Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

19 komentářů

Kurňa, vždyť už v tom paralelním linku na tomto fóru bylo všechno dávno 100x semleto. Kdo hledá, najde!
aky je rozdiel medzi obycajnou svieckou Denso a Denso Iridium....? aku maju zivotnost?
Vždyť přesně tohle píšu! A čím menší objem motoru, tím je efekt větší, resp. je "více cítit" (jelikož výkonového potenciálu malého motoru se více využívá).
to znamena, ze prave tieto sviecky sa oplatia dat do obycajneho auta...dobre som to pochopil? ja si necham rad poradit....
Nevím, jak to chápeš Ty, ale jestliže já jsem napsal něco v tom smyslu, že největší efekty přináší instalace těchto svíček do "jednoduchého auta", pak je to pravým opakem Tvé interpretace mých slov...
v tom fore sa diskutujuci vyjadrili v takom zmysle, ze do bezneho auto nema zmysel kupovat tak kvalitne sviecky.... ale nepopieram kvality densa iridium...je to v podstate kazdeho osobna vec, ci si ich kupi alebo nie....
este som nieco nasiel ohladne denso iridium...sice sa to viac menej tyka aut zn. mazda, ale snad tam nieco najdes....

[odkaz]

t=1045&postdays=0&postorder=asc&highligh… />
[odkaz]
skus zatial toto😒br />
[odkaz]
dado: (cit.) "konecny verdikt myslim bol ze nie..... ale urcite su to kvalitne sviecky....."

Žádný takový verdikt padnout nemohl. Neznám nikoho, kdo by nakonec téhle investice litoval!!!
LuboshGT (RS Kaa)
skus niekde najst tu diskusiu, tiez uz dlhsiu dobu riesim tuto dilemu... stoja priblizne 550 ceskych korun za kus.
kolko stoja tie denso iridium? ja som niekde na nete cital celu diskusiu o tom ci sa oplati dat do bezneho auta denso iridium.....konecny verdikt myslim bol ze nie..... ale urcite su to kvalitne sviecky.....
Denso jsou ještě lepší, třebaže NGK není špatná volba (pokud bych se pohyboval v rámci "klasiky"). Na Denso Iridium Power ovšem nemají ani iridiové NGK!
no preto nejlepsim dovodom je dat tam NGK....
osobně s Briskem zkušenost nemám, ale otec je dal do Siery a ani ne po 14 dnech auto přestalo táhnout, prostě někde byl nějakej problém. Nakonec zjistili, že ta svíčka ukápla na píst a nevim co ještě, prostě to nakonec bylo na výměnu motoru...neptejte se mě na detaily, jen vím že se tohle stalo. Typ svíček byl správný pro tohle auto. Osobně bych to ne(b)riskoval... 😊
Denso dostaneš snadno. Např. pobočky Autobenexu a Meteoru.

BRISK nebrat,

JAPONSKÁ AUTA MUSÍ DOSTAT JAPONSKÉ SVÍČKY. Na Evropu nejedou. Chceš-li auto odepsat, zvol Risk.

P.S. Na Denso jezdí i Kolínská trojčata (motory Toyota).
NGK prodává i ELIT apod., myslím, že ceny budou lepší než v servise
to jsou právě ty co mě nabízej u Nissana, asi do nich půjdu. Jinak ty co tam jsou originály jsou Densa
ja by som skor volil NGK....
Dneska jsem byl se svým Nissanem na garančce po 60 000 km, mimochodem žádná závada jenom výměna náplní a byla mi doporučena výměna svíček. Stávající jsou prý Ok ale pro klid duše si je mám prý nechat vyměnit tak jsem řekl jo vyměňte je a oni že je nemají, musíme je objednat ???? Nissan Almera r.v. 2000 ???? značkový autoservis a nemaj svíčky do jejich pět let starých aut. Za týden mám přijet a vysolit za svíčky 700 ká. O peníze nejde spíš o čas jet zas na konec města a tam hodinu čekat, však to znáte........Tak jsem navštívil jeden autoobchůdek v centru kde mě nabídli svíčky zn. BRISK serie SUPER za 48,-/ks a vychvalovali je do nebe. Máte s něma někdo nějakou zkušenost?