Řešení jistě existuje: před koupí si auto řádně vyzkoušet, pokud možno 2-3 kusy,víc značek a modelů a pak se snažit najít nějaké optim.řešení.Na každém autě se stejně najde něco až je doma.Vyměnit za starou,třeba.Ale to byla recese ...Teď už nic....
Já jsem si 2ks O2 také vyzkoušel a vadily mi jiné věci,než šířka středového panelu. 178 cm výška.
Já jsem si 2ks O2 také vyzkoušel a vadily mi jiné věci,než šířka středového panelu. 178 cm výška.
co ine ti na nej vadilo?
Hluk motoru 1,9TDI-PD a aerodyn.hluk kolem A sloupku-jenže to byly naprosto první kusy,dodané výrobcem.Třeba je to už lepší. Protože jsem byl zvyklý tehdy na O1,tak mi na první dojem nesedla.Necítil jsem se v tom dobře,prostě první dojem nebyl nic extra. Ještě čitelnost přístrojů. Když se sedlo třeba do M6,Avensise,Accordu,ta auta padla líp.Možná Accord trochu méně.Jinak mi to auto nevadí.Nemám jej,takže spokojenost.
ten aerodynamicky hluk uz vyriesili, ale ten motor stale huci
Motor je taky vyřešen. Pro hluchoněmé je TéDéIčko a pro normální lidi je benzín. Prostě si nekupujte chrochtáky a motor neřešíte...
Jinak trochu nechápu jak někomu může vadit středový panel. Mám 1.80 m 76 kg a mám tam místa, že by se ke mě na sedačku vešla ještě rodinka somálců. Jednu dobu se tu probírlai aji nepohodlné sedačky nove Octavie. Taky nemůžu souhlasit. i Po 1200 km cesty v kuse jsem byl naprosto v pohodě odpočaty a nebyl by problém ujet ještě pár set km navíc. prostě mám s auta jen dobré pocity. Nic netlačí, dobře se sedí, nic nekŕachtá, nepuká nevrže, motor není slyšet, a žáný aerodynamický hluk od zrcátek taky nemám. Možná aź tak od 170km vejš jde ten aerodynamický hluk slyšet... ale naprosta spokojenost.
Myslím, že když máš otlačeniny a kŕeče, tak to není chyba auta, ale uživatele, že sis vše nevyzkoušel před koupí...
Jinak trochu nechápu jak někomu může vadit středový panel. Mám 1.80 m 76 kg a mám tam místa, že by se ke mě na sedačku vešla ještě rodinka somálců. Jednu dobu se tu probírlai aji nepohodlné sedačky nove Octavie. Taky nemůžu souhlasit. i Po 1200 km cesty v kuse jsem byl naprosto v pohodě odpočaty a nebyl by problém ujet ještě pár set km navíc. prostě mám s auta jen dobré pocity. Nic netlačí, dobře se sedí, nic nekŕachtá, nepuká nevrže, motor není slyšet, a žáný aerodynamický hluk od zrcátek taky nemám. Možná aź tak od 170km vejš jde ten aerodynamický hluk slyšet... ale naprosta spokojenost.
Myslím, že když máš otlačeniny a kŕeče, tak to není chyba auta, ale uživatele, že sis vše nevyzkoušel před koupí...
M6,Avensis,Accord sú predsa o triedu väčšie autá a nedajú sa s O porovnávať.
to mas pravdu, ale oII ma jednu velku vyhodu a to je odpocet N1, ked priplatis 25tis sk
To ma ale spousta aut, skoro kazdy kombik...
podla prieskumu co som robil, tak u vas ano, ale na slovensku bohuzial nie. dokonca oktavia II je jedine osobne auto so 4 miestami, ktore ma odpocet (MPV a SUV nepocitam)
No tak to je peknej bordel... stejnej jako to ze tady stoji prepazka taky 25 000 ale ceskejch a u vas 25 000 slovenskejch. Pritom je to par tribek a dratu 😊
Tady v ČR nemá odpočet DPH snad jen ten Accord. Accodr je sice pěkný a má dobrý motor, ale jen 5 rychlostí, neodpočet DPH, slabou výbavu . Ve Volvu je místa vzadu snad ještě míň než v Octávii. Zkoušel jsem se ve svém Mondeu za jízdy nějak dotknout toho panelu uprostřed, ale na něj dosáhnout holení ani kolenem nejde 😄 Zkus si do toho sednout. Octávia má asi lepší výbavu.........ale ať navěšíš na fikus jakkoliv velké baňky, pořád vypadá jako vánoční strom více smrk třeba i bez baněk. A tak je to i s tím autem...........ale záleží, na co ho člověk potřebuje a co od něj čeká. Někdo upřednostní vybavení za dobrou cenu, někdo prostor, výkon a stabilitu........Mě ještě při porovnávání fakt vadil ten zvuk hromobití PD dieselu............
Accord ma slabou vybavu? Kdybys rekl, malo rozsiritelnou to bych chapal.
Accord ? Pokud se nepletu ( je to už půl roku ), tak Accord byl jen snad ve dvou paketech, ten vyšší možná už měl výbavu dobrou, ale zase byl už moc drahý. A bez odpočtu DPH.......... A ten základní byl zase příliš strohý, k tomu jen ten 5-kvalt...........Accord byl rychle z kola ven😒( A to mám k Hondám slabost.........
Tak si spocitej na kolik by te vyslo to Mondeo kdyby melo stejnou vybavu jako Accord v te vyssi vybave a porovnej vysledek. 😉 Ten odpocet DPH je jina vec stejne jako 5-ti kvalt (verze pro letosni rok s i-CTDi ma uz 6 stupnovou)
..........jenže Mondeo se snad za plnou cenu nikdy neprodávalo 😃 Vždycky byla a je nějaká akce 😃
Podľa mňa na všetky autá okram Škodovky sú stále nejaké akcie. Tá spraví akciu akurát na financovanie ktoré keď si prerátate zistíte že naopak prerobíte 30 tis. oproti bežnému leasingu.
V decembri som kupoval auto a keď som obiehal autosalóny všade dávali zľavy aj keď ich nemali uvádzané ani v reklamách ani na internete.
V ČR je to isto dtto alebo ešte lepšie.
V decembri som kupoval auto a keď som obiehal autosalóny všade dávali zľavy aj keď ich nemali uvádzané ani v reklamách ani na internete.
V ČR je to isto dtto alebo ešte lepšie.
Minimálne Opel Astra je N2. Aj stará aj nová. Navyše za cenu OII ( vyše 800 tis. Sk)by sa našlo možno aj auto strednej triedy s odpočtom DPH.
Minimálne Opel Astra je N2. Aj stará aj nová. Navyše za cenu OII ( vyše 800 tis. Sk)by sa našlo možno aj auto strednej triedy s odpočtom DPH.
opel ma nezaujima.
A ktore ine auto strednej triedy ma odpocet DPH?
Okrem mercedes C Tmodell o ziadnom neviem.
opel ma nezaujima.
A ktore ine auto strednej triedy ma odpocet DPH?
Okrem mercedes C Tmodell o ziadnom neviem.
Treba sa opýtať u predajcov. Ani Opel to na internete neuvádzal a koncom roka keď som kupoval auto mali v ponuke Astru a mám taký dojem že od nového roka aj Vectru.
Treba sa opýtať u predajcov. Ani Opel to na internete neuvádzal a koncom roka keď som kupoval auto mali v ponuke Astru a mám taký dojem že od nového roka aj Vectru.
no prave som obvolal mitsubishi, mazdu a hondu.
mysiak ma s N1 outlander a pajero - takze to nic.
mazda nema ziaden model s N1
honda ma N1 CRV - takze to nic.
co sa tyka VW tak golfplus aj touran vyjde drahsie. Caddy nechceme.
ini vyrobcovia ma nezaujimaju.
no prave som obvolal mitsubishi, mazdu a hondu.
mysiak ma s N1 outlander a pajero - takze to nic.
mazda nema ziaden model s N1
honda ma N1 CRV - takze to nic.
co sa tyka VW tak golfplus aj touran vyjde drahsie. Caddy nechceme.
ini vyrobcovia ma nezaujimaju.
Tak to je tvoj výber dosť obmedzený. Ja by som osobne bral Outlander. Za cenu Oktávie neporovnateľné auto. Aj keď je pravda že by sa do takého auta už hodil diesel.
Vieš ako to bude od leta s leasingom na úžitkové autá? Odpočet DPH nebude môžný a leasing je predsa nájom. Či sa bude dať odpisovať DPH aj keď bola leasingová zmluva uzatvorená skôr.
Vieš ako to bude od leta s leasingom na úžitkové autá? Odpočet DPH nebude môžný a leasing je predsa nájom. Či sa bude dať odpisovať DPH aj keď bola leasingová zmluva uzatvorená skôr.
nepotrebujeme zivit benzinove SUV - btw mohli by sme si dovolit iba 2wd verziu - nema to zmysel
ano, vyber je zuzeny - dobrych aut je stale malo
co sa chysta od leta neviem, ale snad to pred volbami neschvalia...
Predpokladám že tým bolo myslené to že pri kategórii m1 máš v náklade aj neodpočítanú dph takže si znížiš daňový základ aj o DPH.
aha, jasne, to tiez urobi rozdiel. u toho picassa konkretne 31tis.
ano, vyber je zuzeny - dobrych aut je stale malo
co sa chysta od leta neviem, ale snad to pred volbami neschvalia...
Predpokladám že tým bolo myslené to že pri kategórii m1 máš v náklade aj neodpočítanú dph takže si znížiš daňový základ aj o DPH.
aha, jasne, to tiez urobi rozdiel. u toho picassa konkretne 31tis.
Pěkné téma !! 😄
Takže především Astra není střední třída samozřejmě ani náhodou-.
Mondeo jako nákladní má samozřejmě taky normální značky, a je pětimístné. Které auto je pak čtyřmístné ???
Na celnici je třeba jet když máš něco k proclení a ne podle toho, jestli jdeš pěšky nebo jedeš autem. Takže pochopitelně žádný problém.
DPH ve splátkách se pravděpodobně přestaně odečítat v okamžiku, kdy se změní zákony a odečet nebude možný. Takže čím déle budeš splácet za původních podmínek, tím lépe. Jedna z možností, jak se tomu vyhnout je vzít auto na půjčku a ne na leasing. Podmínky jsou v podstatě stejné, ale auto je hned majetkem kupujícího. A DPH si můžeš odečíst hned celé.
Takže především Astra není střední třída samozřejmě ani náhodou-.
Mondeo jako nákladní má samozřejmě taky normální značky, a je pětimístné. Které auto je pak čtyřmístné ???
Na celnici je třeba jet když máš něco k proclení a ne podle toho, jestli jdeš pěšky nebo jedeš autem. Takže pochopitelně žádný problém.
DPH ve splátkách se pravděpodobně přestaně odečítat v okamžiku, kdy se změní zákony a odečet nebude možný. Takže čím déle budeš splácet za původních podmínek, tím lépe. Jedna z možností, jak se tomu vyhnout je vzít auto na půjčku a ne na leasing. Podmínky jsou v podstatě stejné, ale auto je hned majetkem kupujícího. A DPH si můžeš odečíst hned celé.
Astra bola spomínaná ako alternatíva Oktávie. Obe sú samozrejme nižšia stredná trieda.
Na Slovensku Mondeo nie je v n1 verzii. A neviem ako u vás ale na Slovensku N1 vo väčšine prípadov znamená oddelený batožinový priestor a len 4 miesta na sedenie v TP. Nechápem zmyse prečo 4 miesta ale je to tak.
Pôžička by problém s DPH ( ak to tak naozaj bude ) samozrejme vyriešila ale zase sa stráca výhoda leasingu ( rýchlejší odpis ) takže treba popremýšľať čo sa oplatí viac.
Na Slovensku Mondeo nie je v n1 verzii. A neviem ako u vás ale na Slovensku N1 vo väčšine prípadov znamená oddelený batožinový priestor a len 4 miesta na sedenie v TP. Nechápem zmyse prečo 4 miesta ale je to tak.
Pôžička by problém s DPH ( ak to tak naozaj bude ) samozrejme vyriešila ale zase sa stráca výhoda leasingu ( rýchlejší odpis ) takže treba popremýšľať čo sa oplatí viac.
Splátky byly u ČSOB Leasing úplně stejně , jako normální leasing. Na tři roky...Jen pojištění se muselo udělat zvlášť.
tiez nechapem, preco je N1 zvacsa iba 4 miestne. Napr corolla verso je 5 miestna (ale bez N1 moze byt az 7 miest)
Jasne, to vim ted uz taky... Jinak mi na aute nic neschazi, je to super, jak vykon, tak vse kolem ale tohle je vec silena. Jel jsem s tim 360 km a otlacenina bolela 2 dny. Dnes s jinym nastavenim sedacky 180 km a otlaceni nebylo ale zase mam v lytku krece ktere sem nemel nikdy. Tohle auto to mne stve 😞
Oktavka asi pujde z baraku, co tedy navrhujes ? Kde 'hledat prostor' ?
Je to individuální a záleží na penězích...... Ale já jsem i přes jisté technické problémy volil MONDEO 2,2 TDCi, protože takový podvozek a prostor, spojený s výkonem, který neduní a netřepe s celým autem jsem jinde nenašel, a cena se dá u prodejců vyjednat docela dobrá.........Ale jak říkám, pěkných a velkých aut je hodně..........
... :-! nechci radit, ale být tebou, tak to ještě chvilku zkusím, měnit auto kvůli otlačené noze - to tak boty ne? /tedy leda, že máš takové příjmy, že výměnu auta pociťuješ jako výměnu bot/ jinak k podvozku/prostornosti Octavek II - rozvor je dnes v nižší střední třídě podprůměr - pro mě je z toho důvodu méně místa zase na zadních sedadlech...co Oct. nabízí.
odhadujem ze kocur je skor silnejsej postavy. Ak nie da sa to celkom dobre nastavit posedom. Aj ked si to skusal. Ako zvyknes mat sedadlo nastavene? Najviac miesta ziskas ked pojdes zo sedadlom maximalne dozadu a zoroven si das co najkolmejsie operadlo, sucastne s tym si dat sedadlo maximalne dolu tak aby si stale dobre videl a nemal pocit ze si "utopeny"vsetko tak aby si pri zoslapnuti spojky na podlahu mal nohu uplne vystretu, ale aby noha dosadala na cele chodidlo nie len spickou, potom dosladit volant vyskovo aj pozdlzne tak aby ti ruky zhruba rovnako dosahovaly horny okraj volantu aj spodny. Je to hodne o zvyklostiach posedu, manzelka ma pri mojom nastaveni pocit ze nedociahne nohami na pedale a ze s auta nevidi, nohy ma pritom rovnako dlhe ako ja a je nizsia o 2cm (ja mam 175cm 76kg). Aby som sa po nej za volant vobec dostal musim si sedadlo poriadne odsunut. Vo Vectre je to s panelom podla mna uplne rovnake -auto je kusok sirsie-panel ma vsak este sirsie.
s tymto problem nemam, na mieste vodica sa mi sedi uplne v pohode, aj dlhsie cesty..., ale ten stiesneny pocit mam ked obcas sedim vedla, teda nie je to tak casto aby mi to vadilo, ale mam pocit ako by na mieste spolujazdca bolo menej miesta na sirku ako na mieste vodica...to len taky moj subjektivny dojem, najma ked mi kazdy kto tam sedi automaticky okupuje laktovu opierku a ja nemozem obcas ani preradit 😁
kocour:Být tebou,tak si zvolím tak 5 aut,která se mi líbí a splňují finanční limit,popřípadě myslíš,že prodejce dá dobrou slevu a ty si pak důkladně zkusil a z toho koupil.
blesk999 - ne ze bych byl nejaky vizle, hubenej rozhodne nejsem, ale tady jde o kolena a dylku nohou na pedaly. Kdyz dam sedadlo tak, ze pohodlne stlacim spojku az na zem, tak prava noha musi byt bud porad natazena a kdyz ji pokrcim, tak zavazi ten panel. Dnes jsem se bavil s prodejcem, a souhlasil, ze jsou zakaznici kterym to presne jako mne vadi, a na Octavii II ze take vadi velky klin ktery ma sedacka po bokach. Sedel jsem ale vcera v Audi A6 a panove, tam je na ty kolena jeste mene mista 😄 Takze ted uz skutecne OPATRNE pri vyberu! Ja si to budu pamatovat urcite, bude mne to stat nemaly penize 😒 Za takovy prachy sem mohl jezdit taxaalem 😊
Mimochodem, neche tady nekdo tu mou oktavku ? vyvolavacio cena je 570 000 bez DPH puvocni cena 620 000 nabidku mam za 550 000 .
To DPH - já jsem loni kupoval auto pořizovací cena s DPH 900000 a ten odpočet po poradě jsem odmítl. Udělejte si finanční analýzu a zjistíte, že u osobních aut do 1 milionu vc. DPH se to snad ani nevyplatí. Nezapomente do té analýzy dopočítat daňový náklad hodnoty celého DPH(to je u fyzických osob kolem 35-40😖, započítat cenu přepážky, omezení provozu auta jako nákladní, jednak užitkově a taky např. malé celnice atd. Na konci odpisového období při likvidaci připočítejte zůstatkovou DPH, zvlášť když budete chtít auto třeba po 4 letech dát protiúčtem k novému, když se nepovede zlikvidovat nějakým jiným způsobem. Čím je cena auta nižší, tím je to snad méně zajímavé. Co si o tom myslíte?
To DPH - já jsem loni kupoval auto pořizovací cena s DPH 900000 a ten odpočet po poradě jsem odmítl. Udělejte si finanční analýzu a zjistíte, že u osobních aut do 1 milionu vc. DPH se to snad ani nevyplatí. Nezapomente do té analýzy dopočítat daňový náklad hodnoty celého DPH
neviem co to je danovy naklad hodnoty...
(to je u fyzických osob kolem 35-40😖, započítat cenu přepážky, omezení provozu auta jako nákladní, jednak užitkově a taky např. malé celnice atd.
konkretne ja kupujem na pravnicku osobu.
ad obmedzenia - 4 osoby max mi vobec nevadia, na kratke vzdialenosti nieje problem odviezt 5 ludi, pripadna pokuta je ajtak nizka. co sa tyka colnic, tak s N1 autom normalne prechadzame colnice ako s osobnym autom, ziaden problem s tym nieje. chapem ze u vas ma auto N1 zltu znacku, co moze byt problem. U nas ma N1 auto rovnaku znacku ako klasicke auto.
Na konci odpisového období při likvidaci připočítejte zůstatkovou DPH, zvlášť když budete chtít auto třeba po 4 letech dát protiúčtem k novému, když se nepovede zlikvidovat nějakým jiným způsobem. Čím je cena auta nižší, tím je to snad méně zajímavé. Co si o tom myslíte?
skusim pocitat v reale: kupovali sme picasso 2.0hdi pred 4 rokmi. stalo 850tis Sk (vratane mreze) DPH bolo vtedy ine, ale ratajme s 19%
po case sme teda ziskali naspat 161tis sk, z toho bola 25tis uprava N1 (s dphj, cize 21tisic t.j. 140tisic.
auto sa ide teraz predat, na protiucet ponukaju 300tisic. dph z toho je 57tisic.
cize usporena suma je 83tisic korun. zeby to bolo extremne vela si nemyslim, ale preco by som mal tie peniaze darovat nejakemu magorovi vo vlade, ktory ma potom s majakom obehne vo "svojom" bavoraku?
tych 83tisic korun je napr havarijna poistka na 3 roky...
a pokial auto predas niekomu na ruku, tak sa dohodnete na rozumnej cene, ktoru obhajis pri pripadnej danovej kontrole (napr 100.000sk pre zly technicky stav) z toho je dan len 19tis a teda usetrena suma je vyse 100tisic...
najvacsim problemom je kradez, pretoze vtedy musis DPH vratit statu a ked mas auto na lizing, tak musis vybrat z uctovnictva este aj vsetky nakladove polozky suvisiace s prevadzkou - a tomu hovorim svinstvo, pretoze stat nieje schopny zabezpecit bezpecnost, prides o auto, a este aj o kopec penazi...
neviem co to je danovy naklad hodnoty...
(to je u fyzických osob kolem 35-40😖, započítat cenu přepážky, omezení provozu auta jako nákladní, jednak užitkově a taky např. malé celnice atd.
konkretne ja kupujem na pravnicku osobu.
ad obmedzenia - 4 osoby max mi vobec nevadia, na kratke vzdialenosti nieje problem odviezt 5 ludi, pripadna pokuta je ajtak nizka. co sa tyka colnic, tak s N1 autom normalne prechadzame colnice ako s osobnym autom, ziaden problem s tym nieje. chapem ze u vas ma auto N1 zltu znacku, co moze byt problem. U nas ma N1 auto rovnaku znacku ako klasicke auto.
Na konci odpisového období při likvidaci připočítejte zůstatkovou DPH, zvlášť když budete chtít auto třeba po 4 letech dát protiúčtem k novému, když se nepovede zlikvidovat nějakým jiným způsobem. Čím je cena auta nižší, tím je to snad méně zajímavé. Co si o tom myslíte?
skusim pocitat v reale: kupovali sme picasso 2.0hdi pred 4 rokmi. stalo 850tis Sk (vratane mreze) DPH bolo vtedy ine, ale ratajme s 19%
po case sme teda ziskali naspat 161tis sk, z toho bola 25tis uprava N1 (s dphj, cize 21tisic t.j. 140tisic.
auto sa ide teraz predat, na protiucet ponukaju 300tisic. dph z toho je 57tisic.
cize usporena suma je 83tisic korun. zeby to bolo extremne vela si nemyslim, ale preco by som mal tie peniaze darovat nejakemu magorovi vo vlade, ktory ma potom s majakom obehne vo "svojom" bavoraku?
tych 83tisic korun je napr havarijna poistka na 3 roky...
a pokial auto predas niekomu na ruku, tak sa dohodnete na rozumnej cene, ktoru obhajis pri pripadnej danovej kontrole (napr 100.000sk pre zly technicky stav) z toho je dan len 19tis a teda usetrena suma je vyse 100tisic...
najvacsim problemom je kradez, pretoze vtedy musis DPH vratit statu a ked mas auto na lizing, tak musis vybrat z uctovnictva este aj vsetky nakladove polozky suvisiace s prevadzkou - a tomu hovorim svinstvo, pretoze stat nieje schopny zabezpecit bezpecnost, prides o auto, a este aj o kopec penazi...
Aby bylo vozidlo deklarovatelné jako M1, tak musí být prostor pro náklad větší, než prostor pro posádku. Nebo možná hmotnost připadající na náklad musí být větší než hmotnost znormované osádky. Nějaká taková kravina to je ...
Tak jsem dnes vybiral prostorne auto, kde by mne o stredovy sloupek netlacila kolena... A je tady favorit: Renault Espace , ten ma mista na rozdavani. Ma k nemu nekdo nejake postrehy? Jaka jsou auta znacky Renault ?
Ahoj zkus Mazdu 5. Mohu jen doporučit. Cenově lepší než OII(výbavou) a prostoru máš hodně. U Renaulta pozor na kvalitu a servis - vlastní bolavá zkušenost.
Espace je pěknej, ale cenově asi dražší, jestli velkoprostorovej, ... jeden čas jsem slintal po Kia Carnival. koukni na ty sedadla a poslintneš taky. Dá se i relativně rozumě koupit americká verze s 3,5 litrovým benzínovým motorem, ale bude to žrát jak ruskej kombajn. Diesel asi půjde. Nakonec jsem skončil u Hondy CRV 2,2 diesel, posez proti předchozímu MB W210 jak v dodávce, ale už jsem si zvykl a mám ji rád. Potvrzuje se teorie, že jednou sedneš do čtyřkolky a už nebudeš o jiným autě přemýšlet. Ale je to auto spíš pro dva, nebo pro ty zadní tak do 170 cm.
Ten středový panel a malý prostor pro nohy u Oktavky fakt vymyslel nějaký ***idyzajner. Znamy, co ma O2, mi ukazoval pro zajímavost porovnání koberečků O1 a O2. Ten nový je poloviční!, to mluví samo za sebe o prostoru pro nohy.
Masivní středový panel má své opodstatnění u BMW (převodovka, kardan, řazení..), pokud vevnitř panelu opravdu nic není, je to trapné.
Kocoure zkus si sednout třeba do Fiatu Brava, od kolena budeš mít ke středovému panelu ještě 10 cm místa, tam by ses neotlačil... Tím ti nechci toto auto nutit, není to tvoje třída.
Masivní středový panel má své opodstatnění u BMW (převodovka, kardan, řazení..), pokud vevnitř panelu opravdu nic není, je to trapné.
Kocoure zkus si sednout třeba do Fiatu Brava, od kolena budeš mít ke středovému panelu ještě 10 cm místa, tam by ses neotlačil... Tím ti nechci toto auto nutit, není to tvoje třída.
Jojo, opravdu tam nic neni 😄 Snaha patrne byla udelat stredovym panelem z O2 neco co neni... >😒]
dnes som absolvoval v aute vyse 400 km a akolvek som sa snazil, aby som nasiel nejaku polohu, v ktorej by mi ten stredovy panel vadil, nepodarilo sa :roll: vzdy mi zostavalo 5-6 cm k dobru...a to mam 180 a zrovna stihly teda nie som >😁
Jozef035 - tie 4 miesta sú u N1 z dôvodu užitočnej hmotnosti. Proste náklad niečo váži a aby bola splnená nejaká norma, tak musí mať istú hmotnosť. A tú hmotnosť, ktorá sa k nákladu pridá, tak tú treba niekde vziať. Takže ubudol jeden člen posádky. Ale tuším OII je práve vďaka pomerne vysokej užitočnej hmotnosti 5 miestna aj v N1. Neviem, či už je, alebo čoskoro bude. Momentálne sa nejako menil systém prideľovania N1. Už sa to nebude prerábať na N1 u predajcu, ale takto musí auto prísť od výrobcu.
Pavel_J - a Octavia nemôže mať krdan? To má túto výsadu len BMW?
K tomu stredovému panelu. Kedysi sa rovnako nadávalo na Fabiu, že tlači do kolena. Ale stačilo posunúť sedadlo trochu vzad, polohu ležiaceho jazdca upraviť na normálnu bezpečnú, doštelovať volant a už nič netlačilo. Ja som testoval už niekoľko Octavií a v žiadnej ma nič netlačilo. Ale v krajnom prípade je možné nalepiť niečo mäkké v mieste dotyku kolena, keď už to tak vadí, nie?
DIM - nie som si vedomý toho, že by mal Beetle vzadu viacprvkovú nápravu. Beetle má stále vlečnú nápravu. Takže určite nie je jeho podvozok zhodný s tým, čo má OII. Aj rázvor je iný.
Pavel_J - a Octavia nemôže mať krdan? To má túto výsadu len BMW?
K tomu stredovému panelu. Kedysi sa rovnako nadávalo na Fabiu, že tlači do kolena. Ale stačilo posunúť sedadlo trochu vzad, polohu ležiaceho jazdca upraviť na normálnu bezpečnú, doštelovať volant a už nič netlačilo. Ja som testoval už niekoľko Octavií a v žiadnej ma nič netlačilo. Ale v krajnom prípade je možné nalepiť niečo mäkké v mieste dotyku kolena, keď už to tak vadí, nie?
DIM - nie som si vedomý toho, že by mal Beetle vzadu viacprvkovú nápravu. Beetle má stále vlečnú nápravu. Takže určite nie je jeho podvozok zhodný s tým, čo má OII. Aj rázvor je iný.
Aj tak je to nezmysel. Rád by som videl ako niekto vozí v Audine alebo v Medveďovi "vrecká s cementom". Keď už môže byť úžitková A6 malo by byť s odpočtom DPH každé auto.
Ja som počul že to má byť práve naopak. Auto bude musieť byť prihlásené ako M1 a následne prestavané na N1. Tým pádom môžeš mať úžitkové ale bez vrátenia DPH.
Ja som počul že to má byť práve naopak. Auto bude musieť byť prihlásené ako M1 a následne prestavané na N1. Tým pádom môžeš mať úžitkové ale bez vrátenia DPH.
Zdravím.
ad DPH, přepážka a počet míst k sezení:
Trochu jsem byl překvapený, že jste mluvili o snížení počtu míst v případě
zabudování přepážky. Ve svém autě mám taky přepážku, ale žádné místo mi nebylo odečteno, vůz zůstává stále a stále bude 5-místný, i s přepážkou. Dokonce je to uvedeno i v technickém průkazu - 5 míst.
"malá celnice"? - >😁 co to je? Pokud mi dojde zboží z USA, tak proclím
clo klasicky a pak když instaluji u zákazníka tak jedu a nikdo se mě na hranici neptá na nic.
Mám pocit že to zavání jakýmsi strašákem proti přepážce. :?
ad DPH, přepážka a počet míst k sezení:
Trochu jsem byl překvapený, že jste mluvili o snížení počtu míst v případě
zabudování přepážky. Ve svém autě mám taky přepážku, ale žádné místo mi nebylo odečteno, vůz zůstává stále a stále bude 5-místný, i s přepážkou. Dokonce je to uvedeno i v technickém průkazu - 5 míst.
"malá celnice"? - >😁 co to je? Pokud mi dojde zboží z USA, tak proclím
clo klasicky a pak když instaluji u zákazníka tak jedu a nikdo se mě na hranici neptá na nic.
Mám pocit že to zavání jakýmsi strašákem proti přepážce. :?
PTF - mel jsem na mysli prejezd malych celnic s omezenim provozu osobnich aut do 3,5 tuny. Ne ferovku me s Felicii Van Plus i s bilejma cislama otocili na Liskove a hnali pres Folmavu.
O omezeni poctu mist taky nevim, ale je vsecko pakarna, protoze treba v nemecku si podnikatel odecte DPH i z osobaku a nikoho to nebere.
O omezeni poctu mist taky nevim, ale je vsecko pakarna, protoze treba v nemecku si podnikatel odecte DPH i z osobaku a nikoho to nebere.
Když jsem zjistil téma této diskuze,tak jsem si šel schválně sednout do nové Octávky(budu mít novou do 10dnů). Roztahoval jsem tam nohy-až mě to bylo blbý.Pánové ,potíže může mít ten,kdo má nohy jako sudy a nebo ten,kdo je roztahuje jako vysloužilá * z E55.Normální lidi s tím nemůžou mít problém. Stará OI-N1 4 místná-lze dodělat u prodejce. Nová OII-5 místná-musí být už z výroby nachystaná-proto referentský kombíky už na N1 nepředěláte.
Ak máte záujem, tak som na www.railweb.sk v sekcii Škoda zavesil dva testy Octavie RS a ešte aj staršie fotky z Frankfurtu.
......zkoušel jsem si tam taky sednout. Pravdou je , že jsem si tam nohu pod kolenem o ten panel opíral........Ono když pak jede člověk delší trasy, nemá kam uhnout aby trochu změnil strnulou polohu nohy na plynu.
treba kupit tempomat, nieje to draha polozka za ten komfort
Když je tam tempomat, tak tam ten panel není ???????😄
KEZ BY 😄 kden bych si tam nechal namontovat jeste jeden, kdyz by k nemu byla moznost 'Bez panelu' 😊
Koukam ze tema se nam pekne rozjelo.
TK - patrne budu ta z E55 . Jaky jsi mel nastaneni sedadna ? Ja kdyz do toho sednu, pak abych nemusel slapat spojku k podlaze spickou nohy ale proste predni casti chodidla, musim byt docela vepredu sedadlem a to zase uz prava noha pri opreni paty o podlahu a mackani plynu je pokrcena tak ze koleno mlati do stredovyho sloupku 😄 tedy spis 😒 Uz jsem otestoval vsechno vcetne polstarku.
Diamant - Zadny lezici strelec ba naopak. V poloze leziciho strelce je po lepsi ale i tak...
DIM - no jasne, 'Ono když pak jede člověk delší trasy, nemá kam uhnout aby trochu změnil strnulou polohu nohy na plynu.' - a takz proto je tam ten tempomat, ale tady je to jedno, jedina poloha je trcenim vpred a nohu pekne na plynu jinde misto neni...
No uvidime jak to dopadne, zatim se snazim sam sebe premluvi ze si zvyknu ale nedari se mi to 😊
TK - patrne budu ta z E55 . Jaky jsi mel nastaneni sedadna ? Ja kdyz do toho sednu, pak abych nemusel slapat spojku k podlaze spickou nohy ale proste predni casti chodidla, musim byt docela vepredu sedadlem a to zase uz prava noha pri opreni paty o podlahu a mackani plynu je pokrcena tak ze koleno mlati do stredovyho sloupku 😄 tedy spis 😒 Uz jsem otestoval vsechno vcetne polstarku.
Diamant - Zadny lezici strelec ba naopak. V poloze leziciho strelce je po lepsi ale i tak...
DIM - no jasne, 'Ono když pak jede člověk delší trasy, nemá kam uhnout aby trochu změnil strnulou polohu nohy na plynu.' - a takz proto je tam ten tempomat, ale tady je to jedno, jedina poloha je trcenim vpred a nohu pekne na plynu jinde misto neni...
No uvidime jak to dopadne, zatim se snazim sam sebe premluvi ze si zvyknu ale nedari se mi to 😊
Já nic při tom nic speciálního vymýšlet nemusím,prostě sednu seřídím sedadlo a volant,není žádný problém a jedu. Když máš s tím panelem problém,tak si OII rozhodně nekupuj.Ale můžu poradit lidem s těmito problémy výborné auto,které ten panel nemá vůbec-mezi řidičem a spolujezdcem je úplně volno- Je to Honda FRV s vynikajícím dieslem a dá se pořídit i se slevou a s parádní výbavou okolo 650 tis.-což je srovnatelné s OII. Sedni si do toho a uvidíš,já bych si to koupil,ale chci DSG a to mi oni nedaj
FRV pekny ale zrovna v nem jsem mel otlaceny pravy koleno o pristrojovku, mel jsem ho dva dny jako nahradni auto a to koleno bolelo jeste tyden. FRV tak do 180cm OK. Ale autí je to krásný a stím dieslem to musi bejt letadlo, ja mel benzin.
OT II je fakt pekny auto, rozhodne od OT I pokrok, ale s tim mistem vepredu i vzadu by skutecne meli uz neco delat.
Merim 195 cm a pokud si nastavim sedacku a volant do optimalni polohy, tak za sebe si urcite uz nesednu. Vlastne krome mista ridice pohodlne nikam.
Mam sice hodne kritizovanou P307, ale furt je v ni vice mista, jak vpredu, tak vzadu. Pokud slape bez problemu(me zatim jo), neni co resit.
Merim 195 cm a pokud si nastavim sedacku a volant do optimalni polohy, tak za sebe si urcite uz nesednu. Vlastne krome mista ridice pohodlne nikam.
Mam sice hodne kritizovanou P307, ale furt je v ni vice mista, jak vpredu, tak vzadu. Pokud slape bez problemu(me zatim jo), neni co resit.
A to mi chces povedat, ze za seba si v p307 sadnes?
Je fakt, že OII je pro mě s místem na štíru. Měřím 194 což podle mě není nijakej extrém, ale do OII se prostě pořádně neposadím.
Ten tunel ve stropě vymyslel asi nějakej zakomplexovanej pidiinžinýr. Středová konzole je opravdu širší a za sebe si nesednu.
Tu už zmiňovaná P307 je s prostorem někde jinde. Mimochodem prostorem pro řidiče megaOctavii zastíní v pohodě i Punto Grande 😉
Je jasný že dvě zmíněný auta mají nahnanej prostor větší výškou, ale když má auto 4,5 metru a nemůžu si do něj příjemně sednout je to pro mě nepochopitelný. >😒]
Ten tunel ve stropě vymyslel asi nějakej zakomplexovanej pidiinžinýr. Středová konzole je opravdu širší a za sebe si nesednu.
Tu už zmiňovaná P307 je s prostorem někde jinde. Mimochodem prostorem pro řidiče megaOctavii zastíní v pohodě i Punto Grande 😉
Je jasný že dvě zmíněný auta mají nahnanej prostor větší výškou, ale když má auto 4,5 metru a nemůžu si do něj příjemně sednout je to pro mě nepochopitelný. >😒]
Ako ti môže vadiť ten tunel na strope? Ty sedíš v strede? Ja mám 183 cm a ešte nikdy mi nevadil.
Ke středovému panelu: Já mám 176 cm, kamarád 187 cm; já krátké nohy, on dlouhé; já si v Oct.01 pohodlně nesednu právě kvůli problémům s kolenem, on v pohodě; v Oct.02 je to pro mne o dost lepší, pro něho zase naopak o dost horší.
Z toho vyplývá, že ani tak nezáleží na výšce, ale především na tělesných proporcích!
Z toho vyplývá, že ani tak nezáleží na výšce, ale především na tělesných proporcích!
Mitsi...take z toho plyne, ze na kazdym aute te bude neco sra* >😁 a stejne tak zadne auto nebude jen chvaleno
Přesně tak! Je to především o míře kompromisu. Ale jsou auta, která mne se... natolik, že se mi v jezdí krajně nedobře (slušně řečeno). Samozřejmě teď hovořím o služebácích, nikoli o vlastních, která by se ostatně právě z uvedených důvodů vlastními nikdy ani nestala.
PS: Oct.02 ale mezi takové nepatří!
PS: Oct.02 ale mezi takové nepatří!
To: Hrouda
Tak tady se nadává na panel u O2,když FRV panel nemá,tak zase vadí přístrojová deska. Sežeňte si starýho Willise z II.světový,tomu obojí chybí.Je tam jen volant a šaltrpáka.Tam je místa dost a taky to tam dobře větrá,není tam střecha.Dá se to dobře umýt vevnitř hadicí silným proudem vody a to je úplně nejlepší.
Tak tady se nadává na panel u O2,když FRV panel nemá,tak zase vadí přístrojová deska. Sežeňte si starýho Willise z II.světový,tomu obojí chybí.Je tam jen volant a šaltrpáka.Tam je místa dost a taky to tam dobře větrá,není tam střecha.Dá se to dobře umýt vevnitř hadicí silným proudem vody a to je úplně nejlepší.
To: diamant Můžu ti říct jedno,když si sedneš do auta se střešním oknem,kde ten tunel samozřejmě není-já takovou O2 mám,tak máš uvnitř daleko lepší pocit z prostoru nad hlavou.Sedni si do obou a uvidíš to sám. Řidič sice sedí vedle,ale tunel zabírá místo vedle hlavy-což není vůbec příjemné ,ale hlavně tam není potřeba-šlo by to udělat klidně bez něj-tohle není dobře vymyšleno
TK: to je ciste indivudualni pocit. Nekomu vyhovuje tunel, jinemu ne a nekterym se zase nelibi stresni okno.
TK - presadal som presne z O2 bez strešného okna a so strešným (výstavisko Frankfurt). Ale okrem toho, že strop je u verzie bez strešného okna vyššie, som iný rozdiel nezaznamenal. Proste mne ten tunel neprekáža. Skôr ma hnevá, že je v predu zaprataný svetlom a držiakom na okuliare. To by bol flek na monitor ako vyšitý >😁
Mám O2, měřím 187cm a nemám absolutně problém ani s kolenem, ani s hlavou. A to mám sedák nastavený spíš do rally polohy (volant nahoře a sedák relativně blízko).
Lidi, než auto koupíte, pořádně zkoušejte...
Lidi, než auto koupíte, pořádně zkoušejte...
Dekuji predem za odpovedi.