Uz jsem psal do ty druhy diskuze - uvazoval nejde to, opticke problemy. V samostatnych svetlech to jde, ale musis si pockat az budou denni svetla "bezna", jinak budes na silnici za exota a ty je preci nutno exemplarne trestat, byt by jejich myslenky byly pokrokove (viz napr. kauzy dodatecne doplnovanych tretich brzdovych svetel...).
mě už to taky napadlo... mám část náraníku v černý barvě, tak mě napadlo navrtat do něj dirky jednu vedle druhý a dát ty LEDky tam, dokud by se nerozsvídily tak by v tý černý nebyli vidět a pak by zase bylo auto vidět myslim že víc než dostatečně, ale upřímně kdybych neměl mrkací auto tak světla pro denní svícení vůbec neřešim...
Tohle by policajti asi nezkousli. Me spis napadlo toto: Denni svetla musi byt nejnize 25 cm od vozovky a 40 cm od vnejsiho obrysu vozu. U myho auta je takove misto plastova mrizka pod naraznikem - tam bych dal nejake mensi mlhovky, ktere bych osadil samostatnymi LED. Mysli, ze timto smerem se vyrobci pridavnych dennich svetel vydaji nakonec take.
Dokud to nebude homologované, tak je to vždy velmi snadno zdrojem problémů. Doporučuji se do toho nepouštět.
Přesně, v hlavních světlech na to předem zapomeň a v případě denních světel musíš vydržet do doby, než se je cajti naučí. Protože dnes budou mít problémy i ti, co budou mít homologovaná světla (třeba od Helly), ti budou periodicky smlouvat se švestkama a ukazovat homologační protokoly že opravdu nesvítí mlhovkama a ani nezapomněli rozsvítit potkávačky. Uplyne ještě hodně vody než auta s rozsvícenejma světlama dole u mlhovek přestanou budit zájem orgánů bdících nad bezpečností provozu.
Nyni aktualni podtema - denni sviceni. Neuvazovali jste o zabudovani LED diod do hlavnich svetlometu, ktere by pres den nahradily zapnuta potkavaci svetla a vse s nimi souvisejici? Diky za vase prispevky.