Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

10 komentářů

Čau, chci si koupit BMW 120d, byl jsem jenom na krátké přojížďce, neměl jsem čas. Zdálo se mi, že to nějak extra nejede, ale prej to půl roku stojí v garáži. Bylo to v Renocaru v Brně - skoro nový. Tak nevím...Ale o to mi nejde. Co si spíš o tom autě myslíte - je mi 22 a budeme tam jezdit tak max. 2.
focus st,

honda civic,

citroen c4 (vts?)

Nebo to auto musi byt premiovka a mit dehet? 😐
Focus ST nechci - moc žere, je to předokolka, vyloženej sporťák, ale jinak je to supr auto. O Civicu 2.2 i-CDTI jsem taky přemýšlel, ale chtěl bych zkusit zadokolku.....a navíc jsem byl hotovej z toho, jak Tě to v 1 všechno obklopuje, kvalita zpracování atd........supr. Doufám, že se s tím bude dát suprově řádit????
tak proc ne rovnou trojku? cenovy rozdil je minimalni

A "radit" s dieselem? Myslim, ze na tohle (notabene 2.0) diesel neni to prave.
Na jedničku jde odpočet DPH, takže v té výbavě jakou ji chci vychází na nějakejch 990 tis, - sleva, - dph. Trojak by byla v kůži, sport. sedačky, xenony atd....o dost dražší...........Benzín není tak silnej - 150PS, diesel 163 a hlavně tolik nežere.
no zda se ze jsi rozhodnut 😊
A při 180 km/h točí 3100 ot., to je nádhera na 2.0l.
Tak Civic má "pouze" sportovní image - nejde o vskutku sportovní vůz, to BMW 120d má ke sportovním vl. blíže - v dané motorizaci je mnohem agilnější než BMW 3 - také trochu uvažuji - ale za ty peníze - asi bych šel do 3. Ovšem, pokud je ti 22 a máš na BMW milion - tak to klobouk dolů? :-! Osobně si nemyslím, že diesel nějak sportovnímu charakteru ubírá...a rovněž nezastávám názor, že BMW 1 není pro 4 dost prostorné, ale to je už o něčem jiném.
Tommy100
Možná bych si ten bavorák vzal,ale spíš bych si koupil Octavii RS :-!

To je pekelná mašina 😉
Super volba!!!!