Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

13 komentářů

pepor01
Uz som pisal do inej diskusie, ale este raz: Chcem sa spytat, ci ste nemali problem s pal. pocitacom, vsetko ukazuje, okrem spotreby a a veci s tym spojene, tj. okamzita, priemerna, a dojazd.
A neukazuje od jisté doby, nebo neukazovalo nikdy?

Jedná se o nové auto?
pepor01
kupil som teraz a neukazuje
Tos mi teda odpověděl 😄

Koupil jsi ho teď - ok, ale koupil jsi ho nové nebo ojeté?
A co teda ukazuje když ne tohle >😁 Průměrnou rychlost asi ne, nebo jo 😁
pepor01
auto je RV : 2001, ojazdene,a priemernu rychlost, cas jazdy, teplotu, pocet KM na pal. pocitaci ukazuje tiez, len ta spotreba , okamzita a priemerna
Tak to může být vadný čidlo, nebo co tam je na zjišťování kolik proteklo benzínu.
Žádný takový čidlo tam samozřejmě není!
Veru tak žiadne takéto čidlo tam nie je spotreba sa spočítava v počítači a vychádza sa množstva vstrekkov do valcov...jednoducho počítač vie koľko mikrolitrov ma jeden vstrek podľa toho v akom režime motor pracuje no a holt potom je touž len otážkou kupeckých počtov..
kostey
po namontovani PP do auta jsem mel problem s cidlem rychlosti na prevodovce. Pri prekroceni 20km/h se mi neprepinala spotreba z litru/hodinu na litry/100km. Tim padem mi to neukazovalo ani prumernou spotrebu ani zadnou vzdalenost. Do meho PP jdou informace z RJ a prave z cidla rychlosti na prevodovce. Na cidle byl problem a tak mi PP ukazoval jen to co si spocital z informaci z RJ. Tj spotreba za hodinu a celkova spotreba...

Nevim jestli ti to nejak pomuze... :roll:
pepor01
No ja som si vsimol, ze mi prepina z l/h na l/100 km , ked sa pohnem, len tam niesu ziadne cisla ani v jednom rezime.
kostey
no vic ti asi neporadim, kontroloval bych asi kabelaz od PP k RJ a nebo bych zkusil prehodit s nekym samotny PP. a vyloucit tak vadu PP.

Tuhle radu ale ber prosimte hodne s rezervou, protoze vubec netusim jak to tam mas v aute udelany, abys kvuli tomu nemusel rozebrat pulku auta...
Mám obdobný dotaz. Jak je to s měřením u LPG. Na feldě 1,6 jsem mě po namontování LPG přestal pc měřit spotřebu i na benzín. Přitom podle mě, když je tam sekvenční vstřik, tak by neměl být problém, aby to měřilo i na LPG.