Tak jestli chceš kvalitní, tak kup v originálním příslušenství Škoda.
Jinak dobrou cenu nabízí firma HAKR z Brna.
Jinak dobrou cenu nabízí firma HAKR z Brna.
Ty si zamestnanec Škodovky, že? 😊
Ja sem Hakr zahradku vlastnil a byl sem 100% spokojeny. Sice to nebylo Thule, ale za se to stalo 1/3 😄
Ja mam Hakr. Nestezuju si. Montaz by mohla byt pohodlnejsi (je to na imbus, kterej se musi porad vyndavat a nandavat pri kazdem otoceni,... sroubovak s imbusem to resi), ale jinak dobre.
Kupoval jsem na www.autoka.cz za 1625,-
Kupoval jsem na www.autoka.cz za 1625,-
Vďaka za názory, dvakrát odporučený Hakr, asi to kúpim. Pozeral som aj na [odkaz] autá s prípravou sú predpokladám autá s lyžinami, alebo sa mýlim. Obrázky tam majú totiž rovnaké....
Vďaka za názory, dvakrát odporučený Hakr, asi to kúpim. Pozeral som aj na [odkaz] autá s prípravou sú predpokladám autá s lyžinami, alebo sa mýlim. Obrázky tam majú totiž rovnaké....
NE!!!!
Auta s pripravou, jsou auta s dirami ve stresni liste do kterych se pripevnuje nosic.
Pokud mas hatchback, nebo sedan, pak mas ve stresni liste krytky pod kteryma jsou ty diry.
Pokud mas kombi tak nemas tuto pripravu a musis but mit stresni lyziny nebo koupit ten nosic pro vozy bez pripravy, ktery se dava pod lem dveri.
Kazdopadne pokud ty diry ve strese mas, tak doporucuju nosic pro pripravu.
Tady vidis nazorne jak vypada nosic BEZ PRIPRAVY😒br />
[odkaz]
nosic s PRIPRAVOU😒br />
[odkaz]
NE!!!!
Auta s pripravou, jsou auta s dirami ve stresni liste do kterych se pripevnuje nosic.
Pokud mas hatchback, nebo sedan, pak mas ve stresni liste krytky pod kteryma jsou ty diry.
Pokud mas kombi tak nemas tuto pripravu a musis but mit stresni lyziny nebo koupit ten nosic pro vozy bez pripravy, ktery se dava pod lem dveri.
Kazdopadne pokud ty diry ve strese mas, tak doporucuju nosic pro pripravu.
Tady vidis nazorne jak vypada nosic BEZ PRIPRAVY😒br />
[odkaz]
nosic s PRIPRAVOU😒br />
[odkaz]
Ďakujem za vysvetlenie, ešte dobre že sa pýtam aj na (možno pre niekoho) samozrejmé veci. Mal som služobnú krátku a tam som si všimol tie krytky, tušil som že majú súvis so záhradkou. Teraz mám služobnú aj súkromnú combi, ale nenapadlo mi sledovať rozdiely na streche. Tie krytky tam nie sú, takže mi je jasné čo mám kúpiť. Ozaj, dali by sa dorobiť na strechu lyžiny??? Čo by to asi stálo?
Lyziny se dodelat daji. Tusim kolem 5 000,- Kc.
Vic se to diskutovalo na forum.skodahome.cz, tam se dozvis vse potrebne k Fabii.
Vic se to diskutovalo na forum.skodahome.cz, tam se dozvis vse potrebne k Fabii.
chcem sa spýtať či mi vie niekto poradiť solídnu značku a typ záhradky na fabiu. Radšej nech je o pár korún drahšia a stojí to za to. Nechcem kúpiť niečo čo sa bude po druhom použití na streche triasť a robiť neplechu 😄
vďaka