0
Moje Conti EcoContact CP jsou Made in France a jsem s nimi spokojen (Focus Kombi). Zimni GY UG6 jsou Made in Slovenia a jsou perfektni.
0
Ja mam take CEC vyrobene ve Francii a jsem s nima vic nez spokojen...
0
Existuji Conti EC CP a Conti EC EP. Nebude to treba o tom? Ja mam CP a jsou super.
0
Tiez som mal CP a na * maximalne. Ku koncu mali dezen asi 4mm a hrabali na mokre aj na dvojku. Ale zato brzdili dobre. Proste nevyspytatelne gumy a to mi na nich najviac vadilo.
Ahoj, mate nekdo zkusenosti se Scenicem 1,6e (rv 1997). Mam moznost ho koupit. Tak jsem se chtel optat, na co si dat pozor, co se kazi, ...
Diky za odpoved.
Diky za odpoved.
Huh, to bola fuska vytiahnut to z archivu - server je dnes nejako lenivy... Ale k veci: Zazil niekto podobnu situaciu? Pohynam sa pri naplno zatocenych kolesach dolava a pri neopatrnom pusteni spojky (motor skoro, casto aj celkom zdochne) sa ozve z prednej napravy silna rana, ako keby sa tam nieco spriecilo (snad nevyboci kardan). Este castejsie je to, ked sa pohynam na dvojke. Spociatku som si myslel, ze je to tym, ze mi zdochne motor a pri tazkom prevode to poriadne trhne, ale teraz sa mi to stalo zase a motor ostal bezat... Mate niekto podobne problemy?
temer pred rokem (po 40tkm) odesly naraz 2 civky,
dnes (60tkm) dalsi (motor je 1.6 16V, r.v.2000). Pred rokem servisman trvrdil, ze je to neprosto vyjimecna zalezitost a dal 50% slevu, dnes ze je to velmi casta zavada (pry civky co maji nekde 3 dirky jsou na ...). Mate s tim nekdo zkusenost?
dnes (60tkm) dalsi (motor je 1.6 16V, r.v.2000). Pred rokem servisman trvrdil, ze je to neprosto vyjimecna zalezitost a dal 50% slevu, dnes ze je to velmi casta zavada (pry civky co maji nekde 3 dirky jsou na ...). Mate s tim nekdo zkusenost?
Potrebuji koupit nove pneu, jen nevim jake. Jeste jezdim na zimakach, ale to je nic moc. S puvodnim CEC 205/55 R15 V jsem byl moc spokojenej, tak nevim, jestli je vzit znova nebo vzit Conti Premium Contact? Nebo nejake jine?