Koupil jsem ojetou Felicii Combi. Motor 1,3 BMM 50 kW. R.v. Únor 1996. Dle servisní knížky pravidelná údržba, najeto 140 000 km. Cena 102 000 Kč. V ceně autorádio Blaupunkt, sada zimních pneu na ráfcích - ojeto na 50 %. Napište Vaše zkušenosti s podobnými auty a názory na cenu apod. Dík.
Mám Felicii Combi 1995/12 1,3 50kw. Myslím, že je to skvělé auto máme ho ted šestý rok. A ani jedna porucha, myslím, že když člověk jezdí trochu rozumně a dodržžuje pravidelné prohlídky a opravy co mu doporučí, je bez problému. Nechal jsem si nastříkat dvakrát dutiny a spodek a je to nádhera. Dnes jsem byl na jarním servisním dni a auto prošlo naprosto bez problému, za celou dobu co felicii máme neunikla ani kapka oleje, brzdové kapaliny, nebo chladici kapaliny. Tento týden jsem hodně jezdil Plzeň- Usti nad labem 4* a na plnou nadrz jsem ujel 720km coz je asi 5,7litru na sto. Je to krasa. ted jsme tam zacal davat jeste V-Power a aditiva Wynns na cisteni trysek, ty davam kazdorocne, preventivne. myslim, že tohle auto je skvele, pokazde mi chytlo napoprve a nikdy me nenechalo ve stychu, vzdy vyjelo a dojelo. A za cenu 100 000 je to krasne auto.
Myslim, že opravdu staci dodrzovat co vam doporuci v servisu a mate po strarostech!
P.S.:Jestlize se nekdo hrabe v motoru jako vseumel, tak se nemuze divit ze jeho auto je *.
Myslim, že opravdu staci dodrzovat co vam doporuci v servisu a mate po strarostech!
P.S.:Jestlize se nekdo hrabe v motoru jako vseumel, tak se nemuze divit ze jeho auto je *.
V motoru u Felicie se bez příslušný techniky (přes počítače)může hrabat jen blbec, a jak říkáš, nemůže se vůbec divit, když mu o potom nejede. Nicméně já už mám druhou a vše je bez problémů. pRVNÍ JSEM MĚL R.V. 95 1,3 50KW s 60000km, DRUHÝHO KOMBÍKA z 97 1,3 MPI 50 KW, najeto 90 000 km. Chodím pravidelně na serv. prohlídky a kromě pár blbostí jako je vyhřívání zadního okna, otevírání kufru z místa řidiče,.. - žádný problém. Vždy jsem s ní narozdíl od několika Favoritů co mi prošlo rukou v pohodě dojel.
dokonale auto, ktere nema chybu !