... novy casacek o F1, tentokrate cesko-finsky. Tedy zadni Germani.... Jeste jsem nemel cas do nej poradne nakouknout, ale jmena Jukyia Katajama (Ukyo Katayama) a Luka Minardi (Luca Badoer😃) se jim moc nepovedla 😃)))
0
Cau ALex, taky sem ho dneska koupil a cumel na jmena v tirazi. Nejvic se tesim jak budou psat o letajicim finovi. Snad to nebudou s tou statni prislusnosti prehanet, aby neskoncili jako Klub Formule 1 v CR. 😄 Hlavne je dobrej ten plakat, asi si zase zacnu polepovat zdi 😄 a nektery fotky taky nejsou marny.
0
Kup si nejakej nemeckej casopis a tam Schumi, Schumi, Schumi.... to je vsude..... O Hakkovi je clanek hned v prvnim cisle... proc by ne? Dostal jsem se vcera vice k obsahu, Norimbek (Nurnberg) neni Nurburgring.... Ale na debut to neni spatny
0
Nemam ho ted po ruce, ale preklepu je tam podle me dost. No spis me u toho Hakkinena prekvapil titulek SUVERENI MISTR SVETA. Nepripada mi, ze by v 98 i 99 byl nejak suvereni... Tak mi pripada, ze dost ulitli s tema "predpovedma" na pristi VC.
0
Ale no tak Migu, vzdyt to pisou Finove.... Ber to trochu s rezervou.... Necetl jsi tusim posledni Auto motor a sport? Clanek o Sennovi.... Vyhral anketu Zavodnik stoleti... Pche! O titul v roce 89 prisel jen diky nespravedlive diskvalifikaci...... Pche!!!! O umyslnem sestreleni Prosta v Suzuce 1990 ani zminka, samozrejme. Uz me to nebavi omilat dokola ale SENNA NEBYL NEJLEPSI JEZDEC F1 A UZ VUBEC NE ZAVODNIK STOLETI!!!!
0
Cau ALex, ty me mluvis z duse. Vubec tohle srovnavani je blbost. Jeste tak zavodnik desetileti, ale jak muzou srovnavat jizdu ve stary Alfe a v novym McLarenu. A to uz nemluvim o rozdilech v okruzich, podminkach k testovani, organizaci zavodu, sampionatu... Kdyz uz by me nekdo nutil k zavodnikovi stoleti s pistoli v ruce, tak me napada Fangio, Prost, ale radsi ne. Ayrton byl stejnej (spis jeste vetsi) "svinak" jako Schumi, ale tim, ze to napral v Tamburellu do zdi z nej najednou udelalo svatouska. Doufam, ze to nikde nazapichne Schumak, fakt by se mi udelalo blbe z tech kecu jeho soucasnejch vernej kritiku, jak to byl skvelej jezdec...
Koukam, ze bych si mel zacit kupovat Auto Moto Sport, jakou ma uroven???
0
Migu, Auto motor a sport (kdysi Automagazin) je proti platkum Automedie na urovni, ale neni uplne dokonalej. Mizerny ceniky aut a ty jejich kompaktni testy za moc nestojej. Ale ted maji clanky z historie automobilismu, nejsou sice tak podrobny ale maji tam treba fotky ktery jsem nikde jinde nevidel. A dobrej je zapisnik Engelberta Mannera o pripravovanych automobilovych novinkach. Zrovna v poslednim cisle stalo ze Ford nebude delat focuse cabrio protoze na nej nema prasule 😒(((( Fakt jsem skoro brecel, protoze jsem videl nekde v Auto Bildu fotku a je to fakt nadhera. K zavodnikovi stoleti: nedokazu posoudit zda byl lepsi Fangio nebo Prost a co bohatyri tricatych let? Kdo byl nejlepsi? Chiron, Nuvolari, Stuck, von Brauchitsch, Rosemeyer, Seaman, Caracciola? Podle me nejlepsi byli jezdci dalkovych zavodu mezi mesty: premotorovana auta na drevenych ramech, mizerne silnice..... a oni jeli 1500 km ve dne v noci stovkou. De Knyff, Koechlin, Marcel Renault, Gabriel..... aspon neslavnejsi ze slavnych.
0
No zrovna historie mi prisla v SM nevypracovanejsi, ale zkusim ten Auto Moto Sport, s tim ze nejlepsi casopis asi neexistuje...
...Kdyz sem cet jaky rychlosti dosahovali prvni zavodnici na "monstrech" pred 1.s😱., tak jim asi patri vetsi ucta nez mistrum F1. I kdyz muj oblibenec je az z obdobi F1 a to A.Ascari.
0
Svet Motoru ma historii dobrou a bez chyb. Stale oplakavam zruseni Minisalonu i kdyz nevychazeji od roku 98.... Opravdu skoda
0
Taky sem byl prekvapenej co to v SM vyslo, a to sem ho od minuly tejdne prestal kupovat... 😄 Co rikas na novej casopis o F1 od Automedii???
0
Jeste jsem nevidel, udajne to ma byt ceska mutace F1 Racing?
Koukam, ze bych si mel zacit kupovat Auto Moto Sport, jakou ma uroven???
...Kdyz sem cet jaky rychlosti dosahovali prvni zavodnici na "monstrech" pred 1.s😱., tak jim asi patri vetsi ucta nez mistrum F1. I kdyz muj oblibenec je az z obdobi F1 a to A.Ascari.