:lol: Jo dobrý ale.... v rozdělovači není Halova sonda ale pouze ležatá cívka nad kterou se otáčí magnetická 4 ramenná "hvězdice". V té cívce se pak indukují pulzy pro tranzistorový spínač zapal. cívky. Ta ležatá cívka se ráda s..e.(vlastní zážitek) 😒 Halova sonda je polovodič v magnetickém poli- tam staré fačko ještě nedosáhlo - ale je už na Fa s Monomotronikem - snímač horní úvratě - na setrvačníku. Dnes se to cpe už všude (mám to třeba i v plynovém pedálu)
Ale podle všeho bych zkouknul ten benzín. Jestli tam jsou třeba ještě ty úžasné zelené hadičky.........? 😊
Ale podle všeho bych zkouknul ten benzín. Jestli tam jsou třeba ještě ty úžasné zelené hadičky.........? 😊
To pekoz: Ale to jsem přece už napsal - Hallův snímač v rozdělovači, nahrazuje funkci dříve používaného přerušovače, tzv. "kladívek", resp. kontaktů v rozdělovači.
Snímač - cívka v rozdělovači (pod rotačním magnetem co vypadá jako hvězdice) - může mít mezizávitové svody - hlavně když se zahřeje.
Dodatek: Pokud to má ještě původní/neelektrické palivové čerpadlo, pak bych začal kontrolou jeho dvou jednocestných ventilů.
Vadný Hallův snímač v rozdělovači, případně v kombinaci se špatně ukostřeným "bazmekem" (kovová krabička na pravém podběhu ve směru jízdy), který má co dočinění s oním snímačem.
Jsem majitelem Favorita 136 Lx. V poslední době mi začal za jízdy cukat motor, zejména při akceleraci a motor ztrácí na výkonu až se zastaví úplně a je třeba znovu nastartovat. V servisu vyměnili svíčky, kabely, údajně zkontrolovali karburaci. Jinak auto má najeto 80 tis. km, skoro nová spojka, benzín tankuji u Aralu.
Netušíte někdo čím by to mohlo asi být ? Prosím o radu. 😜
Netušíte někdo čím by to mohlo asi být ? Prosím o radu. 😜
Vlastní zkušenost.