0
Čau, chci si koupit BMW 120d, byl jsem jenom na krátké přojížďce, neměl jsem čas. Zdálo se mi, že to nějak extra nejede, ale prej to půl roku stojí v garáži. Bylo to v Renocaru v Brně - skoro nový. Tak nevím...Ale o to mi nejde. Co si spíš o tom autě myslíte - je mi 22 a budeme tam jezdit tak max. 2.
Focus ST nechci - moc žere, je to předokolka, vyloženej sporťák, ale jinak je to supr auto. O Civicu 2.2 i-CDTI jsem taky přemýšlel, ale chtěl bych zkusit zadokolku.....a navíc jsem byl hotovej z toho, jak Tě to v 1 všechno obklopuje, kvalita zpracování atd........supr. Doufám, že se s tím bude dát suprově řádit????
tak proc ne rovnou trojku? cenovy rozdil je minimalni
A "radit" s dieselem? Myslim, ze na tohle (notabene 2.0) diesel neni to prave.
A "radit" s dieselem? Myslim, ze na tohle (notabene 2.0) diesel neni to prave.
Na jedničku jde odpočet DPH, takže v té výbavě jakou ji chci vychází na nějakejch 990 tis, - sleva, - dph. Trojak by byla v kůži, sport. sedačky, xenony atd....o dost dražší...........Benzín není tak silnej - 150PS, diesel 163 a hlavně tolik nežere.
A při 180 km/h točí 3100 ot., to je nádhera na 2.0l.
Tak Civic má "pouze" sportovní image - nejde o vskutku sportovní vůz, to BMW 120d má ke sportovním vl. blíže - v dané motorizaci je mnohem agilnější než BMW 3 - také trochu uvažuji - ale za ty peníze - asi bych šel do 3. Ovšem, pokud je ti 22 a máš na BMW milion - tak to klobouk dolů? :-! Osobně si nemyslím, že diesel nějak sportovnímu charakteru ubírá...a rovněž nezastávám názor, že BMW 1 není pro 4 dost prostorné, ale to je už o něčem jiném.
Možná bych si ten bavorák vzal,ale spíš bych si koupil Octavii RS :-!
To je pekelná mašina 😉
To je pekelná mašina 😉