAAB s modelem 900 II.generace. Taky se mu GM do toho začal srá.. a první ročníky měli problémy s kvalitou a spolehlivostí. A neboj se, že Volvo je jediné, Mazda má taky problémy od doby kdy dělá s Fordem.
Saab
Multi-dynamic Saab 9X concept to be unveiled at Frankfurt
Saab is to reveal a bold, high-performance concept car at next month's Frankfurt Motor Show that will showcase the future direction of its design philosophy.
The multi-dynamic Saab 9X challenges traditional design orthodoxy by incorporating, for the first time within one car, key features usually associated with four different types of vehicle - a coupe, a roadster, a wagon and, even, a pick-up!
The first photographs released this week show how the clean lines of the 9X define a compact and sporty shape, with strong Saab styling cues dramatically evolved. The car's other dimensions are hidden in the photographs but will be revealed at its unveiling on the Saab stand.
"I regard this car as a statement of intent," comments Saab Automobile's CEO Peter Augustsson. "It is physical proof that Saab is embarked on an exciting journey."
The car spearheads a major product offensive from the Swedish manufacturer, with at least one new product or concept to be announced every year for the next six years.
Právě koukám na fotky a je to bomba, že by nástupce Sonettu ?
Saab is to reveal a bold, high-performance concept car at next month's Frankfurt Motor Show that will showcase the future direction of its design philosophy.
The multi-dynamic Saab 9X challenges traditional design orthodoxy by incorporating, for the first time within one car, key features usually associated with four different types of vehicle - a coupe, a roadster, a wagon and, even, a pick-up!
The first photographs released this week show how the clean lines of the 9X define a compact and sporty shape, with strong Saab styling cues dramatically evolved. The car's other dimensions are hidden in the photographs but will be revealed at its unveiling on the Saab stand.
"I regard this car as a statement of intent," comments Saab Automobile's CEO Peter Augustsson. "It is physical proof that Saab is embarked on an exciting journey."
The car spearheads a major product offensive from the Swedish manufacturer, with at least one new product or concept to be announced every year for the next six years.
Právě koukám na fotky a je to bomba, že by nástupce Sonettu ?
vypadá to hodně zle. Jenom doufám, že to zase nebude výkřik do tmy jako v pětaosmdesátem projekt sporťáku se solární střechou
to mafi: Doufám že ne, tento design by Sonettu IV. slušel
to all: Co říkáte na tu poslední hlášku, že by v příštích 6 letech měli každý rok představit minimálně jeden nový vůz nebo koncept ?
to all: Co říkáte na tu poslední hlášku, že by v příštích 6 letech měli každý rok představit minimálně jeden nový vůz nebo koncept ?
to Saab: to je vliv GM - SAAB dříve obměňoval modely později a myslím, že to vadilo jenom odpůrcům této značky. Hlavně ať to nezklouzne do 4-letého cyklu, to dělají Japka.
to karelz: nemyslím, že by začali rychle měnit modely. Vždyť 9-5ka byla představena v roce 1997 a nástupce bude až v roce 2004, tedy po 7 letech. 9-3ka je facelift 900 II., která se vyrábí od 1993 až do letošního podzimu (doufám), což je 8 let. Do toho cyklu jsou započítány i různé karosářské změny, tedy třeba letos bude 9-3ka sedan, příští rok kupé a kabrio, další rok nová 9-5ka, pak 9-5 kombi, pak SUV, pak zase nějaká koncept atd. Doufám, že ten cyklus 7-8 let zachovají, max. ho zkrátí na 6 let, doufám.
To Saab: Jak můžeš proboha napsat, že 9-3 je facelift 900 II? Že ti turbo neupadne! 9-3 je úplně jiný auto skoro ve všem - tuhost karoserie, bezpečnostní prvky, motory, kvalita zpracování. U tohohle modelu amíci zřejmě pochopili, že jejich styl výroby aut hrc prc bum další plechárna hotová o 33 vteřin dřív stojí za prd.
Vsetky americke koncerny su velke teroristicke organizecie, ktore maju za ulohu odstranit zo sveta "milujucich" ludi ako sme my. Kazdeho vokol musia presvedcit, ze auto je len tovar. Sluzba. Nieco ako ked si vykysnuty amik pride dat do mekaca riadne Big Mack menu a k tomu dvojitu kolu. A takto chodi do mekaca, vzdy ked dostane chut. Toto iste robia z aut. Nechapu co znamena pojem AUTO, oni poznaju len auto - zisk! Cize nepozreat doprava, dolava, len toho co najviac predat a kazdeho presvedcit o tom, aby sa vysrali na kvalitu, ci spolahilvost, ved jazdit to jazdi a ked dostanu chut mozu si predsa kupit nove. No nie?? FUUUJ odporna mentalita! Toto uz ciastone robia z Volva. A teraz sa k tomu este prida SAAB?? To hadam nie. Svedi boli skveli a jedinecni v tom, ze srali na modne trendy a kazde auto, ktore pustili na trh bolo tak nadcasove, ze dobrych dalsich pat rokov sa konkurencia len zmietala v deliriu. Toto su Svedi ktorych poznam. Svedi ktorych mam rad!
Já se těm američanům stejně divím jak ten sajrajt od McDonalda můžou jíst, vždyť za 2 hamburgery, po kterých je člověk stále hladný, mám pořádnou večeři v restauraci (pizzeria Galaxie v Olympii v Brně 😄. Navíc se ty hamburgery nedají jíst, to maso v tom je pěkně hnusné, tedy jestli to je ve skutečnosti maso. Pak se člověk koukne na zprávy na Nově a je mu jasné jak na tom jsou američani s IQ.
Zdar Vosa! Jak se ve(j)de? To o čem tady píšeš je ona strategie, kterou razí Volvo od doby, co 96-ka dobyla ameriku. V tý době jsou kořeny volváckejch útoků na americký trh. Skoro ve většině americkejch filmů je jako mírnej luxus braný Volvo Kombi (v horším případě sedan) a jako totální masáž Saab - total bruto nářez Cabrio. Ze stejnýho důvodu vznikl Sonett II - jako malej sporťák pro amíky.
Vzhladom na ceny a image Volva v USA, je pojem mierny luxus velmi nemiestny! SAAB Sonet? Vykrik doblba. Auto skonstruhovane pre americanov, ale americkou mentalitou totalne odmietane... Male sportove auto v USA? V 70tych rokoch? 😄 v tej dobe museli mat sefa marketingu v SAABe nejakeho urakjinca... Na druhej strane VOLVO aj SAAB dnes existuju len vdaka Amerike. Vdaka tmou, ze tam bolo par ludi, ktori potrebovali trochu vybocit z rady...
Sakra Vosa dyť si protiřečíš. Sonett II se prodávala na konci 60. let, kdy byla strašná móda malých sportovních aut - italský, německý, francouzský a samosebou švédi to tenkrát chytili dobře. A pokud myslíš pár lidí v americe, kteří si koupili saab a volvo, tak pár lidí pro tebe zřejmě znamená několik desítek tisíc lidí. Ale zase na druhou stranu nebejt USA a Canady, tak si švédi mohli takakorát pumpovat hustilkou vzduch do p..... .
to karelz: moda malych sportovych aut ale nie v statoch. A v Europe ani nevedeliz, ze nejaky Sonet existoval. Sonet nebolz daleka kasovy trhak ani nijako neovplyvnil vyrobu, ci predaj SAABov.
Cóóóóóóó????!! Tak mi vysvětli proč po 4 letech výroby Sonettu II uvedli novej model Sonett III? A že vo tom v Evropě nikdo nevěděl si asi děláš srandu. Když i Mašita měl fabrickýho Sonetta upravenýho na závody (v komunistické zemi !!!!!!!) tak pochybuju, že jich jezdilo po Evropě jenom pár a nic to auto neznamenalo.
to mafi: este ked som bol minuly rok na zraze (to som vtedy videl Soneta po prvy krat na vlastne oci a moc ma neuchvatil) som sa tam rozpraval s tym starym panom zo SAAB Clubu (Saab bude vediet ako sa vola, ja si nepamatam) tak mi povedal, ze "Svedi jednoducho nevedeli robit sportiaky". A co sa Sonetu a Volva P1900 tyka tak s nim suhlasim. Nemozes popriet to, ze Sonet nijako nezdvyhol predajne pocty SAABu.
To Vosa: Tak to teda nevim s kým jsi tam mluvil, ale pokud myslíš toho zplácanýho Sonetta, co byl minule na srazu a intelektuální myšlenky asi majitele, tak se ani nedivím, že vypouští takovýhle bludy. To bys musel vidět Sonettína co mám na showroomu - to je kus. Mimochodem Sonett II posloužil jako vzor v Mladý Boleslavi při stavbě Škoda 110R - fakt mimochodem. Pokud si dobře vzpomínám na vyprávění tak udělanej sonett - rychlý vačky, dva dvojitý Webery a výkon někde okolo 150 PS s váhou přes půl tuny byl velmi schopnej závodní vůz.
Hola hola, už se nám to blíží!!!!
Doufám, že Vás fšechny panáčky uvidím v Novém Městě!!! Pletivo je nasazeno, los je dávno umístěn ve voze a budete čumět na mého medvěda v tričku s nápisem saab!!! Tak se na Vás těším. P.S. Budu odjíždět od Meka v Průhonicích v sobotu cca v 8.30
Doufám, že Vás fšechny panáčky uvidím v Novém Městě!!! Pletivo je nasazeno, los je dávno umístěn ve voze a budete čumět na mého medvěda v tričku s nápisem saab!!! Tak se na Vás těším. P.S. Budu odjíždět od Meka v Průhonicích v sobotu cca v 8.30
Uz sa tesim aj ja! Organizujeme s gripom nejaky "naval" zo Slovenska! Tak Vas tam pridem zase trochu poprovokovat 😃
to VOSA: obávám se, že nepřijedu. A mám hned i trapnou výmluvu: musím za rodinou (přítelkyně a dcera), která je přes léto v Č. ráji na chalupě. Přítelkyně mi bohužel nepodepsala vycházkovou knížku...
To Karelz: tak dezertuj! Maximálně vyfasuješ pár vostrejch a pár dnů na "to" nemusíš ani myslet. Ale většina věcí a rozhodnutí potřebuje nějaké oběti, ne?
to karelz: už je to tady, Troll pořád otavuje s tím, že chce navštívit Ikeu 😄
Snad to stínidlo tady v IKEA mají. Jinak se sežene možná v Německu nebo Rakousku. Hodně příjemných zážitků na srazu.
to draken: rád tě tady opět po delší době vidím, na sraz "králíkáren" se už těším 😄
Na sraz se už těším a jsem zvědavej, jak se budete všichni vytahovat kdo má lepší králikárnu a hezčího losa. P.S. králikárnu ani za Boha ne, losa asi jo. (hergot začínám nějak polevovat ze svých názorů - asi měknu)
To Troll & Saab: včera jsem mluvil s Gripem a přepadovka u něj se vám povedla dobře. Stejně i s Gripem a Drakenem jsme zvědaví, jestli na srazu bude mít Wallicar model 02, protože němečtí přátelé S&K zřejmě nezklamou.
Saab
Tak už jsem našel ceny pneu v Rakousku, jsou na [odkaz] . A to prý Forstinger nepatří k těm nejlevnějším.
Ty jó! Jakmile tu chvíli nejsem, tak je tu mrtvo až smutno.
Ahoj Jendo! díky za obrázky - kór ten první, kde je nějaký CSE je velmi hezký.
To mafi: Nazdar stará turbíno😄 Jsem rád že Ti fotečky udělaly radost. Už se těším na to až uvidím co Nejstarší zase vylepšil na "gabrošovi". I když tam už se toho moc vylepšovat nedá jen dále cizelovat k naprosté dokonalosti. Zato já to vidím tak, že ty nové 16" kterými vyhrožuji svému okolí asi do srazu nestihneme. Budu se muset Nejstaršímu připomenout.
Včera kolem půlnoci jsem obhlížel cabrio Nejstaršího. Pro nezasvěcené a špatně informované uvádím, že ono červené cabrio s originální barvou má již dokonalé oplastování, nápravy z vozu 9000 a nová "decentní" 17" kola. Zadní kola s maximální vůlí splývají s karoserií, ale přední bohužel o min. 2 cm vybočují od lemu blatníku - tudíž pohled zepředu je strašný. A dle slov Nejstaršího už se vyrábějí podložky na zadní kola.
Takže Macháček přestavěl SAAB 900 na nový SAAB Machacek ? 😄
Kdepak, pouze provedl pár úprav směrem k dokonalosti
Už se těším až ho uvidím. Před chvílí jsem rezervoval hotel pro mě a Trolla, máme pokoj 209 nebo 109 ? Sakra, už nevím 😒
Už budu mít skoro celou povinnou výbavu. Pletivo z "králíkárny" v masce už mám, ještě schází los za oknem a sluneční clona. Doufám že to stihnu sehnat.
to Jenda: pokud jde o 16" kola taky začínám čím dál tím víc vyhrožovat okolí, ale nechávám to až na jaro, to se snad ještě rozroste "konto kola". Nedávno jsem viděl kouřová kola aero 16" a vypadaly fakt skvěle.
to Jenda: pokud jde o 16" kola taky začínám čím dál tím víc vyhrožovat okolí, ale nechávám to až na jaro, to se snad ještě rozroste "konto kola". Nedávno jsem viděl kouřová kola aero 16" a vypadaly fakt skvěle.
Včera jsem se opět rozjímal nad Viggenem. Modrá, kupéčko, nikde nepoškrábaný, jako nový a vycházel kolem miliónu. Nechcete mi někdo darovat Miloše ?
Vcera mi volal a smskoval kolega jak blazen, prej pojd kourit, neco uvidis. Stal tam.... Saab 96 V4, jeste s chromovanymi narazniky, zlutouckej a krasnej. Pravda, dvere byly zluty trochu jinak a lemy blatniku trochu kvetly, ale jinak krasa!
9Xko vyzera uchvatne! Trochu ma sere, ze tie odporne Daewa pripominaju z predu SAAB. Tak sa mi stalo, ze ked som videl z vrchu fotku 9Xka, v prvom momente som si myslel, ze je to zas nejake Daewoo.
Tak Daewoo jo ?
Pro všechny saabisty, kteří se zúčastní SAAB srazu: VOSA bude 1.-2.9.2001 lovná ! 😃))
Pro všechny saabisty, kteří se zúčastní SAAB srazu: VOSA bude 1.-2.9.2001 lovná ! 😃))
btw. dnes som sa vratil zo Svedska, okrem ineho aj z muzea a fabriky VOLVO Torslanda v Goeteborgu. Cely Goeteborg je oblepeny bilboarami s novou 9-5kou.
Nemůžu si pomoct, ale ten čumák mi připadá jako Nissan Primera
Macháčkův Sonett II je fakt super, já ho viděl na vlastní oči, ale kabráče má ještě lepšího. Pokud jde o novou masku máš mafi pravdu, ale stříbrné pletivo do králíkárny by to mohlo spravit 😃)). Co Ty na to? Na srazu bude vášnivá diskuse.
To Troll: Vyjímečně si dovolím souhlasit s pletivem.
a propós, když tady do sebe s Vosou šijeme a je řeč o srazu, tak na kučerovým srazu byl nějaký pán s luxusní 96 V4. Typicky saabisticky jsme se tam rozplívali nad jeho krásným kouskem a pán prohlásil, že mu nedávno pan Mašita seřizoval vůli ventilů. A můj kolega, co jel se mnou, se ho otázal "a jak Vám to dělal, když se vůle ventilů na V4 neseřizuje?" Pán se rozlítil málem do bezvědomí a tvrdil, že byl u toho, když to Pan Mašita dělal. Co dodat? Na srazech člověk občas narazí na exoty, který se dělaj zajímavými a ten kdo ví o co jde, si myslí svoje.
9Xko je humac fuj!!
Máš na mysli tu zelenou 96ku, která stála kousek od nás ?
No ten jak stál nalevo od nás.
Jsem na teto konferenci poprve. Mam SAABa a mam ho rad, ale jaksi se nemuzu niceho tady chytit a pridat se do pokecu. Jinak ale vsechny zdravim a snad mi to vyjde, podivat se do Noveho m. n. m. na sraz. Jeste jsem na zadnym nebyl. Jen pro info: Pred tydnem jsem prodal 900t 1980 a koupil 9000i 1986, nove SAABy se mi moc nelibi a to, ze model 2002 nema sterace svetel (jestli ano, prosim vyvedte mne z omylu) uz vubec ne.
to supersaab: ja som zase opacny pripad cloveka. Stare SAABy (tym stare myslim rocniky pred 900 Ikou a 9000kou) moc nemusim. 96 mi vzdy pripominala Wartburg a sice je prevda, ze Sonaka som videl len toho v N .M. n.m., ale moc mi to auto nehovorilo. To 9-3 a 9-5 je u mna ine kaffe... Tiez mi trochu vadi, ze nova 9-5ka nema stieraciky a ze ma bixenony, no ale co uz... Utlct GM! (A potom hned Ford 😃
to VOSA: ty bixenony můžou být super, SAABácké halogeny byli nejlepší světla na světě (viz. tvůj test) a tyto bixenony jsou o 60% účinější než SAABacké halogeny. Asi když je v noci rozsvítíš, tak se cítíš jako ve dne 😄
to supersaab: Tak tě tady vítám. Pokud na SAAB sraz přijedeš, tak najdi ty co přijeli SAABem 9000 2.3turbo s nápisy Troll a [odkaz] (na této stránce v rubrice SAAB 9000 máš fotky). Buď narazíš na mě nebo na Trolla. Případně hledej podivnou česko-slovensky mluvící větší skupinku 😄
Kde jsi ho koupil ?
Kde jsi ho koupil ?
To SAAB. Koupil jsem v Prunerove u Kucery. Predchozi SAAB 900 jsem koupil u RUPEXIM a mohu Vas jen varovat, jsout to podvodnici. Proto jsem se ted obrati na duveryhodnou firmu a zatim jsem moc spokojenej.
to supersaab: Troll je taky od pana Kučery. Byl jsi na srazu, který tam před nedávnem pořádal ? Když ojetý SAAB, tak Kučera nebo Macháček.
Kouknul jsem se na ty stránky, krajka ti sluší 😄
Byl to krasavec (SAAB 900). Jakou máš barvu, výbavu atd u 9000ky ?
Kouknul jsem se na ty stránky, krajka ti sluší 😄
Byl to krasavec (SAAB 900). Jakou máš barvu, výbavu atd u 9000ky ?
To SAAB. Barva zase bila, zvyk je zvyk. Jinak normalni vybava bez klimatizace a bez sibru (okna a zcatka v elektrice). Bohuzel si clovek nemuze vybirat. Taky motor je slabsi nez u 900, ale turbo jsem nechtel, protoze jsem si s nim uzil dost starosti. Premyslim o nejakem zkraslovacim procesu, ale nevim, kam se obratit. Jizda je v 9000 pohodlnejsi, ale 900 byla originalnejsi. Proste je to o necem jinym. Kdyz clovek nema cas, je to na nic.
To SAAB. Na srazu u Kucery jsem nebyl, byl jsem skoro nepojizdny. Vystrachal jsem fotky 9000 z inzeratu, tak uz jsou na mym webu.
Na ty fotky se kouknu. Bílé auto je super na umývání, karoserie se téměř vůbec nerozpálí (vlastní zkušenost 😄
K bílé padnou černé doplňky - auto pak vypadá super.
K bílé padnou černé doplňky - auto pak vypadá super.
to supersaab: nejvíce inspirací nasbíráš na srazech, jinak Macháček (www.saab-machacek.cz) má různé doplňky od Hirsche (www.hirsch-performance.ch). Např. laděný výfuk Hirsch na 9000 stojí 5.500,- kč s daní. Ale jak říkám, doporučuji ti přijet do Nového Města na Moravě kde bude Macháček osobně. Třeba se ti zalíbí tolik populární "pletivo do králíkárny" apod.
P.S. Odhalim se. Na krkolomne adrese WWW.ANGELFIRE.COM/GU/PEPEWEB muzete najit fotku meho jiz byvaleho nejlepsiho kamose 900. Az sezenu fotak, bude tam i 9000. A jinak ty stranky neberte vazne, nejsou k tomu urceny.
V poslednych dvoch cislach casopisu Auto Raiting testovali Svedov! SAAB 9-5 Aero vs. VOLVO S80T6 a SAAB 9-3 Aero vs. VOLVO S60 T5. Neviem, ci to niekdo z vas cital, ale fakt je ten, ze VOLVO malo vdaka vykonu vzdy trochu navrch ale inak mali sily celkom vyrovnane.
Dneska má podle www.tuning.cz svátek SAAB 9000 Aero, jdu mu připít na zdraví😃
To Troll: je supr, žes zapíjel saaba a nechal "Trolla" důkladně vypucovat. To moje saabina (to supersaab info: 900 Turbo 16 / 3 dv. bílá) je zašvihaná jako dobytek (trochu nemístné pro losa) a zítra a pozítří ráno strávím opět mytím a leštěním. Zbavím karoserii šedých a hnědých nánosů a budu se znova divit, že je bílá.
To Saab a Troll: v kolik budete v Novém měste na Moravě? abych zase nepřijel na oběd v tlupě s macháčkovci. Mimochodem až uvidíte "gabroška" Nejstaršího, tak si kecnete na zem a budete popadat dech. Kola jsou fakt nechutný - 17", vypodložkovaný a ještě tomu o kus usek péra. Nejstarší je asi nejhorší "člen".
to mafi: budeme se snažit dorazit mezi 9😁0 - 10:00. Ale ber to orientačně, protože VOSA u nás přespí a ráno pojede s námi (ale svým autem). A to je problém, který nás může zdržet 😄 Vstávání a příprava mu trvá déle než většině ženských 😃)
čau Vosa, Auto rating jsem četl a nemůžu si pomoct, ale když Volvo (se šestiválcem a dvěma turbama s objemem 2,😄 je porovnávaný se Saabem (čtyřválec, jedno turbo, a 2,3), není to trochu dokazující úroveň motorů Volva. A u srovnání 9-3 Aero a S60 T5, by měl bejt Viggen a ne mrzák Aero s 2,0 T/205 PS. A i při tomto srovnání by mělo Volvo větší výkon, ale ne sílu motoru, protože krouťák je níž a průběh je lepší než u T5
na www.carpictures.com jsou krasny fotecky 96 V4 1970, vrele doporucuju!!! Mafi Ty mas 900 T16? Do ty jsem se zamiloval coby sedmilety skvrne, ale do kabrioletu, kdyz jsem videl fotky ve Svete Motoru - mozna ze je jeste nekde mam....
To Alex: ale co bych asi ocenil stejně jako ty, je fakt kabráč. Nemyslím šikmej čumák od roku 87 vejš, ale model 86 s kolmým čumákem a gumovejma nárazníkama. Když jsem to viděl na prodej, tak jsem byl hotovej - 25,000 DM, nová střecha, kůže jak nová, stříbrná metla atd. Co je fakt nejlepší, že se vyrobilo jenom asi 400 kabráčů s kolmým čumákem a všechny ostatní sou trapný šikmáče. (tím sem se nechtěl dotkmout majitelů šikmáčů, ale kolmáč je kolmáč. tečka
Nazdar Saabari,
tak jsem dalsi postizeny. Uz chvili vas sleduji, ale az ted jsem se pridal do diskuze.
Mam 9000, r.v. 91 2.3 turbo s tuningem na 220hp a je to skvele letadlo. Auto slape vyborne,
az na drobne opravy, ktere jsou dane starim. Chtel bych se vas zeptat, jake mate zkusenosti s TCS. Ted o vikendu se mi rozsvitila na palubce TCS CTRL a plyn sel dost ztuha. Bylo mi vysvetleno od dalsich Saabaru, ze je to dane el. ventilem, ktery se prehriva /o vikendu bylo mimochodem pekne vedr👋. Druhy den bylo zase auto v poradku. Uz jezdim skoro cely
tyden a bez problemu. Mel bych ten ventil nechat vymenit, nebo pockat nez to zacne zase blbnout. Ozvete se, kdo ma zkusenosti.
tak jsem dalsi postizeny. Uz chvili vas sleduji, ale az ted jsem se pridal do diskuze.
Mam 9000, r.v. 91 2.3 turbo s tuningem na 220hp a je to skvele letadlo. Auto slape vyborne,
az na drobne opravy, ktere jsou dane starim. Chtel bych se vas zeptat, jake mate zkusenosti s TCS. Ted o vikendu se mi rozsvitila na palubce TCS CTRL a plyn sel dost ztuha. Bylo mi vysvetleno od dalsich Saabaru, ze je to dane el. ventilem, ktery se prehriva /o vikendu bylo mimochodem pekne vedr👋. Druhy den bylo zase auto v poradku. Uz jezdim skoro cely
tyden a bez problemu. Mel bych ten ventil nechat vymenit, nebo pockat nez to zacne zase blbnout. Ozvete se, kdo ma zkusenosti.
Ha, další saabista 😄 Jen houšť.
Na 9000 2.3turbo 1992 (II.generace) jsme měli vadné TCS. Závada se projevovala jen v horkých letních dnech a to tak, že když ses na křižovatce rozjel a hned zase brzdil, tak to neudrželo volnoběh a motor zhasnul. Po laborování a testování bylo zjištěno, že chybu dělá TCS počítač (je umístěn pod sedadlem řidiče), který prý nepatří k tomu trvanlivějšímu, hold je made in Germany 😄 Víc ti o tom poví Troll, budu ho informovat. Pojedeš o víkendu na SAAB sraz do Nového Města na Moravě ? Pokud ano, tak to s ním můžeš probrat LIVE. Pokud tam pojedeš, tak si o tom můžeš pokecat i s panem Macháčkem - má SAAB servis v Dolní Světlé a na srazu by měl být (www.saab-machacek.cz).
Na 9000 2.3turbo 1992 (II.generace) jsme měli vadné TCS. Závada se projevovala jen v horkých letních dnech a to tak, že když ses na křižovatce rozjel a hned zase brzdil, tak to neudrželo volnoběh a motor zhasnul. Po laborování a testování bylo zjištěno, že chybu dělá TCS počítač (je umístěn pod sedadlem řidiče), který prý nepatří k tomu trvanlivějšímu, hold je made in Germany 😄 Víc ti o tom poví Troll, budu ho informovat. Pojedeš o víkendu na SAAB sraz do Nového Města na Moravě ? Pokud ano, tak to s ním můžeš probrat LIVE. Pokud tam pojedeš, tak si o tom můžeš pokecat i s panem Macháčkem - má SAAB servis v Dolní Světlé a na srazu by měl být (www.saab-machacek.cz).
To saab,troll,mafi, VOSA, atd ....: Pletivo je vyleštěný, 230 HP řádně nabuzeno,jeden los kouká zadním oknem, druhej(!!!) v pleteným skandinávským svetru vykukuje zadním bočním oknem.Jen s těma novejma 16" kolama to zatím nevyšlo😒Ale není všem dnům konec. Takže se na vás těším kolem 10.00 v Novým Městě.
To Jenda: hlavně pletivo, to je "opravdu základ" saaba. Vy všichni mě s tim pletivem doženete k šílenství a nakonec si budu s autem bez pletiva připadat jako méněcenej a nesvéprávnej.
Jakozto clovek znajici SAABy jen z vypraveni babicek a prababicek z vecernich vypraveni pohadek a bajek u ohnu
a vas z MC se ptam😒br />
Co je to to "pletivo"?
To ma byt nejaka ohradka do motoru, aby vam ti
losi neutikali? (Je ta cestina... Los je podle pan, nebo co?) 😄
Ne vazne, co je to to pletivo?
a vas z MC se ptam😒br />
Co je to to "pletivo"?
To ma byt nejaka ohradka do motoru, aby vam ti
losi neutikali? (Je ta cestina... Los je podle pan, nebo co?) 😄
Ne vazne, co je to to pletivo?
To bob_: Jedná se o brutální tuningovou úpravu, která změní zcela vzhled saabu. Chromovaná mřížka pod masku chladiče. Takovej úlet, módní vlna, kterou vždycky někdo vymyslí a pak to jede po celejch čechách jako průjem. Původcem tohoto je Macháček Prostřední - Sísa.
Dik za odezvu,
bohuzel na sraz se asi nedostanu, protoze uz mam domluvene potapeni v Rakousku.
Nicmene bych to pristi tyden rad probral s Trollem, asi vi jak to opravit.
Jinak preji vsem saabistum hezky meeting o weekendu a nevozerte se tam moc.
Tchus Saabpilot
bohuzel na sraz se asi nedostanu, protoze uz mam domluvene potapeni v Rakousku.
Nicmene bych to pristi tyden rad probral s Trollem, asi vi jak to opravit.
Jinak preji vsem saabistum hezky meeting o weekendu a nevozerte se tam moc.
Tchus Saabpilot
to saabpilot: Zdravím nového SAABistu na MC. Problém s TCS jsem měl taky. Jednou se mi taky rozsvítilo TCS CTRL a plyn šel ztuha (tak jako když šlapeš na plyn při vypnutém motoru), ale nebylo horko, ale v hustém dešti, po vypnutí motoru a znovu nastartování to šlapalo bez problémů. Nakonec jsem stejně musel vyměnit celou jednotku, protože to dělalo ještě jiné problémy. Nejlepší bude když Ti to pošlu mailem, můj je saab-troll@quick.cz . Zatím se měj.
Právě začalo v Lbci chc.. pršet, takže mám další důvod nemejt saabinu. Apropós - tento způsob léta zdá si mi býti poněkud nešťastný.
Mafi jsme na tom stejně, u nás taky zapršelo a Troll je špinavej. To pletivo proberem zítra z očí do očí, těš se.
Ahoj všichni postižení, vrátil jsem se z otroctví z chalupy, závidějíc všem srazákům. Jak bylo? Pište, ať se uzávidím.
Pršelo, ale stálo to za to. Zkušební jízda v 9-5 Aero model 2002, samozřejmě za volantem. Zdravím všechny ostatní.
Lilo jako z konve, pak na chvíli přestalo, ale jinak to ušlo. Importér vyjímečně potěšil, protože přivezl novej model 9-5 a hned Aero v tmavěmodré metla a béžovým introši. Je to zcela jiný než-li stávající model. Dle mého názoru ovládání plynu, spojky a hlavně posilovač řízení jsou trošku utlumený a celý auto se ovládá strašně příjemně. A pochvalu zaslouží ESP - neurve a neurve se.
Až na ten déšť byl sraz super. Nové Aero je perfektní, dokonce jsem si na ten nový design zvykl natolik, že když jsem se podíval na "staré" Aero, tak mi připadalo nějaký divný 😄
Nemate nekdo blizsi informace o mem motoru, jako napr. vykon, toc. mom. apod? SAAB 9000i 2.0 r.v.1986. Vim, ze to nebude zadna slava, ale moc bych to chtel vedet.
9000i, je potřeba vědět jaké písmeno je na 8-mém místě čísla karoserie, určuje typ motoru. Bude to 2.0 bez turba a ten má výkon 125 koní (93 kW) a točák 170 Nm nebo 135 koní (101 kW) a točák 173 Nm, větší výkon patří motoru s katem.
Někde jsem se dočetl, že údajně v Frankfurtu letos na podzim má být představená nová 9-3. Pokud tu vypouštím bludy, tak mě, prosím, usměrněte, cože?
to mafi: tu informaci o nové 9-3ve ve Frankfurtu už mám asi 2 měsíce, ale taky nevím co je na tom pravdy. Četl jsem to v Auto, motor a sport. Psal tam o tom ten "Helmut", který informuje o novinkách.
Jinak máš pravdu, ta Primera opravdu připomíná design 9-5ky 2002 (jen maska), jen je ta maska součástí kapoty. I nová Almera má podobný design, kde přední maska vychází z nárazníku, ale chybí tam chrom. Dokonce i předchozí model Primery měl tu masku v barvě karoserie.
Jinak máš pravdu, ta Primera opravdu připomíná design 9-5ky 2002 (jen maska), jen je ta maska součástí kapoty. I nová Almera má podobný design, kde přední maska vychází z nárazníku, ale chybí tam chrom. Dokonce i předchozí model Primery měl tu masku v barvě karoserie.
Uz je tu nejak podezrele dlouho klid.
To je normálka. Vždycky se tu sejde několik jedinců, co píše jako o závod a pak je tu pár dní klid. Ovšem takovýmhle způsobem se zase rychle dostaneme z TOP 5.
No jo, ale to nebude takova tragedie. Ne mejch strankach je k dostani balicek fotek 96-tek, kdyby nekdo chtel. Sekce stranek SAAB, adresa v jednom z mych starsich prispevku zde.
Omlouvám se, ale já byl včera celý den na služebce a zítra odjíždím se 3 kolegyněmi 😄 na turnaj v kuželkách a vrátím se až v neděli, takže to musíte zvládnout beze mne 😄
No tak takovouhle práci vč. popsaných "kulturních vložek" bych taktéž uvítal.
To je fakt, takova prace cloveka jiste potesi. Dik za tu linku, ta taky potesi.
Máte pravdu, tahle práce se mi velmi líbí 😄 Jen to 3% zvýšení platu při 5% inflaci mě nasra... 😒
Jinak budu možná brzo majitelem nové 9-5ky Aero s automatem, dneska 6.9. jsem vsadil Sportku na 9 týdnů a první losování proběhne tuto neděli, tj. 9.9. Při tom počtu devítek musím přece vyhrát 😄
Když ne, tak alespoň splním slogan Sazky: "Pomáháme k vítězství jiným".
Jinak budu možná brzo majitelem nové 9-5ky Aero s automatem, dneska 6.9. jsem vsadil Sportku na 9 týdnů a první losování proběhne tuto neděli, tj. 9.9. Při tom počtu devítek musím přece vyhrát 😄
Když ne, tak alespoň splním slogan Sazky: "Pomáháme k vítězství jiným".
Dal jsen na svoje stranky anketu a SAAB z toho nevychazi nejlepe. Bratri SAABisti, do zbrane a hlasujte. Dik
Saab
Nevíte kde se bude tento motor od Isuzu vyrábět ? Teď jsem četl, že Isuzu bude dělat pro Hondu Civic 1.7 diesel ([odkaz] a budou ho vyrábět v Polsku. Doufám, že SAABácký diesel tam dělat nebudou. Naoplátku dodá Honda koncernu GM motory V6 ULEV a převodovky Honda. Takový šestiválec od Hondy by mohl být mnohem lepší než ten od Opelu. Kdyby k němu SAAB přihodil 2 turba a udělal V6 biturbo a hodil tam ještě pohon 4x4 od Subaru, hmmmm, asi bych šel vykrást banku.
Proč bys ty chodil vykrádat banku? Stačí když se spolehneš na inflační výměr platu od tvého zaměstnavatele a stačí pouze skládat korunku ke korunce.
Ale na co skladat korunky??? Asi se vsichni shodneme na tom, ze SAAB je nejlepsi, kdyz je mu 10 - 20 let. Takze cca v roce 2020 ten model nebude zas tak drahej. Uz se na nej tesim.
Tak dlouho můj "přesunovač" nevydrží a taky bych si rád konečně vychutnal auto nové a ne jen ojetiny. Dneska jsem slíbil Trollovi, že když vyhraju, tak mu z těch mých 20 milionů 7 přenechám. On pak vzal katalog SAABů a začal vybírat svého nového SAABa. Má na to super systém, vzal si katalog kde jsou všechny karosářské verze SAABu a způsobem en ten tý ky dva špa lí ky ... si vybral SAAB 9-3 Coupé 😄
Jestli mi budou dávat tak mizerné zvýšení, tak budu za pár let na úrovni životního minima, protože mi klesla reálná mzda 😒
Saab
Představení SAABu 9X ve Frankfurtu můžete sledovat v přímém přenosu na Internetu. Odhalení proběhne zítra, tj. 11.9., v 9:25. Na netu to můžete sledovat na adrese [odkaz]
Teda kam na to chodíš? O takovýchto informacích se mně jenom zdá.
Ty informace mám díky Wallicaru 😄 Na SAAB Media je odkaz na stánky GM o Frankfurtu a na těch je zase odkaz na tuto stránku o 9X. Doufám, že budu mít zítra čas a nebude ucpaný Internet, protože bych se na to rád kouknul.
A víš o tom, že když si někdo koupí nového SAABa na leasing u ČSOB (ČSOB Leasing, dříve OB Leasing) a pojistí ho u pojišťovny Uniqa, tak dostane 3 roky havarijního pojištění zdarma ? Akce platí do konce září 😄
Teď jsem si vzpomněl, že jsem vsadil Sportku, jdu se podívat jestli už mám na 9-5ku 😄
A víš o tom, že když si někdo koupí nového SAABa na leasing u ČSOB (ČSOB Leasing, dříve OB Leasing) a pojistí ho u pojišťovny Uniqa, tak dostane 3 roky havarijního pojištění zdarma ? Akce platí do konce září 😄
Teď jsem si vzpomněl, že jsem vsadil Sportku, jdu se podívat jestli už mám na 9-5ku 😄
hahaha, tak to ti opravdu závidím onu radost z očekávání, jestli jsem něco vyhrál, či ne. Já vyhrál maximálně snad stovku.
Tak jsem se opět držel sloganu Sazky a nemám ani na model, takže majitel těch cca 40 milionů nejsem já 😒 Moje největší výhra byla 500,- kčs a to mi bylo tak 10 let.
Do představení 9X zbývá 2,5 hodiny 😄
Do představení 9X zbývá 2,5 hodiny 😄
Pisou tam, ze potrebujes REAL PLAYER na tu slavu. A ten mi asi pred mesicem *** celej pocitac, takze si ho instalovat nebudu.
Mě běží bez problémů, ale štve mě, že je na Internetu tolik různých audio i video formátů a na každý potřebuješ jiný přehrávač. Pak má člověk zahlceno PC jen přehrávači a čím víc toho ve Windows je tím je PC pomalejší.
Mate nekdo zkusenost se servisem PLICHTA? Jezdil jsem tam s 900 a chtel bych znat nazor jeste nekoho jinyho. Ja jsem tam dal auto na premereni vule ventilu, trvalo to tyden a kdyz jsem ho dostal zpet, jelo max. 120 km/h (900 turbo) a zralo 18 l/100km. Fakt nekecam. Do dneska mam u nej objednany nejaky dily (asi pul roku).
Kde to je? U OHC se seřizujou ventily?
Premereni vule, ne serizeni. Po 1. vymene hlavy rikal, ze je vse o.k. a za 5000km byla v *. Tak tam dal druhou s tim, ze si sedly ventily. Co ja vim, nerozumim tomu. Nicmene faktem zustava ze celkem me ta sranda stala pres 20 tis. Ale to je minulost a k nemu uz rozhodne jezdit nebudu. A co budoucnost? 9X se mi libi, ale zas takova bomba, jak jsem cekal, to neni. Ale oproti jinejm konceptum je peknej.
To je servis se specializací na SAABy ? Pokud to nemáš moc daleko do Dolní Světlé, tak ti doporučuji SAAB Garage Macháček. Do lepších rukou se tvůj SAAB nemůže dostat.
Plichtu taky nedoporucuji, uz to jmeno neco napovida. Plichta to vzdycky nejak splichti, ale
moc profesionalni oprava to neni. Radeji doporucuji servis Suchomel Kroupa. Tam jsem byl
vzdy spokojeny.
Oficialni servis Wallicar si plete sve sluzby s Jaguarem, ale Jaguar to neni ani nahodou. Setkal jsem se tam s dost podivnym chovanim. Pokud nejsi nahodou kravatak /a white colar/, tak se chovaji dost arogantne.
moc profesionalni oprava to neni. Radeji doporucuji servis Suchomel Kroupa. Tam jsem byl
vzdy spokojeny.
Oficialni servis Wallicar si plete sve sluzby s Jaguarem, ale Jaguar to neni ani nahodou. Setkal jsem se tam s dost podivnym chovanim. Pokud nejsi nahodou kravatak /a white colar/, tak se chovaji dost arogantne.
to supersaab: proč "hnusnej" pražák ? Já mám v Praze hodně kamarádů i známých a jediní, kteří mě štvou jsou z ústřední naší firmy 😄 Pokud jseš z Prahy, tak to můžeš Macháčka zkusit, je to "kousek" nad Českou Lípou (u německých hranic). Ale i pan Kučera je dobrej, takže servis je taky v pohodě.
to saabpilot: u Suchomela&Kroupy je důležité se kterým jednáš. Já si jejich jména pořád pletu, ale tuším že ten dobrý je Kroupa a ten horší je Suchomel (hodně nakrátko ostříhaný). Když jsme sháněli TCS počítač do naší 9000ky, tak za něj chtěl Suchomel 25.000,- kč, což jsme odmítli, za což se na nás hnusně podíval a naúčtoval nám i dobu kdy na autě nic nedělali, dokonce za diagnostiku chtěl víc než autorizovaný servis Auto Aida Brno (což je taky velmi dobrý servis). Po roce kdy se nám nepodařilo TCSko sehnat jsme tam volali znovu, že ho vezmeme, ale tentokrát tam byl Kroupa a totéž (celý rok tam leželo) TCSko nám prodal za 15.000,- kč. Bavil jsem se o tom s několika lidma od SAABu a ti to potvrdili, vždy když něco shání a vezme to Suchomel (doufám že jsem jejich jména nespletl), tak to raději položí a počkají na Kroupu.
to saabpilot: u Suchomela&Kroupy je důležité se kterým jednáš. Já si jejich jména pořád pletu, ale tuším že ten dobrý je Kroupa a ten horší je Suchomel (hodně nakrátko ostříhaný). Když jsme sháněli TCS počítač do naší 9000ky, tak za něj chtěl Suchomel 25.000,- kč, což jsme odmítli, za což se na nás hnusně podíval a naúčtoval nám i dobu kdy na autě nic nedělali, dokonce za diagnostiku chtěl víc než autorizovaný servis Auto Aida Brno (což je taky velmi dobrý servis). Po roce kdy se nám nepodařilo TCSko sehnat jsme tam volali znovu, že ho vezmeme, ale tentokrát tam byl Kroupa a totéž (celý rok tam leželo) TCSko nám prodal za 15.000,- kč. Bavil jsem se o tom s několika lidma od SAABu a ti to potvrdili, vždy když něco shání a vezme to Suchomel (doufám že jsem jejich jména nespletl), tak to raději položí a počkají na Kroupu.
To SAABPILOT. Kravatak nejsem, ale sehnal jsem kontakt na jednoho Wallimechanika a ten dela melouchy ve vlastni dilne. A je celkem v pohode. Ale na velky opravy to neni, spis jen udrzba.
Tak pozdravuj Mr. Thomase a skoukni jak má doladěný CSE. A pokud ho ukecáš na krátkou zkušební jízdu, tak se pořádně připoutej, nekuř, hodinu před odletem nejez a dojdi si preventivně na WC!!! (vlastní zkušenost)
To je super Supersaabe, jen houst, at je vetsi vyber. To by mohla byt lepsi volba nez ten sroubek vroubek Plichta.
Slysel jsem ze ti servismani z Wallicaru jsou fakt dobri, jen ten management?
Ono totiz monopol jedne firmy je strasna vec. To se hned pozna na nasich penezenkach.
Jinak abych informoval o svem letadle, tento tyden jsem menil olej, svicky atd. po 10 000 km
a Saab je OK. Turbo plni jako zbesile/Hirsh je Hirsh/.
TCS uz se neozvalo, nastesti, tak to necham plavat. Taky jsem dnes byl nucen obout nove gumy Michelin Pilot Primacy 205/55/ 16 za coz jsem o 28 000 lehci.
Auuu, uuua.
Taky jsem zkouknul 9X model a uz vim na co setrit. Je to bomba.
Saabu zdar.
PS: A asi vsichni uz vite, ze Madari koupili Grippeny do vyzbroje armady.
Tak jsem zvedavy, kdy se ti nasi joudove rozhoupaji.
Slysel jsem ze ti servismani z Wallicaru jsou fakt dobri, jen ten management?
Ono totiz monopol jedne firmy je strasna vec. To se hned pozna na nasich penezenkach.
Jinak abych informoval o svem letadle, tento tyden jsem menil olej, svicky atd. po 10 000 km
a Saab je OK. Turbo plni jako zbesile/Hirsh je Hirsh/.
TCS uz se neozvalo, nastesti, tak to necham plavat. Taky jsem dnes byl nucen obout nove gumy Michelin Pilot Primacy 205/55/ 16 za coz jsem o 28 000 lehci.
Auuu, uuua.
Taky jsem zkouknul 9X model a uz vim na co setrit. Je to bomba.
Saabu zdar.
PS: A asi vsichni uz vite, ze Madari koupili Grippeny do vyzbroje armady.
Tak jsem zvedavy, kdy se ti nasi joudove rozhoupaji.
saabpilot> tieto micheliny ma aj otec na c5tke, tusim aj ten isty rozmer. su to dobre gumy? lebo su tam od vyroby a neviem co si mam o nich mysliet.
ked otec kupil 166, tak tam boli od vyroby nejake goodyear, a to boli strasne smejdy! (horsie ako bravury so zavodnym plynom 😄 )
ked otec kupil 166, tak tam boli od vyroby nejake goodyear, a to boli strasne smejdy! (horsie ako bravury so zavodnym plynom 😄 )
V pneuservisu mi nabizeli i nejake sportovni, od Michelinu,
ale ty jsou hlucnejsi a maji vetsi opotrebeni.
Model Primacy Pilot jsou urceny pro standartni zachazeni, nizka hlucnost a maji udajne docela dobrou vydrz /az 50 000km/, ovsem zalezi na zpusobu jizdy.
V cenach se moc nevyznam, ale doufam, ze za ty prachy mi udelaji dobrou sluzbu.
Pred Saabem jsem mel Golfa 1.8 GT obuteho na Dunlopech a totalne jsem ho zrusil. Smyk a hodiny za prudkeho deste v Praze na kolejich a tech debilnich kostkach. Varuji vsechny, na tyhle podminky. Nastesti se nikomu nic nestalo, ale skoda tam byla.
Proto jsem sel do Saaba. "Z osobnich duvodu"
ale ty jsou hlucnejsi a maji vetsi opotrebeni.
Model Primacy Pilot jsou urceny pro standartni zachazeni, nizka hlucnost a maji udajne docela dobrou vydrz /az 50 000km/, ovsem zalezi na zpusobu jizdy.
V cenach se moc nevyznam, ale doufam, ze za ty prachy mi udelaji dobrou sluzbu.
Pred Saabem jsem mel Golfa 1.8 GT obuteho na Dunlopech a totalne jsem ho zrusil. Smyk a hodiny za prudkeho deste v Praze na kolejich a tech debilnich kostkach. Varuji vsechny, na tyhle podminky. Nastesti se nikomu nic nestalo, ale skoda tam byla.
Proto jsem sel do Saaba. "Z osobnich duvodu"
ja som si zatial vsimol len to, ze dostatocne vopred zacinaju piskat, takze viem kedy mam prestat blbnut. najazdene mame na nich 12.000km, a nevsimol som ze ze by nejako dramaticky klesla vyska dezenu
To já jsem na jaře pořídil Debicy Furio se šípovým vzorem a dobrý. Na vodě žádnej problém, ale mám žiletky 195/60/15, takže spíš komfortní vysoká guma, ale fakt dobrý - za 11.000 Kč.
Saab
Je to super, pokud tam dají 1.6SVC, tak to bude ideální vozítko do práce !!!! 😄
Ale nějak jsem nepochopil ty světla po vyklopení zadních dveří. Ty světla jsou určena na svícení když náhodou převážím delší náklad a mám otevřené zadní dveře ? A taky ten maník, který odnesl zadní část střechy, že by polokabrio ?
Ale nějak jsem nepochopil ty světla po vyklopení zadních dveří. Ty světla jsou určena na svícení když náhodou převážím delší náklad a mám otevřené zadní dveře ? A taky ten maník, který odnesl zadní část střechy, že by polokabrio ?
To je škoda, že jste to nemohli vidět. Z boku mi připomíná údajnou 9-2ku, vysoký je odhadem do 1,5 metru (záleží jak je vysoký ten maník co u něj stál). Pak přišel maník a odnesl zadní polovinu střechy, pak vyklopili zadní dveře směrem dolů (jako u některých offroadů nebo jako nakládací plocha u 9-5 Combi), takže leželi a v hraně (která je normálně směrem vzhůru) byli zadní světla a blinkry. A měl bombastické liťáky, prostě paráda. SAAB určitě brzo zveřejní bližší info a hlavně fotky.
Koukněte se na [odkaz] data byla aktualizována a už je tam o něm snad všechno !!! Jdu to projít.
A kde si asi myslíš, že jsem? Najednou se to zaktualizovalo (je to pod www.us.saab9x.com adt..)Je tam náhled do introše a exteriéru, wallpapery atd
No ty vole, ten auťák je pecka!!! To snad nemyslej vážně?
přední vokno jako stará 900, nízký vokna jako bunkr - je to nechutný
Chassis: Two-door sports car with floor-mounted rear tailgate, monocoque construction; aluminium/steel.
Engine: 3.0-litre 'high feature' V6, turbocharged, four OHC, 24 valve. Aluminium construction. Front, transversely-mounted.
Max. power (projected): 300 bhp/224 kW @ 5,500 rpm (EEC).
Max. torque (projected): 410 Nm/ 302 lb ft @ 2,200 rpm (EEC).
Engine management: Saab Trionic (ignition, timing, turbo boost and throttle control).
Transmission: Six-speed, sequential, manual gearbox. Four-wheel drive.
Steering: Rack-and-pinion, power-assisted. 2.5 turns (lock-to-lock).
Wheels: 19 x 8.5 inch, five-spoke alloy.
Tyres: (front and rear) 245/45 R19 Michelin.
Suspension: Front: Struts, lower A-arm, separate gas-filled shock absorbers, coil springs, anti-roll bar. Rear: Independent, multi-link, gas-filled shock absorbers, coil springs, anti-roll bar.
Brakes: Front: 350 mm, ventilated/drilled steel discs, 4-piston Brembo calipers.
Rear: 330 mm, ventilated/steel discs, 4-piston Brembo calipers.
Kerb weight: 1330 kg (projected).
External dimensions: Length: 4156 mm, Height: 1365 mm, Width: 1820 mm. Wheelbase: 2700 mm, Track width (f): 1570 mm, (r) 1570 mm.
Load space: Volume: 230 litres (rear seat up), 600 litres (rear seat folded). Length: 459 mm (rear seat up), 955 mm (+ rear seat folded), 1155 mm (+ floor extended), 1540 mm (+ tailgate down), 2480 mm (+ front seat folded).
Performance: Top spee😜 250 km/h (limited), 0 - 100 km/h: 5.9 secs. (figures are projected).
Engine: 3.0-litre 'high feature' V6, turbocharged, four OHC, 24 valve. Aluminium construction. Front, transversely-mounted.
Max. power (projected): 300 bhp/224 kW @ 5,500 rpm (EEC).
Max. torque (projected): 410 Nm/ 302 lb ft @ 2,200 rpm (EEC).
Engine management: Saab Trionic (ignition, timing, turbo boost and throttle control).
Transmission: Six-speed, sequential, manual gearbox. Four-wheel drive.
Steering: Rack-and-pinion, power-assisted. 2.5 turns (lock-to-lock).
Wheels: 19 x 8.5 inch, five-spoke alloy.
Tyres: (front and rear) 245/45 R19 Michelin.
Suspension: Front: Struts, lower A-arm, separate gas-filled shock absorbers, coil springs, anti-roll bar. Rear: Independent, multi-link, gas-filled shock absorbers, coil springs, anti-roll bar.
Brakes: Front: 350 mm, ventilated/drilled steel discs, 4-piston Brembo calipers.
Rear: 330 mm, ventilated/steel discs, 4-piston Brembo calipers.
Kerb weight: 1330 kg (projected).
External dimensions: Length: 4156 mm, Height: 1365 mm, Width: 1820 mm. Wheelbase: 2700 mm, Track width (f): 1570 mm, (r) 1570 mm.
Load space: Volume: 230 litres (rear seat up), 600 litres (rear seat folded). Length: 459 mm (rear seat up), 955 mm (+ rear seat folded), 1155 mm (+ floor extended), 1540 mm (+ tailgate down), 2480 mm (+ front seat folded).
Performance: Top spee😜 250 km/h (limited), 0 - 100 km/h: 5.9 secs. (figures are projected).
19" kola - je mi blbě
Saab 9x je humáč - hnus!!!!! Jak se vám taková * může líbit?!Ten design dělali Rusáci?
je to prostě na blití. Podívejte se na prototypy třeba Audi, Renault. Tohle je fakt síla, takovýhleho neotesance vystavovat.
je to prostě na blití. Podívejte se na prototypy třeba Audi, Renault. Tohle je fakt síla, takovýhleho neotesance vystavovat.
Drahy HAKENE,
kdyz se Ti SAAB nelibi, nelez do teto konference. A kdyz uz sem vlezes, zdrz se vyrazu hodnych primitivu (tveho formatu (?)). Tvoje zminka o Renaultu je zajimava. Jestli Tobe staci, kdyz auto hezky vypada a nevadi Ti, ze neradi, nejede a rezne, tak je to o.k. A Audi? Jizdni vlastnosti Coupe (nebo jak se to jmenuje) jsou kapitola sama pro sebe. Jestli je tu neco na bliti, jsou to konfekcni vozitka, ktera se tu snazis propagovat. Jenze tady nepochodis. Tady jsme vsichni jeste porad pod vlivem vkusu a zdraveho rozumu. HOVGH!!!
kdyz se Ti SAAB nelibi, nelez do teto konference. A kdyz uz sem vlezes, zdrz se vyrazu hodnych primitivu (tveho formatu (?)). Tvoje zminka o Renaultu je zajimava. Jestli Tobe staci, kdyz auto hezky vypada a nevadi Ti, ze neradi, nejede a rezne, tak je to o.k. A Audi? Jizdni vlastnosti Coupe (nebo jak se to jmenuje) jsou kapitola sama pro sebe. Jestli je tu neco na bliti, jsou to konfekcni vozitka, ktera se tu snazis propagovat. Jenze tady nepochodis. Tady jsme vsichni jeste porad pod vlivem vkusu a zdraveho rozumu. HOVGH!!!
Jen krátká poznámka - nejsem příliš fanda téhle značky, mám radši Volva. Ale můj otec podniká ve Finsku a říká: Kdo chce mít prestižní auto, má tam Saba, prestiž Volva rychle klesá ( můj názor je ten, že kvalitu Volva zabil přední náhon a elektronika - známej má S 80 a je to dost problémový auto, na rozdíl od starejch "bušovek"), v mercedesech tam jezdí jen rusáci a kdo se zajímavý auto, má ameriku, protože těch tam jezdí snad nejvíc v Evropě.
to lenin: každý fandí jiné značce a jiné názory jsou tu vítány. Volvo je mezi saabisty taky velmi oblíbené, ale až po Saabu 😄 Kvalitu posledních Volv spíše skazila úsporná opatření Fordu, který Volvo vlastní. Stačí otevřít kapotu a kouknout se na výrobce dílů, najdeš tam made in France, Spain atd. Je to škoda, že poslední modely mají problémy, ale třeba to rychle vyřeší. A díky za potěšující informaci z Finska.
to supersaab: ty asi Hakena ještě neznáš, v tom případě ti doporučuji vyhledat si jeho příspěvky, je to celkem zábava. On už je takovej a jeho jedinou zábavou je do nás rejpat, dělá to už několik let, vždy koncem školního roku a letos dokonce i na začátku 😄
To SAAB a HAKEN.Samozrejme moje krev nepenila a i ja se snazil koncipovat odpoved v lehcim duhu. Rad se hadam.
to Haken: už je září a tobě opět začala škola, takže tě tady po prázdninách opět vítám a těším se na tvé další zábavné příspěvky 😄 Tak co, jak ti ta Felicia jezdí a už jsi vybral ten olej ? 😄 Design je věc vkusu, mě se zase nelíbí Audi TT, které navíc zabilo několik lidí díky konstrukčním chybám - asi vliv VW.
To Haken: Ó jak jsem šťasten, že tě opět zřím. Naše srdce blažila po tvé přítomnosti v tomto pokecplazu. Čím zase jezdíš? Necháme se zase rádi ovlažit tvými výlevy, neboť přinášíš čerství vítr do naší diskuse. Čest tvé práci, která úsměv plodí.
Saab
Délka: 4156 mm
Šířka: 1820 mm
Výška: 1365 mm
Rozvor: 2700 mm
Motor: 3.0 V6 turbo
Výkon: 224 kW (300k) / 5500 ot.
Točák: 410 Nm / 2200 ot.
Max. rychlost: 250 km/h
Zrychlení 0-100 km/h: 5.9 s
Převodovka: 6-rychlostní sekvenční manuální převodovka
Pneu: 245/45 R19 Michelin
Šířka: 1820 mm
Výška: 1365 mm
Rozvor: 2700 mm
Motor: 3.0 V6 turbo
Výkon: 224 kW (300k) / 5500 ot.
Točák: 410 Nm / 2200 ot.
Max. rychlost: 250 km/h
Zrychlení 0-100 km/h: 5.9 s
Převodovka: 6-rychlostní sekvenční manuální převodovka
Pneu: 245/45 R19 Michelin
Ahoj kluci,
nazory na novy Saab se tu ruzni, nicmene mne se velmi libi.A v tom je ten problem. Se svym pritelem ted vedeme bourlive diskuze, zda si radeji poridit Volvo C70 (samozrejme je to jeho volba), nebo noveho Saaba 9-5. Minuly vikend mel ve Svedsku premieru a fakt u me zabodoval.Poradte mi, jak mam presvedcit tu "zabednenou palici", ze je lepsi investovat do Saaba 9-5 nez do cabrioletu pro pubertaky...Dik
nazory na novy Saab se tu ruzni, nicmene mne se velmi libi.A v tom je ten problem. Se svym pritelem ted vedeme bourlive diskuze, zda si radeji poridit Volvo C70 (samozrejme je to jeho volba), nebo noveho Saaba 9-5. Minuly vikend mel ve Svedsku premieru a fakt u me zabodoval.Poradte mi, jak mam presvedcit tu "zabednenou palici", ze je lepsi investovat do Saaba 9-5 nez do cabrioletu pro pubertaky...Dik
Ahoj dívko, seš na správné adrese. Poradíme a rádi. Rozhodně saaba, protože 9-5 prodáš kdykoliv za dobrou cenu, je to komfortní výkonná limuzína a ne vyskákanej kabráč - tvrdej podvozek atd. Další důvody dodaj stopro ostatní soukmenovci
to zuzana: začni argumenty jako že SAAB vyrábí i letadla a techniku z leteckého průmyslu přenáší i do automobilů SAAB. Navíc stíhačky Grippen (které dělá SAAB) jsou hlavním kandidátem na přezbrojení české armády a patří ke špičce. Dále SAAB je největším specialistou na turbomotory, ve kterých je špičkou. SAAB je jedno z nejbezpečnějších aut na světě a bezpečnost je prioritou SAABu. SAAB má nejlepší světla na světě, takže v noci vždy uvidí. No a pak jej přitáhni k dealerovi SAAB, posaď jej do 9-5ky a ať se v ní projede, nejlépe ve verzi Aero. Hodně lidí změnilo názor až poté co měli možnost se v 9-5 projet - lepší argument pro koupi neexistuje.
to zuzana: a ještě jeden argument, Volvo má v poslední době problémy s kvalitou, protože jej koupil Ford.
to zuzana. A argument nejvetsi: Nejvetsi parada je mit zapalovani mezi sedackama, k cemuz se SAAB nastesti po odmlce u 9000 vratil. To neni auto, to je letadlo.
to ostatni: Nevite o nekom, kdo dokaze tuto skvelou vlastnost prenest i na 9000? Podle meho laickeho nazoru to nemuze byt neprekonatelny problem a asi by po tom sahlo vic lidi. Proste to je jedina vec, ktera se mi na me 9000 nelibi.
to ostatni: Nevite o nekom, kdo dokaze tuto skvelou vlastnost prenest i na 9000? Podle meho laickeho nazoru to nemuze byt neprekonatelny problem a asi by po tom sahlo vic lidi. Proste to je jedina vec, ktera se mi na me 9000 nelibi.
To Zuzana: Saab je těžká individualita - 70 prodaných aut v ČR ročně. Dodneška se majitelé saabů na silnicích zdraví zablikáním dálkových světel, zahoukáním, zamáváním - to snad nikde jinde není. Bezpečí a výkonné motory je samozřejmost, ale naopak je to auto, který si člověk musí nějakým způsobem zasloužit a není určeno každýmu. Musí člověka chytnout za srdce - jízdou, motorem, vzhledem, prostě čímkoliv. Pokud ho nechytne, tak na něm bude akorát hledat chyby.
mafi, ked idem na chrobaku, tiez si blikame s ostatnymi chrobakmi, alebo s mini a inym starymi kraksnami 😊
Proč zvolit SAAB? Kolegové - kamarádi (Saab, Mafi, Troll....) tady uvedli všechny důležité skutečnosti a fakta. Já bych argumentoval asi takhle: Proč byste měli řídit auto, když můžete pilotovat SAAB? Tahle auta nejsou unyle krásná, nepodbízí se svým vzhledem, nepodléhají pomíjivým módním vlivům, ale jsou o to přitažlivější. Šéfdesigner SAABu 9-5 v jednom ze svých rozhovorů pro tisk uvedl:"Na světě jsou samé podobné automobily. Není třeba, aby tu byl další!!" To nepotřebuje další komentář. Když už si SAABy někdo jednou zamiluje, těžko se potom rozhodne pro jinou značku. SAABy mají silný image a o jejich kvalitách nikdo nepochybuje. SAABa většinou nikdo nevlastní proto, aby upozorňoval svoje okolí - od toho jsou Mercedesy třídy S, BMW řady 7 atd...SAABy nikdy nepatřily k běžnému spotřebnímu zboží a je nutno dodat, že jejich "vyhlášení nezávislosti" reprezentované původním, osobitým designem, mimořádnou bezpečností a řadou pokrokových technických prvků si za léta existence získalo vybranou klientelu lidí, kteří vědí co chtějí. Když si člověk koupí SAABa, dostane se postupně do jiného světa: Ostatní SAABisti vás zdraví bliknutím světel a netrvá to dlouho, a znáte se navzájem a oslovujete se křestními jmény. Tak tohle všechno je SAAB.....
Ahoj Jendo. Tvuj prispevek je trefou do cernyho. Jen se mi zda, ze je SAAB nucen posledni dobou, zvlaste co se tyce designu, k urcitym kompromisum. A neda se to svalit na majitele, ale na diktat trhu. Zijeme bohuzel v dobe, kdy tak krasne a odlisne auto, jako byla 900, nema moc sanci uspet a uzivit vyrobce. Z jineho soudku. Vcera jsem mluvil se sviji sestrenkou a ona byla ve Frankfurtu u TOHO. Slysela neco o konci roku 2002 jako o terminu vyroby neceho velmi podobneho tomuto konceptu. Ale je to pouze zakulisni informace. Byla naprosto unesena a ujistila mne, ze fotky ukazuji je 15% krasy. Menim svuj nazor a volam: SEM S 9X, CHCI JI, MILUJI JI.
To supersaab: Ahoj! Ta 9x se musi asi opravdu vidět ve skutečnosti, na vlastní oči, on ten "pseudo 3D" pohled na netu není na tohle úplně dokonalej. Doufám že na některém z příštích autosalonů ji budeme mít možnost vidět!
Z 9X by mohla vzniknout údajná 9-2ka ([odkaz] nebo nový sporťák Sonett IV.([odkaz]
To Saab: Díky za obrázky, právě před chvílí jsem je obdržel a pásl jsem se pohledem. Je to bomba!!!!
Jo, ty fotky jsou super, jako např. to zelené podsvícení interiéru nebo ty záběry jak ho staví.
Omluva: má tam být "z něj bude", zblbla mě 9-2ka
Omluva: má tam být "z něj bude", zblbla mě 9-2ka
Fascinující je ten vypínač světel na přístrojový desce v interiéru😄 Óó jak nádherně se podobá vypínači montovanému do všech SAABů od řady 900 výše.
Díky moc za fotky, je to fakt bomba. DO PEKLA S TERORISTY!
Typuju spis ten SONETT IV.
Netypuju, ale tipuju. A jdu se zahrabat.
Chca nechca, jestli tahle kára bude za rok v prodeji, tak začnu krást, zpronevěřovat, lhát, tunelovat - prostě dělat věci jako naši politici, abych si ho pořídil. Bamberk, švýcarský konta - že bych zavolal Viktorovi?
Tak to budeme dva. Musime si pak rozdelit sferu vlivu. Jinak se tu mejte, na tyden jedu se SAABikem a drahou polovickou na dovolenou. Cau Pepe.
sorry jsem jenom blbej Čech, ale chrobakom máš na mysli VW Brouk - Beetle?
2 matuS: jeden rozdíl tu je, pokud se potkají dva SAABy je jedno jakej je to typ, nová 9-5 pozdraví starou 96.
2 Jenda: kola = bomba
2 Jenda: kola = bomba
matuS
vcera som videl prekrasny stary saab, v bratislave, bol biely, a mal vzadu napisane SAAB a pod tym DELUXE. nic viacej som nevidel.
Jenda má nový kola ! a vod Hirsche !
A ještě jsi zapoměl doplnit: pneu 205/50 ZR 16 Good Year F1 a červeně nalakovaný brzdový třmeny😃
Teda Jendo jaký používáš GUMY opravdu nevím a těch třmenů jsem si bohužel nevšiml (vzhledem k mému postupujícímu věku začínám pendrek vidět) - SORRY
Láska na první pohled.
Je to dokonalé auto ! Poslal jsem Vám pár fotek na obdivování 😄
to supersaab a saabpilot: jestli chcete taky fotky 9X, tak mi pošlete mail na tucekpetr@centrum.cz nebo tucek.petr@worldonline.cz
to supersaab a saabpilot: jestli chcete taky fotky 9X, tak mi pošlete mail na tucekpetr@centrum.cz nebo tucek.petr@worldonline.cz
To Jenda: Hádej co mám na pozadí (obrazovky)? Nějaký CSE!?
Chochóó. Já i Hirsch jsme převelice, přímo ukrutně potěšeni a proto Ti mejlem posílám další obrázky, abys je mohl (až se Ti postupně okoukají) střídat😄
Tazko, pretazko rozmyslam nad novym autom a zatial mi z toho vyslo (vsetko kombi): A6, 95 alebo E. A6 som vylucil, ked som videl tie packy pod volantom tu na auto.cz 😄 (celkovo ma audi nejak neberie, a po kamosovych problemoch s novou A4 TDI...) Takze nejake argumenty za 95 a proti E by som rad pocul. Zadny nahon vynechajme 😄 Vybava normalna akurat chcem automat. Viezol som sa v aere (paci sa, moze byt) a na druhu stranu v 270CDI. Nie som nijaky sportovy pilot ale predstava 250k/350Nm ma celkom laka. Spotreba je v takomto pripade irelevantna. Dalej ma zaujima cena pri predaji, co podla vas strati viac. Image maju obe znacky (aspon pre mna). A nakoniec ma niekto skusenosti s IDS? Aka je tam zlava? Da sa na kombiku v CR odpisat DPH, u nas nie. Dufam, ze som sa spytal vsetko co som chcel. 😊))
DPH se odepsat dá - musí být pouze povolení finančáku a zůstávají bíle SPZ. Pokud bys kupoval jako IDS, tak pro tebe je cena 29230 Eur + 1440 Eur automatika atd. - 9-5 Aero Kombi 2002. Proti E - klasse hovoří, že je to výběhový model, kdežto saab má právě novej model po faceliftu. Automatika je už 5-ti kvaltová, v základu je TCS + ESP, a sportovní sedačky (super záležitost - všichni tady potvrdí). Dále kolik se v ČR nebo SR prodalo MB a kolik Saabů. A hlavně kolik se jich ukradlo? Saabů ani jeden, ani kolo, ani ventilek. Mercedesů řekl bych minimálně tucet. Saab je bezpečnější než MB a pokud novej model půjde do testování EURO Ncap, tak Laguna II to má spočítaný. U saabu platíš kvalitu a ne značku. 9-5 má přední pohon, kdežto E-klasse zadní. A abys měl motor výkonnej jako Aero musel by sis u AMG poladit min. 4,5 litr na V8 - spotřeba u saabu je 8-11 litrů. A pokud se rozhodneš saaba koupit tady v ČR, tak doufám, že mi dáš vědět - velmi bych to ocenil, aby zase pražští máčové neměli koláče bez práce a pak se chlubili, jak skvěle prodávaj a já zase trapně čučel.
U nas je to tak (opravte ma ak sa mylim, ze vozidlo musi byt v triede N1 aby sa dala odpisat DPH). K tym kradeziam: mercedes sa chvali, ze za posledny rok nebol ukradnuty ani jeden (taky, ktory bol predany v SR) ale to nie je podla mna dolezite, ked mi niekto chce ukradnut auto tak ho ukradne. Co sa tyka crashtestov je mi celkom jedno ci 4* alebo 5* ked to do mna napali kamion v zlom uhle tak tych hviezdiciek budem mat aj 200 ale okolo hlavy 😄 Vybavu saabu som si prestudoval, akurat ma stve ze aero 2002 nema ventilovane sedacky (alebo som sa zle pozrel?). Nahon u mna nehra rolu, skor mam radsej zadny (vec vkusu a nazoru). Inak to, ze E je vybeh ma nenapadlo. Predsa len vaham, dat za auto 2mil nepatri medzi moje denne zabavky. Jedine co ma na saabe trapi je servis, tu ho robi omnia a tam som mal raz hondu a dakujem. Este, ze Vieden je tak blizko.
Zde nemá cenu plýtvat dalšími větami a slovními argumenty. Doporučuji jediné: V SAABu 9-5 (nejlépe Aero) se svézt, vyzkoušet si jej na "vlastní kůži".To člověka přesvědčí nejúčinněji. Máme tady mafiho, co takhle si s ním domluvit zkušební jízdu - pilotáž?? To mafi: ukaž co umíš, provizi žádnou nevyžaduji😄
Ta hlava!!!! Zapoměl jsem to nejdůležitější: samozřejmě že zkušební jízdu v modelu 2002!
Viezol som sa v 2001 a AT, pekne zvezenie ale ako hovorim ja nie som pilot takze to Aero by som mal akurat na to aby som ho mal a obcas niekomu na krizovatke ukazal, ze ta "hnusna nezaujimava krabica" je ovela rychlejsia ako jeho golf vr6 😄 Teraz mam Omegu 2.5 s AT a uplne mi to staci vykonovo. Jazdim sam, prinajhorsie so psom (preto kombi) a obcas nieco veziem ale je toho fakt malo. Co sa mi na saabe paci je to, ze koho poznam tomu sa nepaci 😄 t.j. nevzbudzuje pozornost. Co sa tyka spotreby tak ta ma moc netrapi, je mi jedno ci 10 alebo 16 litrov v meste. Ja tiez zjem na kolko mam chut 😊
2 skd😜 podle toho co by Ti vyhovaly bych šel do 9-5 Griffin (2002 už má jiný název a ten momentálně neznám), je to 6-ti válec asim. turbo s automatem a jdou tam ventilovaná sadadla (je to max. výbava). Jednou jsem s ním jel a je to fakt pěkné svezení (žádný divočák, ale výkonu dostatek). Pokud jde o servis znám lidi z BA kteří jezdí se SAABy do servisu až k Chomutovu, ale většina jezdí do Brna. Taky tam jezdím, ale taky jem byl u i mafiho. Doporučuji svezení i v modelu 01 (4st. automat) a pak už můžeš čekat jenom lepší svezení v 02 s 5ti st. automatem.
Luxusní 9-5 Griffin se od modelového ročníku 2002 už nevyrábí, nicméně ten 3.0 V6turbo (200 koní) si můžeš koupit ve verzi Arc nebo Vector.
to skd😜 těch 250 koní (verze 2001 měla "jen" 230k) využiješ když pojedeš v koloně Avia-kamion-Š120-a ty. Budeš první který může v klidu předjíždět 😄
to skd😜 těch 250 koní (verze 2001 měla "jen" 230k) využiješ když pojedeš v koloně Avia-kamion-Š120-a ty. Budeš první který může v klidu předjíždět 😄
Proč tě všichni tlačí do Aero je zřejmé. Je to to nejlepší co se dá u Saabu - ale i jinde za tyhle prachy nabídnout. Vždycky ho prodáš dráž, než-li SE, nebo dnes už Vector či Arc. Pokud bys chtěl ventilovaný sedačky - není problém, ale příjdeš o sportovní. Griffin model 2001 se dělal s mizerným opláckým motorem MV6 - snížili u něho výkon, dodali asymetrické turbo a tím zvýšili krouťák a vylepšili jeho křivku. Kombinace pouze s automatem. Otázkou zůstává co přesně chceš a jak ti vyjít vstříc.
To som chcel pocut, inak ratal som to a to Aero sa fakt vyplati. Zase ventilovane sedacky to bol len taky vyplod moje mysle, doteraz som ich nemal a neumrel som takze bez nic sa hadam zaobidem. Poznas to, ked mas vela moznosti nic Ti nie je dobre 😄 takze konecny verdikt je aero s AT, co sa tyka vybavy zaujima ma radio, nechat tam co tam je a kupit nieco ine (vzdy som to tak robil) alebo priplatit za lepsie od vyroby? A dalsia vec, kozu alebo nie? Farba cierna, interier bledy. Takze co poradite?
to skd😜 gratuluji ti k tvému rozhodnutí, Aero s automatem je super volba. Rádio doporučuji AS3 od Saabu (je tuším za příplatek) - je to špičková sestava od firmy Harmann Kardon - není nic lepšího. K Aeru doporučuji černou barvu a interiér v kůži. Konečné rozhodnutí ale bude na tobě, doporučuji ti prohlídnout si ho a vyzkoušet.
AERO s AT je perfektní volba, s Griffinem to byla jenom jedna z možností. Pardon za i v ayms. turbu, ale lepší už nebudu 😄
cierna farba je na***, je na tom moc vidno spinu
to matuS: to na každé tmavé barvě, ale zase limuzínám tohoto typu sedí tmavé barvy nejvíc.
saab> moze byt. otec ma c5 svetlozelenu metalizu (vyzera skoro ako strieborna) a to auto nevyzera zle. btw ma tam aj bezovy interier (aj koberceky na zemi) a stym spinenim to vobec nieje az take strasne ako som predpokladal. ja by som sa bezoveho interieru nebal. a keby som si mohol vybrat farbu, tak perletovu striebornu, aku dava alfa romeo, pri zmene uhlu svetla to hadze vselijake odtiene, vyzera to uplne super
joj, ale dneska som z dialky videl c5tku v nejakej tmavej farbe a musim uznat, ze to auto tak vyzera majestatnejsie 😊
To Saab: díky za švédky, jsou prostě luxusní. Hirsch od Jendy má na chvíli smůlu.
To mas pravdu ale nech sa na mna nikto nehneva 9-5 v ciernej a v striebornej to su dve rozdielne auta 😄 Inak uz sa rozkyval aj Opel (prave zistili, ze asi si nekupim dalsiu Omegu, tak mi dali unbeatable ponuku). Pred casom tu prebleskla sprava (a nielen tu, pocul som to aj inde), ze dealerstva Opelu budu predavat aj Saaby, neviete kam to pokrocilo (predsa len mam u Opelu nadherne zlavy). No v kazdom pripade zostanem v koncerne 😊
Opel SAABy asi prodávat nebude, protože SAAB staví a zakládá svá vlastní prodejní centra. Přečíst si o tom můžeš tady: [odkaz]
Společný prodej Opel + Saab zkusili v Německu a opouštějí od toho tak rychle, jak to jen jde.
To Skd😜 Mě se na barvu a interiér neptej, protože jsem strašnej úchyl. Neměl bych problém objednat si bílý auto a do toho béžovou kůži. Ale osobně - když Aero Kombi - tak šedá nebo oříšková barva a béžový introš (Sportovní sedačky s polokůží jsou std. za příplatek asi 20,000 Kč celokůže.) Pak bych přemýšlel o šíbru, Harman je jasná, dřevěná přístrojovka (ten hliníkovej humus bych vyobcoval nechutnou rychlostí ihned. Hliníkový obložení rádia, ACC a PC. A hlavně !!! Sportovní podvozek od Hirsche. To je totiž lepší investice, než-li do zvyšování výkonu. No atd atd
Co sa tyka uchylnosti na farby, skludom si mozme podat ruky. Cukrikove farby moje oblubene. Ale nie to som chcel, ako som hovoril Opel sa rozkyval a na moje pocudovanie na Saab mam cakat. Nechapem sice preco by som mal cakat na auto 2 mesiace ale budiz. Preco saab nema vzdy nejake aero v plnej vybave po ruke na predaj? (v omnii maju my2001 ale jazdenu, aj by som ju zobral ale ked za "skoro" tie iste peniaze mozem mat nove...)Predpokladam, ze len v SR je ten kusovy predaj alebo je to celosvetovy trend? Chapem, ze masovka to nie je ale zasobeny sklad by mohli mat.
ČR a SR nepatří k největším odbytištím SAABů, ale zlepšuje se to. V ČR prodali za prvních 7 měsíců tohoto roku 43 SAABů (9-3 11ks, 9-5 32ks). Vem si pak třeba takové Švédsko kde je cca 8,7 mil. obyvatel a předloni (1999) se tam prodalo 24.636 SAABů, ve V.Británii 16.909, Švýcarsku 2.707 nebo třeba v Japonsku 2.457 SAABů.
Model 2001 neber, přišel bys o vylepšený podvozek, zvýšený výkon motoru s novou generací Trionicu, ESP, možnost výběru bi-xenonů atd.
Model 2001 neber, přišel bys o vylepšený podvozek, zvýšený výkon motoru s novou generací Trionicu, ESP, možnost výběru bi-xenonů atd.
Minuly rok vraj predali v SR 16 kusov, nepozeral som sa do tabuliek ale zda sa mi to nejak malo. A ten my2001 neberiem uz len kvoli tomu vykonu 😄 Rozhodovanie bude tazke.
to skd😜 nejlepší je projet se v tom, ventilované sedačky v Aeru 2002 opravdu nejsou. A taky doporučuji servis v čechách (Auto Aida Brno) nebo Vídeň (tam ale nevím jací jsou), na Omnii jsem moc chvály od saabistů na Slovensku neslyšel, všichni jezdí do Brna.
Nazdar kolegove Saabisti,
vcera vecer jsem v Praze videl krasnou starou 900,
model cabrio /takova ta hranata karoserie/. Uplne me to auto uchvatilo. Chtel jsem se vas zeptat jestli se vubec daji sehnat, za kolik a jake mate zkusenosti. Je to uzasnej model, opravdu skvelej design, auto pro individualisty, CHCI HO!!!
Saabu zdar!
vcera vecer jsem v Praze videl krasnou starou 900,
model cabrio /takova ta hranata karoserie/. Uplne me to auto uchvatilo. Chtel jsem se vas zeptat jestli se vubec daji sehnat, za kolik a jake mate zkusenosti. Je to uzasnej model, opravdu skvelej design, auto pro individualisty, CHCI HO!!!
Saabu zdar!
Sehnat se dají, ale není to jednoduchý. Navíc jsou i drahý, takový kabriolet stojí kolem 400.000,- kč (dle stavu apod). Suchomel&Kroupa jeden mají ([odkaz] za 390.000,- kč
Včera večer ve švédském filmu "Pod sluncem" se proháněl farář v SAABu 92.
Saab
Příští týden v sobotu 29.9.2001 bude SAAB Centrum Prunéřov pořádat předváděčky modelů 2002. K otestování tam budou SAAB 9-5 Aero 2002 a SAAB 9-5 3.0V6 TiD. Začátek je v 10 hodin.
to skd😜 ideální příležitost si to Aero 2002 vyzkoušet, je to ale cesta přes celou ČR. Je to až u německých hranic u města Klášterec nad Ohří - u elektrárny Prunéřov
to skd😜 ideální příležitost si to Aero 2002 vyzkoušet, je to ale cesta přes celou ČR. Je to až u německých hranic u města Klášterec nad Ohří - u elektrárny Prunéřov
Dakujem za pozvanie ale kedze 29. mam meniny a tento den zvacsa travit bootovanim do inych stavov 😄 uspokojim sa asi s omniou v ba. Ono mozno to uz zajtra bude bezpredmetne.
Chystam se, chystam. Mimochodem uplynula dovolena mne zbavila vsech vyhrad vuci 9000. I kdyz jsem nadale nekonecne zamilovan do 900, laska ma stejna jest i k 9000. Lepsi letadlo na silnici potkate snad jen v pripade 9-5. Proste SAAB je SAAB.
Já zatím ještě nevím jestli tam pojedu 😒
Ale ten turbodiesel bych si rád prohlíd a zkusil.
Ale ten turbodiesel bych si rád prohlíd a zkusil.
Takže jsem se včera večer s Trollem domluvil, že na tu akci taky vyrazíme, ale po dnešním mailu si to ještě promyslím. Dneska jsem se totiž dozvěděl, že oba vozy si budeme moci jen prohlídnou a případně i nastartovat, ale zkušební jízdy nebudou 😒 Auta prý mají jen na jeden den a o akci je velký zájem.
A sakra. Ale stejne tam asi pojedu. Bud bila 9000 ALA nebo vinova 9000 AKL. Jeste nevim. Poohlidnu se po 9000 troll. Pepe
Drazí Saabisti, byl jsem se podívat ve Frankfurtu na autosalonu. Při návštěve stánku SAABu jsem si na Vás vzpoměl - uprostřed krásných černých SAABů Aero, kabrioletů a jiných skvostů trůnil hnus největší - koncept 9-X. Vůbec to nechápu. Přijmete upřímnou soustrast.
to tomcat: Díky. Je správné když se něco nelíbí na první pohled, aspoň se to brzy neokouká.
to karelz, mafi: Podobně hnusnejch aut bylo ve Frankfurtu víc, jenomže zrovna od Saabu bych takovejhle záchvat šílenýho designéra nečekal.
Koncept je od toho, aby byl silenym zachvatem. Neni nic nudnejsiho, nez koncept vznikly nafouknutim mensiho modelu, jak to predvedla SKODA.
to tomcat: každý má jiný vkus, ale na vše se dá zvyknout 😄 Mě se taky zpočátku nelíbil facelift 9-5ky, ale už jsem si na něj zvyk a když vidím "starou" 9-5ku, tak mi připadá taková nějaká divná 😄
9X se mi líbí už od prvního pohledu. Hlavní na 9X je, že jsou tam použity prvky, které u SAABu zatím nejsou standardem, ale určitě je brzo uvidíme v nových modelech. Mezi ty novinky patří pohon všech kol, sekvenční převodovka, nový celohliníkový motor 3.0 V6 atd. A taky SAAB možná zkouší jak se nový design líbí a třeba nějaké ty křivky budou k vidění na připravovaném sporťáku od SAABu.
9X se mi líbí už od prvního pohledu. Hlavní na 9X je, že jsou tam použity prvky, které u SAABu zatím nejsou standardem, ale určitě je brzo uvidíme v nových modelech. Mezi ty novinky patří pohon všech kol, sekvenční převodovka, nový celohliníkový motor 3.0 V6 atd. A taky SAAB možná zkouší jak se nový design líbí a třeba nějaké ty křivky budou k vidění na připravovaném sporťáku od SAABu.
Třeba to je jenom marketingovej trik a znamená to: "Kupujte ty dnešní pěkný SAABy, dokud jsou. Až příjdou ty nový, hnusný, budete mít smůlu."
Hallo Boys!!! Přesně takovýhle názory padaly, když se objevily první fotky Sonettu II, ale když to potom lidi viděli, padali hubou na držku. A můj názor je, že historie se bude opakovat a až 9X příjde, budeme z toho dlouho na větvi.
"Chocholoušek. Teda vy nás ale zásobujete pane Karfík!" Taky jsem se kochnul kulturním zážitkem. Nebyl ten Sonett náhodou Mašitův závoďák?
Saab
Včera jsem si přečetl v armádním magazínu ATM 8/2001 "test" švédského Gripenu a velmi ho tam chválili. Motory mají od Volva (hezká švédská spolupráce) a taky tam mají techniku, kterou budou mít teprve připravované Eurofightery a F22, tuším že šlo o datové spoje odolné proti rušení - v tom jsou prý švédi nejlepší. A taky se tam zmínili, že kladou velký důraz na bezpečnost posádky, hold SAAB 😄
V případě zájmu můžu nažhavit scaner.
V případě zájmu můžu nažhavit scaner.
Gripen je stejna generace, jaka u ostatnich vyrobcu teprve nastupuje (F22, Eurofighter, Suchoj}. Nema nektera vylepseni, jako napr. vektorovani tahu motoru, ale pocita se s jejich pridanim. Podle vetsiny odborniku predstavuje GRIPEN nejvice muziky za nejmene penez. Rozhodne z letounu nam nabizenych je to jedina spravna volba. Jedinou smutnou veci je skutecnost, ze jiz v nazvu nefiguruje slovo SAAB. Nicmene je znat, ze navazuje na tradici techto skvelych letadel. Foto mam a muzu poslat. Nicmene ten scaner nazhav a posli. Letadla SAAB je to, co mne privedlo k autum SAAB.
to supersaab: má Gripen "zpátečku" ? Já si tím teď nejsem jistý. Test jsem poslal.
Má zpátečku 😄 Viděl jsem ho na jednom filmovém snímku jak se pohybuje na skandinávských nouzových pojezdových plochách které byly klikatý jako okreska, ale s perfektním asfaltovým povrchem. Pilot s ním couval jako s "normálním" SAABem do garáže. Byla to perfektní podívaná.
Nejsem si tak jisty, zpetny tah motoru letadlo rozcouva, ale couvat s nim do hangaru by bylo hodne drsny. Ale studium letectvi jsem ukoncil uz pred peti rokama, tak mozna uz neco vymysleli. My se hlavne ucily jeste Migy (a to proti Gripenu je velorex). Hlavne si pamatuju, ze vsechno uz davno vymysleli v Rusku, takze tam couvaj urcite uplne bezne😊)). Vazne - klidne couvat muze, nic neni nemozne, OLE SAAB.
To couvání co jsem viděl nebylo do hangáru, ale na takovou odbočku na tý pojezdový ploše. Ale rejdoval s tím pěkně.
Nevite nekdo o levych elektronech na mou sladkou 9000?
Nevím, ale zkus Kučeru nebo Macháčka. Kučera už sehnal kamošovi na 9000 starý 16" originál liťáky SAAB.
Saab
Tak tě zdravím
Až budeš to AVG instalovat, tak tam zadej tento registrační kó😜 60-WI7U44-2717-CHP
Včetně těch pomlček, pak ti bude fungovat až do listopadu.
Včetně těch pomlček, pak ti bude fungovat až do listopadu.
Popis toho co dělá si můžeš přečíst na [odkaz]
Jo díky. Už se docela těším na 9-X. Konečně začnou pořádný masérský káry. A ne že napomádovaní saabisti budou lovit kikiny v luxusních limusínách střední a vyšší třídy. Pořádnej sporťák a Olaf Hotovson.
já se podívám do mejlů, kdo mi co poslal, ale pochybuju, že tam ještě bude.
Doporučuji všem poslat varování o tom viru, já už poslal SMS Jendovi a Trollovi.
mám outlook zavřenej, ale je to průser, protože mi přišli desítky snad i stovky mailů a pokud jsem přípojenej a přesto že outlook je zavřenej, ten mrzák posílá všem liebesbriefy, tak mě budou všichni milovat jako ....
Trollovi jsem asi poslal před hodinou mail!!!!!
To by mělo být v pohodě, má v PC nejaktuálnější verzi AVG (vždyť se o něj starám já😄, takže vir by se neměl aktivovat a pokud se tam dostane, tak budu mít alespoň na ty 3 dny volna zábavu, stejně ty blbý Windows Millenium chci přeinstalovat 😄
Alespoň budou mít nějakou zábavu, AVG si tam pak nech, protože se ti ten vir může vrátit. Je to tentýž před kterým jsem varoval před pár měsíci a který nám přilezl do mailů.
bych se z toho magistra ... Prostřední říkal že 3,0 TiD je prej pěknej Karel (kadlekadle) a mě dokonce zákazník odmítl 9-5 kvůli tomu že to je Isuzu.
To je škoda, já se těšil na to, že bude hodnej jako Mercedesácký CDIčka 😒
V sobotu si jej u Kučery poslechnu
V sobotu si jej u Kučery poslechnu
Víš už něco o nové 9-3ce, která bude představena na podzim ve Frankfurtu ? A co 9-5 1.6 SVC - už by ji mohli dát do prodeje.