MAM ALFU 156 1,9 JTD A PRI ROZJEZDU MUSIM VYTOCIT OTACKY TAK NA 3000 JINAK PRI PRERAZENI KLESNOU NA 1100 A AUTO SE ZACNE DUSIT A STRASNE POMALU JDE DO OTACEK.JAKMILE SE PRI 1800 SEPNE TURBO TAK JE TO V POHODE PORADTE NEKDO,PREJ BY TO MOHLO BEJT CIDLEM NA CERPADLE U VSTRIKU NAFTY.DÍK ZA RADU.
0
vlastne moc nechapu co resis...motoru je nejlip tak od 2000 do 3000 ot/min kdyz jezdis v nizsim spektru nez od 2 do 3 tisic tak ten motor podtacis a to je nejlepsi cesta jak ho znicit driv nez musis...a to ze si nechas otacky spadnout do 1100 mi pride dost hrozny...radit ve trech tisicich je optimalni jak pro plynulost a klid jizdy tak pro motor...tot vse 😊
0
Ale, tenhle naftak musi prijemne tahat uz odspoda vic, bude tam nekde problem. Pochybuju, ze to vyresis tady na foru, to vidim na znackovej servis s diagnostikou...
0
Podobnej problem jsem resil u dvou modernejsich aut a byla chyba ve vaze vzduchu. Totalne zdechly v nizkejch otackach. Hodne obe auta obzivly, kdyz se vaha vycistila sprejem co prodavaj u pump: Bremsen reiniger - je to nakej trichlor nebo co, auta jenom pak radostne poskocily. Cistim to pravidelne ted pri kazde vymene oleje. Ale vycisteni nemusi pomoci, mozna vymena... mozna je to taky cokoliv jineho...😊
0
Taky bych sazel na vahu vzduchu. Mel jsem podobnej problem.
[odkaz]
--
Alfa 156 Tuning