Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

7 komentářů

Prosím o radu jak reklamovat a co přesně mám po nich chtít. Garančka byla ve 30000 km. Včera jsem chtěl 33000km vyměnit vzduchový filtr a po sejmutí ozdobného krytu z motoru jsem zjistil, že dráty v chráničce, asi od váhy vzduchu procházejí přímo středem sání. Guma která je přes sání do filtru je zdeformovaná, chránička proražená a dráty hodně překlesané. Myslím si, že motor musel sát falešný vzduch (zhoršené jízdní vlastnosti, spotřeba), musel se tam dostat bordel (možné poškození). Prosím poradťe jak mám postupovat a jaké mám mít požadavky.

Tedˇ jsem se vrátil ze servisu a tam mě řekli, že to je z výroby a že se mám obrátit na výrobce(oni filtr neměnili a tak to neměli sundané). V podstatě jsem ujel 33000km s otevřeným sáním. Může to mít nějaké následky. Fotky mám, ale nevím jak je sem umístit.

Děkuji Yanek
jaj,jaj,jaj

Chytil si zlý kus. 😞
Yanek: moc ti nezavidim, ale docela by me zajimalo jak se oficialne vyjadri vyrobce ci prodejce. dej mi vedet, ja ted bojuji s renaultem, tak jestli jsi vytrvaly tak preji hodne stesti. No a jestli mas cas tak si precti clanek o reklamaci fabie v Auto Jarov - Pohádka skončila, jak to bylo dál? na mych strankach.
Není jediný důvod, aby jsi kontaktoval výrobce, tohle mi říct, tak se tam asi na někoho vrhnu ( v nadsázce ), garance řeší prodejce a jak si to on vyřídí s výrobcem tebe nezajímá, ještě bych udělal křik, jak to, že při garančce nekontrolují vzduchový filtr...
citace:Tedˇ jsem se vrátil ze servisu a tam mě řekli, že to je z výroby a že se mám obrátit na výrobce(oni filtr neměnili a tak to neměli sundané).

At ti to tedy da prodejce oficialne pisemne. A oni to chteji zaplatit, nebo to vymeni na zaruku?
Reklamaci musí vyřešit kterýkoliv autorizovaný prodejce. Tomu, že filtr při servisní prohlídce neměli otevřený neveřím - vizuální kontrola se provádí (aspoň teda u nás) při každé prohlídce. Druhá věc je to, že těžko dokážeš, že to bylo od výroby a že jsi to neduděla ty sám, při předchozím zásahu do filtru......
To Yanek:napiš mail přímo do Škody/adresy najdeš na webu Škody/.Popř.vyfoť a přilož foto.Co vím tak reagují dost rychle.

Samozřejmě by to měl všechno vyřešit servis, odvolávat se na výrobce je drzost.

Kontakty jsou na adrese [odkaz]