Ahoj. Rad by som si priviezol cayenne alebo H2 z usa a rad by som sa dozvedel v com je rozdiel oproti europskej verzii. Z coho by som mal mat strach pri dovoze atd. Je tam rozdiel v prevodoch ?? V jazdnych vlastnostiach ? Ak by ste mali nejake odkazy na informacie o tejto problematike tak prosim napiste. Dik
0
bratranec raz doviezol Toyotu a mal problem na STK kvoli naraznikom a svetlam neviem preco ale tak to bolo 😲
0
Narazniky se pri snad kazdem Japonci ci Amikovy meni. 😉
Koukni treba takovy Note.
Myslim ze Amici nevyzaduji tak vykonna svetla. Ale nejsem si jist! 😉
Anonym
0
No U Hummera těch změn tak moc nejni, klidně si to přivez. Dáš jiný světla a je to v poho.
0
V nase ctvrti take pobehuje E😜lorer.
0
Ked mna na tom hummere odradza ta 4 stupnova automatika a tie nove su este dost drahe, no a popravde keby bol H2 tak bych najradsej isiel asi do nejakeho dieslu, co pokial som sa dobre docital sa nerobi(alebo bude ?)
0
Narazniky z USA nesplnaju europske bezpecnostne normy... a svetla hlavne musia mat smerovky co najdalej od stredu vozidla (problem vpredu) a zlte (problem vzadu). Auta koncipovane na americke highways horsie bocia, horsie brzdia, horsie sedia, maju menej kvalitne zavesenie... proste nic moc, ale to sa tyka len tych povodne-americkych, pochybujem ze Porsche by naschval vyvyjalo horsie casti...
0
A proc narazniky nesplnaji normy?
0
No ja sa tiez priklanam skorej k Porsche, len som sa bal aby nebolo nejak jazdne obmedzene, alebo nemalo ine prevody ... Porsche ma fabriku aj v USA ? alebo to robia iba v europe ?
0
No strach pri dovoze klidne muzes mit! Co myslis proc delali 1000(!)(presne tisic) zmen na Murane? 😲
0
o murane som pocul, preto som sa chcel informovat o cayenne.
Beersheva
0
U evropskych aut to tak neprozivej, a u cayenne tim spis, i v americky verzi to bude OK (nerikam, ze to bude shodny, ale rozhodne to bude porad Porsche). Dobre si spocitej cenu, prepravu, dph a homolagci. Nektery modely maji jiny vstrikovaci jednotky na horsi benzin apod, proto se drz toho co vozi ostatni (H3, mustangy, caynne S, FX35..), a nesnaz se brat nejaky nevyzkouseny exoty.
0
Popravde rozmyslam medzi S a Turbo ... Lenze zase z neovereneho zdroja som pocul ze sa prve motory 4.5 T kazili, laebo proste mali nejake caste poruchy.
Ak by niekto vedel do kt. roku vyroby, tak nech napise.
Ale osobne sa priklanam k S, dynamika mi vyhovuje, T by bolo lepsie , ale nepotrebujem zavodit na ulici.
0
A nac ches Porsche z USA??? 😲
0
No asi hlavne koli cene , ktora je o hodne lukrativnejsia ako tu. Preto som s zaujimal ci su tam nejake velke zmeny ktore kompenzuju rozdiel ceny , alebo ide jednoducho o prakticky ten isty model s obdobnou technikou.
Koukni treba takovy Note.
Myslim ze Amici nevyzaduji tak vykonna svetla. Ale nejsem si jist! 😉
Ak by niekto vedel do kt. roku vyroby, tak nech napise.
Ale osobne sa priklanam k S, dynamika mi vyhovuje, T by bolo lepsie , ale nepotrebujem zavodit na ulici.