Mám už třetí auto na LPG a absolutní spokojenost... Vyplatí se hlavně siln vůz ,který by tě bez LPG sežral teď mám Mitsubishi 2,4 (160 PS) a jezdím za11 litrů LPG. Tak si spočítej za kolik jezdím,je to pohoda... benzínu to žralo asi 10litrů. Pokles výkonu neznatelný. O tom že jedu naplynv podstatě nevím. Jen musím tankovat asi po 350km... Předtím jsem měl Lancii 2,0 Turbobenzín 152KW a taky pohoda. Nevím jak jedou nějaký malorážky na LPG třeba nějaký punto co by jelo za 6l plynu by bylo asi taky fajn. LPG doporučuju jednoznačně...
myslím, že lpg se jednoznačně oplatí zvláště pak při těch cenách benzínu... :-!
Jak tu psali kluci přede mnou. Někdy se to oplatí, někdy ne. Brácha koupil Octávii 2,0 , jezdí asi 30 tis.Km. za rok, tak není co řešit a předělal to na plyn. Já mám Focuse 1,6 , žere mi 7 l/ 100 Km. a najezdím skoro přesně 10 000 Km. za rok, tak to nemá smysl. Navíc třeba Focus první generace má slabší sedla ventilů a musí se pak přidělat ještě jejich přimazávání. Cena pak vyjde u těch lepších systému do 35000 Kč. U toho polského mi to nabízel známý za 26000 + 1500 přimazávání. Ale kupovat už s plynem opravdu není moc doporučováno. 😉
Pak je taky dobré si zjistit, jestli konkrétní motor snáší provoz na plyn - od firmy Prins je k dohledání "blacklist" motorů, které s tím mají problémy.
Jinak tu někdy na jaře byla série článků o lpg + v diskuzích pod nimi se dá dočíst spousta zkušeností uživatelů 😉
Z celkových obecných nevýhod LPG platí hlavně menší kufr, menší dojezd samotného LPG a to je asi tak vše.
Pak jen záleží, co za auto s jakým motorem zvolíš a návratnost se odvíjí od ročního nájezdu. Pokud najedeš s malým autem, které má spotřebu 6l/100km ročně 5000 km, tak to fakt nemá smysl. Pokud najedeš s autem majícím spotřebu 10l/100km ročně 20 a více tisíc kilometrů, tak není důvod jezdit na benzín a rovnou přestavět na LPG.
Co se týče mé zkušenosti, tak mám aktuálně Renault Laguna 1,6 16V a má najeto na LPG 300t km, na spolehlivost či výdrž auta lpg vliv nemá, motor stále jede.