65 komentářů
0
Také smutním...Snad ještě aspoň jeden víkend bude slušně...
Přejít do diskuze
Tak a je to za nami. Uz to zase stoji v garazi a tesi se to na 2001. Ale hosi, JARO PRIJDE! Takze panove, zvlaste zdravim vsechny GSFaky a obvzlaste se zase na jare tesim na nevypsane souteze se vsema dvanactistovkama! Nechci byt nafoukany, ale jina motorka nez GSF 1200 mi letos proste nestacila... Tak cau, vas GSF, zakladatel tohoto tematu!!!
Ahoj Priznivci jedne stopy,
Hledam parking pro mou FZR 600R v Brne na cele jaro-leto 2000.Staci male mistecko a moznost pristupu....Cena dohodou...😄
predem dik
Hledam parking pro mou FZR 600R v Brne na cele jaro-leto 2000.Staci male mistecko a moznost pristupu....Cena dohodou...😄
predem dik
Netankujte 30. dubna 2000 ! ! !
Přečtěte si prosím tuto zprávu a předejte ji dále, mohla by se z ní stát geniální akce, pokud budou všichni spolupracovat!
Toto je protestní akce proti stále stoupajícím cenám pohonných hmot!
Neustále stoupající ceny pohonných hmot, získávají pomalu zastrašující rozměry.
Je nejvyšší čas na reakci postižených.
Celosvětově stoupají ceny pohonných hmot neakceptovatelným způsobem, I když jsou miliony barelů v zásobě. Nyní se rozhodli ropní producenti snížit svou produkci o dva miliony barelů denně, aby vyhnali ceny uměle nahoru.
Všichni postižení jsou nutně vyzváni k protitahu.
Rozhodující den je 30. dubna 2000.
Pokud tento dne nebude nikde tankováno, nemůže si trh této skutečnosti nepovšimnout.
Musíme si povšimnout toho, že máme moc; měli bysme ji jen použít. Dnešní moderní komunikační prostředky umožňují informovat o této akci ve velice krátké době obrovské množství lidí.
Tankujte před, nebo po 30. dubnu 2000, ale😒br />
NETANKUJTE 30. DUBNA 2000 ŽÁDNÉ POHONNÉ HMOTY!!!
Tato akce je nutná proto, aby pár miliónů lidí ukázalo ropným multimiliardářům, že se jím přejídá neustálé placení čím dál více peněz za pohonné hmoty a mají toho tak akorát po krk.
Spolupracujte!!! Předávejte tuto zprávu dále!!! Pošlete tuto informaci svým přátelům a známým. Pomožte udělat z 30. dubna 2000 nezapomenutelný den!
Děkuji
----------------------------------------… />
Originál této zprávy byl doručen z Německa, kde se plánuje úplně stejná akce ve stejný den. (a určitě nezůstane jenom u Německa...)
---
Příchozí zpráva neobsahuje viry.
Zkontrolováno antivirovým systémem AVG ([odkaz]
Verze: 6.0.121 / Virová báze: 58 - datum vydání: 31.1.2000
Přečtěte si prosím tuto zprávu a předejte ji dále, mohla by se z ní stát geniální akce, pokud budou všichni spolupracovat!
Toto je protestní akce proti stále stoupajícím cenám pohonných hmot!
Neustále stoupající ceny pohonných hmot, získávají pomalu zastrašující rozměry.
Je nejvyšší čas na reakci postižených.
Celosvětově stoupají ceny pohonných hmot neakceptovatelným způsobem, I když jsou miliony barelů v zásobě. Nyní se rozhodli ropní producenti snížit svou produkci o dva miliony barelů denně, aby vyhnali ceny uměle nahoru.
Všichni postižení jsou nutně vyzváni k protitahu.
Rozhodující den je 30. dubna 2000.
Pokud tento dne nebude nikde tankováno, nemůže si trh této skutečnosti nepovšimnout.
Musíme si povšimnout toho, že máme moc; měli bysme ji jen použít. Dnešní moderní komunikační prostředky umožňují informovat o této akci ve velice krátké době obrovské množství lidí.
Tankujte před, nebo po 30. dubnu 2000, ale😒br />
NETANKUJTE 30. DUBNA 2000 ŽÁDNÉ POHONNÉ HMOTY!!!
Tato akce je nutná proto, aby pár miliónů lidí ukázalo ropným multimiliardářům, že se jím přejídá neustálé placení čím dál více peněz za pohonné hmoty a mají toho tak akorát po krk.
Spolupracujte!!! Předávejte tuto zprávu dále!!! Pošlete tuto informaci svým přátelům a známým. Pomožte udělat z 30. dubna 2000 nezapomenutelný den!
Děkuji
Originál této zprávy byl doručen z Německa, kde se plánuje úplně stejná akce ve stejný den. (a určitě nezůstane jenom u Německa...)
---
Příchozí zpráva neobsahuje viry.
Zkontrolováno antivirovým systémem AVG ([odkaz]
Verze: 6.0.121 / Virová báze: 58 - datum vydání: 31.1.2000
HEJ HEJ ZMRZLICI!!!! JA TED TAKY NEJEZDIM A BANDIT STOJI V GARAZI. NALESTENEJ A S NAMAZANYM RETEZEM. CEKA.
JINAK UZ NENI LEDEN, JE TO VESELEJSI A LETO A TEPLO MNOHEM BLIZ, NAVIC JSME SNAD UZ VSICHNI LETOS VYJELI A TAK TO TOLIK NEBOLI.
CO ZAPLAVY, NAM TO VE VRCHLABI MALEM ODNESLO PLOT,
ALE JINAK VSE O.K.. LIDI NA TOM BYLY MNOHEM HUR.
AT UZ JE VEDRO!!! ZDRAVI PAVEL A BANDIT S1200.PRAHA
JINAK UZ NENI LEDEN, JE TO VESELEJSI A LETO A TEPLO MNOHEM BLIZ, NAVIC JSME SNAD UZ VSICHNI LETOS VYJELI A TAK TO TOLIK NEBOLI.
CO ZAPLAVY, NAM TO VE VRCHLABI MALEM ODNESLO PLOT,
ALE JINAK VSE O.K.. LIDI NA TOM BYLY MNOHEM HUR.
AT UZ JE VEDRO!!! ZDRAVI PAVEL A BANDIT S1200.PRAHA
Máš pravdu je to fakt * ten pomalojezdec, ale nějak mě nebaví dohadovat se s blbem, kterej by nejraději nechal někoho běžet před autem s praporkem. P.
Jo hochu, ochladilo se, tak to chciplo i tady. Mrkni na tema o nafte / Nafta nebo bionafta/ tak nejak se to jmenuje. Hadam se tam s jednim volem, kterej rad jezdi pomalu a "bezpecne". Kdo to precte, at se prida, poradne toho vola roztrhame. Nebo chcete stejne jako loni brzdit ze dvou kil za kazdym magorem, kterej jede treba po dalnici 60?!
Čau přátelé, jezdíte už, nebo se ještě flákáte. Nevíte kdy je plánovaná nějaká první větší vyjížďka, myslím tím oficiální. Pavel
Sel bych radeji do tech ovalnych, nejak lip by mne to k Banditovi sedlo. Ale je to tva motorka...
Ono asi bude hlavne zalezet na velikosti, moc mista tam neni!! Cau GSF.
Ono asi bude hlavne zalezet na velikosti, moc mista tam neni!! Cau GSF.
Koukal jsem po těch blinkrech. Zatím to vypadá nejlíp na Ford Transit (oválný), nebo Daewoo Nexia (lichoběžník).
Čau Steroide, už jsem myslel, že jseš mrtvej. Najdem nějaký téma, kde jsou echt chytráci, tady jsou lidi docela normální.
Tak co, sledujete predpovedi pocasi jako ja?
Uz se tesim az zase budu tahat do prace mášu a ne
auto. To si budu moci i prispat. Zatim to vapada nadejne!!!!!
Uz se tesim az zase budu tahat do prace mášu a ne
auto. To si budu moci i prispat. Zatim to vapada nadejne!!!!!
To je docela dobrej nápad. To tu mojí vygumovanou palici nenapadlo. Díky. Dám vědět, ale bude to trvat dýl. Jsem totiž hrozně liknavej a línej.
podivej se po nejakych bocnich na auto... myslim ty na prednich blatnicich. a dej vedet jo? cau.
Každej druhej Bandita ve Francii má zadní blinkry takový mrňavý vedle zadního světla v tom černym plastu. Dá se tak odstranit celej zadní blatník. A když tam montuješ kufry, tak nemusíš žádný sundavat. Neviděl jste to někdo taky? Nevíte někdo, kde by se dali splašit?
Právě jsem se dozvěděl, že dovozce oficiálně zrušil Suzuki den v Brně a od letoška se zkrátka konat nebude.
GSF 1200 S je muj dopravnik! Cerveny metalizovy, Micronem zvuceny! Uz se tesim az mi nalepej na masinu TW 00. Jinak dik za nazev ja jsem na ty nazvy tupej. Kamos tam volal a prej chatky uz jsou obsazeny, hola hola muj stan z pudy na me vola!!!!
To asi v Jablonnem v podjestedi, to je tam nejbliz / alespon myslim... Na cem tam pojedes??
Dockame se, dockame se, dockame se!
Jo, vite nekdo kde bude Cerna louze letos, prej nebude v Rynolticich ale nekde v Jablonci(Jablonecku) pod (to prave nevim pod cim)!!!
Jo, vite nekdo kde bude Cerna louze letos, prej nebude v Rynolticich ale nekde v Jablonci(Jablonecku) pod (to prave nevim pod cim)!!!
Zdal se mi nadherny sen, jak jedu po zemich ceskych bylo vedro slunecno a vsude byly nadherny baby v minisuknich a v obepnutych trickach a tvarily se ze po me a mem biku touzej a ja zase touzil po nich. Kdyz jsem si jednu vybral a zastavil u ni a chlapacky ji poplacal po zadecku tak nekde v dali zazvonil mobil - byl to muj mobil probudil me a v nem se ozval kolega z prace abych ho vyzvedl doma a odtahl na sedmou do servisu.
Nebude trvat dlouho a bude to skoro realita!!!
Dyt to znate jak na masiny letej holky!!!
Teplu, speed´u a peknejm holkam zdar!!!
Nebude trvat dlouho a bude to skoro realita!!!
Dyt to znate jak na masiny letej holky!!!
Teplu, speed´u a peknejm holkam zdar!!!
Pánové, Kontu de vyhněte, jak můžete. Měl jsem B12, u který se po 7 tis. projevil křivej rám, tak,že to sebou házela jako kráva. Mistři z Kontu mi ji spravovali 5 měsíců, až se ve finále na ní vytřískali. po dalších 3 měsících z nich dostal můj právník novou. Nevim, jak je to možný, ale tahle jezdí jak hovado. Teď tam mám Lasera a je to rachot. Zasraný počasí!!!!!!!!!!!!
Je to bordel tohle počasí. Ani "pěkně" ani úplně hnusně. Jeden by se z toho fakt pos...
O víkendu jsem byl v Itálii a tam to proháněl každý, bylo tam 15 nad nulou. Docela jsem jim záviděl 😄
Umyl jsem ji a zatim stoji v garazi, protoze je v Praze mokro a kosa. Zatim se jen tesim na lepsi pocasko. Ale uz jsem jezdil a to me hreje!!!!
Asi jsem se špatně vyjádřil. Samozřejmě také preferuji nakupovat díly za co nejvýhodnější ceny. Doufám, že seženeš co potřebuješ co nejdřív a za co nejlepší=nejmenší peníz. Hodně zdaru přeji. Pavel
Určitě bych to nedával do Kia Motors, ale to neznamená, že bych si tam neměl i kupovat díly, když jsou o dost levnější.
Tak to jsou teda pěkní šmejdi. Slyšel jsem, že podobně je na tom i Suzuki KONT na Hájích. Ale já bych stejně při nějaké větší opravě nebo seřízení motoru dal přednost klukům od nás z Havířova. Ti to dělají suprovně a hlavně k tomu mají ten správný profesionální přístup.
Servisy co se snažej dělat auta u motorky nemůžou dělat obojí dobře - můj názor. Hlavně se vyhni D+K v Modřanech (prosím neplést s D&K v Podolí). Ty dokážou zmrvit všechno co se jim dostane pod ruku. Kámoš tam zajel s Introušem a málem mu z toho udělali žigulik. V podstatě se nedostal po seřízení domů vlastní silou stroje, ale museli jsem přijet s dodávkou a hned jsme to odvezli do normálního servisu na biky. Ty chlapi se popadali za břicho a vypadali, že už to nerozdejchaj. No prostě PMB. Pavel
Znam jednoho borce z Vrchlabi ten ji ma a taky cervenou a lita na ni jak drak a nestezuje si.
At ti slouzi!!!!!!
At ti slouzi!!!!!!
Tak to je fajn, že s nimi máš dobré zkušenosti. Já jsem tam včera zjišťoval cenu madla na zadní sedlo a řekli mi cenu cca o 500Kč větší než v Kia Motors, která teď taky dělá Suzuki. Ale to vůbec nic neznamená, mám to tam kousek, tak se tam skočím osobně kouknout a stejně budu potřebovat něco málo poopravit. Potom teprve budu moct posoudit..........
Mam pro vas spatnou zpravu, panove. Musim prodat svuj klenot, svoje rozmazleny detatko. Je to zelena GSF 1200 s Viperem a tlumicem rizeni. Je v lepsim stavu, nez jak jsem ji prebral loni novou v obchode SUZUKI v Jablonci. Ten, komu bude slouzit po mne, se fakt zaraduje, ale neda se nic delat. Takze s Bohem masinko, mnej tam kde skoncis alespon tak, jak jsi se mnela u mne. Ach jo.
Gratuluji Ti. Já jezdím do servisu J&P Moto, ulice Zaříčanská v Újezdě nad Lesy. Jsem s nima naprosto spokojenej. Jsou naprosto férový a pohodový, žádný zbytečný výměny a strašení co to bude stát a tak. Vždycky se snažej najít co nejlevnější a nejkvalitnější a nejrychlejší cestu k řešení nějakého problému. Mechanika tam dělá naprostej fanda do mašin. Jinak mají i internetovou adresu www.jpmoto.cz
Pavel
Pavel
Tak sem jí teda koupil. Jmenuje se Sůza RF a je z toho celá červená. Málem do Pickupa nevešla, ale nakonec si dala říct. Odvezl jsem si jí domů a ta moje je z toho nešťastná, však to znáte, konkurence je to pořádná 😄 Ještě večer jsem jí protáhl, ale teď už jí budu do jara jenom dodělávat. Má nějaké mouchy, které musí co nejdříve zmizet. Máte někdo tip na nějaký dobrý Suzuki nebo i jiný servis v Praze a okolí ?
Ani se Ti nedivím, že si vycukal, akorát doufám, že máš dobrý pneu, já mám bridgestounky a těm se na studeným asfaltu moc držet nechce. Dneska (neděle) bylo v Praze tak dokonalý počasí, že se nedalo nevyjet. Bylo vidět,že jsem dneska nebyl sám, dunělo to a hvízdalo co chvíli na 4ce. Fakt super. Pavel
Tak uz jsem to nevydrzel a dal jsem ji za usi. Celou dobu si stala pekne v teple v obyvaku a ja se na ni musel denne divat... Dneska uz jsem to ale nevydrzel. Pekne jsem ji vytahnul pred barak, nechal ji ohrat, pak pomalu na dalnici a mlha nemlha, dest nedest a hura. Z Liberce do Turnova jenom tak pianko zahrivacka az na Ml. Boleslav jsem trochu otestoval, co dvanactikilo s Viperem a zvedlyma jehlama a po serizeni a s novym olejem dovede... Malem mne to z toho nahace sfouklo! Bylo fakt mokro, tak jsem se trochu bal, jen jsem skusil ve 160ti poradne zatahnout: odhaduju tak dve az ctyri vteriny, bylo tam 210 a furt se ji brutalne chtelo. Je to zkratka mrcha, ale nedam na ni dopustit. Tak uz neslintejte a skocte na to taky!! Cau zdravi BANDITA GSF.
Díky za info. Obecnou teorii kolem výdrže a měkosti gum znám, zajímají mě spíš co doporučujete, co je lepší, lidi se dohadujou jestli je lepší Dunlopa, Michelin, Pirelka atp.
K Poncovi jezdí kámoš s FJčkem a nemůže si ho vynachválit, já osobně ho neznám. Jinak finanční stránku neřeším, ale nerad kupuju zbytečně drahý věci. Pavel
K Poncovi jezdí kámoš s FJčkem a nemůže si ho vynachválit, já osobně ho neznám. Jinak finanční stránku neřeším, ale nerad kupuju zbytečně drahý věci. Pavel
Dík, zkusím tam zavolat a zjistit ceny.
Jste někdo členem nějakého moto klubu ???
Jste někdo členem nějakého moto klubu ???
Je to otazka tve financni situace, ale slusny reseni je koupit starsi ale skoro nejety gumy, takovy vozi PONCA(na stary teplicky za Libeznicema) tel.0603269117, 02/6857369.
Ja na 4ce delam, jinak jsem z 8ky. Pocasko se nam pekne pokazilo, brrrrr.
O gumach toho taky nevim moc, ale doma mam ve dvou cislech Motocyklu testy cestovnich a sportovnich pneu.
Co vim je, ze v prvovyrobe se na supersporty vetsinou montuji Michelin HI-SPORT a na cestaky
Michelin Macadam.
Pravidlo je ze cim sportovnejsi guma, tim mekci smes a mensi zivotnost a naopak.
Pak se hodne davaji Bridgestonky a Dunlopy sem tam
Pirelka a v posledni dobe se pojmem stala Metzelerka hlavne v oblasti sportovnich masin.
Kazdopadne je blbost kombinovat na predku a zadku sportovni a cestovni gumu.
O gumach toho taky nevim moc, ale doma mam ve dvou cislech Motocyklu testy cestovnich a sportovnich pneu.
Co vim je, ze v prvovyrobe se na supersporty vetsinou montuji Michelin HI-SPORT a na cestaky
Michelin Macadam.
Pravidlo je ze cim sportovnejsi guma, tim mekci smes a mensi zivotnost a naopak.
Pak se hodne davaji Bridgestonky a Dunlopy sem tam
Pirelka a v posledni dobe se pojmem stala Metzelerka hlavne v oblasti sportovnich masin.
Kazdopadne je blbost kombinovat na predku a zadku sportovni a cestovni gumu.
Yoš vyšel cca na dvacítku. Jsem z Prahy 4 a taky myslím, že by jsem měli udělat společnou "poznávačku" při první možné příležitosti (záleží na počasí). Můj osobní názor na nákup jetých gum. Dobrý tak maximálně na blbnutí na letišti, ale jak jsem psal v gumách se moc neorientuju - stále platí, že uvítám, když mi problematiku obutí biku někdo vysvětlí. Pavel K.
Myslíte, že má cenu kupovat dovezené pneu ze zahraničí s 3-5 mm vzorku ??? Jak dlouho to může vydržet ??? Ceny jsou docela nízké,pěněz není nikdy dost, ale zatím jsem měl vždycky kupoval novou pneu ! Máte s tím někdo zkušenost ?
Nazdar hoši, v neděli si jedu pro mášu. Už se těším, po delším shánění jsem konečně našel takovou, která mě uspokojí 😃) 100 kobyl sice není moc, ale mě to na láto bude určitě stačit 😃) Jinak, jsem momentálně taky z Prahy, takže se určitě můžeme někde setkat.
Jinak pri blbnuti na letisti jenom dosahovanim maximalnich rychlosti a intezivnim brzdenim ztratis za cca 30min 1/3 dezenu. Osobni zkusenost z Mimone. Az se trosku ustali pocasi tak si tam muzeme vyjet. Jsem z Prahy, zdar taky Pavel
P.S. Co te stal ten JOŠI.
Me MICRON v carbonu v r.97 cca.12000,-Kc.
P.S. Co te stal ten JOŠI.
Me MICRON v carbonu v r.97 cca.12000,-Kc.
MICHELIN MACADAM 180/55ZR 17, to samy co tam bylo,
ale jezdis-li supersportovne doporucuji HI-SPORT od michelinu nebo METZELER.
Jinak mi zadek vydrzim cca. 8 tis. km s obcasnym blbnutim.
ale jezdis-li supersportovne doporucuji HI-SPORT od michelinu nebo METZELER.
Jinak mi zadek vydrzim cca. 8 tis. km s obcasnym blbnutim.
Docela by mě zajímalo co jsi nazul. Přiznám se, že v gumách na bike nemám moc jasno. Docela bych uvítal zasvěcený výklad. Dík. Pavel
To jsem nebyl já. Mě poznáš po zvuku. Yoši má naprosto charakteristickej zvuk. Jinak sraz a trip je fajn nápad. Myslím, že by jsme měli zalobovat za zrušení zimy (i když snouvič taky není špatná jízda). Pavel
PORIDIL JSEM SI NOVOU GUMU A TA STARA VCERA DOSTALA LISTEK DO PEKLA, SMRDIM SPALENOU GUMOU JESTE TED A TA RAAANA, PROSTE BOMBA!!!!!!!!!!!!
No vyborne! To se to pekne chytlo. Jen tak dal a mohli bychom koncit nejakym vlastnim srazem, co vy na to? Zavidim prazakum jejich podnebi. Ja jsem z okraje Liberce a za barakem mame jeste zaveje. Memu GSF to vsak nevadi - jiste vsichni chapete (az na moji babu), ze parkuje v obyvaku...(tedy musi, protoze z loznice jsem s ni musel pryc?!). Takze se tesim, co si tady jeste poctu, Vas zakladatel tematu!
Hoj Bikeři, vidím že se tady zase rozjíždí zajímavější téma !!! Momentálně sháním nějakého dobrého bika a moc a moc se těším na sezonu. To zas bude záhul 😃))))) Kdybyste někdo o něčem věděl, tak dejte vědět !!!
To Driverman: Nebyl jsi jednou v lete odpoledne na koupalisti ve Lhote u Brandejsa jeste se dvema dalsimi uz nevim jakymi stroji? Stali jste skoro u vody, jen tak pokoukali a zase jeli.
Vcera vecer dunel muj Micron po celych Dablicich.
Ho ho ho to bylo blaho!!! Nebyl jsem sam, vecer tam po me jeste nekdo dunel do ticha noci.
Ho ho ho to bylo blaho!!! Nebyl jsem sam, vecer tam po me jeste nekdo dunel do ticha noci.
Vcera a prevcirem jsem se povozil a bylo to chro chro. A co vy, bandouri?
Faudy, XJ600S
Faudy, XJ600S
Zdravím příznivce naháčů. Bandit je moje krevní skupina. Sedlám černou šestku z roku 99 vyladěnou yoshimurou. Suzuki jsou skvostný stroje a Bandit zvlášť. S radostí se přidám k jakéko-li jízdě, ale upozorňuju: jsem jezdec pohodář, jízdou relaxuju a nesnažím se lámat rychlostní rekordy, těch jsem si užil za "kapotou" až moc. Mějte se, Pavel.
Zdar Bikere!
Tema by se melo spis jmenovat Naked Bike.
Mam GSF 1200 S, v cervene metle a r.v. 96.
Pojedes v kvetnu na TWO WHEELS do Rynoltic na Cernou louzi?
Tema by se melo spis jmenovat Naked Bike.
Mam GSF 1200 S, v cervene metle a r.v. 96.
Pojedes v kvetnu na TWO WHEELS do Rynoltic na Cernou louzi?
Tak co? Najde se taky někdo, kdo jenom nebrečí jak je všechno drahý a špatný, jak nic nefunguje a jak se všichni okolo pakujou, jenom já ne? Přečetl jsem si pár témat - tedy nakoukl jsem do nich a řeknu Vám: mám pocit, že sem až na několik vyjímek přispívají jenom žlučovití neschopní dědulové.
Nejsem motorkář jako takový, ale opravdu velice marně bych hledal lepší dopravní prostředek, než je právě pořádná motorka. Přidá se někdo? Nebo budete jenom naříkat,nadávat a brečet v ostatních tématech?
Ps: mám GSF 1200, kdo neví co to je, ať se klidně zeptá!
Nejsem motorkář jako takový, ale opravdu velice marně bych hledal lepší dopravní prostředek, než je právě pořádná motorka. Přidá se někdo? Nebo budete jenom naříkat,nadávat a brečet v ostatních tématech?
Ps: mám GSF 1200, kdo neví co to je, ať se klidně zeptá!