0
Ahoj všichni, koupil jsem nedávno postarší 11ku abych měl s čím přežít zimu ( protože jako druhý vůz mám cabrio a je mi líto ho v zimě tahat ven do sněhových sraček 😄)) ). Dojel jsem však zhruba cca 10km od předchozího majitele (bazar) a poté auto chcíplo jako by došel benzín i když jsem předtím tankoval ca 10l. Nutno dodat že po celou dobu jízdy ručka od benzínu velmi rychle klesala až spadla na nulu. Zarazilo mě to a tak jsem vystoupil z auta a zavolal pomoc. Ta dojela asi během 10ti minut ale jaké bylo mé překvapení, když jse sedl do auta, otočil klíčkem a - ;ručička opět ukazovala čtvrt nádrže, kontrolka rezervy zhasnutá, auto normálně naskočilo a jelo dál... bohužel opět asi pouze 8km a po celou dobu jízdy zase ručička ukazatele paliva klesala až na nulu a auto se zastavilo jako by došel benzín. Takže když to shrnu - po dobu jízdy rychle klesá palivoměr až na nulu a auto se zastaví, když ho nechám tak ca 5 minut stát, ručička se vrátí do původní polohy a auto jede dál a tak pořád dokola a to i když vyšroubím víčko od nádrže. Nevíte náhodou někdo co by to mohlo být? díky za každou radu
0
Už jsem se setkal s ledasčíms, ale tohle :roll: >😁
no právě - já taky. Spoustu věcí si dokážuj na autě udělat sám ale nad tímhle mi zůstává rozum stát. Přemýšlel jsem jestli není třeba nějak ucpaná přepadová hadička do nádrže, ale to by ten beznzín musel někudy vytíkat - a to se neděje. Tak nevím jsem docela bezradný 😄
Tak tohle mi opravdu také hlava nebere,zavání to čárami a kouzly.
Doporučuji navštívit nejbližší provozovnu nějakého faráře a nechat
vymýtit ďábla. Jinak nevím.
Doporučuji navštívit nejbližší provozovnu nějakého faráře a nechat
vymýtit ďábla. Jinak nevím.
zacpané odvzdušnění - u R11 (nebo to bylo R9, už je to 12 let) jsem se už setkal se sebedestrukcí nádrže vlivem podtlaku.
Zkontroluj a dej vědět.
Zkontroluj a dej vědět.