26 komentářů
To tu nie je nikto kto je ochotny poradit. >😒]
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Už po asi 4000 km auto malo prvú závadu zasekla sa prevodovka SensoDrive. Auto ostalo stať krížom cez cestu nedalo sa ani potlačiť lebo bola zaradená spiatočka. Asi po 10 minutach som auto trochu rozhupal a zaradil sa neutrál. Cesta do Citroenu asi 15 km po vypnutí už auto nenaštartovalo a bolo odtlačené. Nasledoval reštart PC prevodovky a premazanie.
Druha Závada bola podobná ale tu prevodovka nevedela zaradiť jednotku po príchode do križovatky a podobne keď auto zastalo na par sekúnd bolo ohlásená
chyba a zaradený druhy prevodový stupeň. Oprava mala byt riešená premazaním SensoDrive a asi po 1000-2000 km sa to opakovalo znova premazanie opäť
1000 -2000km a Závada bola späť. Nasledovala výmena SensoDrive za novy.
Ďalšia porucha auto mi zhaslo na 3 prevodovom stupni v kolóne nutné počkať kým prevodovka nezaradí 3-2-1-N. Fakt nebespecne ostať stať a byt odkázaný na to kým sa to spamätá. Závada ma alternátore - výmena.
Posledná Závada ešte neopravovaná auto zhasne pri rozbehu. Tiež veľmi nebezpečná závada auto ostane stať v polke križovatky a podobne.
Ma to spôsobovať tuším podávacie čerpadlo. Výmenu som odmietol a stretol som sa s obchodným inšpektorom Ing. BAYE MARAME SENE. Prísľub, že záležitosť
predá kolegovi zodpovednému za reklamácie. Výmena údajov o aute a výpis porúch na aute.
Od vtedy ubehli 2 týždne a nič sa nekoná. Telefonát Ing. BAYE a nasledovne som dostal číslo na človeka cez reklamácie. Ten mi povedal, že on stým nič nemá že to ma riešiť predajca.
Dna 22.05.2006 som dal vymeniť podávacie čerpadlo závada neodstránená.
Dnes 23.05.2006 vymena škrtiacej klapky zavada neodstranená.
Auto pri rozbehu stratí vykon a skape.
Auto ostalo v servise a mam nahradne, ale co dalej????
Druha Závada bola podobná ale tu prevodovka nevedela zaradiť jednotku po príchode do križovatky a podobne keď auto zastalo na par sekúnd bolo ohlásená
chyba a zaradený druhy prevodový stupeň. Oprava mala byt riešená premazaním SensoDrive a asi po 1000-2000 km sa to opakovalo znova premazanie opäť
1000 -2000km a Závada bola späť. Nasledovala výmena SensoDrive za novy.
Ďalšia porucha auto mi zhaslo na 3 prevodovom stupni v kolóne nutné počkať kým prevodovka nezaradí 3-2-1-N. Fakt nebespecne ostať stať a byt odkázaný na to kým sa to spamätá. Závada ma alternátore - výmena.
Posledná Závada ešte neopravovaná auto zhasne pri rozbehu. Tiež veľmi nebezpečná závada auto ostane stať v polke križovatky a podobne.
Ma to spôsobovať tuším podávacie čerpadlo. Výmenu som odmietol a stretol som sa s obchodným inšpektorom Ing. BAYE MARAME SENE. Prísľub, že záležitosť
predá kolegovi zodpovednému za reklamácie. Výmena údajov o aute a výpis porúch na aute.
Od vtedy ubehli 2 týždne a nič sa nekoná. Telefonát Ing. BAYE a nasledovne som dostal číslo na človeka cez reklamácie. Ten mi povedal, že on stým nič nemá že to ma riešiť predajca.
Dna 22.05.2006 som dal vymeniť podávacie čerpadlo závada neodstránená.
Dnes 23.05.2006 vymena škrtiacej klapky zavada neodstranená.
Auto pri rozbehu stratí vykon a skape.
Auto ostalo v servise a mam nahradne, ale co dalej????
Ja by som to riešil tak, že keď sa ti prejaví ďalšia závada, povedať im slušne, že tých závad bolo už príliš veľa a chcel by si výmenu za nový kus alebo vrátenie $.
Inú šancu asi nemáš :?
Inú šancu asi nemáš :?
Najdi si tady na www.auto.cz a přečti diskusi o Kia Picanto. Tam píše někdo, komu se auto podařilo vrátit a získat peníze zpět, docela přesně tam popisuje i argumentaci, jíž se mu to povedlo docílit...
Pokiaľ viem na Slovensku platí zákon ktorý hovorí že reklamácia sa vybaví ihneď, pokiaľ to nie je možné tak do 30 dní a ak to nie je možné ani do 30dní (co bude tvoj prípad) je potrebná výmena kupovanej veci alebo vrátenia peňazí. Na tvojom mieste by som sa obratil s prosbou o radu na nejaku organizaciu pre ochranu prav spotrenitela.
a uz som to nasiel je to na [odkaz]
😁
😁
Vratit auto v nasich koncinach je takrka vec nemozna 8-s
Spise se podari vymena, i kdyz to je take velmi obtizne.
Ucinil jsem zivotni zkusenost, ktera je doufam platna i dalsim uzivatelum, kteri se snad poucili z mych nekterych chyb a diky tomu vedi jak postupovat.
Podrobne je postup popsan v reportazi Motozurnalu CR1.
Doporucuji precist :idea: [odkaz]
Spise se podari vymena, i kdyz to je take velmi obtizne.
Ucinil jsem zivotni zkusenost, ktera je doufam platna i dalsim uzivatelum, kteri se snad poucili z mych nekterych chyb a diky tomu vedi jak postupovat.
Podrobne je postup popsan v reportazi Motozurnalu CR1.
Doporucuji precist :idea: [odkaz]
Ďakujem za ochotu. No dnes som podal reklamáciu a v nej žiadam výmenu vozidla za nove alebo po dohode s leasingovou spoločnosťou odstúpenie od kúpnej zmluvy.
Privolal som súdneho znalca. Problém nastal vtedy keď som im zavolal, že tam sním idem aby bolo auto pripravená na skúšobnú jazdu. Po predaný potrebných papierov ako kópiu technického a zákazkových listov znovu volám do Citroenu, že už ideme a oni mi na to, že na vozidle sa pravé pracuje a nahrávajú novy soft. do auta. Po príchode bolo nahrávanie asi na 50% tak sa čakalo asi 20 minút kým to prebehne. Nasledoval test Proxia bez zavad. Skúška samozrejme auto bolo ešte zohriate tak sa závada neobjavila. Ešte servisný technik objednal novy palinový pedál. Zajtra tam idem po výslovnej žiadosti, že na aute sa už nemá do rana nič meniť a hlavne aby bol motor studený.
Pradox je, že včera to bolo na tom istom teste a nebol novy soft. a dnes keď to riešia cez telefón s Francúzom tak už je.
Ďakujem za rady a to to je možné iba u nás a u Vás v CR. Si neviem predstaviť že by to takto riešili napr. s Nemcom.
8-s :?
Privolal som súdneho znalca. Problém nastal vtedy keď som im zavolal, že tam sním idem aby bolo auto pripravená na skúšobnú jazdu. Po predaný potrebných papierov ako kópiu technického a zákazkových listov znovu volám do Citroenu, že už ideme a oni mi na to, že na vozidle sa pravé pracuje a nahrávajú novy soft. do auta. Po príchode bolo nahrávanie asi na 50% tak sa čakalo asi 20 minút kým to prebehne. Nasledoval test Proxia bez zavad. Skúška samozrejme auto bolo ešte zohriate tak sa závada neobjavila. Ešte servisný technik objednal novy palinový pedál. Zajtra tam idem po výslovnej žiadosti, že na aute sa už nemá do rana nič meniť a hlavne aby bol motor studený.
Pradox je, že včera to bolo na tom istom teste a nebol novy soft. a dnes keď to riešia cez telefón s Francúzom tak už je.
Ďakujem za rady a to to je možné iba u nás a u Vás v CR. Si neviem predstaviť že by to takto riešili napr. s Nemcom.
8-s :?
podla zakona ak sa na veci vyskytne 3x ta ista vada, tak kupujuci ma pravo odstupit od zmluvy alebo vymenu veci.
ty uz ak dobre citam si mal 3x pokazenu prevodovku, takze aj v tomto zmysle by si mal mat pravo odstupit od zmluvy. Ide o to, aby si mal v serviske napisane, ze opravovali prevodovku a musi to tam byt 3x.
To ze oni prevodovku menili na veci nic nemeni, to je ich problem.
ty uz ak dobre citam si mal 3x pokazenu prevodovku, takze aj v tomto zmysle by si mal mat pravo odstupit od zmluvy. Ide o to, aby si mal v serviske napisane, ze opravovali prevodovku a musi to tam byt 3x.
To ze oni prevodovku menili na veci nic nemeni, to je ich problem.
To je trosicku problem, to neni tak ze mas tri stejne opravy a automaticky mas narok na vraceni hotovosti. Ty totiz pred tou treti stejnou musis jasne definovat jaky pozadavek mas. To znamena, ze pokud chces bod c), servis pouze posoudi vyskyt vady a neopravuje ji. Jakmile jsi toto predtim neucinil, mas problem.
Pozadavek ktery musis ucinit
a) chci vymenu zbozi
b) chci opravu zbozi
c) chci odstoupit od kupni smlouvy
Jinak řečeno😒br />
Odstoupit od kupní smlouvy může spotřebitel v případě, že opakovaně reklamuje (nejméně po dvou opravách) totožnou vadu odstranitelnou, vadu neodstranitelnou nebo více vad odstranitelných současně (alespoň tři). V těchto případech má spotřebitel právo vždy podle § 622 odst. 2 občanského zákoníku odstoupit od kupní smlouvy a požadovat vrácení kupní ceny nebo může požadovat výměnu věci za novou. Vyskytují-li se však postupně různé vady odstranitelné, máte právo na jejich opravu, popř. není-li to vzhledem k povaze vady neúměrné, můžete požadovat výměnu věci za novou, totožnou a bezvadnou (§ 622 odst. 1 občanského zákoníku).
... tak pravi zakon, realita byva bohuzel trochu jina >😒]
Pozadavek ktery musis ucinit
a) chci vymenu zbozi
b) chci opravu zbozi
c) chci odstoupit od kupni smlouvy
Jinak řečeno😒br />
Odstoupit od kupní smlouvy může spotřebitel v případě, že opakovaně reklamuje (nejméně po dvou opravách) totožnou vadu odstranitelnou, vadu neodstranitelnou nebo více vad odstranitelných současně (alespoň tři). V těchto případech má spotřebitel právo vždy podle § 622 odst. 2 občanského zákoníku odstoupit od kupní smlouvy a požadovat vrácení kupní ceny nebo může požadovat výměnu věci za novou. Vyskytují-li se však postupně různé vady odstranitelné, máte právo na jejich opravu, popř. není-li to vzhledem k povaze vady neúměrné, můžete požadovat výměnu věci za novou, totožnou a bezvadnou (§ 622 odst. 1 občanského zákoníku).
... tak pravi zakon, realita byva bohuzel trochu jina >😒]
Shoda s kupní smlouvou
Toto ustanovení se řídí podle § 616 odst.4 občanského zákoníku: "Rozpor s kupní smlouvou, který se projeví během šesti měsíců ode dne převzetí věci, se považuje za rozpor existující již při jejím převzetí, pokud to neodporuje povaze věci nebo pokud se neprokáže opak." A následně podle § 616 odst. 3: "V případě, že věc při převzetí kupujícím není ve shodě s kupní smlouvou má kupující právo na to, aby prodávající bezplatně a bez zbytečného odkladu věc uvedl do stavu odpovídajícího kupní smlouvě, a to podle požadavku kupujícího buď výměnou věci, nebo její opravou, není-li takovýto postup možný, může kupující požadovat přiměřenou slevu z ceny věci nebo od smlouvy odstoupit."
Toto ustanovení se řídí podle § 616 odst.4 občanského zákoníku: "Rozpor s kupní smlouvou, který se projeví během šesti měsíců ode dne převzetí věci, se považuje za rozpor existující již při jejím převzetí, pokud to neodporuje povaze věci nebo pokud se neprokáže opak." A následně podle § 616 odst. 3: "V případě, že věc při převzetí kupujícím není ve shodě s kupní smlouvou má kupující právo na to, aby prodávající bezplatně a bez zbytečného odkladu věc uvedl do stavu odpovídajícího kupní smlouvě, a to podle požadavku kupujícího buď výměnou věci, nebo její opravou, není-li takovýto postup možný, může kupující požadovat přiměřenou slevu z ceny věci nebo od smlouvy odstoupit."
Přesně tak! Jedna věc je zákon, druhá realita. Já jsem se nechal ukolébat tím, že je to stále ještě v záběhu (pravda, podle mého sledování trval záběh přes 20 tis. km), ale bohužel jsem tak zmeškal 6-ti měsíční "ochrannou" lhůtu, jelikož jsem se domníval, že záruka 3 roky/100 tis. km je "plná". A to, že během následujích dvou let výrobce nastrkal do auta na jeho úpravách o dost více, než kolik já jsem prodejci zaplatil za nové, to je problémem výrobce, který raději hodně prodělal, než aby to ode mne vzal zpátky...
No práve som sa vrátil s Citorenu a čo no závada sa už neprejavuje ide ma trafiť šľak. Reklamácia je podaná tak budem čakať ešte 27 dni ako sa vyjadria. Ten sudny znalec ich asi odštartoval aby si stým pohli a dali to do kopy. Ešte čakajú na Francúza čí majú meniť plynoví pedál a zajtra si asi pôjdem preň. Keby to po 3 závade zošrotovali bol by pokoj a aj ich by to stalo asi menej korún však už tam vymenili toľko veci a ten čas čo na tom strávia, ale asi je nemožné aby si priznali tu výmenu.
Ďakujem za rady a držte mi palce nech to dopadne dobre.
😢
Ďakujem za rady a držte mi palce nech to dopadne dobre.
😢
Když budu chtít, vyreklamuju každé auto v záruce. Neexistuje ale, abych na tom neprodělal, protože žádné auto nejde vrátit bez najetých kilometrů, a proto se musím podílet na oježděnosti,tzn.nebude mi vrácena plná cena a nedostanu zdarma auto nové. Tak to funguje nejen u nás - zkušenosti.
menec: A právě kvůli takovýmto lidem pak člověk nemůže vyreklamovat něco, s čím si neví rady a z čeho je úplně nešťastný!
Taky znám jednoho, co si sám nikdy nekupuje nové boty (resp. koupí je vždy jen jednou). On je totiž "dostává", a to jen díky svým reklamačním schopnostem... >😒]
Taky znám jednoho, co si sám nikdy nekupuje nové boty (resp. koupí je vždy jen jednou). On je totiž "dostává", a to jen díky svým reklamačním schopnostem... >😒]
mam takuto v robote. je zakomplexovana az hroza, doma ma problemy, a
preto kazdemu na okolo nici zivot, do vsetkeho strka nos, je
najmudrejsia nasvete... bleeee
preto kazdemu na okolo nici zivot, do vsetkeho strka nos, je
najmudrejsia nasvete... bleeee
Ďakujem za rady najviac by mi pomohlo ako mam správne napišať žiadosť o výmenu alebo vrátenie peňazí. Je to C3 a dnes malo siedmu poruchu.
Ďakujem.