Novinky
Saab 9-3 1.8i (90 kW) do konce května za 539.000,-Kč, 1,9 TTIDS (132 kW) za 711.000,-Kč
28 komentářů
T613
0
hlavně, že tys tu nějaké předvedl génie :-!
Přejít do diskuze
Danieli, ja se ale na takove blbustky ale neptam. Nezapomen se jeste zeptat, proc by sis nemel koupit A4. 😉
507
Ano, za to, že tebe je 15 a robíš zo seba ostrieľaného odborníka fakt nemôžem, Mareček. 😄 😉 😉 :yes:
507
Je zvláštne, Mário, že ako sa snažíš, aby vždy svoj text vynikal. Dokonca aj vtedy keď sa to nehodí, dáš tam veľké písmená a ešte to aj upravíš. Však, Merečku. 😉
Z teto zlevnene ceny usetrite dalsich 75000Kc (minimalne), kdyz si koupite SAAB 9-3 Combi TTid s vybavenim Vector v zahranici.
507
Škoda, že na nových Saaboch niet čo milovať. Česť Saabu 99. Česť poslednému a charizmatickému severanovi, Saabu 9-3 pred posledným faceliftom. To bolo delo. No teraz? A nové esúvečko a koncepty ma tiež nepresvedčili. Škoda GM. Skazí všetko. A nečudujem sa prečo sa mu nedarilo. Prečo ho predstihla Toyota. Toľko chýba napáchať, to je fakt výnimočnosť. Zbohom klasický SAAB.
Heh, mas kratku pamat, nedavno si tvrdil, ze na svete.
Lenze ja mam len 12 rokov >😁
Ty si urcite velky motorista uz 100 rokov a pises nezmysly non-stop
Lenze ja mam len 12 rokov >😁
Ty si urcite velky motorista uz 100 rokov a pises nezmysly non-stop
507
Chlapček, Octavia je najkrajšia v triede nie na svete a Saab milujem viac než Škodu. Pokús sa napísať aj príspevok k veci, nielen na mňa. Keď teda na to máš hlavu.
Sa divim,ze 507 este neobhajuje Octaviu, ved je to predsa najkrajsie auto na svete,nic krajsie uz nebude a ak,tak iba nova Octavia a este ked,tak nova Fobia v cervenej farbe!! Taky SAAB sa predsa nechyta >😁
To ani nie je auto pri octavke, hehe >😁
To ani nie je auto pri octavke, hehe >😁
Nebo proč za ty prachy kupovat auto, když tě odveze i Logan.
Když to vezmu z druhý strany a dodržim svoje zásady, jako je černá barva, kůže, automat a tim pádem nic pod 150 koní, tak pomalu nic nekoupim.
Když to vezmu z druhý strany a dodržim svoje zásady, jako je černá barva, kůže, automat a tim pádem nic pod 150 koní, tak pomalu nic nekoupim.
Ale mít 600tis na auto, tak bych měl v hlavě slušného brouka, zda koupit modernizovanou Š120 alias Octavii nebo tohle >😒] 😉
Hoši, ještě přitlačte, nebo nic neprodáte. Těch pár fanoušků vašich ojetin s největšim propadem ceny na světě, vás nezachrání.