Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

4 komentáře

zdravim

vcera mi pres noc ukradli xenony z octavie (1.gen),zatahli za lanko vedouci k mechanismu vyklapeni kapoty (sparou mezi kapotou a levym plechem nad LP) a pak v pritmi (rozbili lampu u domu) vymontovali oba svetlomety.pohled na moje auto je smutny,neverili byste jak to hrozne vypada..jak kdyz nkomu vypali oci..krome toho skoda presahuje 35 000kc.ale to uz jsou moje starosti,chci vas jen varovat,pry jsem byl uz nekolikaty pripad v Praze v poslednich dnech..staci pry jen lanko vedouci k zamku kapoty nechat "schovat" za ten plechovy rantl na kterem je vedeno (smerem k motoru) a pry tak nemaji sanci.pokud neurvou predni chromovanou mrizku nebo nevypaci kapotu,ovsem..tak bacha!
U octavie II je to bohužel docela častá krádež. Slyšel jsem o více případech. Ale odradil jsi mě, plánoval jsem si jimi vybavit svou starou dobrou jedničkovou. 😢
Jsou to parchanti nenechavý. Známej mi vyprávěl, že na horách, snad ve Špindlu nebo v Peci někomu vlezli do Golfíka pro autobaterii tím způsobem, že v místě, kde je uložena, plech vystříhali, jako když otvíráš sardinky otvírákem na plechovky...člověku nad tím vším zůstává rozum stát. Nejhorší je, že nikdo nepomůže (pojišťovna, policie je také bezradná....).

Oktávku nemám, ale jsem rád, že svůj vozový park parkuju téměř vždy na dvorku s dvojicí skutečně zlých psů. Taky se mi stalo, že si z mého auta občas někdo něco "půjčil", když stálo přes noc mimo dům, ale nebylo to tak strašný, jako u tebe. Většinou zrcátko, anténa a tak...

Tak, kamaráde, upřímnou soustrast...
zdravim

vcera mi pres noc ukradli xenony z octavie (1.gen),zatahli za lanko vedouci k mechanismu vyklapeni kapoty (sparou mezi kapotou a levym plechem nad LP) a pak v pritmi (rozbili lampu u domu) vymontovali oba svetlomety.pohled na moje auto je smutny,neverili byste jak to hrozne vypada..jak kdyz nkomu vypali oci..krome toho skoda presahuje 35 000kc.ale to uz jsou moje starosti,chci vas jen varovat,pry jsem byl uz nekolikaty pripad v Praze v poslednich dnech..

Vitej do klubu! Ja jsem tyhle problemy s vsemoznym vykradanim a jinejma haluzema vyresil tak, ze jsem nedavno octavii prodal a ted koukam po nejakym asiatovy. 😉