Ja sa držím hesla😒br />
"Nie je umenie kúpiť draho, umenie je kúpiť výhodne"
Rozdiel medzi Octáviou a Mondeom😒br /> To tu riešiť naozaj nemusím. Stačí, aby si ľudia len sadli do obidvoch áut, a musí im to stačiť.
Keď je to podľa nich rovnaké, nech sa odvezú.
Keď aj potom nič, tak už im niet pomoci.
Napíš, či si kontaktoval toho predajcu, príp. ako si dopadol?
"Nie je umenie kúpiť draho, umenie je kúpiť výhodne"
Rozdiel medzi Octáviou a Mondeom😒br /> To tu riešiť naozaj nemusím. Stačí, aby si ľudia len sadli do obidvoch áut, a musí im to stačiť.
Keď je to podľa nich rovnaké, nech sa odvezú.
Keď aj potom nič, tak už im niet pomoci.
Napíš, či si kontaktoval toho predajcu, príp. ako si dopadol?
"Kúpil som nové Mondeo v plnej výbave za cenu Oktávie."
Toto dost vela ludi nepochopi, lebo z nejakeho dovodu a im zda, ze Octavia a Mondeo je jedna trieda. Focus akoby nebol. Ten porovnavaju s Golfom a nechcu si priznat, ze jazdia na Golfe s kufrom
Toto dost vela ludi nepochopi, lebo z nejakeho dovodu a im zda, ze Octavia a Mondeo je jedna trieda. Focus akoby nebol. Ten porovnavaju s Golfom a nechcu si priznat, ze jazdia na Golfe s kufrom
Ja som kupoval auto v Nemecku, kde bolo prihlásené asi 4 mesiace, ale sa na ňom nejazdilo. Keď som ho bral, na tachometri malo najazdených 16 km.
Pýtal som sa predajcu, ako je to možné.
Objednala si ho nejaká firma, auto im vyskladali podľa ich objednávky, firma auto odkúpila a obratom ponúkla na predaj predajcovi. Ten ho potom môže už lacnejšie ponúknuť ďalej, minimálne o hodnotu DPH. Takto na tom získa aj firma, aj obchodník, v neposlednom rade aj konečný zákazník.
Ja som auto kupoval ešte pred krízou.
Auto bolo v plnej nadštandartnej výbave.
Kúpil som nové Mondeo v plnej výbave za cenu Oktávie.
Mohol som si priplatiť aj predĺženie záruky, to som nechal tak, takže záruka 2 roky platí od prvej registrácie auta, takže na tomto som stratil tie 4 mesiace, čo je však v pohode z mojej strany.
Myslím, že takto nejak môžu fungovať tí predajcovia, čo si nechal na nich odkaz.
Pýtal som sa predajcu, ako je to možné.
Objednala si ho nejaká firma, auto im vyskladali podľa ich objednávky, firma auto odkúpila a obratom ponúkla na predaj predajcovi. Ten ho potom môže už lacnejšie ponúknuť ďalej, minimálne o hodnotu DPH. Takto na tom získa aj firma, aj obchodník, v neposlednom rade aj konečný zákazník.
Ja som auto kupoval ešte pred krízou.
Auto bolo v plnej nadštandartnej výbave.
Kúpil som nové Mondeo v plnej výbave za cenu Oktávie.
Mohol som si priplatiť aj predĺženie záruky, to som nechal tak, takže záruka 2 roky platí od prvej registrácie auta, takže na tomto som stratil tie 4 mesiace, čo je však v pohode z mojej strany.
Myslím, že takto nejak môžu fungovať tí predajcovia, čo si nechal na nich odkaz.
Aj Superba prirovnávajú k Audi A6, BMW 5, Mercedes E.
Pritom je však o triedu nižšie, kde sa nachádzajú Passat, Mondeo, Mazda 6, Audi A4, BMW 3, atď.