Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

10 komentářů

... pokud tam susis za jizdy pritelkyni plavky, zalezi na tom, jak ma pritelkyne velky kozy. Pokud ma petky, muze to dost brzdit Wink.

To se povedlo,to je dobry... >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁

I kdyz si myslim,ze to asi budou slipy pritele..... >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
... pokud tam susis za jizdy pritelkyni plavky, zalezi na tom, jak ma pritelkyne velky kozy. Pokud ma petky, muze to dost brzdit 😉.
MALUS: To si snad delas *,ne??Bud ses tak vygumovanej,nebo to delas!!!!
Mám na střeše dvě antény vedle sebe 😉 , tak jsem si stužku, teda takovou trochu větší a širší, dal mezi ně, ale je to nějaké divné. Autu se moc jet nechce, ale na druhou stranu se někdy (když zapomenu zatáhnout ručku a zařadit) rozjede úplně samo. >😁 >😁 >😁
malus: nedej se lidmi vyprovokovat: MÁ vliv.Sice menší než kopec v Tatrách, ale má...ahoj!
dobrej napad, asi si ji dam na auto :mrgreen:
A myslíte že je zvýšené riziko že anténa uletí? Nebo že je pak v autě větší hluk? Proč si myslíte ža tam lidé stužky mají? Mě se nechtěla oddělávat po svatbě 😄.
Malus: Ty si talent na nevsedne otazky do fora. >😁

Co sa tyka tej stuzky na antene, vsimni si, ako sa ta antena pocas jazdy ohne dozadu. Potom zastav auto a rukou ohni tu antenu do rovnakej polohy. Sila, ktorou posobis na tu antenu sa rovna sile, ktorou ta brzdi "odpor vzduchu". Ta sila je uplne zanedbatelna oproti ostatnym silam tlaciacim na tvoje auto.
Stužka ještě nic není. Onehdá v létě jsem na anténě sušil plavky přítelkyně. Málem mě to sfouklo ze silnice. 😉
Má stužka na anténě (cca. 2x 30 cm) vliv na spotřebu? Myslím jako vlivem odporu vzduchu atd...