Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

50 komentářů

Po Praze 6 lítá srdceryvný příběh jakéhosi kolíka , který se svou zbrusu novou , nablýskanou filckou Sport line barvy červené vypalovačky projížděl nejmenovaným blízk😲d-pražským lesem. No filcka šlapala výborně , žádná kraksna přece , manželka mu již dala ruku do rozkroku , což pro něj bylo neklamným znamením , že *sexíček doma bude* , šeřilo se , obrovský požár kotouče zapadajícího slunce mizel za obzorem , přirozeně si tedy Šéf zapnul nejen potkávací , nýbrž i mlhová 😄 světla , jako správný majitel auta vybaveného touto Xtra výbavou. A zčistajasna ejhle , máme na cestě kňoura. Byl evidentně velkého vzrůstu a nespokojeně pochrochtával. Šéf jej spatřil včas , brýle s 5i dioptriemi lecjak dopomohly. Hádejte , jaká byla jeho reakce. Namísto , aby se na kňoura rozjel a vyhrožoval mu okamžitou fyzickou likvidací , ten chlap zastavil , začal blikat světly a troubit. No představte si , co taková provokace znamenala pro slušného kňoura - signál k okamžitému útoku. Rozeběhl se tedy přímo té filcce v ústrety , což držitlele toho auta s kdesi hluboko zasunutou testosteronovou akcelerační pumpičkou rozdychtilo , řka své manželce , že "no co si to to prase dovoluje" , rozpálil 44 Kw Mpi motor doběla. Srážka byla pro oba účastníky ničivá a demolující. Filcka - na odpis , přičemž pojištovna neuhradila nic a Šéfa dnes můžete potkat , jak zadumaně chodí parkem blízko Nuseláku , přemýšlící , kde udělal chybu. No a kŇour ? Mrtev , leč prý kromě zlomené páteře v pořádku a dá se říci , že zdráv 😄 Takže morální vítěz je jednoznačný 😊))
No nechci se rouhat, ale mě se naštěstí povedl jen jeden vrabec, který navíc naprosto nerespektoval předpisy (vylétl z dělícího pásu na Evropské u letiště přímo do levého pruhu, kde jsem jel). Zatím jsem měl vždycky kliku, že jsem viděl už v dálce oči a nebo jsem začal brzdit po první srnce, kterou jsem viděl a druhá to tak stihla.
Já to nemyslel na tebe. Jenom vím, že jsou takoví, kteří tvrdí, že to dokážou a že v životě nikdy nic živýho nepřejeli.
Profe mě je jasný, že to moc důvěryhodný neni...taky mi to nějak nelezlo do hlavy a známý mluvili o bílejch myškách...😄 Taky sem netvrdil, že se dokážu střetu vyhnout, jen sem napsal, že když tam stojí, tak mi pomohlo bliknutí světel. Když mi tam vleze metr před autem (jako ta sova 😃) tak nepomůže vůbec nic...
No nejen zajíci se vyskytují na dálnici v levém pruhu. V pátek večer mi volal kamarád Slovák, která jezdí každý víkend do Žiliny, že na 40 km D1 je v levém pruhu skelet auta a asi 500 m za ním se k němu snaží zacouvat os. auto s vlekem. Byla tma a mlha. Pokud Ti zajíc pocuchal předek, tak jak bys asi vypadal po srážce s karosérií. Zajímal by mě postih toho ***a, který jí ztratil, kdyby se do toho fakt někdo trefil.
to HAROUS: Už jsem někde o tý sově slyšel. Tuším že to bylo večer u nějakýho ohníčku, kde se vyprávěli téměř mystycký příběhy 😃Jenom bych chtěl dodat, že kdo tvrdí, že správný řidič je vždy schopen střetu s jakoukoliv havětí zabránit, tak neví co říká. Jel jsem kdysi se svojí dodávkou v noci, po rovince a najednou prda, jak z děla. Nikde nic, jen ukrutná bomba. Když jsem zastavil, našel jsem levej předek zvalchovanej, jako bych s ním rejpnul pod náklaďák. (Samozřejmě jsem tam tu srnku nenechal, aby ji ostatní rozjezdili na kaši) Druhej den na světle jsem zjistil, že mi tam z boku vlítla už když jsem jí nemohl vidět. Ona tam spíš jen strčila hlavu a pak už se jen kolem rohu tý dodávky omotala a plácla sebou i o levý dveře a bok. Nevěřili byste, jak daleko vzadu bylo obtisknutý kopýtko. Kdybych tu srnku nenašel, musel bych se domnívat, že měla tak 3 metry na dýlku. Auto se pak muselo vytahovat, jak po poctivý bouračce do zdi. Je to smutný, ale copak jsem mohl dělat. Podobně jsem nedávno oddělal pořádnýho ko***, kterej mi, blbec, vlítl z boku pod zadní !!! kolo. Periferně jsem si ho všiml, až když vystartoval v okamžiku, kdy byl na úrovni mých dveří. Bylo mi ho líto, máme doma taky podobnýho. Už (nebo teprv?) druhýho. Toho prvního sejmulo auto...
To jsi napsal výstižně. Jenom mi není jasné , proč takový zajíc má suicidální sklony ? Holky ? Zaječič je plný les. Hlad v tuhé zimě ? Může okusovat kůru stromů. Drogy ? Lysohlávky jsou u Jihlavy , kdyby se slušně zeptal , jistě bys mu to ukázal v autoatlasu 😊)) Tak proč ? Dle mého názoru jej právě v okamžiku tvého průjezdu honila liška , utíkal seč mu síly stačily , vidí silnici , koukne doleva , BUM ! Takže chyba byla na tvojí straně. Nestačil se kouknout doprava. Tím pohledem ti sděloval , abys jezdil kapánek vohleduplnějc !!! BTW já být zajíc , žil bych si jak šejk. Kůra , lysohlávky a denně jiná zaječice.
Letim si se svou Felinou 150 po dalnici v noci. Nikdo nikde,takze jsem jel jeste v levem jizdim pruhu aby me neprekvapila nejaka zver vyskocivsi z ukrytu lesa. Najednou ze stredoveho pruhu mezi svodidly zajic. Jeden skok,druhy skok pohled do mych oci a praaaaaaaaaaask.Predek Feliny se zajicem na kasi se v tu ranu kutalel pod autem. V servisu mi nechteli verit a stale rikali, ze jsem nekde musel porazit kravu. Teprve kdyz videli chlupy pokryty zadek auta,uverili.

Dodnes na to musim myslet. Stejne mi pripada, ze ten zajic tam sel spachat sebevrazdu - ten pohled...
😃))))))))))))))))))))))))))))))))))))… fakt super harousi ... 😃)))))))))))))))))))))))
Dovoluji si vám oznámiti, že (asi) jako jeden z mála lidí na týhle planetě sem v autě přejel.........sovu! Akorát mám zohybanou značku, jinak nic. Sova byla tak zblblá, že jak sem jel na dálkáče, tak na mě jen čučela a nestihla uletět. Ona teda přelítávala silnici kousek nad zemí, ale pak se zaměřila na ty světla... Vlítla mi tam pár metrů před autem... Jinak na srnky mi zatím vždycky pomohlo (ve tmě samozřejmě) probliknutí dálkáčema, nebo jejich vypnutí, když jedu na ně...
Škoda toho "y" ve slově "cíly". Jseš totiž jeden z mála na tomto serveru, co umí česky. A to včetně oddělování vět. Tu jednu hrubku zapomenu, protože jseš vskutku vzácný úkaz.
Ta rezerva, co jsem si nechal, je po tvem prispevku uz uplne mala, vidim tve autorstvi tak na 90 %. Predtim 49 %.
Tak pozor , tohle jsem vypotil z voleje ! Dělá velkou chybu každý , kdo pochybuje o mé autentičnosti. Protože to bylo stvořeno bez konceptu , lze tam najít chyby. Psaní je můj obor. Mimochodem mám v hlavě další nápad. Ale pozor ! Ten bude již opravdu HARD !!!
No, ja bych s tou chvalou pockal ... Uz tu byl jeden, co popisoval sveho nadrizeneho, jak mu vola z dopravni spicky na mobil a pak mi to za tyden prislo postou od jineho zdroje. Tim nechci rict, ze autorem neni burjoa, jen si necham nejakou rezervu ....
Burjoa, Ty ses normalni poeta. Zkus to vydat knizne, pro uchylaky to bude lepsi nez sadlo-maslo.
když narazí na čelní sklo autobusu?

.

.

.

.

......no přeci ***ka.
Jo to jsou ty nejvetsi bestie, ale letos to nebylo az tak spatne jak v minulych letech, pokud si dobre vzpominam.
Tak to bylo dobrý, leč nezávidím ti Burjoo takovýhle souboje s nebezpečnými přírodními živly. Řekl bych že nejlehčí, ale všudypřítomní bojovníci jsou letky hmyzu, který taky uměj zasvinit čelní sklo, že přes něj není vidět.
Eh , poslední dobou můj život nabyl temného a smutného rázu...vidím je z oken , sedí trpělivě dole před domem , na zídkách , stromech...trpělivě čekají , až vyjdu ven. Tehdy zpozorní a nenápadně semknou své šiky. nastoupím-li dokonce do auta , do lesa se nese táhlé houkání sov , kvičení samců a zpěv papoušků...zvířata jsou na válečné stezce.---Vyčkají mne na nějakém nepřehledném a úzkém úseku. Začne to myškami , hraboši a podobně.První šik jsou malá zvířátka , jenž se po desítkách obětují vrhnouce se pod má kola , aby zhoršily vlastnosti pneumatik a omezily ovladatelnost vozidla. Potom , jako lehká jízda , nastupují zajíci , ježci a bažanti. Snaží se vniknout do oken , zasvinit svou krví čelní sklo , abych nic neviděl , způsobit smyk , když najedu na jejich hlaďoučké chlupaté a lesklé kožíšky. Nakonec , jako vztyčený prst pomsty a nenávisti , se odráží zadní běhy těžkých kalibrů - srnky , krávy , kanci s očima planoucíma nenávistí běží proti mému vozu. Všechny síly jejich pružných těl dávají všanc jedinému cíly - zničit jej ! Nedbat vlastních obětí. Umírají se jmény všech mnou přejetých zvířátek na rtech. Smrt je to rychlá a hrdinná...daří se mi však přežít. Vracím se pak s vozem špinavým , čpícím čerstvou krví , skly plnými snadno identifikovatelných skvrn , s pneumatikami , v nichž jsou pevně zaryté drápky tlapek hlodavců. Motor a karoserie těžce oddechují po té bitce na život a na smrt , maso jen pomalu odpadává , aby uvolnilo plechy pro další půtky. Jdu vstříc bezpečí domova...a cítím zase jejich oči. Jsou tu , před domem...čekají...až vyjdu , opět se ozve poplašné volání...
Na 1. kvetna jsem jel na kole pres Zavadu a byl tam nejaky cyklisticky zavod. Dresy, kola, naslapne pedaly. Kdyz jsme jeli pres tu dedinu, predjeli nas 2 starsi borci v zavesu a kdyz byli asi 20 m pred nama, z chodniku jim vbehl do cesty pes. Ten, co jel v zavesu se zleknul a svym prednim kolem brknul o zadni kolo prvniho. Uz se kutaleli a dreli po asfaltu asi 10 m. Krve jak z prasete, volala se zachranka, ale az na odreniny nastesti nic vazneho. Kdyz jsem ty 2 rozpletal a odnasel je s kolegou na travnik, vysla takova normalni 40 leta zenska a povida:" Asi toho psa zavru, uz to tento tyden udelal podruhe .....". No comment. Znam kolegu, ktery je kvuli podobneho psa nadosmrin na voziku, protoze nestacil vytrhnout nohu z klipsen".
Nejblbější zvíře je slepice. Ona má vždy tendenci přebíhat cestu přímo před váma. V autě je to v pohodě, ale na motorce je to horší. V dávných dobách jsem jednu přejel na fichtlu a strávil jsem odpoledne v nemocnici, mrcha odešla po svých já ne.

Za pár let jsem jim to vrátil. KTM620 ji pěkně rozšrotovala, ale nebylo to naschvál
fakt se smeju burjoa
Myslím, že Burjoa to s tím odebráním mobilu a cynismem nebral tak vážně... Tak ho nekamenujte. Jinak v tématu s pytlíkama jsem taky párkrát byl a za úchyláka mě nikdo snad nepovažuje.
burjoa: tva uchylka se da jiste lecit, vyhledej odbornou pomoc dokud je jeste cas! A nezapomen ze podobne "krasne" pocity s jakymi miris autem na zvirata muze mit tobe podobny lovec osobaku sedici v kamionu za tvou *!
Neni si ti burjoa rovnaky vtak, ktory otvoril temu o smrdiacom "pytliku"? Má to rovnakú uroven.
Asi si zavolal zvířecí záchranku...měls být důraznější a sebrat mu mobil 😊))
Toho jsem přejel, když jsem se proháněl na kole. Málem jsem se kvůli němu vysekal. Ježek to ale snad rozchodil, zůstal ležet v trávě, ale za půl hodiny už tam nebyl.
Mne sa tiez podarilo zrazit kravu, no motorkou!!! Rychlost bola cca 80 km/h, bez akehokolvek brzdenia, nakolko krava stala na ceste hned za neprehladnou zakrutou. Ja som dopadol celkom dobre ( prezil som ...), no krava a Jawa 350 to uz nerozchodili.
Srny jsou zajímavým elementem. Jednou jsem zažil , jak po nárazu kamionu se z do té doby čisté silnice stala... jediná pulsující , mokvající tkáň , plná rozdrcených kostí , orgánů a chomáčů chlupů , vše zalito chutnou omáčkou v podobě jasně červené krve. Lidé si stěžují , že po nárazu na ně jsou auta na odpis a pojišťovna škody odmítá nahradit. Není to hezké ? Respektujme je a tím odvážněji a důrazněji je likvidujme.
Bodaj by si napalil kravu a ta by ti rohom vypichla oko.A prežil by si a jazdil by si tak akorát na vozíku s jostickom.To ti prajem.
Hospitalizace kravy 😃))))) to je bozi.
Já osobně se vozím zvířátkům po jejich jemných heboučkých kožíšcích rád. Přiznávám , někdy mne hryže svědomí...ale když můj přední spojler omráčí nebohou kočku nebo králíčka , ten projede pod autem a jest rozporcován na malé kousky za libých zvuků BŽŽŽRRRMMM...nelituji. Několikrát jsem měl tu čest setkat se s králíčky ve vysoké rychlosti v noci na dálnici...srovnávám auto tak , aby svým středem mířilo na droboučké tělíčko...shýbá se...pohled do jeho očí - zemřu já nebo ty - a potom sladký náraz , slastně vydechuji , posléze s rozkoší utírám z laku ještě teplou krev...miluju jejich pohledy do mých očí. Vědí nějak , že smrt se k nim rychle blíží , ale jako kdyby vám chtěli cosi říci...nejlépe to dokáží kočky s jejich velkýma očima. Vytrvám však a nenechám se zmást výčitkami svědomí. Před srnami mám však úctu.
Jo, ale to není ono. Byla to celkem sranda, jel jsem v noci po nějaký okresní silničce a frčim asi 90, najednou kráva!!! Uprostřed silnice!!! Dupnu na brzdu a pak už jen náraz. Narazil jsem asi ve 40kmh. Skončilo to tak že jsem měl krávu na klíně. Vona si v klidu vodkráčela a já musel asi 3km pěšky do nějaký vsi...no a pak jsem musel do nemocnice...no a měl jsem otřes mozku. Doktor povídal, že prej je divný, že jsem s tim došel tak daleko...pak jsem musel zaplatit asi 10 000 za hospitalizaci krávy. Vod tý doby už prej nedojila 😃)
Priste zkuz jezka nebo krtka, to bude bez otresu 😃))
Krava je holt velka 😃
..jste někdy krávu??? Já jo...měl jsem těžkej otřes mozku (a to sem jel asi 40 kmh), auto na *** a problém se zemědělcema...(ale je to asi 5 roků zpátky...)
A co Vysočany-Libeň, to jsou dobrý čtvrti, kdo se tam ocitne, ten je synem smrti.
To víš, že půjčím. Ale jenom v Karlíně nebo v Nuslích.
To Vmax: jestli myslis, ze nemam nic lepsiho na praci, nez Felicii bourat do nebohejch zviratek, tak ses jouda. Ta blba srna mi nabehla primo pod auto, vybehla zprava z prikopu, hned za stromem. Pri osmdesatce je po vsem drive, nez si stihnes uvedomit, co se stalo. Kdyz se ti to stane hned po ranu na druhem kilometru jizdy, tak to fakt neni zadna zabava.
Rumune, toho Hummera mi pučíš!!!
Ano. A někteří lidé mají také divnou chuť.
Myslím,že zabíjat zvieratá autom je hnusne.Sú taký chuji čo pridajú aby mali doma večeru.Vždy ked mi niečo vyskočí na cesstu tak sa snažím tomu vyhnut ako to len ide.Aj za pomoci ABS a všetkých svetých.Je to zlí pocit ked cítim ten náraz do predku auta.Zabolí ma to aj za toho zajaca.Zvierat som chvalabohu neprešiel vela.Bola to jedna mačka,ktorá to prežila.Nedávno jeden zajac,ktorý ešte chvílu dožíval a potom dorobil.Chcel by som však upozornit na jednu vec.Ked už nejaké zviera máme v kufri auta tak by nemalo končit na pekáči.Taký zajac može mat chorobu velmi nebezpečnú pre človeka.Rodinka si na tom pochutí a na druhý den možu toho lutovat.Pozor teda na tieto zvieratká.Chorob zvere je vela.
Ještě dneska si jdu objednat Hummera a pak rovnou do Karlína.
Musis ale presedlat na auto, at toho vic prejedes.
Konečně nějakej kloudnej a reálnej názor na věc. Začnu s tím hned dneska.
Pojdme zvysit bezpecnost na nasich silnicich, pojdme jezdit po chodniku.
To davidz: Škoda, Rumune, že jsi netrefil nějakýho cikoše. To bych ti ty škody rád zaplatil sám.
Tak jestli je to pojištené tak to pojištovna zaplatí, ale z povinneho ruceni to nelze.
...o přejetejch zvířatech, tak se můžu připojit. V pátek jsem trefil srnu, vlítla mi přímo před auto v osmdesátce. Naštěstí to odnesla jen SPZka a maska. Řekl bych, že to dopadlo docela dobře, pojišťovna to snad zaplatí. Jenom ta srna, mrcha, utekla, takže rozbitý auto a rodina bez večeře.
Tohle téma se ale krásně jmenuje.