0
V jiné diskuzi na tomto servu se pomalu hromadí názory pro a proti zavedení neomezené rychlosti na dálnicích v České Republice, respektive k zrušení limitu 130km/h. Tento návrh na zvýšení rychlosti asi bude mít těžký život než bude někdy v budoucnu schválen.....................Existují ale i jiné návrhy na zvýšení rychlosti. A to zvýšení maximální povolené rychlosti mimo obec. Samozřejmě ne všechny silnice v České republice jsou v takovém stavu, aby zde byla jízda vyšší než 90km/h bezpečná. Na druhou stranu není na rozhodnutí řidiče, jakou rychlostí pojede??? Po malé úzké silničce III.třídy taky nepojedu 90km/h....................Osobně zastávám názor, že na většině silnic by se limit zvýšit mohl. A kde je například nepřehledná křižovatka, nebezpečný úsek apod. patří samozřejmě značka rychlost upravující. A v mnoha případech by na takových místech měla být již dnes........................Jenom pro informaci dodám, že rychlost 100km/h mimo obec májí v Německu, Rakousku, Finsku a Španělsku...............................… VY NA TO? JAKÝ JE VÁŠ NÁZOR?
0
Problém je jednak v rozdílné kvalitě silnic,ale hlavní je bohužel v tom, že my Češi se na silnicích chováme jako HOVADA.Takže jediná cesta je spíše v žádném případě limity nezvyšovat, dokud nebude odpovídající kvalita silnic ( myslím si , že nazývat naše dálnice dálnicemi je výsměch)a hlavně velmi drasticky zvýšit postihy za překročení rychlosti. Ne ale finanční, protože zaplatit i několik tisíc korun není zas pro většinu majitelů rychlých aut nijak závažný problém, ale odnímáním řidičských průkazů za pevně stanovených podmínek. Jel jsi více než 30 nad limit např. půl roku atd. Ja jízdu bez takto zabaveného řidičáku několik stovek veřejně prospěšných prací a nebo pár měsíců na tvrdo. A hned bychom jezdili ukázněně jako jinde v Evropě. Až bychom se naučili k sobě na silnicích slušně chovat, tak by mohly být sankce stejně " mírné" jako v té civilizované Evropě.Ale to by pár roků trvalo.Podle mého názoru stejně cesta jinudy nepovede.
Já jsem pro. Takhle si jezdím těch 140 /abych se vešel do limitu překročení o max. 50/, samozřejmě na lepších silnicích /např. Praha - Kolín, abych byl konkrétnější a ilustrativní/ . Pak bych měl větší rezervu 😃)
já teda taky souhlasim. I když mě za rychlost chytli zatím jen dvakrát a to byla vždycky omezená značkou. Takže tady ty obecný předpisy jsou mi celkem jedno.
Obecny problem v pristupech dopravni policie a i vsech ostatnich zainteresovanych uradu tkvi v tom, ze absolutne nerozlisuji mezi typy ridicu a auty, kterymi jezdi.Je pro ne prilis tezke "uvazovat" a pochopit, ze nove auto se slusnymi brzdami a s ridicem, ktery ma leccos odježdíno a je fyzicky a dusevne fit muze byt pri vyssi rychlosti mene nebezepecne, nez stare auto, jeste k tomu rizenem starsi osobou, resp. abychom tak rekli "osobou se snizenou schopnosti zvladat narocne situace v silnicnim provozu" pri rychlosti nizsi.Chtelo by to trochu opravdove prace jednotlivych uradu a jejich zamestnancu, aby zmenami v obecne a mistni uprave rozhodli, kde je i 30 moc pro kazdeho, ale kde pro zmenu ani 200 neni prilis (pro nektere) a hodnotili to vzdy individualne.Jenze to bychom po nasi verejne sprave chteli patrne prilis...
Rozdělil bych komunikace na dálnice, silnice pro motorová vozidla a ty ostatní. Dálnice bych omezil na 160km/h, silnice pro m.voz. na 100-110km/h a ty ostatní na 80-90km/h. Tam je totiž i ta 90ka moc. Dříve jsem měl služební Mondeo 2.5 a tak jsem jezdil dost rychle. V poslední době začínam mít z těch okolo strach a taky z toho, co na silnici potkám. Proto už nejezdím rychle a omezení mi vadí jen na dálnici. I když ono se tam těch 160 stejně jezdí. Ve většině států, kde je povolená 100km/h jsou ty silnice v mnohem lepším stavu a hlavně jsou mnohem lépe postavené. Stačí jet z Lince do Dvořiště a po přejetí hranic je to šok. Na Rakouské straně jsou přehledné zatáčky a silnice se plynule šplhá do hor. U nás jsou úzké a strmé silničky, na kterých je hazard předjíždět, protože není do zatáček vidět. Docela se mi líbilo řešení ve Francii, kde mají 3pruhy a po cca 1,5km se prostřední pruh střídá mezi jednotlivými směry. Na předjetí to stačí. Viděl jsem tam i tři pruhy a povolené předjíždění. Potom mohli obě strany využívat prostřední pruh na předjíždění společně. To bylo dost šílené, ale fungovalo to. Měli tam i komunikace, kdy ze 2pruhů měli udělané 3-4 a rychlost omezenou na 110km/h. Pruhy byly hodně úzké a bylo to drsný ale rychlý. Důležité je, aby na takových komunikacích nebyly přechody a byly na nich nájezdové pruhy. U normálních silnic šílím z vedlejších, které nejsou kolmé na hlavní. Když přešlo NDR pod Německo, tak předělali všechny křižovatky tak, aby vedlejší byla vždy kolmá na hlavní. Tak se nemůže stát, že by někdo vletěl na hlavní. Křižovatky 4silnic nahradily kruháčem (ne takovým co se staví v Čechách, že se tam nevejde ani kamión a nebo ty z betonových mantinelů, kde se dá jet rovně, ale s velkým průměrem) nebo z nich udělali dvě T-křižovatky.