Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

17 komentářů

Zdravim, chcem sa Vas opytat ci ma niekto skusenosti s novou zafirou 1,9tdci 110kw. Chystam sa ju kupit... Ake mate z nej dojmy, aka je spotreba, mate uz aj s nou problemy? Co si do nej priplatit a co je zbytocne, ake mate skusenosti?
RRAAFF1
jestli umíš německy,tak zkus www.motor-talk.de

Tam je toho dost.
bol som na tej stranke, ale tam len nackovia maju problemy s ovladanim s farbou a tak, oni su blbi ako taga...
RRAAFF1
No v histirii tam něco bylo.Je teda pravda,že se tam teď hodně řeší,jaká barva na který auto >😁 .Co jsem četl(s mou nepříliš super němčinou),tak tam s těma novejma Zafirama problémy nemají.

Jinak já když jsem se na Zafiru byl jen tak ptát,tak mi nabídly slevu 19% při odpočtu a + ještě 14% další slevu do konce března.

Třeba tady v Praze www.auto-staiger.cz mají nějaký slevy od 10.3-11.3(Opel 24hodin),tak jestli to třeba nebudeš mít ještě levnější tady u nás,akorát ta cesta,ale někdy se vyplatí.
mne davaju -19% a -16%, takze pri 1 150 000- je to okolo 950 000sk a este -19%, takze celkom slusne. Beriem si skoro full vybavu. Jedno ma stve ze ani na sk ani na cz strankach oplu nie je dokopy nic napisane su to len stranky aby nieco bolo. Ani ten www.opelmagazin.cz ziadna slava....
Kdyz jsem byl s Vectrou v lete v servise, cekal jsem na auto, svezl jsem se, mela tak ten prostredni diesel myslim 125 koni, 6°manual, jelo to celkem dobre, co jsem to tam protahl po Vysocine celkem rychle, jel jsem za 7,5/100km, bylo to cca 20km, jinak ten chlapek rikal, ze s tim jel to nemecka za 6,1l, 4 lidi, ale taky rikal, ze kdyz se tam nastehuje vsech 7 lidi, tehnle motor nestaci. Jinak podvozek vybornej, sice se trosinku naklani, ale drzi... taky bych tohle auto chtel, preju stastny vyber!
RRAAFF1
patrik:Hm,tak to už bude slušná výbava.Máš tam tu skleněnou střechu?

Jinak ty stránky ještě jdou,to co měli dříve je úplná hrůza.Jen mi tam chybí konfigurátor,aby si člověk nemusel sčítat položky na kalkulačce.
najprv som ju chcel ale ked som sedel v predvadzacej s tou strechou, tak sa mi uz nepacila. Keby bola zvnutra cely vyhlad, tak by som bral, su tam len styri obdlznicky, na p307 je krasny vyhlad hore. Som zvedavy na ten bezklucovy system.
RRAAFF1
Ta střecha je taky hlavně zajímavá,že tam má spoustu odkládacích schránek a dostaneš ji se stříbrnýma střešníma lištama,ale jestli bereš COSMO,tak ta je jsou myslím stejně v ceně.No ten bezlíčový systém,uvidíš.Mně by to už přišlo s tím takový příliš přetechnizovaný 😉 .

Pokud jezdíš často,tak bych asi vzal ty adaptivní bixenony,ačkoliv nejsou zrovna levný,ale při takový ceně auta se to dá akceptovat.
cosmo budem mat, ale bez strechy,pretoze cosmo vybava nema strechu v cene, ta je iba pre zapadny trh. Ani v cz ani sk ani pl nema v cosmo vybave strechu. 😒 a priplatok 50tis je trochu moc za strechu
RRAAFF1
myslel sem ty ližiny ve stříbrný.No jo,to jako v cizině mají Astry standart ESP,tady za 40tKč pro základní benzíny a nafty :shock: .

Jinak jaký jsou ty polokožený sedadla?Píšou,že jsou sportovní.Jsou lepší než ty normální nebo ne?
su tam polokozene vyvysene velmi dobre sedadla. Pri 110kw je esp standard, netreba priplacat.
to Patrik22: mozes mi vysvetlit ako to funguje s tou zlavou?: 19%DPH dole a aku zlavu ti este poskytuju? Kupujes to na firmu? Pytam sa zamerne, chcem si tento mesiac objednat Astru GTC a viazne mi to hlavne kvoli tym zlavam. V ktorom autosalone si bol?
ak kupujes auto na firmu, ktora je platcom DPH, tak pri kupe automobilu, ktory je v kategorii N1 (gtc uz je) ti danovy urad vrati 19% z ceny automobilu, takze v salone zaplatis plnu sumu a pri najblizsom danovom plneni si uplatnis odpocet DPH a poslu ti na ucet peniaze. Inac aj mne davali iba 14% zlavu, ale chodim tam uz od novembra, pretoze zafira stale este nie je schvalena v kategorii N1 a mala byt uz od noveho roku, takze preto ze cakam tak dlho tak mi daju taku zlavu. Pomohol som si aj tym ze som poslal mail do kazdeho oplu na slovensku nech mi daju ich cenovu ponuku, niektory dali iba 13% a niektory 15% s najlepsou ponukou som isiel do najblizsieho opla a ukazal som im ci mi vedia urobit lepsiu cenu-urobili a s tou lepsou som isiel do druheho najblizsieho a ukazal som im ponuku a tak to islo asi 5x a som na asi maximalnej zlave 16% a este mi potom spustili jednorazovo 10tis Sk. 😃) Mesiac behania, v opli mali radost zo mna, ale musi si clovek vybojovat zlavu- ja som vybojoval 200tis zlavu a este som tach chodil po lizingovych spolocnostiach az som vybojoval, to ze dokopy preplatim na aute iba 30tis za 3roky 😃)
N1 je uzitkove vozidlo, a vlastne sa jedna zadne sedadla, v tomto vyhotoveni je miesto sedaciek ulozny priestor- nemylim sa? V ktorom OPELy si dostal nakoniec najlepsiu ponuku?
neviem ako to ma riesene gtc,ale zafira nema 7miest ale uz iba 5miest. Najlepsiu cenu urobili v TN, MT a PP - rozdiel bol len 1-5tisic
5 míst v kategorii N1, jinak má 7 míst