30 komentářů
0
Monaco - ale kdybych tam vyjel nejmenovanym vozem sveho otce, tak by se na mne asi divali divne. Takze to pravda neni na "obycejne" auto.
Přejít do diskuze
hele vtipálku, s tím si nelámej hlavu... jde to velmi jednoduše zařídit a neopruzuj tady, tedy aspon nezneužívej něčí jméno, jasný???!!!
Hele lidi!
Když teda nejsem vopravdovej Enge a vy jste znemožnili přístup pod jménem Enge, tak jak se sem ten Enge asi má dostat?
Když teda nejsem vopravdovej Enge a vy jste znemožnili přístup pod jménem Enge, tak jak se sem ten Enge asi má dostat?
Pokud by se mi podarilo rozjet, tak bych to myslim dokazal - Jacq dal letos v nejakem rozhovoru jasny recept: "proste nedokazu v Eau Rouge sundat nohu z plynu". Az nekdy pojedu autem kolem, tak to zkusim, je to jedna ze dvou sanci, kde se da obycejnym autem dostat zadara na okruh F1.
No na zivej pokec asi Enge nebude hned tak mit cas, ale slo by se s Bunnym domluvit, ze by sme kazdej sesmolili nejakou specialni otazku pro Tomase a on by nam odpovedel. Sledoval sem vloni na podzim porad na TV Galaxie kde Enge hodinu odpovidal na otazky moderatora a divaku, no a az na par vyjimek to byla hruza typu: "..a nebojite se pri ty rychlosti???, ...kdy pojedete zavod s formuli???, ..jak jezdite na silnici???...
Ten co nosi rozvazane tkanicky u bot, hraje na kytaru stejne jako ja a stejne jako ja nosi i bryle. Tim veskera podobnost konci, jsem napriklad skoro o dvacet centimetru vetsi 😊. Francouzsky neumim vubec, ale mozna bych dokazal Jacquesuv prizvuk v anglictine.
Kdyby ses naucil francouzsky, mozna by se Ti i dalo verit, ze jsi skutecny Villeneuve 😃))))))) Ale ktery vlastne? Vzdyt se v F1 objevili tri....
Ja taky nejsem skutecny Villeneuve, doufam, ze me nezrusite. 😉
Jinak ten napad s chatem s Tomasem musite uskutecnit. Uz jsem se ucastnil chatu s Torou Takagim a Pedrem de la Rosou a bylo to docela zajimave. Ale na moje otazky neodpovedeli 😞. Jenom pro zajimavost jak to bylo udelane - dva kanaly na IRC, jeden read only a jeden normalni. Na tom normalnim sly otazky a na tom read only odpovedi.
Jinak ten napad s chatem s Tomasem musite uskutecnit. Uz jsem se ucastnil chatu s Torou Takagim a Pedrem de la Rosou a bylo to docela zajimave. Ale na moje otazky neodpovedeli 😞. Jenom pro zajimavost jak to bylo udelane - dva kanaly na IRC, jeden read only a jeden normalni. Na tom normalnim sly otazky a na tom read only odpovedi.
Z teto konverzace i z namyslenosti cloveka skryvajiciho se za nickem Enge jest patrne, ze tohle opravdu nebyl Tomas... Navic tema o Jordanu uz tu jedno existuje.... Doufam ze se skutecny Tomas nekdy do diskuse zapoji...
Netuším, ale asi ne, protože jsem s ním včera mluvil a nic takového neříkal... Spíše se blíží představení týmu za který pojede v F3000.
Tak pánové, fiktivnímu Engemu byl zrušen přístup, takže se s největší pravděpodobností bude logovat pod jiným nickem. (nezlobte se, ale musel jsem to udělat, protože není v pořádku, pokud někdo pro pobavení mate mnoho fandů). Od teď pokud se objeví nějaký "Enge2" nebo podobná blbost - tak ho máte zpět, ale aspoň je jasné, že Tomáš Enge to určitě není.
Jirka
Jirka
Chlapi nevíte náhodou jestli se Enge (skutečnej) účastní v těchto dnech testování? Někde sem viděl, že Jordan chce testovat 11. až 13. ledna.
Fenixi u vás o tom nepochybuju, ale jsou zde i jiní... jinak s tebou plně souhlasím.
Souhlasím, to by byla bomba. Já jsem si myslel, že nás znáš 😃. Jde o to, že mě strašně točí, když někdo neumí ani napsat název auditoria správně - viz. Mcleren, enge apod. Když už se chci za někoho vydávat, ať za Tomáše nebo za jiného fandu, tak by měl mít alespoň základní znalosti!
Fenixi je mi jasné, že ty a jiní znalí na to neskočíte... ale přeci jen pro jistotu... Víš ono by někdy nebylo špatné udělat skutečný chat s Tomášem Engem, tak jako něco podobného udělala na svých stránkách RTL s Ralfem Schumacherem a později i s jeho bratrem Michaelem a včera taky šlo chatovat po představení Williamsu s malým Schumim a Frankem Williamsem... Výhodou je, že se můžou zeptat fanoušci na to co je zajímá, což se jim normálně dost těžko podaří, takže je to vítaná akce, byť svůj idol nevidí face to face.
Bunny, doufám, že nás moc nepodceňuješ. Myslím, že tady snad není nikdo, kdo by věřil, že to je skutečný Enge!
Chtěl bych všechny upozornit, že někdo tady tropí dosti nejapné hlouposti a zaregistroval se pod jménem Tomáše Engeho. Chtěl bych řící, že skutečný Tomáš Enge s tím nemá nic společného a auto.cz zruší v nejbližších dnech možnost zaregistrovat se pod jménem Enge!!! Neberte prosím neznámého vtipálka vážně, jen se snaží poškodit dobré jméno naší největší naděje v automobilovém sportu. Tato věc mne mrzí o to více, že skutečný Tomáš Enge naše stánky nejen čte, ale píše nám i své komentáře a je také možné, že zde jednou do diskuse zasáhne.
Mimochodem, "Tomáši", když už zakládáš téma o sobě, tak bys mohl alespoň svoje příjmení napsat správně, ne?
Pokud jsi opravdu Enge tak si s Tebou velmi rad pokecam a kdyz budes chtít tak Ti budu delat i mechanika nebo Te vozit na závody.V jakem voze jezdíš v soukromý??