Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

7 komentářů

Já to auto mám a mohl bych o něm dlouho psát.Tak stručně.Velikost je na sedadlech prvních dvou řad ohromná.Třetí řada je tak nějak menší.Pohodlí jen dětem,dospělým na menší vzdálenost stačí.Motor super-2,3.Velmi omezen automatem.Spolehlivost - super..Maximálka 190.Spotřeba 10-12. 12 je opravdu maximum. Co se mi líbí je pružnost a síla mezi 90-130 km/hod.Tam ten automat není poznat. Pak jak jde rychlost nahoru tak je ten automat víc a víc znát.Za ty peníze co stál jako nový,bych ho nekoupil,ale za ty peníze co je nyní k mání to je slušnej kup.Možná plyn je ta správná volba pro šetřivější.Tady na auto.cz je test tohoto vozu.Pro 5.členou rodinu je O.K.perfektní jsou sklopná opěradla 2.řady sedadel.Moje děti ,když jedou v v jiném autě bez možnosti je sklopit ,tak nadávaj,protože se chtějí natáhnout a ono to nejde.
A to je přesně to, co jsem zmínil jako nevýhodu Hondy Shuttle: třebaže máš vzadu pouze jednoho pasažéra, nemůžeš využít volný prostor vedle něj pro zavazadla, neboť ta lavice je vcelku. Ale tři děti samozřejmě můžeš umístit doprostřed, a pak máš celý "kufr" volný.
Aha,asi jsem možná měl smůlu na špatné výbavy😒ry: máme představu uprostřed dvě děti a vzadu třetí a podle stavu hádání se budou prohazovat >😁
Není to pravda, zcela vzadu (tj. ve 3. řadě) je lavice zcela výjimečně a běžná jsou naopak samostatně sklopná sedadla. Pokud máš na mysli "lavici" uprostřed (ve 2. řadě), tak to je podle mých praktických zkušeností dost velká výhoda z hlediska pohodlí, jelikož dva pasažéři nemusejí sedět narvaní na dveřích i v případě, že jsou tam pouze dva, a ten třetí (pokud se rovněž veze) zase nemusí řešit problém širšího zadku než odpovídá šíři sedáku samostatné sedačky uprostřed.
jo tak to je slabina většiny MPV co koukám-vzadu je lavice,což je dost nepříjemné
Znám a mohu vřele doporučit, zejména pokud má už motor 2,3 (namísto původního 2,2). Jedinou nevýhodu spatřuji v kombinaci pouze s automatem (to mně rozhodně nevadí, spíše naopak) a nemožnost využít v případě potřeby pouze jedno místo ve 3. řadě (lavice se sklápí jako celek).
Neznáte někdo tohle auto r.v.cca 2000??Zahrnul jsem ho do širšího výběru co koupit pro pětičlennou rodinu,ale informací poskrovnu.