Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

7 komentářů

nevim co se vam na Felicii nelibi, je to

dokonale auto, ktere nema chybu !
Tu dokonalost bych tak nevyzdvihoval - pár chyb se vždycky najde. Je ale fakt, že za ty peníze je to dobré auto.
Koupil jsem ojetou Felicii Combi. Motor 1,3 BMM 50 kW. R.v. Únor 1996. Dle servisní knížky pravidelná údržba, najeto 140 000 km. Cena 102 000 Kč. V ceně autorádio Blaupunkt, sada zimních pneu na ráfcích - ojeto na 50 %. Napište Vaše zkušenosti s podobnými auty a názory na cenu apod. Dík.
Za ty prachy bych to bral.
wolff
Trabant je za 3000 Kč kauf jak Brno...
Mám Felicii Combi 1995/12 1,3 50kw. Myslím, že je to skvělé auto máme ho ted šestý rok. A ani jedna porucha, myslím, že když člověk jezdí trochu rozumně a dodržžuje pravidelné prohlídky a opravy co mu doporučí, je bez problému. Nechal jsem si nastříkat dvakrát dutiny a spodek a je to nádhera. Dnes jsem byl na jarním servisním dni a auto prošlo naprosto bez problému, za celou dobu co felicii máme neunikla ani kapka oleje, brzdové kapaliny, nebo chladici kapaliny. Tento týden jsem hodně jezdil Plzeň- Usti nad labem 4* a na plnou nadrz jsem ujel 720km coz je asi 5,7litru na sto. Je to krasa. ted jsme tam zacal davat jeste V-Power a aditiva Wynns na cisteni trysek, ty davam kazdorocne, preventivne. myslim, že tohle auto je skvele, pokazde mi chytlo napoprve a nikdy me nenechalo ve stychu, vzdy vyjelo a dojelo. A za cenu 100 000 je to krasne auto.

Myslim, že opravdu staci dodrzovat co vam doporuci v servisu a mate po strarostech!

P.S.:Jestlize se nekdo hrabe v motoru jako vseumel, tak se nemuze divit ze jeho auto je *.
V motoru u Felicie se bez příslušný techniky (přes počítače)může hrabat jen blbec, a jak říkáš, nemůže se vůbec divit, když mu o potom nejede. Nicméně já už mám druhou a vše je bez problémů. pRVNÍ JSEM MĚL R.V. 95 1,3 50KW s 60000km, DRUHÝHO KOMBÍKA z 97 1,3 MPI 50 KW, najeto 90 000 km. Chodím pravidelně na serv. prohlídky a kromě pár blbostí jako je vyhřívání zadního okna, otevírání kufru z místa řidiče,.. - žádný problém. Vždy jsem s ní narozdíl od několika Favoritů co mi prošlo rukou v pohodě dojel.