0
Prosím Vás o radu, zda si máme zakoupit uvedenou Alfu nebo nikoliv. Napište všechny zkušenosti - dobré i špatné. Díky. Epík.
Asi tak: ja s Wollfem ti ji budeme doporucovat, zatimco RSD a Kamil* budou tvrdit, ze by si italsky kram nikdy nekoupili, i kdyz se jim tahle konkretni Alfa urcite libi.
Jarousi, ve starsich prispevcich jsem zjistil, ze jsi Alfu 146 koupil a jsi spokojeny. Jsi porad jeste spokojeny? Jde mi o poruchovost. Ozvi se. Diky. Epík
Jestli crash testy nebudou na auto.cz tak nevim
Na Auto.cz bohuzel nejsou. Hledali jsme je i na adrese NCAP, ale asi je nedelali. Diky za korespondenci mfilipe. Slyseli jsme, ze je u nas spousta nadsenych privrzencu Alfa Romeo, ale asi to tak neni, protoze zatim odpovidas jen ty. Asi tu nebude tolik lidi spokojenych s timto autem, kdyz se zatim neozvali. Ty nespokojeny ale taky ne. Tak co kde vsichni jste?
Ta korenspondence je presne umerna poctu prodanych aut. Ja mam taky problemy navazat kontakt s nejakym majitelem Bravy a navic jeste s mym obsahem, to je nemozne. Vypada to, ze ze 4500 majitelu Brav prodanych v CR za 5 let, maji internet asi 2. Nekdy musim ozivovat rubriku, aby nespadla do archivu. Zato skodovkarku, zejmena tech chytrych s octaviemi je tu jak cyp. Vzdyt uz 3 dny cekam, az mi do rubriky k Brave nekdo napise, jaky je v uzivatelske prirucce pro Bravu predepsany olej. Bohuzel s Alfou budete mit asi uplne stejne, ne-li jeste horsi zkusenosti. Ma te,ale stesti v tom, ze Alfa je tady mnohem vice vyzdvihovana nez Fiat