Připadá mi příjemnější jezdit za 6,5l nafty než za 9,5l benzinu, ale jestli si myslíte něco jiného, jen do mě bušte chlapi, nejsem ještě rozhodnutý. Za půl roku může stát benzin i nafta 35,- a pak už se to myslím projeví. Při následném prodeji očekávám větší zájem o TDi, ale to se můžu mýlit. Myslím ale, že mi auto tak 5-6 let bude říkat pane
Nechci delat chytreho, par aut jsem mel, ale nechapu proc si v dnesni dobe kupovat slozity, hlucny naftovy motor, ktery bude zrat 7-8l/100km, kdyz muzes koupit benzin, ktery je tichy, pohodlny na provoz a nemusis u nej cekat az zabere turbo. Nehlede na to, kdyz ho muzes koupit v tom Foresteru, ktery nejenom, ze je o tridu lepsi nez Skodovka, ale hlavne se nekrade a muzes ho nechat nekde stat.
ten rozdíl ve spotřebě sice vypadá lákavě, ale pokud nebudeš jezdit dlouhé štreky, ale máš auto jen pro radost tak se vyplatí spíš benzín. firma pro svoje obchoďáky kteří najedou i 100kkm za rok nikdy nekoupí nic jiného než diesel, ale ty má možnost výběru. jestli se máš rád kup si fajnovej benzín nebo fajnovej diesel. tím ale určitě není 2.0tdi dpf.
no 6,5l nafty je iluze
u 4x4, navíc při těch krátkých pojížďkách, které popisuješ jako tvůj běžný způsob užívání a 20-25kkm.....počítej tak mezi 7-8l v kombinaci
u 4x4, navíc při těch krátkých pojížďkách, které popisuješ jako tvůj běžný způsob užívání a 20-25kkm.....počítej tak mezi 7-8l v kombinaci
Michale, musíš počítat i vyšší pořizovací cenu (v desítkách tisíc) a vyšší náklady (auž vidím ty krvežíznivé davy, jak se na mě sápou, že to není pravda :roll: ). Pokud ročně najedeš 20kkm tak diselem ušetříš na spotřebě okolo 15-18 tisíc korun, ale diesely jsou obecně (čest výjimkám, rozhodně ale ne 2.0TDI) o něco poruchovější. nevím, rozhodni se sám, já bych při tvém kilometrickém ročním proběhu benzín nezatracoval, ale jde o to, co máš rád, co ti sedí... Já bych (jenže já jsem napůl blázen!!!!) si pořídil forestera v turbu (z dánska okolo 700kkč) a spotřebu neřešil, protože těch 25 ročně určitě nenajezdím, pokud bych chtěl SUV. Není rychlejší SUV, sprint má za šest vteřin a to by mi tu spotřebu okolo 11l vynahradilo. Ale znova říkám - líbí se ti skautík, běž do něj, bude to jistě dobré auto 😄
škoda že ten scoutík nemá 2.0TFSI. jinak ten forestr je fakt dobrej, ale co ten design? když jsem ho ukazoval přítelkyni zeptala se zda je to lada či co >😁
moje se zase ptala, proš se nechám předjet od vytuněného trabanta, když nás předlel Cooper S (no taky nekecám!). mě se forester líbí mnohem víc než O2, ale to je snad normální...někdo má rád holky, jinej zase vdolky 😉
Alessio: jednou si tak frcime a ma zena najednou prohlasi. Pred nama jede nejaky novy Mercedes. Vypada stejne jako ostatni ale proc ma tak divne jmeno "Kompre550R".....Koukam na to co ma na mysli a..........ma milovana zena tak dekodovala "KOMPRESSOR" (a ty Ska tam opravdu vypadaji jako petky) >😁
michal1: pokud nepotrebujes auto do terenu tak Scout bude urcite dobra volba a pri tvych pojizdkach a rocnim najezdu bych urcite bral benzin
michal1: pokud nepotrebujes auto do terenu tak Scout bude urcite dobra volba a pri tvych pojizdkach a rocnim najezdu bych urcite bral benzin
Tak po zveřejnění cen asi (teda skoro jistě) pujdu do skauta. Vybodnu se na TDi i s filtrem a vidím to na 2.0 FSi. A hotovo. ještě je tu levnější varianta 4x4 1.9 TDi, ale ten skaut se mi fakt líbí. Ještě musím zjistit, co ochota dealerů slevit. Skaut je novinka a tak se možná budou cukat. No uvidíme
Zdarec. Vždycky jsem byl a stále jsem fandou aut z koncernu VW a obzvláště s motorama TDI 66 a 81kw. KDyž mě ale včera předjížděla O2 TDi a viděl jsem ten černej dým valící se z vejfuku musím * že jsem z toho měl opravdu zvláštní pocit. Není to totiž první O2 u které jsem si toho všimnul. Možná nebyly tyto O2 ještě zahřáté nevím ??? Každopádně to ve mě vzbuzuje otázku co pude z vejfuku po 300 000km?
Prosím zdržte se komentářů typu "kup si Forestera ty vole, pokud chceš pořádné auto!"
8 ventily jsou vybaveny DPF (produkují víc odpadního teply což je pro DPF dobré), 16 ventily ne, jinak shodné parametry (mluvím o 2,0TDi)
Skaut asi bude mít možnost výběru, toho bych se nebál.
Navíc DPF mírně zvyšuje spotřebu (opravdu jen mírně).
Pokud najezdíš ročně 25tkm tak je to na hraně výhodnosti dieselu - na scautíka si určitě počkej, vypadá to na dobré auto (jen jak znám cenovou pilitiku škody bude dobré si ho dovézt odjinud než z čech, kde jsou škody s cenou hodně vysoko).
Filtru se neboj...zatím si nikdo koho znám na filtr nebo problémy s ním nestěžoval (jen na turba a další bolístky TDI)