Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

16 komentářů

Ghost007
Zdar,

o vikendu v noci se nam stalo, ze jsme se mijeli s protijedoucim vozidlem tak tesne, ze nam sklopil zrcadko. Nastesti jen prasklo vlastni sklo, zbytek zrcadka je OK.

Da se nekde koupit jen vlastni odrazova plocha? Kolik si mam asi tak pripravit? Dik!
zkus www.aci.cz, autocora, autobenex, autokelly nebo vrakáč
Ghost007
super dik!
For: Mitsi, resp. znalci motorizmu

Prosím poradiť kde by som zohnal katalóg nahradných dielcov napr. na Opel Astra - najlepšie cez internet. Viem, že servisy takéto katalógy maju na počítači. Dá sa takýto program zohnať resp. prosím kdo ho má, mohol by mi ho mailom (alebo cez www.uschovna.cz) poslať?.

Ďakujem
Tohle seženeš pouze ze známosti a s tím, že to NIKOMU DALŠÍMU nepřepustíš. Proto je mi líto - navíc konkrétně na Opela stejně nic nemám!
Aj tak, ďakujem. Ahoj.
Vzhledem k tomu, že Elektronische TeilenKatalog pro BMW je normálně ke stažení na některých ruských stránkách a určitě na DC++, nebude cesta k tomu samému od Opelu snad tak složitá.
for RedBaron: Prosim ťa čo to je DC++ a kde to na webe najdem?

Ďakujem za radu.
POTREBUJI PORADIT... JAK SE U NAS ZHANEJI NAHRADNI DILY NA PEUGEOT 106, A JESTLI JSOU MOC DRAHE. DIK ZA ODPOVED
Také bych se chtěl zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti, kde shánět náhradní díly na Mercedes (C-280;1995). Krom oficiálního zastoupení mi nikdo nepomohl (Elit, Temposervis, Autokelly, Auto Štangl...). Nebo alespoň nějakou technickou literaturu.

Diky
........................................…
Sklo zpětného zrcátka se prodává v Autokelly pod obj. kódem 28.16.216-7 a stojí 394,-kč MOC >😁 >😁 >😁
LuboshGT (RS Kaa)
ja uz mesiace zhanam na megane '96 spodok predneho naraznika (spoiler).. autor diskusie urcite vie, co myslim. nedokaze niekto poradit? vsade mi nukaju len cely naraznik, ale ten vobec nepotrebujem.
Dobry Den,

Shanim zadni mlhova svetla na dovoz Jeep Grand Cherokee Limited rok vyroby 2000 (dovezeno z USA).

Dekuji za informace,

Honza :roll:
Mrknete vy co potrebujete ND na vase milacky na www.vseproauto.cz snad tam bude neco co potrebujete. 😉
Tak si zavolej nebo mailni do tria [odkaz] ; [odkaz] či [odkaz]

Určitě seženeš 😄