Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

11 komentářů

Nedavno se mi stalo, ze me zmerili na zpomaleni na dalnici (na 60 jsem mel 115, ale brzdil jsem, fakt). No, nakonec jsem to uhral na 600 bez zaznamu a byl jsem stastnej jak blecha. Dneska jsem jel kolem kontroly alkoholu a (prestoze jsem byl cistej) me napadlo, co bych delal, kdybych nebyl. Od znamejch jsem slysel, ze se vsechno da uplatit, ale taky ze policajti ze sebe chrlej horentni sumy jako pokuty, a ze uz to neni levna zalezitost.

Tak by me zajimalo😒br />
1/ Jake jsou rozmezi sazeb za prekroceni ruznych rychlosti a kolik asi nabidnout, aby se na to zapomnelo?

2/ Jak se hodnoti (setri, tresta, plati) za kolik promile vcetne odebrani ridicaku (jake jsou k tomu nutne predpoklady) a hlavne do jake castky jit pri nabidce, aby me chlupaty neoskubali dohola?

Dik za tipy i prispevky
Pamatujete si na toho imbecila Beránka. Moc bych za to nedal, že teď vystupuje pod jmenem Lobo. Má naprosto stejný přihlouplý názory na rychlou jízdu ve městě, všechny ostatní lehce hodí do kapsy, ve dvaceti má kilometry zkušeností. A koneckonců na každý konkrétní dotaz odpovídá adresou na Beránkovu právní poradnu.
Domnívám se, že Lobo není Beránek. Beránek umí používat HTML. Beránek by své texty nepatlal takovým způsobem jako Lobo. A jestli snad mají na některé věci podobné názory, to je snad normální, ne?
Vo co ti de, Lobo je správnej pořez,kerej má takový *** jako ty na háaku.
pripada mi, ze steroid je stejne vymastenej blbecek jako lobo
Mluvil tu nekdo o Beranidlu?

Takhle o mem kamaradovi nemluvte! 😃)
Nazdar Beranku, tak co? Prazdniny v p....i a uz se zase budem dovidat novinky ze sveta paragrafu?
Rekl bych, ze Beran tu jeste neni. - Prijde asi az v rijnu.

Nebo myslis, ze se maskuje?

V kazdem pripade: SMRT POLICII!!! 😃)
Čau Steroide, ty uvědomělý buzny jsou fakt všude..
Co si mám myslet o osádce auta městské policie SPZ HKN 62-12. Ráno přede mnou projeli křižovatkou na červenou (bez majáku), bez vyhození blinkru a teď v poledne stojej u Tesca a stavěj řidiče, kteří poruší zákaz vjezdu. Ovšem jak zastavujou. Auto zaparkované všemi čtyřmi koly na chodníku, oblečení do černých policejních monterek, vykasaný rukávy, barety, opasky proklatě nízko. Jediným znakem toho, že patří k MP je odznak, který je jistotně z jedoucího auta vidět! Auta zastavují jeden plácačkou, druhý zdviženou rukou. A řidiči jak blbci zastavují a překládají doklady a platí pokuty. Týhle skvadře bych neukázal ani očkovací průkaz.