Auto.cz

Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Avatar - filko
4. 9. 2007 20:00
Re: Jak je to s placením?
Tu záruku mobility ale využít můžeš, ne? Pokud by byla pojišťovna flexibilní, mohl bys s ní dohodnout slevu oproti nevyužití odtahu, když už ho jednou máš. V podstatě bys v opačném případě mohl po pojišťovně požadovat peníze za odtah, který by provedla Škoda-Auto (jako když si zlomíš dvakrát pojištěnou nohu). Odtah u Kooperativy jsem využil jednou v zahraničí ([odkaz]
neregistrovaný "nosal"
17. 7. 2007 22:28
Re: Jak je to s placením?
V povinném já nemám nic, ale v havarijním to mám zdarma do nejbližšího servisu a nebo do těch 70 km (asi). Pojišťovna Kooperativa.
neregistrovaný "barbar"
17. 7. 2007 21:09
Re: Jak je to s placením?
nekde jsem zachytil ze v povinnem ruceni je odtah jen do 70 km
neregistrovaný "nosal"
16. 7. 2007 21:32
Re: Jak je to s placením?
Mám taky záruku mobility a v servise mi řekli, že zdarma je pouze odtah do nejbližšího autoriz. servisu a opravu už platíš ty. Dobrý ne? Jestli nemám pravdu, tak někdo napište. Jinak ten odtah mám taky zdarma v havarijním pojištění, takže v té záruce mobility mi nějak uniká smysl.
neregistrovaný "barbar"
15. 7. 2007 23:17
Jak je to s placením?
Chtel bych se zeptat zkusenejsich jak je to v pripade ze se mi poroucha auto na ceste a vyuziju asistencni sluzbu skody. Jde o situaci kdy na auto mam zaruku mobility od autorizovaneho skodovackeho servisu a opravu udela jiny servis skody. Budu neco platit na miste tomu jinemu servisu a pak musim uplatnovat nahradu na svem servisu? A nebo si to vyuctuji ty dva servisy mezi sebou a ja jen ukazu servisu, ktery delal opravu poruchy: hele tady je servisni knizka a papris s rocni prohlidkou. Dekuji predem za jakykoliv namet nebo odpoved.