Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

12 komentářů

Takže hromada keců a nadávek a najednou ticho. Na internetu si dokáže hubu otevřít každej moula.
Pecen, Viados a další: Dal jsem si tu práci a našel další info. Z toho vyplývá, že mi můžete víteco...

[odkaz]%E8n%E1+mont%…
takže se 1. omlouvám za mystifikaci, že to trvá 3 hodiny

a za 2. Pecene, spadnuls na hlavu a uhodil ses moc.

[odkaz]
Slibovali. >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 Taky slibovali, že když u pevného disku počítače uvolníte čtyři šroubky v rozích a nazdvednete kryt, udělá se uvnitř více míta a vejde se tam více dat. No a našli se lidé, kteří se tou radou řídili ...
Vážený pane Pecene, asi jste spadl z Jupitera, ale slibovali to přesně tak, jak píše TommyEngelo. Takže klídek.
Tommy100
slyšel jsem,že se u toho ani převodovka nevyndává. :shock:

že je to dost jednoduché,že se jen přidají nějaká ozubená kolečka a vyřežou šestý stupeň. 😄
Vážený pane asi jste spadl z marsu- píšete aplikace u zákazníka 3 hodiny-!!!!

Na to aby jste mohl přestavět převodovku, tak se musí z toho auta vyndat a rozdělat a to zabere daleko více času.
Nemůžu si vzpomenout na stránky, ale nabízeli to na O1 za docela rozumnej peníz. Aplikace u zákazníka asi za 3 hodiny.
Někdo psal, že mu to dělali tuším na OI a bylo to docela jednoduché. Pohledej fóra tady a autorevue, název vlákna ale o převodovkách nebyl (snad to bylo OT o světlech...?)
Nejde to u každé převodovky, ale když je tam místo, tak proč ne. Dělají to firmy a rozhodně to nestojí jako nová převodovka. Je to dlouho co jsem se o to zajímal, ale myslim, že třeba na 1.6 MPI to jde 😉
Myslím ,že by to bylo nákladnější, než koupit novou od výrobce. Doufám,že víte,že cena normální převodovky ke střední třídě vozů se pohybuje kolem 60.000,-.
Dobry den nemuzete mi nekdo poradit,nebo rict zkusenosti s prestavbou 5.stupnove prevodovky na 6.stupnovou?Popripade doporucit nejakou firmu.Diky moc