Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

61 komentářů

petrvejt: Já chci právě zabránit tomu aby to auto stálo někde 2 roky na policejním dvoře. To ho pak můžu rovnou vyhodit. Samozřejmě, že takový auto když se ztratí, ak musí bejt ztracený a ne, že se v něm bude rodinka kochat z krás naší vlasti 😉
Profe, auto ti policie zabavit muze, a to pro vysetrovani. Oni se te sice poprve zeptaji, jestli s nimi jdes nebo ne, ale pokud reknes ne, vyhlasi po tom aute patrani a pak se taky muze stat, ze tvou te i s manzelkou a detma jednou chyti, auto okamzite zabavi a ty pujdes domu po svych. Nesmi dojit k tomu, aby auto po vysetreni vydali leasingovce, musi ho po vysetrovani vratit zase tobe.
onyy: Vida je, sráče! Nejdřív by jim ve slušným státě vyhořela ta jejich kadibouda. To jako základ. Možná by si sem tam nějakýho mohlo podat pár snědejch s žiletkama v nějakým tmavým průjezdu jen tak pro zábavu. Prachy by byly v tom případě daleko jistější. V * je to, žes to tý leasingovce zaplatil. V tom případě ona stahuje žalobu na bývalýho majitele za zpronevěru a hází to celý na sebe. Jsem v podobným hnoji, ale spoléhám na ten obchodní zákoník. Policajty jsem upozornil, že auto nikomu nedám, a pokud jen vytuším nějakou snahu o jeho zabavení auta, tak okamžitě nahlašuju jeho krádež. Jejich iluze o tom, že by ho vypátrli, jsem jim hned vyvrátil. Až překvapivě rychle to pochopili.
Takze tu je ten autobazar: Autobazar Remi, Brno Bohunice. Opravdu skvele sluzby, uz bych nikdy nesel do bazaru kupovat auto, jedine u dealere sicešš za vyssi cenu, ale je to jistota. V tom bazaru nam to auto chvalili do nebes, jeste dokonce volal tomu puvodnimu majiteli(podvodnikovi) a dohodl s nim mirnou slevu! Podvodnik ted sedi ve vazbe a ceka na soud, ale co ja si vezmu z toho, ze ho odsoudi na 5 let?!
Abych te trosku potesil, tak me ukradli auto,

za mesic ho chytli (auto rozrezany a rozprodany,

chytli ho kdyz kradl dalsi). Jsou to jiz tri a pul

roku a stale nic. Cca pred rokem probehl soud,

odsouzen, moje pohledavka uznana. Nedavno jsem se ptal "co a jak bude"

a ze soudu mi odpovedeli, ze "rozsudek jeste

nenabyl pravni moci". Penize uz ani necekam...

Uf a uz je mi lepe - nejsem "v tom" sam.
Ja mam ten samy pripad, auto jsem musel pred cca rokem vratit leasingovce. Byl jsem za pravnikem, ktery ovsem rikal, ze mne to auto nemeli pravo vzit, protoze smlouva byla uzavrena podle obchodniho zakoniku. Podle nej je majitelem vzdy ten posledni majitel a ten predchozi se handrkuje s tim podvodnikem. Paradoxne tedy pokud by mne nekdo ukradl auto a hned ho nekomu prodal podle obchodniho zakoniku, tak ja nedostanu nic zpet a ja se budu handrkovat s tim zlodejem. Zduraznuji, ze ja tomu vubec nerozumim, jen opakuji slova pravnika, kteremu dnes nesu vsechny podklady a on se bude dohadovat s leasingovkou. Policajti pry o tomto vubec nevedi a auto nakonec vydaji tomu, kdo se o nej vic pere. Takze kazdopadne doporucuju zajit za pravnikem.
Teoreticky, pokud mas ve smlouve s bazarem dousku, ze bazar ruci za "cistotu" vozu, tak to muzes hrabat z bazaru, ale znas to, v nasem state mas nadeji asi tak 1 ku 10000000 ... 😒((
onyy: Jen se neostýchej sem napsat, jakejpak že to bazar byl. Tady se propere úplně všechno načisto.
Vazeni kolegove, chtel bych Vas poprosit o radu, Koupil jsem pres autobazar leas. auto, bazar samozrejme tvrdil ze auto je bez jakehokoliv dluhu. Puvodni majitel mezitim sedi ve vazbe za jine trestne ciny. Jakou mam moznost navratnost penez, auto jsem musel leasingovce znovu cele zaplatit. Pokud pujde obvineny sedet na par let, jak z nej muzu dostat penize. Nebo je mozne, ze v tom nese vinu i autobazar? Dekuji
Uz se tesim, az si koupim novy RSko na leasing od Skofinu, jejich splatky a financni politika se mi zda proti GECL jako rajska hudba 😃.

btw: nechal jsem si spocitat leasing na ojety BMW Z3 Coupe 2.8-V6, rv. 98, naj. 41000 km, cena 730K, pri 50% akontaci ... akontace od GE 370K, mesicni splatka ....... 19000! Jde samozrejme o pojisteni, nicmene, kdyz si to dame dohromady, auto preplatim o vic nez 300 tisic.
Mama ma novou karu od OB a tam je smlouva postavena tak, ze se v pripade kradeze ji, jako uzivateli auta, vraci ji slozena akontace (rozpocitana do doby leasingu, tj. 36 mesicu) snizena o pocet mesicu, kdy auto pouzivala, coz v praxi znamena, ze kdyz ji to ukradnou mesic pred ukoncenim leasingu, dostane * 😒.

U pojisteni, jak tu bylo receno, zalezi na leasingovce. U nas v rodine nikdo zatim neboril (nastesti 😄, nicmene kolega zboril vectru od GE, skoda 65 tisic, zaplatil 10 tisic (10 %, min. 10000 spoluucast) a je happy.
Taky mam ojetinu od GE, takze vim, o cem mluvim 😄, volal jsem tam ve stredu 😃. Leasing ojetin je v zasade velmi ... drahy 😒, ja osobne to preplatim o 150K, takze se toho chci zbavit co nejdriv ... pravda, daval jsem jen 30 % akontaci, ale stejne 😄 ...
Caues, resim zrovna to same, az na to, ze platim uz rok a pul 😄. Staci zavolat na infolinku a tam Ti reknou ... v soucasne dobe lze leasing predcasne ukoncit, a to tremi zpusoby😒br />
- vratit auto leasingovce a prijit o vsechno

- prevest leasing (cca 30 dnu na vyrizeni)

- doplatit jednorazove leasing, coz znamena😒br />
Zazadas po telefonu a prijde Ti dohoda s finalni cifrou (jde o castky snizene o urok a pojisteni, avsak pocitaji si za tuhle transakci 15 % z dluzne castky, takze tak jako tak je to hodne). Podepises, zaplatis a posles zpatky. Pak Te zavolaji a jdes to prevest na DI.

V praxi ... mne zbyva doplatit asi 17x 9.200. Kdybych doplacel najednou, dela to asi 145.000. Tak si sam spocitej, jestli se Ti to vyplati nebo ne 😄, rozdil je minimalni. Tak jako tak to GE zaplatis, je to totiz nejdrazsi leasingovka u nas 😒(.
Mam lesingovane ojete auto u GE Capital leasing a chtel bych ho predcasne ukoncit (platim uz rok, zbyvaji dva). Jaka suma se pri ukonceni plati - prosty soucet vsech splatek nebo od toho odectou povinne ruceni, havarijni pojisteni (oboje mam zapocitane ve splatkach) a nejake uroky?
Leasing Generali, 10% spoluúčast😒br />
Nabušil jsem Octavii na předek + trochu zadní dveře. Zacvakal jsem 3000,- pokutu. Dal jsem kraksnu do servisu kde jsem kupoval (měl jsem malou dírku v předním skle od kamínku, která s nehodou nesouvisela, ale dohodl jsem se s firmou, že to sklo trochu rozbijou a hodí to všechno na pojišťovnu). Asi za 3 týdny to opravili (prakticky většinu dílů vyměnili). Škodu spočítali na 72000,- Požádal jsem pojišťovnu o tzv. krycí dopis, abych nemusel platit opravu já a za týden bylo vše vyřízeno. Zaplatil jsem spoluúčast 10000,- 😒

Naprostá spokojenost 😄
teoreticky tě to stojí spoluúčast, prakticky všechno, co jsi dosud zaplatil, u mnoha leasingovek můžeš platit klidně několik dalších měsíců, pokud jsou okolnosti pojistné události nejasné nebo předmětem soudní pře.
Ještě bych se vrátil k otázce ohledně pojistné události (krádež, havárie) v případě leasingu nového auta. Nestalo se někomu něco podobného, jak to probíhá, co a kolik platí leasingovka a co poškozený majitel? ALespoň mně přibližně zajímají čísla, kolik kdo platí. Díky Radek
Oddie, seš dobreeeeej (((((o😒br />
Lízovat auto starší 5-ti let je IMHO ekonomická sebevražda, raději bych volil nějaký spotřebitelský úvěr, když už teda to auto je tak supr, že za to stojí...... Ještě jsem neviděl, že by poškozený nájemce ( plátce lesingu ) dostal nějaké peníze, fšechno spolkne leasingovka.
Jak predeslal oddie, u klasickeho leasingu je

majitelem auta les. spolecnost. Takze v pripade

totalky/kradeze se nejdrive z pojistky hoji

leasingovka a to co zbyde je tve 😉 Tohle

je hlavni nevyhoda (hlavni? Nebo jsou jeste jine? Mimo "blbe" sepsane smlouvy)

leasingu.

Takze nejhorsi je, mas-li stare auto na leasing

a nekdo ti ho zbori (totalne), nebo ukradne.

Vzhledem k tomu, jak je vypocitavano plneni

pojistne udalosti u aut, tak toho zpet moc nedostanes

(mozna vrak). BTW, co chces za 250 kKc kupovat?

Co jsem se koukal na nova/ojeta auta, tak je

potreba si uvedomit, ze kdyz kupujes ojete auto

na leasing, tak jsou vetsinou dosti velka procenta

p. a. Trebas 15 %. Koupis-li nove auto, tak je

sice drazsi, ale navyseni neni (casto, zalezi na

leas. spol.) tak velke. Nekdy je i nulove, popr.

2-5 %. Take se vetsinou u novych aut dava "premie"

ve forme PR a HP zdarma, takze ten rozdil v navyseni

muze byt i tech 14 %.

No a u leasingu take padne dalsi vyhoda koupe

ojeteho auta -- pri jeho koupi platis mene, ale

zase platis vice na opravach (takze take takova

forma splaceni auta 😄 Jenze kdyz si ojetinu

vezmes na leasing, tak ke splatkam platis jeste

vetsi provozni naklady, takze se mozna vyplati

koupit drazsi nove auto, jehoz leasing nemusi

byt nutne o tolik drazsi nez leasing ojetiny +

drazsi udrzba.

To vsechno ale plati pro leasing pomerne noveho

ojeteho auta (max 5 let), nizsi stredni, mozna i stredni tridy.

U starsich limuzin je ten rozdil jiz dost velky...
1. havarijní pojištění je podmínkou uzavření leasingové smlouvy.
2. z pojistky se uhradí veškeré možné i nemožné náklady leasingovky, takže na tebe pravděpodobně nic moc nezbyde, dokonce se ti i může stát, že budeš něco doplácet.
Mám dotaz ohledně toho, co to znamená pro někoho, kdo kupuje nové auto (řekněme za 250 000Kč) havarijní pojištění a co z toho pro něj plyne. Uvažuju o koupi nového auta, a nabízejí u toho ono havarijní pojištění Uniqua zdarma, ptám se, kdo je vlastně pojištěn (já nebo leasingovka) a kdo dostane od pojišťovny něco v případě havárie či krádeže, resp. kdo bude platit spoluúčast? Dejme tomu, že mi ono auto za 250 000Kč těsně před vypršením leasingu ukradnou, co se stane, zaplatí mně někdo něco, kolik? Budu platit nějakou spoluúčast? A co v případě havárie? Má takové pojištění vůbec smysl pro člověka, co si bere leasing, není je to spíš pro leasingovku a pro zákazníka je risk stejný, jako by auto bylo nepojištěné? Díky za odpověď Zdravím Radek
ja mam skoda-leasing a tam sa to samozrejme da, ale splatis vsetky zostavajuce splatky aj s navysenim, takze je to tak nevyhodne, ze to nikto neurobi...
to hellebran😜 Díky moc za radu ohledně povinného ručení - je to skutečně tak. Jen při dotazu na předčasné ukončení leas. smlouvy zlehka znepříjemnili tón a nic konkrétního z nich nevypadlo (podmínka pro předčasné ukončení je splacení 6ti splátek a já jsem u 4té 😉.

Tak si mám zavolat za dva měsíce a pak by byli možná ochotni spočítat nějaké přesnější číslo. Když se něčeho zajímavého doberu, budu referovat. Zatím díky!
BoB: Jo, to je to nejmenší. Už se nemůžu dočkat, až to bude za mnou !
Jeee, obchodni zakonnik, to jsem si nejak nevsiml 😄

Jakozto (prevazne) osoba neuzavirajici smlouvy podle

tohoto zak. do neho nevidim. Ale citim, ze to co

rikas asi bude (bohuzel) pravda.

BTW az te to "nejak" dopadne, muzes napsat jak jsi

dopadl?
tak nejdřív k leasingu ojetin: IMHO má smysl splácet auta do 5-ti let stáří, o tom asi panuje všeobecná shoda. Živit GEC, CCB a jiné chytráky splácením popelnice za 50.000,- by mi sakra trhalo žíly, o ekonomickém hledisku nemluvě. No, takže jetiny do 5-ti let - k financování používám Ford Credit, což je dceřiná společnost Ford Motor Company, za splnění jistých celkem nepodstatných podmínek je možné u nich financovat auto a navýšení, resp. veškeré podmínky mají stejný vzorec jako u auta nového, v porovnání s např. GEC vychází na modelovém příkladu kupní ceny 200.000,- , akontaci 40% a době splácení 4 roky mesíční splátka až o 30% levněji!! No a k prodeji auta zatíženého leasingem - u nověji evidovaných aut by tato skutečnost měla být poznačena v TP , u všech však v pojistné smlouvě povinného ručení ( mimo Allianz ). Doporučuju při koupích z ruky do ruky si nechat auto vylustrovat a vždycky platí jednoduchá zásada😜okud při koupi chybí jakýkoli doklad, je lepší se poohlédnout po jiném prodávajícím..... .Podstatně rozdílná situace nastává, pokud popsané auto vezme autobazar protiúčtem/vykoupí hotově a někdo si jej koupí - veškerá odpovědnost padá na bazar, což je žalovatelný subjekt.
No, měto právník a daňovej poradce vysvětili jinak a to sice tak, že pokud je smlouva podle obch. zákoníku, tak nevlastník může prodat cizí majetek 3. osobě. Nevím, jestli to není spíš na Beránka. Chybama se člověk učí 😒
IMHO je smlouva neplatna od sameho pocatku (nemohla byt sepsana, protoze predmet smlouvy nebyl majetkem prodavajiciho) a proto

musi byt zrusena -- automobil si "vezme" leasingovka (jakozto majitel)

a tobe vrati ten chlapek penize 😄

Nemuzes predse po leasingovce, jakozto majiteli

chtit, aby si vymahala dluh, kdyz JE a nikdy neprestala byt majitelem?

Takze ty se budes muset soudit, popripade je mozne,

ze trebas ten chlap pouzil ty tve penize na doplaceni

leasingu. Proto by leasingovka nemusela po tobe chtit

auto zpet. Stejne by ale nejaky stoural mohl

prijit na to, ze jsi auto koupil od nekoho kdo na to nemel pravo (nebyl majitel

a majitele nezastupoval) a pak by mohl byt "problem".

Tot muj nazor jakozto nepravnika. Asi bych toho

chlapa zabil (obrazne). Takova *.
hellebran😜 Prosím, tě, koupil jsem auto od chlápka, kterej mi zatajil, že je na leasing, samozřejmě ho neplatil a leasingovka to už dala policajtům. Chlápek jednal za s.r.o., měl všechny doklady, malej techničák tvrdil, že ztratil, sebe jsem uvedl do kupní smlouvy ve formě: jméno-název firmy, adresa a rodné číslo. Nikde ve smlouvě není napsáno, že je uzavřena podle obchodního zákoníku. Domnívám se však, že to tak je a nebylo to tedy nutné tam výslovně psát. Myslím si to dobře, že auto je teď moje a leasingovka by si měla na původním majiteli vymoci dluh a auto přepsat na mně a poslat mi doklady? Mám kupní smlouvu potvrzenou oběma starnami, neověřenou.
Nechejte si spočítat leaisngové splátky při stéjné akontaci u ojetiny za 350 000,- a u nového auta stéjné ceny při stéjné akontaci.Ono ani nebude moct záležet na leasingové společnosti.Navýšení u ojetin je zkrátka nesmyslně vysoké. Tam uvidíte, že vzít toto ojeté auto na leasing je naprostý a nejen ekonomický nesmysl. Za 350 000,- Kč dostanete již slušné nové auto se všemi výhodami proti ojetině.
Neobrácejte se na nikoho. Ze zákona odpovídá za škody z provozu vozidla majitel a to je leasingová společnost.Nebojte se ona vše ve vlastním zájmu vyřídí za Vás.V případě, že by Vám neposlala doklad o pojištění platný od 1.1.2003 odmítněte zaplatit i 500,- Kč pokuty při silniční kontrole. Byl by to problém leasingovky.
Ahoj!

Chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s předčasným doplacením leas. smlouvy, tj. podmínky a jak moc vyhodné/nevýhodné to je.

A ještě něco. Na dokladu o povinném ručení mám napsáno, že je platný do konce roku 2002. Leas. smlouva však bude platit ještě další dva roky. Mám se obracet na pojišťovnu nebo na leas. společnost (kvůli prodloužení/změně pojišťovny příp. vystavení zelené karty). Díky moc!
Ja mam fabiu cez VWFS. Ale ak Ti leasovane auto ukradnu, alebo skoda presiahne tusim 60%, tak sa predcasne zrusi leasingova zmluva, poistovna vyplati plnenie leasingovke (je to vinkulovane). Financne sa to potom vyrovna tak, ze sa z tych penazi vyplatia vsetky nezaplatene splatky (tym padom je pre leasingovky vyhodnejsie cim skor tento pripad nastane, ani sa tym vacsinou netaja). Tebe zostane z akontacie iba dost mala cast, ak nebudes doplacat 😄 Skoda, ze na SK nie su take ponuky, ze v takomto pripade Ti daju nove zodpovedajuce vozidlo, este je tu asi nezrely trh... qa.
Mam auto na leasing, velky TP ma leasingovka, a nechal jsem si pridat k autu tazne zarizeni. Uz ho mam nejakou dobu, leasingovka nic nevi, na DI jsem taky nebyl (do jiste doby jsem vubec netusil, ze bych tam kvuli takove blbine musel jit a hlavne hodiny cekat). Dava se to do poznamek i v malym TP? Hrozi mi neco? Jak jste podobne veci resili vy?
Saab
to KaZaN: jak to je přesně s těmi pojistkami u leasingu neví, já zatím vždy využil nejlepšího zdroje na nákup auta a tím je půjčka od rodiny. Zkusím se na to zeptat kámoše, který měl Mazdu na leasing. Po půl roce ji rozstřelil o sloup veřejného osvětlení a teď čeká na peníze od pojišťovny, protože mu odmítli dát nové auto nebo ho opravit. Dají mu jen část peněz - spoluúčast a ještě mu od toho odečtou hodnotu vraku, který si může sám prodat. Když po havárii volal na leasingovku, tak mu řekli, že dostane okamžitě nové auto, ale po chvíli mu zavolali a řekli mu, že bohužel jeho auto je pojištěno u nejhorší pojišťovny (Komerční pojišťovna) a ta mu prý nové auto nezaplatí.
Placeni pojistneho musi byt uvedeno ve smlouve.Obecne plati,ze leasingovka plati pojisteni(oboje) a posila doklad.O to vyssi je pochopitelne navyseni,coz nemusi byt dobre u splatek,ktere s tim pocitaji.U podnikatelu rozhodne.

Rozumnejsi je se poptat na postup a zaridit se podle toho.
No, mám pocit, že i s tím havarijním, resp bez něho, je to od nich palba, jenže, kde zjistím, kolik ze splátky jde na havarijní? Nikde jsem to nenašel. Takže můj úsudek není zcela objektivní.
Jak se platí zákonný pojištění? Po koupi auta mi ho hned dali zaplacený s tím, že to musím do 10dnů uhradit, tak jsem vyplázl skoro 11 tisíc tuším. ALe jak je to další rok? Zase to zaplatěj a pošlou mi fakturu k zaplacení nebo mne jen vyzvou a nebo to nechaj na mně?
Dík
Saab
Pokud není u leasingu nějaká akce jako třeba 3 roky havarijního zdarma apod., tak je lepší úvěr. U úvěru si okamžitě majitelem auta, jako kdybys jej platil hotově (což vlastně uděláš přes banku) a taky měsíční splátky jsou o něco nižší než leasingové. Další výhodou je, že havarijní pojištění si můžeš nebo nemusíš platit, u leasingu musíš.
Jeste by me zajimala jedna vec. Jak je to se spotrebitelskym uverem? Je to horsi nebo lepsi nez leasing?
Akorat me stve, ze se mi nepodarilo odeslat formular na GE Capital Leasing, nejak jim to hapruje...
Saab
to PAIA: pokud nemá leasingovka nějakou akci, tak není špatnou volbou spotřební úvěr. Zkus si spočítat splátky na [odkaz]

Výhody: jseš okamžitě majitel a můžeš se připojistit proti nemožnosti splácet.

Nevýhody: nemusí ti jej dát jak se to stalo mě. Žádal jsem o 60.000,- kč na 3 roky, měsíčně tedy cca 2.000,- kč při platu cca 12.000,- kč mesíčně, důvod jsem mladý (23) a svobodný, tudíž velké riziko. A to mám u ČSOB účet skoro 2 roky.
Saab
to KaZaN: v tý kalkulačce není započítáno havarijní pojištění, které je podmínkou, což může být ten rozdíl.
Pridam sem odpoved z Essox Leasingu na me dotazy😒br />

Vážený pane Hrabale,

bohužel jsme nuceni konstatovat, že přes naši společnost nelze uvedený

vůz v současné době pořídit na leasing. Jednou z podmínek pro uzavření

smlouvy je, že smlouvu lze uzavřít pouze v bazaru, který má s námi

uzavřenou mandátní smlouvu - popř. by o to projevil zájem, klient musí

být v trvalém zaměstnaneckém poměru a nesmí být ve zkušební lhůtě.

S pozdravem

J. Bláhová

obchodní oddělení
Tak jsme použil tu kalkulačku a zjistil jsem, že mne zjevně Essox pěkně voškubal )o: vrrr. Opravdu doporučuji udělat důkladný průzkum a neunáhlit se jako já. (o:
Saab
Muzes si vybrat jinou leasingovku. Přeplatíš cca 20-25%, přesně si to můžeš spočítat na [odkaz]
Tak to trosku zase ozivime... Vzhledem k tomu, ze me financni moznosti nejsou zrovna obrovske, uvazuju o koupi ojeteho auta v cene cca do 350.000,- na leasing. Zajimalo by me, zda budu mit nejake problemy s tim, ze jsem ted nastoupil do noveho zamestnani nebo zda se bere proste prumerny mesicni prijem? Dale dotaz, jak je mozne leasing zaridit? Dejme tomu, ze mam v nejakem bazaru vybrano auto, jak tedy postupovat? Ten bazar nejaky leasing treba nabizi, ale me ta spolecnost nevyhovuje, lze si zvolit jinou leasingovku? Kolik se priblizne preplaci u ojetiny v hodnote cca 350.000,-?
Jake mas zkusennosti s KBC?Ted si pres ne leasuji Octavku,tak doufam,ze bude vse OK....
Viete niekto ako je to konkretne pri kradezi alebo totalnej havarii leasovaneho vozidla t.j. kolko % zo zaplatenej ciastky vrati poistovna leas. spolocnosti a kolko potom vrati leas. spolocnost leasujucemu ? Zaujimali by ma nejake konkretne pripady. Skusal som to zistit u roznych leas. spolocnosti avsak bez uspechu.
Ak kupujete auto na leasing, tak odporucam overit si, ako je to s poistenim. Konkretne myslim v koho prospech je poistka v pripade kradeze vinkulovana - ak v prospech poistovne, tak vam pri ukradnuti auta vratia malu ciastku (cca 20😖. Su vsak aj leasingovky, ktore vinkulaciu poistky v prospech seba nevyzaduju - tu by som si vybral!!!
Mám auto přes OB Leasing a je to naprosto v pohodě.
ALL: Panove nerad vas obtezuju, ale treba byste nekdo chtel zmenit karu. Majitel spolecnosti, kde ted delam nabizi k prevzeti leasing sveho auta. Audi A6 1.8T vyrobena v prosinci ´97 a do provozu uvedena v breznu ´98, ma najeto 80.000km, manualni petistupnova prevodovka, vybavena je standardne (coz ovsem je temer vse myslitelne) navic ma jen metalickou barvu, lopatku na kufru a palubni pocitadlo. Zbyva doplatit 300.000,-Kc (mesicni splatka 25.000) a predstavu o odstupnem ma cca 350.000,-Kc. Kdybyste nekdo chtel more info, tak na cisle 0603/553967 nebo 0603/893243. btw vypada to takhle [odkaz]>takhle
To All: musim jen souhlasit, kupoval jsem Primeru pres CAC a jsem nadmiru spokojen. Jednak vsechno vyridil prodejce a na mne zbyl jen podpis a jednak jsem ziskal spoustu vyhod a slev, pocitaje v to 4 roky povinneho ruceni zdarma a 2 roky havarijniho pojisteni zdarma a co predevsim, garanci leasingovky, ze pokud mi auto ukradnou nebo skoda na nem presahne 60 procent aktualni ceny, poridi mi nove auto stejneho typu. Zkratka neni nad velkou a zavedenou leasingovku. Pokud se tyka navyseni, nikdo nemuze delat zazraky a z finannciho hlediska je tak nabidka v podstate vsude stejna. Mimochodem, vubec to byl vyhodny kup, protoze 1 radnou splatku leasingu i poplatek za uzavreni smluvy za mne zaplatil prodejce (Nissa Color Car Hradec Kralove), navic slo o predvadeci vuz (najeto 5000 km), takze dalsi sleva 80.000 Kc za ojeti. To auto proste neslo nekoupit. A jeste navic (to uz snad neni ani mozny) jsem dostal cenu roku 1999 ackoliv jsem auto kupoval v r 2000, kdy byla cena o nekolik tici vetsi.
KCB? Slyšel jsem fámy, že jsou v problémech (taky jsem na ně nikde nenarazil). Auto.Inter.Leasing? Na ten jsem vůbec nenarazil. Mám dojem, že se spíš zabývají správou autoparku. Nebo, ne?
KCB? Slyšel jsem fámy, že jsou v problémech (tyk jsem na ně nenarazil). Auto.Inter.Leasing? Na ten jsem vůbec nenarazil. Mám dojem, že se spíš zabývají správou autopraku. Nebo, ne ?
Vřele doporučuji KCB leasing - nyní vlastně už Auto.inter.laesing
Chtěl bych pořídit TOYOTU YARISe, nechci spekulovat o vhodnosti svého výběru auta, ale snažím se vyhledat vhodnou leasingovku. Dle mého názoru je ideálním partnerem ten, kdo dokáže k záležitosti přistupovat rychle, levně, ale i řekněme pružně. Absolutně nesnáším neustále přepojování mezi pracovníky leasingovky (nejen leasingovky)a referentem, který je příslušný řešit danou věc (splátkový kalendář, smlouvu, pojištění a nebo cokoliv jiného)- zkráceně stav, kdy levá ruka neví, co dělá pravá. Proto bych chtěl vědět, kde nejen, že mi vyjdou vstříc cenou (úroky, poplatky), ale kde budu mít i po celou dobu trvání leasingu manažera své smlouvy (pro případy, kdy se něco stane, je třeba něco změnit). Poraďte.
jo s tim nad hlavu to je fakt, ja ten leasing mam od 97, tehda to bylo lepsejsi
Ja jsem ten samej pripad, pouze s tim rozdilem, ze jsem mel problem s E😜andia Bankou, ktera 60 dni neposlala do GE leas money a oni mi nauctovali, neprimereny penale, bylo sice v radech stokorun (1 100,-),ale na to nemaji dle zakona narok,ja to stejne platit nebudu (ebanka ano), jinak jsou slusny, a nelze si na ne stezovat, pouze, ze uz toho maji hodne a je tam moc lidi, ktery toho maj` nad hlavu......
ja mam jety auto od IMP leas, teda dneska uz GE capital leasing a nemuzu si na chovani leasingovky stezovat.
Když jsem nedávno vybíral nové auto, všechno proběhlo asi tak, že jsem nejdřív vybral a pak

e-mailem obeslal všechny dealery vybraného typu. Požádal jsem o zaslání nabídky včetně finančního rozpočtu při uvedených parametrech mnou požadovaného leasingu. To znamená, že jsem vyhlásil jakýsi konkurz. Během asi dvou týdnů se mi sešlo několik nabídek. Zkoušel jsem to u Octavie 1,9 SDI a Nissanu Almera Spring Plus. V každé hromádce nabídek se vyskatla jedna, která byla výhodnější než ostatní. Nakonec jsem vybral Almeru a oproti ostatním jsem získal pojistku na tři roky zdarma (ostatní jeden rok), první garanční prohlídku (práci) zdarma, autorádio zdarma a především si vzali na protiúčet staré auto. Vyměnil jsem ho za metalízu. Jednání dealera bylo velmi korektní a vstřícné. Vzhledem k tomu, že jsem měl před očima víc nabídek, měl jsem současně možnost srovnání výšky splátek. Byly stejné. Pak už jsem akceptoval nabídku vybraného dealera (CAC leasing). Auto jsem nejdříve objednal se stanovením termínu odběru. V dohodnutém termínu jsem se dostavil, sepsal kupní smlouvy na nové i staré auto, leasingovou smlouvu (jen podpis, smlouva už byla připravena) a přebírací protokol. Absolvoval jsem krátkou zkušební jízdu a jel pryč. Všechno trvalo 1 až 1,5 hodiny. Pokud jde o leasing, jsem přesvědčen, že je bezpečnější vybrat velkou, zavedenou společnost. I na úkor mírné finanční ztráty (není můj případ). Snad se tím lze vyhnout riziku zastavení vozidla komukoli. Je dobré, zkontrolovat finanční nabídku i s výpočtem jiných leas. společností a jinými pobočkami téže společnosti. Vysvětlím proč. Stalo se mi, že než jsem se rozhodl pro Almeru, spekuloval jsem s koupí Mitsubishi Carisma. Ostravský dealer Mitsubishi deklaroval slevu na vybraný typ cca 30000,-Kč ale určil pobočku leasingové společnosti přes kterou všechno proběhne. Současně trval na tom, že se všechno odehraje přez jeho mobilní telefon. Zrazilo mě to a tak jsem si všechno ověřil. Zjevně došlo k dohodě mezi dealerem a vybranou pobočkou leasingovky o zpětném toku peněz. Nechal jsem si udělat výpočet u stejné leasingovky ve Zlíně, Olomouci a Praze. Výpočet splátky při stejných parametrech leasingu se v tomto konkrétním případě lišil asi o 600,-Kč měsíčně v můj neprospěch (při pětiletém leasingu to dělalo celkem 36000,-Kč). Měl jsem dokonce rozhovor se zástupcem vedení firmy Denzel (dovozce) a i tady toto bylo posouzeno jako přinejlepším nekorektní. Současně to byl důvod proč jsem se na Carismu vykašlal.
Zájimaly by mne Vaše názory a zkušenosti s oblastí leasingu automobilů (nových i ojetých).

Kde je možno pořídit auto tímto způsobem nejrychleji, nejlevněji, za cenu co nejmenší administrativy. Preferujete leasing značkový (tj. většinou doporučený dealerem), nebo vyhledáváte leasingovku (nabídku) sami? Co rozhoduje při výběru leasingovky?